Het jurkje

Op Gran Canaria was het tegen het middaguur al broeierig warm. Mia liep rustig terug van het strand naar het hotel. Samen met haar man was zij op vakantie, gewoon, twee weekjes samen even weg. Dochter lief was in goede handen bij oma, dus daar hoefde zij zich geen zorgen over te maken. Ze waren ze al een dag of vier op het eiland. De zon had zijn werk gedaan en de huid van Mia had een mooie kleur. Dat ging snel bij haar. Nadat ze vanmorgen met Peter gezellig had ontbeten in een Grand Cafe, waar hij zijn krantje kon lezen, hadden ze op weg naar het strand nog even over de boulevard gelopen. Bij een van de winkeltjes had ze een prachtig jurkje zien hangen.

“Pas het eens aan,” had Peter gezegd.

Toen ze uit de paskamer kwam moest de mannelijke winkelbediende even fluiten, waarvoor hij zich onmiddellijk met een brede grijns verontschuldigde.

“Jezus! Vrouw, dat staat je goed, sexy en toch ook een beetje chic.”

Mia keek in de spiegel en inderdaad het jurkje stond haar fantastisch. Het zag er eigenlijk simpel uit, hele dunne bandjes, een rug met wel erg veel bloot, maar goed, ze heeft nou eenmaal een mooie rug en armen. Het jurkje maakte haar mooi en Mia gaf het jurkje wat extra’s. Toch twijfelde ze een beetje. De jurk hoorde niet heel strak te zijn maar viel een beetje los om haar lichaam. Iemand die zijn best zou doen zou een glimp van haar borstjes op kunnen vangen. Het jurkje was ook wat iets korter dan ze gewend was te dragen. Verder was het jurkje wit en daardoor scheen het iets door het was bijna niets maar als je goed keek kon je een klein beetje haar tepels zien. Peter had haar overtuigd.

“Doe het nou maar, je bent op vakantie, dan mag je er sexy uitzien.”

Normaal zou ze zo iets niet zo gauw dragen, maar hier vond ze het eigenlijk geen probleem, ze vond het ook wel een beetje spannend. Ze was zo blij met haar aankoop geweest dat ze besloot het direct aan te houden. De paar minuten die ze toen nog over de boulevard moesten lopen om naar het strand te gaan waren erg goed voor haar ego geweest, menig man had zijn hoofd omgedraaid en een enkel brutale had stilletjes gefloten of probeerde oogcontact te maken. Samen had ze daar de grootste pret om gehad.

Op het strand was het niet al te druk geweest. Heerlijk had ze zich gevoeld, heerlijk ontspannen had ze de zonnestalen hun weldaad laten inwerken op haar mooi figuur. Na een paar uur zonnen was het dus tijd voor haar geworden om naar het hotel te gaan voor haar middag dutje.

Hier liep ze nu, lekker in het zonnetje. Jammer dat Peter niet was mee gegaan, hij wilde nog even een uurtje zonnen. Ze had zin in haar man. De aandacht, de zon, de mooie mannen op het strand, Peter die haar wat langer insmeerde met zonnebrand dan eigenlijk nodig was hadden haar een beetje opgewonden gemaakt, het liefst zou ze lekker tegen haar man liggen, snel een beetje neuken. Misschien straks dacht ze, als ik wakker wordt dan is hij er wel.

Ze liep de hal in van het hotel, eigenlijk had ze nog wel zin om wat te drinken. Het was een luxe hotel met veel sterren, ze hadden daar een prachtige kamer met groot balkon, een groot rond bad, een kanjer van een bed en alles wat er bij hoort.

Ze liep langs de receptie om naar het restaurant gedeelte te gaan, ook het mannelijk personeel achter de balie lachte nog vriendelijker naar haar dan anders. Wat zo’n jurkje niet met mannen kan doen dacht ze geamuseerd. In het restaurant aangekomen ging ze aan een tafeltje zitten en bestelde een kop ijsthee. Ze pakte een internationaal tijdschrift van de leestafel en zat er wat in te bladeren. Zonder dat ze precies wist waarom keek ze op, ze had het idee dat iemand haar aan zat te kijken.

Enkele tafels verder zat een man haar aandachtig op te nemen, brutaal zat hij naar Mia te kijken, hij deed niet echt zijn best om dat te verbergen. Mia voelde zich wat ongemakkelijk en geïrriteerd door dat ongegeneerde staren. Boos keek ze zijn kant op, het maakte niet veel indruk. Hij lachte nu naar haar. Mia besloot om hem te negeren en verdiepte zich weer in haar tijdschrift. Ze kon zich echter niet meer concentreren en keek stiekem vanuit haar ooghoeken naar de man. De man was blijkbaar wat ontmoedigd door haar koele reactie en zat intussen de krant te lezen. Het viel haar op dat het wel een heel aantrekkelijke man was, donker, breed, waarschijnlijk gespierd en een uitstraling die een combinatie was van brutaal en sympathiek. Daarbij zat hij strak in het pak, wat hem er goed maar toch ook een beetje nonchalant uit deed zien. Kortom een intrigerende persoonlijkheid. Nu was het de beurt aan de man om op te kijken, Mia dook weer gauw in haar tijdschrift. Ze bladerde nog wat in haar tijdschrift tot ze het tijd vond worden om naar haar kamer te gaan. Ze nam een laatste slok thee en stond op, maar kon het niet na laten om nog even een snelle blik op de man te werpen, hij was echter al weg. Jammer dacht ze. Een beetje flirten met deze man had haar eigenlijk wel leuk aangestaan. Ze liep naar de receptie om daar haar sleutel op te halen.

“Good day” zei de man achter de balie vriendelijk, “you look very nice today”. Mia bedankte hem met haar mooiste glimlach. Ondanks de donkere kleur van de vriendelijke Spanjaard kon je zien dat hij een beetje rood werd, hij werd er zowaar verlegen van. Na het in ontvangst nemen van haar sleutel liep ze in de richting van de lift. De liftdeuren gingen dicht en waren bijna gesloten, maar met een klein sprintje was ze nog net op tijd en de druk op de knop deden de deuren weer open gaan. Mia stapte naar binnen en stond ineens oog in oog met de mooie man die ze in het restaurant had gezien. Zowel Mia als de mooie man schrok even van de plotselinge nabijheid. Mia bleef even staan, maar met een gebaar nodigde hij Mia uit om de lift binnen te komen. Mia kon niet anders dan naar binnen gaan en drukte op het knopje van de 19e verdieping. Terwijl de deuren sloten moest Mia als vanzelf even naar de man kijken.

Nadrukkelijk stond hij zijn best te doen om nonchalant te kijken maar Mia kon voelen dat hij op een bepaalde manier geraakt was door haar aanwezigheid. Ook Mia was een bepaalde spanning voelbaar, niet vervelend, integendeel het voelde juist wel een beetje spannend. Hij moest naar de 23e etage.

Terwijl de lift omhoog ging stonden zij zo zwijgend bij elkaar. Plots, met een schok, stopte de lift en Mia werd door de schok tegen de mooie man geslingerd, die niets anders kon doen dan haar beet pakken voordat ze zou vallen. Mia wat in de war gebracht door de plotselinge aanraking van de man mompelde iets van “sorry”. De man glimlachte en bleef glimlachen, maar bleef haar ook vast houden. Mia keek de man aan, niet wetend hoe te reageren. Ze hoorde zich eigenlijk los te maken van de man maar iets in haar wilde dat ook niet, integendeel. Of het nou kwam door het vakantie gevoel, de mannelijke aandacht die ze had gehad of omdat ze zich toch ook wel een beetje geil voelde wist ze niet maar het liefs zou ze de man ter plekke willen nemen. Plotseling werd de spanning doorbroken omdat er iemand ergens op liftdeuren bonsde en schreeuwde “there is something wrong with the elevator and

the electricity, we will have you out in about 30 minutes”

Mia was weer terug in de realiteit, maakte zich los uit zijn armen en leunde tegen de lift wand. Tot overmaat van ramp viel toen ook nog het licht uit. In eerste instantie was het donker maar al snel begon ze aan de duisternis te wennen, ze zag de man nu weer die tegen wand tegenover haar aangeleund stond. In het schemerdonker kon ze zien dat hij haar bemoedigend toelachte. Ze had graag met hem willen praten helaas kon ze geen Spaans en hij waarschijnlijk geen Vlaming. Hij dacht waarschijnlijk het omgekeerde. In haar zak vond ze nog wat kauwgom, ze bood de man er ook een aan. Hij kwam naar haar toe, pakte het kauwgompje en wierp haar een dankbare blik toe. Hij ging naast Mia op de grond zitten en leunde tegen de liftwand aan. Het was al warm maar met twee mensen in een kleine ruimte werd het nog warmer. Ondanks dat het een beetje donker was kon de man zijn ogen niet van Mia afhouden, niet openlijk maar stiekem bleef hij steeds naar haar kijken.

Erg vond ze het niet, eigenlijk wel leuk. Tot Mia zich ineens realiseerde waarom de mooie man steeds keek. Omdat ze een beetje zweette plakte de dunne stof van jurkje om haar lichaam, de vormen van haar borsten waren behoorlijk zichtbaar, haar tepels schenen al aardig door de stof heen. Ook had ze zich niet gerealiseerd dat hij een heel strategische plek had ingenomen. Het jurkje is kort genoeg om vanaf de plek waar hij zit tegen haar billen aan te kijken. De schoft dacht Mia, hij zit steeds wel vriendelijk naar me te lachen maar ondertussen zit hij me uitgebreid te bekijken. Met een wrevelige blik probeerde Mia duidelijk te maken dat ze hem wel door heeft. Hij leek zich er echter niet schuldig over te voelen. Brutaal keek hij terug en Mia voelde zich gevangen in zijn blik. Terwijl de man haar aankeek voelde ze plotseling zijn hand op haar kuit, die hij zacht streelde. Mia vond dat hij dat niet kon maken maar zei of deed nog niets. Langzaam streelde hij haar been, zijn strelingen gingen beetje voor beetje iets hoger. Het was niet alleen haar been waar ze zijn hand voelde, het gevoel zat ook in haar maag, haar tieten, haar hoofd. Het maakte haar geil.

Ik moet stoppen dacht ze, snel anders is het te laat. Maar het was al te laat. Zijn hand had haar bovenbenen bereikt en streelde zacht de binnen kant van haar dijen. Ze kon geen nee meer zeggen, integendeel, als vanzelf deed ze haar benen wat uit elkaar. Ze sloot haar ogen en leunde genietend achterover. Hij nam zijn tijd en de opwinding bij Mia werd alleen maar groter. De mooie man ging nu op zij knieën zitten en kuste en likte nu haar bovenbenen en de binnenkant ervan. Zijn handen gingen hoger. Hij streelde en kneedde zachtjes haar billen. Hij drukte kusjes op haar slip. Mia streelde door zijn haren. Hierdoor aangemoedigd wilde hij wel wat verder gaan. Voorzichtig probeerde hij het kleine en natte slipje van Mia naar beneden te doen. Dat ging wel erg ver voor Mia en ze kwam weer even bij haar positieven, ze twijfelde. Met haar slip uit zou het hek van de dam zijn. Dan zou hij niet meer te stoppen zijn, en zij zelf ook niet. Maar eigenlijk wilde ze het ook niet stoppen. Maar wat dan wel? Ze kreeg een idee, dit zou een goed alternatief zijn.

Ze duwde de mooie man een stukje van haar af en stapte bij hem vandaan. Niet begrijpend keek hij haar aan, niet wetend wat hij verder nou moest doen. Mia wist al hoe ze hem duidelijk zou maken wat ze van hem verlangde. Ze trok haar jurk een stukje op en wreef sensueel met haar hand over haar slipje. Met grote en vooral geile ogen keek de mooie man naar het tafereel dat zich voor hem afspeelde. Met een hand schoof ze het slipje opzij en met haar andere hand begon ze rondjes over haar clit te draaien. Voor de ogen van de aangenaam verraste Spanjaard begon ze zichzelf te vingeren. Ze wilde het zichzelf gemakkelijk maken en ging erbij zitten. Haar gespreide benen gaven de Spanjaard een prachtig uizicht op haar mooi kale kutje. Ze ging verder waar ze gebleven en vingerde zich voor de ogen van de mooie man. Mia werd geil van de situatie, van haar vingers, van de wellust die uit zijn ogen straalde.

Kijk naar me zei ze. De Spanjaard kon niets anders dan blijven kijken.

Ineens begreep de Spanjaard wat de bedoeling was en hij begon zichzelf uit te kleden. Hij zag er goed uit, goed gespierd maar niet te. Als laatste ging zijn slip uit. Zijn stijve pik sprong met een schok te voorschijn. Nu was het de beurt aan Mia om aangenaam verrast te zijn, dit was nou echt een pik om in hoofdletters te schrijven. Hij was groot, dik en zag er bijzonder hard uit. Hij ging tegenover Mia zitten tegen de andere liftwand aan. Het was nog steeds donker maar niet zo donker dat ze elkaar niet konden zien. De hand van de Spanjaard ging naar zijn pik en terwijl hij naar Mia bleef staren werd hij ontzettend geil van haar, hij begon zichzelf af te trekken, eerst wat langzaam, vervolgens sneller naarmate zijn geiligheid toenam. Er kwamen al wat druppeltjes voorvocht uit pik waardoor zijn eikel mooi begon te glanzen. Zo waren ze samen een poosje bezig, strak naar elkaar kijkend, geil worden van het uitzicht dat ze aan elkaar boden.

Mia was niet meer te stoppen, ze liet zich totaal zien aan de mooie man, zei ook steeds “kijk naar me, kijk wat ik doe, kijk naar mijn kut.” Alle remmingen waren bij Mia overboord gezet. De Spanjaard leek niet helemaal te snappen wat ze allemaal zei, maar keek als van zelf naar de steeds sneller draaiende vingers of hij keek naar haar ogen waar nu geiligheid uitstraalde. Vanuit aan alle delen van haar lichaam begonnen de heetste gevoelens los te komen, het gevoel werd steeds overweldigender. Toen de Spanjaard nog harder aan zijn pik begon te trekken en ze zijn hand maar over zijn harde deel heen zag gaan kon ze het niet meer houden, met een luide kreun kwam ze klaar en niet zo’n beetje ook, het gevoel kwam uit alle hoeken en gaten, golf na golf rolde door haar lichaam.

Ze gunde zichzelf even de tijd om bij te komen. Vanuit haar ooghoeken zag ze hoe de Spanjaard nog aan zijn pik trok. Wat is dit geil dacht ze bij zichzelf en wilde weer zichzelf naar zo’n heerlijk hoogtepunt vingeren. De Spanjaard had echter andere plannen. Wat zich voor zijn ogen had afgespeeld had hij nog nooit meegemaakt, een vrouw die zich zo had laten zien. Zijn geilheid was niet meer te remmen. De mooie man stond op, liep op haar af en trok haar omhoog. Mia kon aan zijn ogen zien wat wilde en dat hij zich niet nog een keer zou laten tegenhouden. Ze was dat ook niet meer van plan.

Hij drukte haar tegen de lift wand en stond met zijn stijve pik tegen de billen van Mia aangedrukt, het gevoel van zijn pik tegen haar kont aan deden alle geile gevoelens weer in alle hevigheid terugkomen.

“Neuk me, alsjeblieft neuk me.” Mia drukte haar billen naar achteren om zijn pik nog beter te kunnen voelen en om beter toegankelijk voor hem te zijn. De Spanjaard deed haar rokje een stukje omhoog en pakte haar slipje. De tederheid van eerder was echter verdwenen. Het enige wat hij nog voelde was de opperste wellust, de meest pure geilheid. Hij pakte het slipje scheurde het in een keer van haar lichaam.

Daar stond Mia dan met haar billen naar achteren, haar jurkje opgestroopt en met een gescheurd slipje op haar enkels te wachten op het moment dat de mooie man zijn grote pik in haar kutje zou steken. Met beide handen pakte haar vast, hij trok haar tegen zich aan.

Mia voelde hoe ze langzaam gevuld werd, duidelijk kon ze nu ook voelen hoe groot en hard hij was, steeds dieper kwam hij naar binnen. Haar verlangen werd immens, verlangen was ook niet meer het goede woord. Ze voelde zich immens geil en wilde niets anders dan geneukt worden.

“neem me, neuk me zo hard je kunt”. Als hij de taal niet kon verstaan dan zei haar lichaam genoeg. Hij begon haar te neuken, hij liet zich helemaal gaan. Met harde stoten kwam hij steeds in haar om dan zijn lul er bijna helemaal uit te halen vervolgens weer hard toe te stoten. Mia liet zich helemaal gaan, ze voelde zijn pik, en hoe een hand naar haar borst ging. Ze genoot intens, ging mee met zijn ritme. Met een hand hield ze zich vast tegen de lift wand, de andere hand ging naar beneden en vond haar kittelaar. Op het ritme van zijn stoten begon ze met haar clit te spelen. Het duurde ook niet zo lang of Mia begon weer te voelen dat ze klaar ging komen. Steeds sneller draaide ze rondjes. Toen de mooie man in de gaten kreeg wat ze deed begon hij sneller te neuken. Er was nu geen houden meer aan voor Mia, alle geilheid kwam eruit en ze kwam, kwam en bleef komen omdat hij door bleef neuken. Lang zou dat niet meer duren want aan alles was te merken dat hij ook op het punt stond om klaar te komen. Zijn ademhaling werd onregelmatig, hij stootte wat klanken uit die ze niet kon verstaan. Mia wilde echter nog een ding voordat hij in haar zou spuiten. Ze wilde hem zien komen, ze wilde zien hoe de pik die haar zo veel plezier had bezorgd zou klaar komen.

Ze maakte zich los van hem en ging snel op haar knieën zitten. Ze keek nog even naar zijn mooie lul en nam vervolgens in haar mond. Als een razende begon ze hem te pijpen, Luid kreunend liet hij merken dat dit tot zeer tot zijn genoegen gebeurde. Hij kon nu elk moment klaarkomen. Dat was juist wat Mia wilde zien, ze liet hem uit mond gaan en begon hem af te trekken. Al na enkele handbewegingen kwam hij klaar, grote dikke stralen spoten uit zijn pik. Dierlijke kreten kwamen uit zijn mond.

Mia kon niet voorkomen dat een straal sperma op haar nieuwe jurkje terecht kwam. Ze vond het geweldig om dit van zo dichtbij te kunnen zien. Het duurde even voordat hij weer bij de tijd was. Even lachte ze naar elkaar. De man ging zich aankleden en Mia begon zich wat te fatsoeneren. Een slipje had ze niet meer. Op eens klonk er gebons, een stem die riep: “we will have you out in a few minutes”.

De man had zich al aangekleed. Mia haalde een hand door haar kapsel en met het kapotte slipje veegde ze de sperma van haar jurkje, dat er nu niet meer zo nieuw uitzag. Na twee minuten kwam de lift weer in beweging.

Aangekomen op de etage van Mia, gingen de deuren weer open. Daar stonden ook de monteurs die de lift weer op gang hadden geholpen. Mia knikte vriendelijk naar de mooie man.

“Tot ziens en nog bedankt.” Ze was weer de elegante vrouw die ze was voor dat ze de lift instapte. Ze liep de gang door en keek nog een keer naar de mooie man in de lift. De man zwaaide nog even. Een van de monteurs stond echter met een lapje stof in zijn handen, zich blijkbaar afvragend wat het was en hoe het er kwam. Met prettig gevoel ging ze haar kamer binnen, ze had haar man en spannend verhaal te vertellen.

Mia Beeck