Toen ze wakker geworden was wist ze meteen welk een speciale dag het vandaag was, ze had de dagen op de kalender weggekeken als het ware naar nu: 8 juni. Op de wekkerradio zag ze dat het maar nog 9 uur zou duren voor ze Frank weer zou zien, haar kinderliefde kwam weer terug in Nederland… Ze was toen pas twaalf jaar geweest en hij vijftien. En nu, zes jaar later leek dit heel lang geleden. In de badkamerspiegel keek ze kritisch naar zichzelf en zonder er verder bij na te denken wreef ze door haar kutspleetje tot ze voelde dat haar bewegingen leidden tot een nat kruisje. Ze trok een kleine tangaslip omhoog en het randje stof tussen haar billen trok ze strak omhoog. Daaroverheen een kort wikkelrokje en een T-shirtje waren alle kledingstukjes die ze droeg. Ze voelde zich opgewonden en geil zoals heel vaak, maar ditmaal was het anders. ‘Jeetje’ dacht ze. ‘De vorige keer dat ik Frank zag was ik nog maar een kind en nu ben ik al een echte vrouw.’ Ze legde haar hand op haar hemd en draaide over haar tepeltje tot ze voelde dat de verhardde, en ook haar andere borstje onderging deze behandeling. Ze wilde eigenlijk maar een ding, en dat was met hem neuken, vandaag nog, geil en heel lang. Maar of hij dat ook zou willen met haar?

Sinds zijn vertrek had hij nooit meer iets van zich laten horen, tot hij vorige week belde dan en sindsdien was ze wel een losbandig leven gaan leiden eigenlijk. Nou ja, wat heet? Een ‘lekker leventje’, zo noemde ze het zelf liever, hoewel de realiteit was dat ze graag neukte, zelfs tegen betaling, en zich zelfs liet filmen toen ze klaarkwam met een ander meisje… Was hij net zo gaan leven als haar of had hij een hele andere voorstelling van zijn seksloeven vroeg ze zich af. Zo’n brave Hendrik zou wel een afknapper zijn maar als hij nog steeds zou geilen op haar dan toen, hoewel ze toen nog kinderen waren, dan…

Verbaasd was ze niet toen ze stond te wachten op het vliegveld en hem van grote afstand al herkende. Dat was hij, zijn kapsel onveranderd, nog steeds groot en slank in haar ogen en indrukwekkend zachtmoedig.

“Hallo Carolien!” Galmde zijn stem door de ontvangsthal van de luchthaven. Het leek alsof de tussenliggende jaren niet hadden bestaan toen ze elkaar teder omhelsden. Ze drukte zich tegen hem aan en drukte haar kruis tegen zijn broek en ze haalde diep adem toen ze zijn lul voelde tegen haar kutje en als ze haar zin had doorgezet waren ze linea recta naar de WC gelopen en had ze zich daar laten nemen door hem.

“Hoi liefje” zei hij koel toen hij zich licht tegen haar aan drukte. Meteen voelde ze zich smelten in zijn armen en ignoreerde zijn afstandelijkheid. Haar mond drukte ze over zijn mond en haar tong speelde in zijn mondholte toen hij haar bij haar schouders vast nam en van zich af drukte met een vaste hand. Teleurgesteld en onzeker keek ze naar hem op. Wat bezielde hem?

“Wat fijn dat je me afhaalt” zei hij. “Maar ik moet je opbiechten dat het niet meer is zoals het eens was” sprak hij cryptisch. “Het spijt me Carolien, maar ik heb gevreeën met een andere vrouw. Het spijt me, ik ben je niet meer waardig, ik ben je niet trouw gebleven, hoezeer me dit nu ook spijt.”

“Och gekkie, we waren nog kinderen toen, weet je wel. En als het een probleem voor jou is moet je het maar gelijk zeggen want ik heb ook niet mijn hele leven op jou zitten wachten Frank. Maar daarover vertel ik je later wel als je dat allemaal wilt weten. Nou wil ik gewoon blij zijn dat je er weer bent en ik verheug me er erg over om samen in bed te liggen met jou, maar ja, als je het niet wilt…”

Verrast blij keek Frank haar aan.

“Meen je dat?” vroeg hij, haar ernstig aankijkend en nam haar in zijn armen, ditmaal voelde hij warmer en zekerder aan dan tevoren en nu kuste hij haar ook innig en oprecht.

Meteen wist Carolien dat ze nu wel heel wat uit te leggen had aan hem toen ze zich herinnerde dat zijn ouders streng christelijk waren.

“Frank, ga jij nog steeds naar die klotekerk? Geloof je nog steeds in die onzin van erfzonde en zo?” Ze wilde dat ze haar woorden terug kon nemen toen ze zijn perplexe blik zag waarmee hij haar aankeek. Toen biechtte hij haar op dat hij al een hele tijd ruzie had met zijn ouders omdat hij geen kerk meer bezocht. En, om zijn verhaal dan maar helemaal te vertellen in een keer, hij was haar ook niet trouw gebleven. Toen hij deze woorden letterlijk in zijn mond nam had Carolien eigenlijk wel moeten lachen, typisch Frank, maar veel meer dan dat voelde ze zich opgelucht.

“Dan hoef ik me dus ook niet te verontschuldigen tegenover jou” zei ze blij en duwde haar lichaam zelfverzekerd tegen hem aan. “Ik ben een heel stout meisje geweest sinds je weg was, echt waar. En weet je, ik heb daar helemaal geen spijt van en ik zal daarover ook aan niemand excuses aanbieden want het was allemaal uit vrije wil en eigen keus. Ik vertel je later wel alle details als je dat wilt, maar nu…” en hier twijfelde ze opeens of ze hem wel kon zeggen dat ze met hem wilde neuken

“Ik ben een zondaar, jou niet waardig” waren zijn letterlijke bewoordingen. Opgelucht keek ze hem aan en ging tegen hem aan staan zodat niemand kon zien hoe ze haar hand snel in zijn broek begroef en zijn halfstijve penis masseerde in zijn onderbroek.

“Ik ben ook een zondenaar” fluisterde ze onderwijl in zijn oor. “Al die kerken preken vrede, maar waar ze ook zijn ontstaat er oorlog. Jezus, zei al dat hij het zwaard bracht, en niet de vrede en hij had gelijk want…” Ze voelde hoe in haar hand zijn pik groeide en hij onbewust met zijn onderlijf tegen haar aan begon te rijden. Blij keek ze naar hem op en wreef met haar kruis tegen hem aan. Ze was even geschrokken toen hij, net als zijn vader altijd deed, over het geloof begonnen was, maar gelukkig was hij van deze sociale ziekte genezen zo te horen.

“Ik heb niet gezondigd, maar wel geneukt” fluisterde hij in haar oor. “Geneukt met andere vrouwen en zelfs met…” ging hij verder, alsof hij zich schaamde.

“Ik ook!” antwoordde ze. “Ik heb ook geneukt met andere mannen en ook met andere vrouwen en daar heb ik helemaal geen spijt van en vannacht wil ik met jou neuken, de hele nacht, ook al zijn we niet getrouwd of wat dan ook!” Ze voelde blij hoe zijn hand onder haar hemd haar naakte huid streelde als teken van instemming met haar zondig verlangen.

Zijn pik was gegroeid in haar knijpende hand tot volle oorlogssterkte. Beschermend stond Carolien voor hem zodat niemand kan zien wat ze deed om haar vriend te verwelkomen en om zijn hijgen te camoufleren duwde haar tong in zijn mond. Haar vrije hand had ze om zijn middel geslagen om hem tegen zich aan gevoeld te laten blijven, ze voelde zijn voorgeil al over haar hand lekken in zijn broek.

“Kom op, Carolien” hijgde hij in haar oor. “Ik wil mijn sperma hier niet zomaar in mijn broek verliezen”

Met tegenzin liet ze hem los en na haar tong nog een keer in zijn mond te hebben geroerd pakte ze hem stevig vast en vast omarmd liepen ze door het grote complex naar de treinen. Op het perron liepen ze langs een toiletautomaat en Carolien keek snel om zich heen.

“Heb jij een Euro toevallig?” vroeg ze aan Frank, die in zijn broekzak zocht naar kleingeld om haar te helpen.

“Asjeblieft ” zei hij, haar een muntje aanreikend. Ze bleef zijn hand vasthouden toen ze de Euro in de console duwde en de deur openzwaaide. Snel trok ze hem mee naar binnen en vanuit haar ooghoek zag ze een paar passanten verbaasd kijken, maar daar trok ze zich niks van aan. Frank wist niet wat hem overkwam. Snel ritste ze zijn gulp open en frommelde aan de knoop van zijn broek. Hij hielp haar en blij verrast zag hij hoe ze naar beneden hurkte en zijn pik in haar mond opzoog. Zo’n welkom had hij zeker niet verwacht! Haar lippen sloten om zijn lul die heel snel al weer volliep met bloed en kloppend werd afgetrokken door haar warme lippen. Hijgend boog hij voorover om Carolien in haar billen te kunnen knijpen en haar tietjes te kunnen voelen.

“Mm… lekker…” kreunde ze over zijn hete pik en een hand had ze om zijn trillende benen geslagen. Met haar andere hand wreef ze over haar drijfnatte kutje en doelbewust vingerde ze zichzelf klaar. Dat kostte haar weinig moeite met zijn eikel in haar keel en al heel snel dan ook voelde ze haar dijen krampen en haar vaginaspieren knepen in haar vingers toen ze haar hete vocht verloor over haar hand. Kreunend bewoog ze haar mond over zijn stijve pik en haar tong dwarrelde rondjes over het huigje van zijn geil lekkende kloppende eikel, steeds dieper boog ze over zijn lul en haar lippen raakten al bijna zijn schaamharen. Onverwacht voor haar legde hij zijn handen in haar nek en hij bewoog zijn middel fel op en neer in korte stoten. Opeens hield hij stil, zijn bewegingen bevroren en harde stralen sperma kolkten in haar mond. Om zich niet te verslikken liet ze een deel van zijn sap naar beneden druipen op de grond, de rest slikte ze gulzig door en ze zoog aan zijn pik met holle wangen om de laatste druppeltjes geil eruit te halen. Knikkend op zijn knieën boog Frank naar voren en steunde over Carolien heen om zijn evenwicht te bewaren.

“Oh, dat was lekker zeg!..” zei hij buiten adem tegen haar in haar oor. Dankjewel, dit had ik echt niet verwacht” fluisterde hij. “Ik was echt bang dat je niks meer met mij te maken wilde hebben maar jij bent net zo losbandig geworden dan mij” besloot hij. Carolien stond tegen hem aan en ze trokken hun kleren weer recht.

“Nu we er toch zijn…” zei Carolien en ze wrikte om hem heen tot ze op de toiletpot kon gaan zitten en ze trok haar rokje omhoog. Frank keek nieuwsgierig naar haar string dat ze opzij duwde en onbeschaamd haar kaalgeschoren kutje aan hem toonde. Ze keek hem aan toen hij gefixeerd naar haar spleetje keek en liet haar urine toen zomaar in de pot lopen. Toen ze ook de laatste druppeltjes eruit had geperst had ze heel obsceen een stukje toiletpapier genomen en haar kutje drooggewreven tussen haar wijd gespreide benen.

“Je hebt lekker zaad” zei ze hem terwijl ze haar lippen aflikte met haar spitse tongetje en smakkend haar mond bewoog. Toen had ze de WC doorgespoeld en de deur geopend, hem meevoerend terug het drukke perron op. Een paar voorbijgangers hadden het opgemerkt en een jonge vrouw gaf hem een knipoogje toen ze voorbijliep.

“Kom, daar is de trein al!” zei Carolien vrolijk, hem aan zijn hand meetrekkend.

Gedurende de reis vertelde Carolien hem aan een stuk door over haar seksuele belevenissen en luisterde hij vol verbazing naar haar ontboezemingen. En dan dacht hij nog dat ze niks meer met hem te maken zou willen hebben omdat hij niet meer naar de kerk ging!

“Dus je hebt je ook laten filmen?” vroeg hij verbaasd toen ze hem vertelde over haar achttiende verjaardag.

“Ja joh, dat was hartstikke geil. Ik heb trouwens afgesproken dat ik nog een keertje terugga voor nog een film. Wil je dan niet meegaan? Dat is te gek, dan kunnen ze ons filmen als we lekker neuken met elkaar! Ik kan dan ook vragen of Sandra dan ook weer komt” voegde ze er enthousiast aan toe. “Je moet haar echt leren kennen, ze is echt tof en heel lief” vervolgde ze.

Frank keek haar aan en wilde eigenlijk al meteen ‘ja’ zeggen. Zijn pik was de hele reis alweer stijf geweest ondanks zijn eerste ontlading in Carolien ’s mondje. Bijna waren ze al op de plaats van bestemming en met een taxi was het dan nog maar een ritje van tien minuten.

‘Twintig minuutjes en niet langer’ dacht Frank, ‘dan zien we elkaar helemaal bloot en kunnen we eindelijk samen neuken…’ Hij trok haar even tegen zich aan zonder wat te zeggen en keek naar het voorbijtrekkende landschap.

“Ik ben geil” fluisterde Carolien en ongegeneerd stak ze haar hand onder haar rokje en begon zich schaamteloos te vingeren onder haar kleren. “Heb je wel eens een meisje in haar kontje geneukt?” vroeg ze zacht.

Hij keek verschrikt op en knikte ontkennend waarop ze blij opkeek.

“Dan ontmaagd ik je op die manier als het van je mag” sprak ze verwachtingsvol en ze klauwde zich om hem heen. Het was dat ze er bijna waren, anders had ze zich weer aan hem vergrepen, nog in de trein, zo geil en vol verlangen voelde ze zich.