Eindelijk was het dan zover, de zaterdag was aangebroken dat ze samen met Frank naar de Seventeen- studio in Amsterdam zouden gaan. Ze hadden zich nog snel eventjes gedoucht na het opstaan en toen waren ze snel naar het station gelopen want ze hadden al om tien uur afgesproken. “Zo vroeg?” Had hij nog gevraagd maar Carolien had hem uitgelegd dat hij eerst nog een ‘intake’ zou krijgen en dat de tijd daar bovendien voorbij vloog.

“En als we er genoeg van hebben kunnen we altijd nog even gezellig stappen in Amsterdam” zei ze. Hij informeerde naar die ‘intake’ maar ze zei dat hem dat allemaal wel zou worden uitgelegd.

“Het gaat over wat papieren en zo, maar je maar niet druk hoor.” In de trein waren ze knus tegen elkaar aan gaan zitten en ze voelden elkaars geilheid aan. “Als Sandra mij maar leuk vindt” fluisterde hij in haar oor. Ze had hem de afgelopen week al een paar keer bezworen dat dit wel los zou lopen maar nu hield ze maar haar mond daarover. Vanuit de trein was ze hem voorgelopen naar de tramhalte, zij wist immers de weg, en om kwart voor tien stonden ze voor het grote oude pand waarin ook het kantoor en de studio van Seventeen waren gevestigd. Ze wisten niet zeker of ze zo vroeg al konden aanbellen en overlegden of ze eerst nog even een blokje om zouden wandelen maar dat was niet nodig.

“Hoi Carolien!” Klonk het over de straat. Ze keek om en zag Sandra komen aanlopen.

“Hoi!” riep ze terug en ze liep haar tegemoet. Steeds sneller liepen ze allebei en ze omhelsden elkaar als oude vriendinnen die elkaar in geen eeuwigheid meer hadden gezien, elkaar vastpakkend, kussend en stralend.

“Dit is Frank, mijn vriendje, die doet ook mee vandaag” stelde ze hem voor. “Te gek zeg, welkom” en meteen gaf ze hem een stevige zoen en liet haar hand zomaar over zijn broek glijden. Het was een vlotte meid, zeker niet ouder dan Carolien zo te zien en, dat liet ze meteen al merken, heel enthousiast en onbevangen. Haar lange bruine haren vielen tot op haar rug en ze droeg een laag gesneden spijkerbroek waar haar ronde billen prachtig in uitkwamen. Onder haar spijkerjasje dat mooi was afgezet met kleurige steentjes droeg ze een hemdje met, zo te zien, niet daaronder. Dat had ze ook niet nodig trouwens, want haar tietjes stonden stevig vooruit en ze droeg alleen maar heel lichte make-up dacht hij ook nog te zien in de eerste flits die hij van haar gezicht zag. Wel droeg ze een hele serie oorbelletjes over bijna de hele lengte van haar oor en in haar navel die onder haar bloesje uitkwam ontdekte hij een klein piercingringetje. Hij voelde zich best nog wel wat verlegen tegenover haar, want het was natuurlijk wel een beetje een vreemde situatie en hij durfde haar niet te lang aan te staren.

“Zijn Frank en Noortje er al?” Vroeg ze aan Carolien.

“Dat weet ik niet, we kwamen net aangelopen” antwoordde ze. Sandra liep naar de deur en drukte op de bel waarna de intercom kraakte.

“Hoi Peter, hier ben ik en ik heb Carolien en Frank ook meegebracht” schelde ze tegen de deurpost. Ze voelde zich hier duidelijk thuis en toen de deuropener zoemde stoof ze gelijk naar binnen en rende de trap op naar de tweede verdieping waar Peter hun stond op te wachten. Ze gaf hem een korte knuffel en een kusje en liep toen door, ze kende de weg. Frank en Carolien begroetten Peter nog toen ze Sandra met Noortje hoorden praten. “Tof hé, en die Frank is echt een geile gozer” vertelde ze vol vuur.

“Nou, Carolien, jij kent de weg, jullie horen aan Sandra wel waar jullie moeten zijn hè? Maar ik zie jullie later nog wel” en hij liep een andere kamer in.

“Kom, waar blijven jullie nou?” Klonk de stem van Sandra ongeduldig. Frank liep achter Carolien aan en ze belandden in een klein kantoortje, dus dat moest Noortje zijn. Een jonge leuke meid van achter in de twintig met donkere glinsterende ogen en ook de rest vond hij helemaal ‘wow’!

“Hoi Carolien, leuk je weer te zien” zei ze warm en weer volgde een omhelzing. “Jij moet de vriend van Carolien zijn, Frank dus?” Vroeg ze terwijl ze hem aankeek.

“Eh, ja…” hij twijfelde hoe hij haar verder aan moest spreken of wat er van hem werd verwacht.

“Welkom dan!” Zei ze warm en hij voelde zich rood worden toen hij ook hem een knuffel gaf. “Je hoeft niet zo verlegen te zijn hoor, dat is hier niet nodig, maar daar kom je nog wel achter. Een goede reis gehad hiernaartoe?”

Na een kort praatje stelde ze voor dat ze naar de ‘studio’ zouden gaan en Sandra liep meteen voor. De ‘studio’ zag er heel anders uit dan hij zich had voorgesteld, het was meer een grote kamer met in een hoek een bed en tegen een andere wand lagen matrassen met een sprei erover en een heleboel kussens. Aan de muur hingen allerlei posters met het logo van Seventeen en ook hingen er mooie seksfoto’s aan de muur van allerlei jongens en meisjes die hier waren opgenomen. Sandra en Carolien werden gezegd dat ze zich maar even moesten ‘vermaken’ omdat ze eerst met Frank moest praten.

“Loop je even mee?” Vroeg ze.

Hij liep gespannen opgegeild achter haar aan en voelde zich als een kleine jongen betrapt toen ze omkeek en haar naar haar korte rokje zag staren. Gelukkig werd ze niet boos of zo, maar lachte vriendelijk naar hem. Toen hij was uitgenodigd om aan een tafel te gaan zitten pakte ze wat papieren en vertelde ze dat hij moest weten dat ze foto’s zouden maken en hun ook zouden filmen.

“Weet je zeker dat je hier geen moeite mee hebt?” Vroeg ze. Toen vroeg ze naar zijn paspoort omdat ze zeker moest weten dat hij minimaal achttien jaar was. Met zijn paspoort in zijn hand maakte ze even een paar foto’s van hem en toen hij had getekend dat ze hem alles had verteld schrok hij wel eventjes.

“We willen niet dat de jongens of meisjes hier ziek worden” legde ze hem uit. “Daarom wil ik even naar je piemel kijken, je kunt je het beste alvast even uitkleden.” Hier was hij dus niet op voorbereid eigenlijk, maar ja, als hij seks wilde hebben met Carolien en met Sandra en daarbij gefilmd zou worden was het natuurlijk voor de hand liggend dat hij zich uit moest kleden. En dat ze wilde controleren of alles wel veilig ging was eigenlijk wel goed. Bedremmeld stond hij op en begon zich uit te kleden, zijn kleren netjes op een hoopje vouwend.

“Zo, je hebt een mooie piemel Frank” zei ze toen hij ook zijn onderbroek als laatste kledingstuk had uitgetrokken. “Ga hier maar voor me op de tafel zitten, dan bekijk ik hem eens wat beter” en ze schoof haar stoel een beetje achteruit.

“Weet je Frank, we noemen hier alles gewoon bij zijn naam, dat is voor jou misschien even wennen in het begin. Nu wil ik eerst even naar je pik kijken en naar je eikel of je gezond bent.”

Toen hij voor haar zat had hij zijn handen niet meer voor zijn kruis kunnen houden en, alsof de gewoonste zaak van de wereld was, duwde Noortje zijn benen uit elkaar en schoof de stoel naar de tafel. Ze pakte zijn pik tussen haar vingers en zachtjes masseerde ze zijn eikel vrij waardoor hij ongewild voelde dat zijn lul begon op te zwellen.

“Dat voelt gezond aan!” Zei ze zacht, hem toch wel op zijn gemak stellend op de een of andere manier. Ze ging gewoon door met hem op te winden zodat zijn pik al snel stram omhoog stond. Toen pas trok ze de voorhuid helemaal naar achteren en kwam met haar gezicht dichterbij om hem goed te bekijken. Hij voelde haar adem over zijn eikel en tot zijn geruststelling vertelde ze hem dat hij helemaal gezond was. Toen had ze haar hand onder zijn ballen gelegd en had ze voelend in zijn kontspleetje gevoeld.

“Weet je Frank, als we een film maken werken we ook met close-ups, je weet wel wat dat betekend?” En vragend had ze hem aangekeken. Hij knikte dat hij het wist.

“Het ziet niet mooi uit als er allerlei haartjes te zien zijn dan, dus die halen we meestal weg.” Routinematig duwde ze zijn pik naar beneden en woelde met haar vingers door zijn schaamhaar boven zijn lul. “Dit kan rustig blijven zitten hoor, tenzij je liever helemaal kaal bent hier, maar dat moet je zelf weten. Wel moeten ze een beetje korter worden geknipt, dat is veel mooier als we foto’s maken of filmen. Heb je daar bezwaar tegen?” Ze keek hem vragend aan maar hij knikte snel van niet.

“Wil je het liever zelf doen of zal ik het voor je doen?” Vroeg ze op eenzelfde rustige toon aan hem.

“Tja, ik heb het nog nooit gedaan…” Zei hij verlegen, niet goed raad wetend met deze situatie en zichzelf verwijtend dat hij hier niet zelf aan had gedacht. “Dat maakt niet uit hoor, dan zal ik kapper voor je spelen vandaag, dat vind ik trouwens beste wel leuk hoor! Soms willen meisjes of jongens ook helemaal geschoren worden en dan help ik ook vaker mee in de films als ze dat willen.”

Ze schoof haar bureaustoel naar achteren en liep naar haar werktafel en uit een la pakte ze een schaar, een tondeuse en een flesje crème waarmee ze terugliep naar de tafel waarop hij gespannen afwachtte.

“Kun je de knieën een beetje omhoog doen en je benen uit elkaar? Ja, prima zo” zei ze vriendelijk en alsof het de gewoonste zaak van de wereld was duwde ze zijn billen uit elkaar en hij dacht zelfs dat ze eventjes zijn aarsje aanraakte.

“Even stil blijven zitten” zei ze toen ze de tondeuse aanzette en over zijn strakgetrokken huid bewoog. Het deed geen pijn en was al snel klaar.

“Even hierboven ook een beetje bijscheren” zei ze toen ze zijn balzak opzij duwde en tussen zijn benen en zijn kloten de haartjes weghaalde en geduldig ging ze geconcentreerd verder met zijn ballen. Opeens voelde hij dat van de spanning zijn erectie afnam en zijn pik langzaam kloppend naar beneden zakte. Toen alle haren waren weggehaald duwde ze zijn benen naar beneden en liet haar vingers door zijn overgebleven schaamhaar op zijn buik spelen. “Deze maak ik een beetje korter met de schaar” zei ze en met haar beide ellebogen leunde ze op zijn benen alsof ze hem als leunstoel zag. Hierdoor schokte zijn lul weer dikker toen ze begon te knippen. Toen ze klaar was had hij weer een kloppende erectie, maar dat maakte haar niet uit zo te zien want ze keek er glimlachend naar, hetgeen hem deed schamen maar tegelijk ook heel geil maakte. Dat laatste werd niet minder toen ze een beetje aftershavelotion over haar hand liet lopen en zijn ballen hiermee masseerde. Het prikte helemaal niet tot zijn verbazing, maar voelde heel lekker glad aan.

“Zo!” Zei ze tegen hem, zijn pik nog steeds vasthoudend. “Wij zijn klaar zover, maar ik moet je nog wel een paar laatste dingetjes vertellen. Je weet dat je hier in een kantoor van Seventeen bent en we zijn een grote internationale organisatie, maar dat wil niet zeggen dat we hier heel formeel met elkaar omgaan, je weet wel wat ik bedoel. Ik ben gewoon Noortje en mijn vriend is Peter. Peter is ook cameraman en fotograaf. Maar, wees niet bang. Hij kijkt nergens van op en zal je nooit tot wat dwingen. Als je iets niet wilt moet je dat gewoon zeggen, daar maakt niemand dan een probleem van dat beloof ik je. Maar dat geldt ook voor de andere jongens en meisjes die hier komen en die je nog wel leert kennen als je vaker komt. Soms is een meisje geil en dan is het hier heel gewoon als ze zich lekker gaan vingeren of met een vibrator speelt, ook als er andere mensen bij zijn. Maar je mag nooit iets met een meisje doen als ze daar zelf geen zin in heeft, snap je?” Ze keek Frank strak aan tot hij ja knikte. “Verder weet je dat ik Noortje ben en bijna altijd hier ben als we open zijn. Ik zorg er ook voor dat jullie te eten en te drinken krijgen als jullie daar zin in hebben. Geen alcohol trouwens, dat levert alleen maar problemen op behalve als er iemand wil plassen voor de camera, dan hebben we wel een paar flesjes bier in voorraad hoor” lachte ze. “Dan gaat het wat makkelijker hè? Bij de opnames loop ik ook wel eens naar binnen, maar vreemden komen er verder niet bij. En als je problemen of vragen hebt kun je altijd naar mij komen, om het even wat voor probleem het is, dat meen ik!” En om haar woorden kracht bij te zetten trok ze een paar keer aan de pik van Frank, hem vriendelijk glimlachend aankijkend, onderzoekend wat zijn reactie was.

“Echt met alle problemen hoor, als de andere meisjes je niet willen dan ben ik er altijd voor je…” Daarmee alle twijfel bij hem wegnemend over wat ze zou bedoelen.

Hij vond het jammer toen hij haar losliet, ’t liefste was hij bij haar gebleven en zich door haar laten aftrekken of zo. Al de tijd had hij naar haar T-shirt gekeken en zich opgegeild over de fantasie dat hij haar neukte. Het was voor hem ook vreemd om zo’n gesprek te voeren tussen de benen van een mooie jonge vrouw die hem op zat te winden.

“Heb je verder nog vragen Frank, anders moet je ons formulier ondertekenen als je het nog eens hebt doorgelezen voor we verder gaan.”

“Nou ja, eigenlijk, ik bedoel…” en toen kwam hij niet meer uit zijn woorden en begon hij opnieuw. “De vorige keer dat Carolien hier was zei ze dat Peter ook had meegedaan. Hoe zit dat?”

“O ja, dat kan goed zijn Frank, dat het is gebeurd. Maar ja, de regels zijn voor iedereen hetzelfde, dus ook voor Peter. Als er een meisje alleen komt en zij wil met zijn pik spelen is niemand daar op tegen en kan dit gebeuren, en dat geldt ook voor twee meisjes en dat was het geval geloof ik, dat heeft hij mij tenminste verteld. En als kapper speel ik ook wel eens ondeugend voor de camera, dat er dan wordt geneukt of gelikt, maar dat is alleen maar als we het allemaal willen en anders absoluut niet, maak je maar geen zorgen daarover. We zijn vakmensen hoor, maar ja, wel in een apart beroep. Maar niemand mag zichzelf opdringen aan een ander, ook al zou die het wel eens willen. Ik bijvoorbeeld had nu eigenlijk wel zin om je klaar te pijpen of zo, maar je vriendin en Sandra zijn op je aan het wachten, dus daar gaan we nu even naar toe.”

Frank schaamde zich voor zijn vraag toen hij dit antwoord kreeg maar voelde zich wel gerustgesteld.

“Ja, graag!” Zei hij haar aankijkend. Naar de grond kijken durfde hij niet, want dan keek hij op zijn bijgekapte lul waar zelfs al een paar druppeltjes voorgeil van naar beneden sijpelden door wat hij gevoeld en gehoord had.

Noortje stond op toen hij vastberaden zijn handtekening onder het papier had gezet en moest even slikken toen hij de studioruimte binnenliep waar een vrolijk achtergrondmuziekje te horen was. Sandra en zijn vriendin hadden zich allebei omgekleed. Carolien droeg nu een kort rokje en een afgeknipt T-shirt met het Seventeen- logo en haar slipje werd opzij geduwd door Sandra die haar schaamteloos lag te vingeren. Peter stond al achter haar en filmde het hele gebeuren terwijl Sandra alleen maar een hele wijde shirt droeg waar haar blote billen onderuit staken. Hij kon zo haar kale kutje bekijken… Bovendien droeg Carolien een haarband en was Sandra d’r haar samengebonden in een paardenstaart achter haar hoofd.

“Lekkere dames, hier is jullie geile knappe bink en zijn grote pik heb ik al gecontroleerd, met mijn ogen dan, en die ziet er heel gezond uit. Maar jullie weten, ik vraag het altijd. Hebben jullie braaf de pil genomen of heeft er iemand onveilige seks gehad de laatste tijd? Zo ja, dan met condoompje, dat moge duidelijk zijn. We willen geen zieken en geen onverwachte Seventeen- baby ’tjes, denk eraan! De condooms staan op tafel, het gebruik is gratis op kosten van de zaak…”

“Kijk” zei Noortje tegen Frank. “We willen alles goed en herkenbaar kunnen filmen en als de haren er voor hangen of je moet er de hele tijd aan denken, daarom maken we de haren altijd een beetje vast… als ze lang genoeg zijn tenminste. Jij hoeft trouwens geen haarspeldjes in hoor” gaf ze antwoord op zijn niet gestelde vraag.

“Nou, ik loop later nog wel even binnen maar anders weet je me te vinden hè Frank voor als er wat is of je nog vragen hebt?” Zei ze, hem nog even in zijn naakte kont knijpend. “Veel plezier!” Wenste ze en achter hem sloot de deur terwijl hij bedremmeld stond te kijken met zijn stijve pik die recht vooruit stak.

Peter maakte een uitnodigend gebaar naar hem richting het bed en een beetje schamend voor zijn erectie en blootheid voor zoveel vreemde ogen sloop hij snel naar het matras en ging snel zitten.

“Hoi Frank!” Klonk het enthousiast uit de mond van Sandra en meteen dook ze met haar mond op zijn kruis af en ze nam zijn al zo lang opgegeilde pik zo in haar mondje. Onwillekeurig greep hij meteen en opgewonden naar haar appelronde tietjes. De hele tijd had hij naar de tepels van Noortje gestaard toen ze tussen zijn benen zat en zo graag had hij hierin geknepen of ze gewoon gevoeld, maar ja. Nu was het anders. De hals van haar hemd was heel breed en als hij naar beneden keek zag hij zo haar borstjes hangen en, wat hem nog meer fascineerde, haar tepeltjes. Die van Carolien waren ook prachtig maar veel kleiner en ook harder om te zien. De punten op de borsten van Sandra waren groot opgezwollen en staken ver vooruit maar waren toch ook heel zacht onder zijn handen zo voelde hij meteen…

“Mm…, dat had je nog niet verteld, Carolien, hoe lekker zijn pik smaakt!” Hij keek gerustgesteld door haar compliment en meteen voelde hij zich meer op zijn gemak. Even keek hij naar de grote camera waarachter Peter stond te kijken en aan wat knopjes draaide. Toen hij schuin wegkeek zag hij zijn Carolien zitten kijken met haar benen nog wijd maar het slipje was teruggeschoven.

“Zo zeg, was het voor jou ook lekker? Je hele kruisje is nat” merkte hij schalks en snelademend op terwijl Sandra hem nog steeds heerlijk afzoog. Ze keek tussen haar benen en moest gniffelen toen ze zei.

“Ja, we wachtten op jou maar toen werden we zo geil door ons gesprekje, maar dat vertel ik je nog wel, dat we alvast maar met elkaar begonnen. Maar als je niet tegen natte broekjes kunt trek ik hem met alle plezier voor je uit hoor, maar eerst eventjes Sandra helpen, gasten gaan voor meneer!”

Ze kroop naar Sandra toe en ging ook met haar mond naar zijn stijve pik. Omstebeurt pijpten ze hem en kusten ze elkaar, zijn geil uit elkaars mond proevend. Ook doken ze kussend wel eens naar beneden zodat zijn eikel gevangen zat tussen vier lippen en twee elkaar zoekende tongen, hij dacht dat hij gek werd van genot. Ook zogen ze om beurten aan zijn ballen die soms helemaal tussen hun lippen naar binnen floepten wat ontzettend lekker aanvoelde. Hij was blij toen hij Peter hoorde.

“Oké dames, eventjes kalmaan hoor, anders komt Frank meteen al klaar, nog voor hij jullie kutjes kon likken of jullie kon neuken. Als jullie dat willen ga maar door, maar anders heeft hij volgens mij eventjes een beetje rust nodig hoor.”

Hij schoof een stukje op en Sandra en Carolien kropen weer naar elkaar en zoende lustig verder, hij kon hun tongen zelfs met elkaar zien stoeien en dat vond hij heel opwindend. Sandra nam het initiatief door aan het hemdje van Carolien te gaan trekken en al gauw vloog die op de grond en werden haar tepels uitgebreid gemasseerd en getongd. Sandra onderging al snel hetzelfde ‘lot’ en toen ook het slipje was uitgetrokken namen ze uitgebreid de tijd elkaar te minetten. Frank keek gefascineerd toe met zijn gezicht er bijna op hoe Carolien aan het mooie strakke kutje van Sandra likte en ondertussen stak haar vinger in het zichtbaar natte gaatje en met een andere vinger porde ze haar vingerkootje in het strakgespannen aarsje vlak daarboven. Ze bewoog haar hand steeds sneller en hijgend vuurden ze de lust in elkaar op. Hij ging op zijn rug liggen om te zien hoe haar mond het klitje masseerde dat zijn kopje al tussen de natte lipjes stak, duwde Carolien voorzichtig een beetje opzij en hij nam haar werk met graagte over, proevend aan het warme zoet smakende kutsap dat hij gulzig opzoog. Daarna deed hij hetzelfde bij Carolien waardoor hij ook nog eens kon kussen met Sandra en haar nog eens goed kon bekijken.

Haar grote ogen schitterden en ze had een mooi klein mondje met zachte dikke lippen en hij vond haar helemaal te gek knap om te zien. Nu wilde hij de rest van haar ook nog eens goed bekijken en toen hij haar langzaam omhoog had geduwd legde hij haar omzichtig op haar rug. Wow! Haar tietjes waren zo groot als een halve tennisbal en bleven mooi vooruit staan, ook toen ze zo languit lag en een voor een nam hij haar tepels in zijn mond. Die voelden heel anders aan dan die van Carolien, veel groter, en zachtjes kneep hij bijtend op haar puntjes. Ze werden wel nog een beetje groter maar bleven heerlijk speenzacht. ‘Echte zuigtietjes’ dacht hij en ze smaakten ook heerlijk. Toen hij haar verder naar beneden streelde met zijn tong likte hij even in haar ronde naveltje en trok zachtjes aan haar piercingringetje dat hij wel heel mooi vond staan bij haar. Verder naar beneden trok hij zijn tongspoor over haar vlakke gespierde buik tot in haar poesje en toen duwde ze opeens haar onderlichaam omhoog zodat hij zelfs haar aarsje kon verkennen met zijn mond. Hij duwde voorzichtig tegen het tere gaatje en meteen gaf de sluitspier toegang zodat hij haar kon neuken met zijn tong. Eigenlijk dacht hij al helemaal niet meer eraan dat een camera zoemde en een wildvreemde man keek hoe ze daar lagen te vrijen schoot het opeens door zijn hoofd en dat maakte hem wel een beetje trots maar stelde hem tegelijkertijd gerust. Hij had nog even getwijfeld of hij het wel zou kunnen bij een vreemde, maar dat was dus onnodige angst geweest besefte hij zich.

Hij wilde even aan wat anders kunnen denken dan aan zijn pik die nog steeds klopte van hardheid maar toen Carolien hem heel lief begon te pijpen voelde hij meteen dat ze haar lippen sloot om zijn pik die ook al nat was van het voorgeil dat er spontaan uit was komen lopen. Hij zoog zich vast aan het kutje van Sandra die hijgend haar kruisje tegen zijn mond roteerde.

“Neuk haar maar lekker, laat je gaan!” Hoorde hij Carolien lief fluisteren. Die uitnodiging nam hij graag, heel graag aan en meteen nestelde hij zich boven het mooie lichaam van Sandra die hem welkom omhelsde en hem op zijn mond zoende. Hun tongen zochten elkaar op en ze achtervolgden elkaar tot in iedere uithoek van de beide monden. Tegelijkertijd voelde hij hoe Carolien zijn lul vastpakte en in het dampend warme poesje van Sandra leidde. Haar heupen drukte ze omhoog tot hun liezen elkaar raakten en omsloten door haar natte poesje bonkte zijn pik van verlangen. Ze voelde zijn harde pik in haar kloppen, tot tegen haar baarmoedermondje aan, haar kutje was helemaal gevuld door zijn harde vlees. Heel langzaam bewoog hij naar boven en hij voelde hoe Carolien haar stil tegen de matras aan duwde. Toen zijn eikelrandje al de frisse lucht voelde liet hij zich weer over haar heen zakken en dit deed hij wel twintig keer achter elkaar in een langzaam gestaag ritme, kreunend van genot en hem soms snel tongzoenend tussendoor. Tot zijn schrik, verbazing en teleurstelling liet ze langzaam zijn pik uit haar van lust pulserende kutje glijden en hij draaide van haar af, zijn pik lag kloppend in gelekt geil op zijn buik. Toen Carolien hem aankeek vanaf zijn andere zijde snapte hij wat de bedoeling was en hij nestelde zich tussen haar benen die ze steunend om de zijne wrong. Sandra ’s handje sloot zich nu om zijn stam en trok hem naar beneden waar hij direct voelde hoe hij ‘een warm’ (nou ja, heel hete) ontvangst kreeg.

Opeens voelde hij zich ’thuis’, dit was het kutje dat hij kende en zwetend genoot hij van het knijpend nauwe poesje. Sandra speelde met het stukje van zijn lul dat naar buiten en naar binnen ging en opeens voelde hij hoe haar vinger met zijn pik meeging, zomaar in het poesje van een verraste Carolien. Ze bedankte Sandra door haar over haar rug te strelen, want woorden kwamen er niet meer uit haar nu. Toen hij voelde dat haar vinger niet langer tegen zijn pisbuis duwde in het kutje schrok hij van genot toen hij dezelfde vinger voelde, maar nu duwde die tegen zijn kontje. Hij voelde opeens weer duidelijk dat zijn haartjes daar weggehaald waren en toen voelde hij haar druk verhogen. Opeens, glad gemaakt door het geil van zijn vriendin, stak ze haar vinger diep in zijn kontje en begon hem enthousiast te vingeren. Net op tijd nog herinnerde hij de les van Peter die hun had gezegd “Denk eraan dat als je klaarkomt, dit altijd op elkaar doet en niet in elkaar. Weet je, dit is ook film en de toeschouwers willen dit heel graag zien, dus, als het kan, denk er dan aan!”

Met tegenzin trok hij zijn roodheet gepompte pik uit het heerlijke kutje en Sandra die dit van heel dichtbij zag gebeuren, twijfelde geen moment en stevig knijpend met haar hand trok hij hem verder naar zijn hoogtepunt. Lang duurde het niet voordat hij, nog steeds met een wroetende vinger rond zijn prostaat, zijn zaad uit zijn lul voelde schieten. Het verbaasde hem zelf hoe de eerste straal sperma over Carolien heen vloog en boven haar borsten op haar lichaam vielen. Daarna volgde er nog drie straaltjes die steeds minder ver vlogen en uiteindelijk liep het laatste sap van de doortrekkende hand van Sandra die hem bewonderend aankeek.

Carolien speelde met haar hand door zijn geil op haar borst en draaide een dikke sliert sap om haar vinger die ze uitdagend opzoog, kijkend naar de cameralens. Een tweede vinger sperma bood ze aan Sandra aan die meteen toehapte en deze gulzig aflikte met uitgestoken tong. Toen boog ze zich over zijn pik en ze zag hij hoe ze met hol gezogen wangen aan zijn nu slapper wordende pik lurkte. Zelf spelend met haar eigen kutje. Daarna zakten ze alle drie voldaan naast elkaar neer op de matras en moesten eerst uithijgen voor ze wat konden zeggen.

Peter was de eerste die het woord nam, ze waren zijn aanwezigheid al helemaal vergeten.

“Tjonge, drie natuurtalenten bij elkaar! Jullie genot straalde er van af hoor, helemaal te gek en ook mijn complimenten voor jou Frank, dat je er op tijd aan dacht je terug te trekken. Veel jongens vergeten dat, maar dit was werkelijk: petje af voor jullie allemaal!”

Trots keken ze elkaar aan, nog steeds heftig nahijgend, toen de deur opeens open ging en Noortje binnenliep. Ze voelden zich al zo thuis dat ze zich helemaal niet schaamden voor hun naaktheid tegenover haar en bleven alle drie haar tevreden aankijkend liggen.

“Ik hoorde hiernaast dat er even een opnamepauze was” zei ze “en ik dacht dat jullie wel een versterkertje konden gebruiken!” In haar hand droeg ze een groot dienblad met daarop een schaal vol verse broodjes, schoteltjes met vruchtengebak, een thermoskan koffie en flesjes limonade! Dat vonden ze allemaal heel welkom en al snel waren de eerste flesjes geopend en verdwenen de broodjes in de hongerige monden, waarna de gebakjes ook hun weg naar binnen vonden. Peter en Noortje hadden hun even alleen gelaten voor hun ‘pauze’ zoals ze het noemden en gezellig en naakt zaten ze met hun drietjes te smikkelen van al het lekkers. Ze waren vergeten hoeveel honger ze hadden gehad tot de grote schaal eten binnen was gebracht.

“Nou moet ik eerst even naar het toilet” zei Frank na een tijdje. Sandra was hem al weer op aan het geilen door voorzichtig met haar voetjes over zijn bijbeen en zijn lul te strelen en daardoor werd hij zich bewust van zijn te ledigen blaas. Net voor hij de deur uit was hoorde ze Carolien aan Sandra vragen of “ze het nog steeds zeker wist…” wat hem deed herinneren haar opmerkingen die hij had gehoord voordat ze waren gaan seksen. De deur van de kamer van Noortje stond open en ze zag hem staan. “Sorry, het toilet…?” zei hij.

“Oh daar, de derde deur” klonk ze vriendelijk.

Inderdaad kon hij vanaf waar hij stond groot het bordje “WC” lezen, maar dat was hem niet eerder opgevallen.

Taboe