EN NU, IS HET AAN U. – lesbisch – masturberen

In uw reactie op mijn advertentie heb je uw telefoonnummer gezet.

Met bonzend hart heb ik gelezen wat je zoekt. – Een lekkere vrijpartij met gewillige vrouw.- U hebt jezelf beschreven en bent precies de vrouw die ik zoek. Bevend pak ik de telefoon en toets uw nummer.

“Hallo?” Klinkt uw zachte stem, als je de telefoon hebt opgenomen.

“Hoi, met Dorien.” Antwoord ik.

“Dorien?” Vraag je. “Van de advertentie. U hebt gereageerd.”

“Ja? Oh… Ja,” lach je, “ik was een beetje dronken en heu… Goh, wat leuk dat u belt!”

Het ijs is gebroken.

Je verteld hoe u er al lang van droomt om met een vrouw te vrijen, maar hoe moeilijk het is om ook daadwerkelijk een leuke meid te vinden. Ik ken dat en vertel dat het me erg leuk lijkt u te ontmoeten, “waarom niet vanavond nog?” Vraag ik spontaan.

De zenuwen gieren door mijn keel, maar tien minuten en een douche later zit ik in de auto. Als ik aanbel twijfel ik nog, maar als de deur eenmaal open gaat zet, ik alles opzij en stap naar binnen. Boven aan de trap staat jouw vriend Tonny, hij geeft me een hand en drie zoenen, dan laat hij me verder lopen. Ik kijk u aan en zie in uw ogen dat wat je ziet u bevalt. Je zoent me op mijn wangen, ik ruik uw heerlijke parfum en voel uw borsten tegen die van mij.

We drinken een glas wijn en u vraagt of ik dit wel eens vaker doe.

Als ik vertel dat ik wel eens massages geef aan vriendinnen van mij, er is eigenlijk niets liever dan mijn zachte handen over hun huid te voelen.

“Kom maar,” zeg ik en klim achter u op de bank. Zachtjes laat ik mijn handen over uw schouders gaan en kneed ik de gespannen spieren.

“U bent gespannen zeg”, fluister ik in uw oor. We lachen wat en terwijl er mooie muziek op staat, begint u jouw mooie blouse los te maken.

“Kunt u er nu beter bij,” zeg je gewillig. U hebt een zwarte kanten bh aan, waarvan ik de bandjes met mijn vinger van uw schouder laat zakken. Uw huid voelt heerlijk en ik ruik je heerlijke lichaam. Teder zoen ik in uw hals en op je schouder en zuchtend ontspan je. “Heerlijk Dorien.”

Mijn handen gaan over uw hals langs je nek en uw armen en voorzichtig laat ik ze over de gladde huid boven de borsten gaan. Ik voel uw hart slaan en de iets te haastige ademhaling.

“Fijne borsten,” zucht ik zacht. Mijn handen laat ik over de randjes van uw bh gaan en zie dat uw tepels verstijven. Ik neem uw borsten in mijn hand en weeg ze zorgvuldig. Tonny geeft me de massageolie aan en ik clip de bh bandje los. De warme lotion voelt heerlijk over uw rug en schouders, vertel je, tijd dus om ook mijn topje ook uit te doen. Een bh heb ik niet aan.

Ik druk mijn lijf tegen uw rug en masseer je rug met mijn borsten. Mijn tepels drukken hard tegen uw rug, terwijl mijn handen uw borsten en buik strelen. Met mijn handen glij ik van nek tot je buik en dan weer terug, elke keer voel jij mijn borsten langs uw rug op en neer glijden.

“Ga je mee naar de slaapkamer?” Vraagt u.

In de slaapkamer stapt u gewillig uit je rokje, ik doe hetzelfde. Alleen uw slipje houd je aan, het is ook al zwart. Ik zie uw mooie billen en bewonderend kijk ook jij naar mijn lijf. Ik houd mijn kousen en jarretelles aan en leg u op je rug op het imposante waterbed. Ik smeer uw benen en buik verder in met de olie en kom bovenop u liggen. Jij bent geschoren, net als ik en ik voel hoe uw borsten onder die van mij weg glibberen. Als een man lig ik tussen uw benen en glij over uw lijf heen en weer. Ik voel elk detail, elke ronding van uw lijf en het vocht dat uit me loopt mixt zich met de olie.

Ik glij naar beneden en laat mijn gezicht over uw buik glibberen. Je staat open en ik ruik de heerlijke lucht van uw geilheid. Ik laat mijn tong door uw liezen gaan en plaag u door van lies naar lies te gaan via uw billen, zonder uw smachtende poesje aan te raken. Zachtjes kreunt u als ik langs het uiteinde van uw schaamlippen lik met het puntje van mijn tong. Je drukt uw onderlijf omhoog in de hoop meer spanning op uw lippen te krijgen, maar ik blijf plagen. Mijn handen blijven over uw lijf glijden, met mijn nagels kras ik voorzichtig over uw borsten en buik.

Dan gaan mijn handen naar het restje schaamhaar en ik druk uw huid omhoog, zodat u helemaal voor me open staat. Uw clit staat recht overeind, bijna trillend. Mijn tong zoekt het zachte huidje er net naast en als ik u aanraak slaak je een gilletje.

“Meer, meer…” kreun je zacht, “ lik me Dorien, lik me dan.”

Maar ik blijf plagend over de randjes van uw vagina likken. Ik zie hoe belletjes geil op uw schaamlippen verschijnen, terwijl mijn tong plagend langs uw clit blijft vlinderen en mijn vingers jouw tepels masseren. Steeds sneller maak ik cirkelende bewegingen langs uw clit en jij drukt met uw buik ritmisch omhoog en naar beneden.

Dan druk ik mijn tong tussen uw schaamlippen en proef uw heerlijke hete sap. Ik drink je.

“Ja… O!… Ja…” kreun je luid en hijgend neem ik grote likken van uw sleufje, steeds sneller, diep en tot net onder uw clitje. Ik lik als een poes die een bakje melk leeg likt en zo lik ik ook u leeg. Steeds sneller en sneller, in het ritme van uw ademhaling, tot ik voel dat jij gaat komen.

Als ik voel dat u gaat komen, knijp ik iets harder in uw tepels en lik vol over uw clitoris, je krijst dat je komt en ik laat u komen. Op mijn mond. Ik voel uw spieren in jouw buik samentrekken en uw benen klemmen mijn hoofd vast. Nog meer van uw sappen lekken en smaken heerlijk, terwijl je meer en meer komt.

Uw orgasme ebt langzaam weg terwijl ‘k zacht uw dijen blijf strelen. Uw lipjes dansen ritmisch op en neer met elke scheut van het orgasme.

Heerlijk om iemand deze vreugde te kunnen geven.

Aan u, beste lezer, wens ik het vervolg van dit verhaal.

Dorien Vercammen