Wilma

Carolien had goede zin en liep fluitend naar het station door het drukke Amsterdam in gezelschap van Wilma. Wilma had ze die middag leren kennen bij Noortje waar ze was voor een fotosessie, tenminste, dat was de bedoeling geweest. Noortje zou een hele serie ‘solofoto’s’ schieten van haar waarop ze zou laten zien hoe ze zich vermaakte met een vibrator voor een van de bladen. Het verhaaltje ervoor was al klaar en dit las ze snel even door maar bleek niets bijzonders. Zomerdag, vakantie, geil wakker worden en speeltje bij de hand, dat was het wel zo ongeveer.

Ze had na binnenkomst gezellig zitten kletsen met Noortje die zoals altijd heel belangstellend vroeg hoe het met haar ging. Ze vertelde haar over d’r neefje die haar had ‘ontdekt’ in een Seventeens-blaadje en haar toen had bezocht.

“Nee, dat wilde hij zelf wel heel graag maar hij moet nog wel even wachten tot hij achttien is, maar tegen die tijd neem ik hem zeker wel een keertje mee als hij dat dan nog wil” zei ze toen Noortje, eigenlijk voor de grap, had geïnformeerd of hij geen model zou willen worden voor hen. Ze vertrouwde haar wel toe hoe ze hem eerst had afgetrokken en ze zich daarna ook nog had laten neuken door hem.

“Je bent echt een stoute geile meid, Carolien. Zo’n nichtje gun je iedere jongen maar slechts weinigen treffen het zo goed, maar heb je er zelf ook van genoten? Ach nee, laat maar, jou kennende is die vraag overbodig” lachte ze.

Opeens was Peter binnen komen lopen en hij was verrast haar te zien. Noortje plaagde hem dat ze dat expres niet had verteld om hem niet af te leiden van zijn werk.

“Hoe gaat het trouwens met Wilma? Is Chris nog niet komen opdagen?” Carolien concludeerde uit hun gesprek dat Wilma een nieuw model was dat al wel een paar keer eerder was geweest maar vandaag zou ze voor de eerste keer gefilmd worden met Chris, een jongen die ze ook pas net kenden. Ze overlegden hoe ze dit konden oplossen en Noortje bladerde even door haar agenda om te kijken of ze misschien iemand anders kon opbellen, maar op zo’n korte termijn wist ze ook niemand.

“Nou ja, nu ik er toch ben” mengde Carolien zich in het gesprek, “wil ik eigenlijk wel een praatje met haar maken en misschien voelt ze er ook wel voor om met een meisje te worden gefilmd.”

Ze vonden dit een prima idee maar dan mocht ze zich niet opdringen want volgens hun had ze nog nooit iets met een meisje gedaan.

“Nou, dat maakt het des te interessanter” merkte Carolien op en vroeg aan Peter of ze in de studio was.

“Ja, we zitten daar al een half uur te wachten dus in de tussentijd heb ik wat foto’s gemaakt. Klop dus eerst maar even aan want, nou ja, je weet wel, ze is naakt en niet iedereen…” Carolien onderbrak hem “… ja, en dan schrikken de meiden wel eens en dat mag niet en bla bla bla. Ik ken de regeltjes al hoor, en ik ben niet van plan haar weg te jagen. Eerder in tegendeel als ze er leuk uitziet! Een leuke meid is toch tot alles bereid? Ik ga me wel even aan haar voorstellen en dan kom ik terug om te vertellen of het wat wordt of niet.” Noortje vond dat een prima idee en vertelde dat ze wist waar ze hun konden vinden.

“Hoi! Ik ben Carolien en ik werk ook voor de Seventeens, als model dan, net zoals jij.” Op het bed zat een leuke meid die zich meteen voorstelde als Wilma. Van enige schaamte had ze geen last, want ze deed geen moeite wat kleren of een handdoek te pakken. In tegendeel. Ze zat in kleermakerszit op het bed met een hand tussen haar benen, maar niet om haar naaktheid te bedekken. Ze vertelde haar dat ze zich erg had verheugd op een lekkere neukpartij en was heel teleurgesteld dat ‘die eikel’ het zo maar had laten afweten zonder wat van zich te laten horen.

“Och, dat komt wel vaker voor. Dan hebben ze zich al suf gerukt en zijn dan bang of zo dat ze geen stijve kunnen krijgen voor de camera. Maar ja, voor meiden is het ook wel wat makkelijker want die hoeven niet zo nodig te bewijzen dat ze er zin in hebben.”

Wilma bleek een leuk meisje dat er bovendien ook nog eens heel leuk uitzag. Ze was erg slank, wat nog extra werd benadrukt door haar lange donkere haren die sluik tot bijna op haar kontje hingen. Haar borstjes waren, net als die van Carolien, niet al te groot maar dat vond Carolien alleen maar mooi. ‘Uiers’ noemde ze borsten altijd die groter waren als haar eigen tietjes en daar was ze bepaald niet jaloers op.

“Nee, vandaag kwam ik gewoon voor een fotosessie met Noortje, maar dat stelt niet veel voor” antwoordde ze toen Wilma haar vroeg of ze ook kwam voor een film.

“Maar ik ken haar en Peter al heel wat langer hoor, dus ik weet wat het is om gefilmd te worden.” Ze vertelde dat ze zelfs mee was geweest op vakantie en zich ook had laten filmen met verschillende jongens maar ook met meisjes.

Ze waren allebei even verbaasd toen haar treinreis naar Amsterdam ter sprake kwam en ze vlak bij elkaar in de buurt bleken te wonen op nog geen tien kilometer van elkaar. “Dan zijn we eigenlijk bijna buren van elkaar!” Concludeerde Wilma en ze spraken meteen af dat ze dan ook samen terug zouden reizen als ze terug gingen. Voorzichtig polste Carolien wat Wilma van plan was als haar tegenspeler niet meer zou komen opdagen want die kans achtte ze heel klein, gaf ze eerlijk toe.

“Och, mijn reiskosten en een extraatje krijg ik sowieso, maar ja, leuk vind ik het niet” gaf ze toe.

“Heb je het al eens eerder met een meisje gedaan?” Vroeg Carolien haar, waarop ze vragend werd aangekeken.

“Nou ja, anders, als jij dat ook wilt tenminste, wil ik eigenlijk wel voor Chris, maar dan moet je dat natuurlijk wel willen” polste ze voorzichtig. Wilma gaf toe dat ze nog nooit ‘iets’ met een meisje had gehad maar bleek er bepaald niet afkerig van te zijn.

“Dat is een te gek leuke verrassing voor mij” zei Carolien en beloofde snel terug te komen maar dit eerst even wilde laten weten aan Noortje en Peter.

“Die zijn echt erg lief en zullen het wel leuk vinden dat je mee wil doen en ik vind het ook te gek want ik had dit helemaal niet verwacht. Je vindt het toch niet akelig hè?” Ze dacht even na en zei toen dat ze het misschien nog wel leuker vond dan met ‘die Chris’ die haar zo maar had laten zitten.

“Hoi!” Meldde ze zichzelf in het kantoortje. “Het is al opgelost hoor, weet je dat we vlak bij elkaar in de buurt wonen? Ja, Wilma en ik bedoel ik dan, maar ja. Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat Peter zo mee kan komen want dan val ik toch voor de jonge reu in? Wilma vindt het volgens mij wel spannend hoor, want dit is voor haar de eerste keer met een meisje maar heeft daar helemaal niets op tegen merkte ik wel. Mijn charme hè? Maar het lijkt me wel goed dat we dan eerst even samen douchen en daarna zien we wel verder. Kunnen we wel wat speeltjes meenemen? Ik dacht vooral aan een dubbele dildo, je weet wel, zo’n lekkere zachte slang voor ons allebei?” Ze ratelde opgewonden terwijl ze dit vertelde en er was geen speld tussen te krijgen.

Noortje knikte gewoon goedkeurend en keek opgelucht en zei dat het geen probleem was en ook toen ze vroeg of zij Wilma dan mocht helpen bij het uitzoeken van wat kleren voor aan het begin van de film vond ze dit helemaal geen probleem.

“Oké, dan wijs ik Wilma wel de weg en misschien dat Peter dan over een minuutje of tien kan komen, dan leg ik haar nog even wat dingetjes uit” stelde ze als vanzelfsprekend voor.

“Geen idee, we maken er gewoon een lekkere middag van” zei ze toen Peter haar vroeg naar hoe ze het wilden aan gaan pakken en hij stelde dat hij alles best vond en hij beloofde zijn best te doen voor twee zo’n ‘topmodellen’.

Met gestreeld ego liep Carolien snel terug naar de studio om dit goede nieuws aan Wilma te laten weten. Zij wist nog helemaal niet van de ‘garderobe’ en trots toonde ze haar hoe goed ze de weg door het gebouw wist te vinden. Zonder gevoel van schaamte kleedde ze zichzelf snel uit in de kleedkamer nadat ze voor zichzelf een kort rokje had uitgezocht, een klein slipje en een heel kort T-shirtje dat zelf de onderkant van haar tietjes onbedekt liet. Wilma zag dit alles in een flits aan zich voorbij trekken en staarde haar bewonderend aan. Zelf zocht ze heel serieus tussen de kleren tot Carolien een kruising tussen een T-shirt en een jurkje, een zogenaamde tunica, uiteraard met het logo van Seventeens bedrukt, en haar dit aanbood met de mededeling dat het alleen maar diende om uitgetrokken te worden.

“Tja, het maakt dus eigenlijk niet uit” concludeerde ze en bekeek het goedkeurend om het daarna over haar hoofd te trekken.

“Dit is geinig, een slipje met eendjes erop en weet je, wat je aan ondergoed hebt aangehad mag je ook gewoon mee naar huis nemen, dus als je een spannend tangaatje mee wilt nemen?” Wilma vond haar keuze best omdat ze al ‘spannende lingerie bij de vleet’ bezat zoals ze toe gaf. Carolien werd meteen nieuwsgierig maar werd weer afgeleid door de verdere voorbespreking.

“Vibrators denk ik, of anders gewoon onze eigen vingers, maar in ieder geval ook nog wel een dubbele dildo weet je, daar heb ik speciaal om gevraagd want dat vind ik zelf ook een heel lekker stukje speelgoed!” Vertelde ze op haar eigen onbevangen manier. “En voor de rest zien we het wel. Maar ik heb Peter nog wel gezegd dat we wilden starten met een douche, maar als je dat niet fijn vindt moet je het zeggen. We mogen dan geen al te warm water pakken omdat zijn lensje dan beslaat.”

Dat laatste vertelde ze met een gefingeerde stem waarop Wilma moest lachen maar zei dit best te vinden. Ze was super nerveus geweest, vooral toen Chris maar niet kwam opdagen maar vond dit al lang niet meer erg nu ze Carolien had leren kennen.

Toen ze terugliepen naar de filmstudio werd Wilma toch nog wel een beetje zenuwachtig en vroeg benauwd wat ze moest doen als ze er geen zin meer in had.

“Nou, dan zeg je dat gewoon en dan nokt Peter af, kun je nog een keer douchen of je vertrekt meteen” verklaarde Carolien onomwonden, wat haar weer op haar gemak leek te stellen. Verlegen legde ze haar hand om haar heupen voordat Carolien aanklopte aan de deur naar de studio waar Peter hun al stond op te wachten.

“Hoi” zwaaide Carolien naar Noortje die er ook zat maar zij excuseerde zich meteen en zei dat ze, zoals gebruikelijk, te vinden was in het kantoor voor het geval er iets was en liep daarna de gang op.

Carolien smiespelde dat zij daar wel een monitor had en zelf wel terug zou komen als ze zou merken dat er iets niet deugde. Wilma keek haar verbaasd aan maar kreeg te horen dat er nog wel veel meer mensen zouden meekijken als de film eenmaal was uitgebracht. “Onze vrijpartij levert minimaal een volle emmer sperma op” vertelde ze evenzo zozeer confronterend alsook trots.

“O ja” was het timide commentaar van Wilma die schuchter naar de camera keek en naar Peter die nog wat lampen goed opstelde.

“Hadden de dames al een plannetje voor de film behalve de douche?” Vroeg Peter, die zich gemakshalve maar tot Carolien wendde omdat zij degene was met de meeste ervaring.

Ze keek Wilma aan en gaf lachend toe dat ze wist dat ze iets vergeten had. Ze hadden de keus uit de bank, een groot bed, een klein bed en een tafeltje. Carolien keek meteen naar dat tafeltje en vroeg of ze even een laptop konden lenen zodat ze net konden doen of Wilma haar huiswerk maakte en dan zou zij binnen kunnen komen om haar te ‘helpen’. Ze waren het al snel met elkaar eens en Peter liep even weg om een computertje te regelen maar hij kwam met lege handen terug.

“Ik heb even met Noortje overlegd en zij stelde voor dat we beginnen met de film in haar kantoor. Daar staat een echt bureau en dat ziet wel wat beter uit als dit tafeltje. Daarna kunnen we naar de badkamer zoals jullie wilden en dan, wat willen jullie, het tweepersoonsbed of het smalle bed?”

Carolien vond het een prima idee “en ach, waar we daarna belanden zien we dan wel, of moet je nog wat regelen van te voren met je lampen of zo?” Vroeg ze professioneel. “Welnee Carolien, je kent me, ik regel wel wat” antwoordde Peter en zei wel nog even tijd nodig te hebben op het kantoortje.

“Nou word ik toch wel een beetje nerveus eigenlijk” gaf Wilma toe toen ze met hun tweetjes zaten. “Raar eigenlijk, want normaal heb ik daar geen last van hoor.”

Carolien gaf toe dat ze het ook altijd nog wel spannend vond, maar dat, als ze eenmaal bezig was, dit altijd al heel snel vergat.

“Het is net als bij een nieuw vriendje, dan is het ook altijd maar afwachten hoe het gaat en hoe hij uitziet.” Wilma knikte instemmend en ratelde dat ze daar wel over mee kon praten, maar daarvoor hadden ze nu geen tijd.

“Nee joh! Ik vind je er heel leuk uitzien hoor en het gaat er ook echt niet om dat het mijn eerste keer is met een meisje, nou ja, een ander meisje dan mezelf eigenlijk. Trouwens, Peter en Noortje lijken me ook heel vriendelijk, dus het is misschien wel de camera of zo, ik weet het niet precies.”

Carolien verzekerde haar dat ze er super uit zag en beloofde haar te zullen helpen.

“Als je iets niet zit zitten moet je het me gewoon zeggen Wilma, dat vindt Peter ook geen probleem, dat weet ik. We kunnen ook even een pauze houden of overleg voeren weet je, dat is heel gewoon en naderhand, als de film gemonteerd is, halen ze die stukjes er uit en zie je er niets van.”

Ze ging tegen haar aan staan en sloeg haar armen om haar heupen. Voorzichtig leunden ze tegen elkaar en hun handen verkenden de ander hetgeen al snel uitliep op een kus die tot tongzoen werd.

“Zie je wel? Ik voel dat alles goed gaat.” Zei Carolien toen ze elkaar loslieten. Ze gaf aan dat ze eens konden gaan kijken hoe ver Peter inmiddels was. Wilma knikte vastberaden en hand in hand liepen ze naar het kantoor waar Peter en Noortje geduldig op hun wachtten en gezellig zaten te praten bij een kopje koffie.

“Daar is de cast! Jullie zien er echt prachtig uit hoor, maar vanaf nu houd ik mijn mond en zijn jullie het die de set in mogen vullen. Een laatste vraagje, vinden jullie het erg als ik er hier even bij blijf? En dat vraag ik vooral aan jou Wilma, want aan Carolien hoef ik het niet meer te vragen.”

Wilma vertelde dat ze het juist fijn zou vinden als ze er bij bleef wat Carolien meteen deed afvragen of Noortje haar slipje nog droeg of niet… Ze kenden elkaars geheimpjes per slot van rekening, maar daarover hield ze wijselijk haar mond om niemand in verlegenheid te brengen. Ze besloot het roer in handen te nemen en stelde voor dat zij dan de gang op zou lopen om aan te kloppen om Wilma te bezoeken. Zo gezegd, zo gedaan en om het extra spannend te maken wachtte ze lang voordat ze klopte op de deur.

De lamp was op haar gericht toen ze de deur opende en ze naar binnen keek en ze zag hoe Wilma opveerde om haar goedendag te zeggen. Ze omhelsden elkaar waarna Wilma op het computerscherm wees om uit te leggen wat haar probleem was. Carolien speelde op haar in en drukte op een paar toetsen waarna ze vertelde dat dit haar akkefietje op kon lossen. Ze leunde geil over Wilma heen hierbij, die weer op de bureaustoel was gaan zitten toen ze zich liet beleren door haar ‘schoolgenootje’. Dat ze hierbij over haar tietjes werd gestreeld en haar hoofd voelde leunen tegen het warme kruisje van Carolien leek ze helemaal niet erg te vinden. Peter had hun al verteld dat ze ‘gewoon’ konden praten en hij het wel zou melden als ze iets passends moesten zeggen voor de film. Carolien wist dat hij vooral aandacht had voor hun handen en de rest (vooral hun kontjes en hun tietjes in het begin) en hun gezichten pas werden gefilmd als ze zich ongedwongen lekker konden laten gaan.

“Als ik had geweten dat we zo dicht bij elkaar woonden had ik graag al een keer met je geoefend” zei ze tegen Wilma die al snel vergat dat er twee toeschouwers zaten te kijken. Nog even speelden ze huiswerkopgaven op de computer maar Carolien streelde haar steeds vrijer en wreef Wilma haar Griekse jurkje steeds verder omhoog.

“Nou lijkt dat slipje wel een beetje vreemd” merkte Wilma op en bekeek zichzelf kritisch wat tot een lachbui voerde van de anderen.

“Dan trek je het toch uit?” Opperde Carolien en zonder zich te bedenken trok ze aan de stoel en trok het onderbroekje over haar kuiten voor ze besefte wat er gebeurde. Ze draaide de stoel terug en stelde voor dat ze de ‘laatste shot’ dan nog maar een keer zouden opnemen, maar ditmaal zonder ondergoed. Noortje moest lachen om haar adequate actie die typisch was voor Carolien die haar onverstoorbaar opnieuw begon op te warmen met haar massage.

“Je hebt een lekker nat kutje” prees ze Wilma die het voorval meteen vergeten leek te zijn en toekeek hoe Peter liggend op de grond zijn camera richtte op haar poesje.

Wat strelingen en een kus verder stelde Carolien voor dat ze het wel tijd vond om naar de badkamer te gaan maar Wilma leek hier niet al te veel voor te voelen.

“Hé Peter, kunnen we anders niet gelijk naar de studio gaan? Dan kunnen we die shot gewoon weglaten of anders erna nog opnemen toch?” Stelde Carolien daarop voor. Zij waren de sterren en mochten het zelf beslissen liet hij weten wat een kolfje naar de hand van Carolien was. Maar eerst zette ze het toetsenbord een stukje verder naar achteren en ging brutaal voor Wilma zitten waarbij ze geen enkele moeite deed haar rokje naar beneden te trekken.

“Toe maar, duw mijn slipje maar opzij en bekijk mijn spleetje ook maar hoor” moedigde ze Wilma aan die niet twijfelde dit aanbod aan te nemen.

Carolien genoot ervan als ze werd gefilmd, als ze in het middelpunt van belangstelling stond. Ze zag hoe Noortje onderuitgezakt toekeek en na een kort oogcontact tilde ze haar mantelpakje even kort omhoog zodat ze zag dat Noortje zelf ook geen slipje meer droeg zoals ze al had vermoed. Een knipoogje bevestigde hun speciale band. Lang kon ze er niet van genieten omdat ze het rokje weer snel naar beneden liet zakken maar de vingers wipten de stof ook daarna nog verder op en neer.

Zelf werd ze bovendien afgeleid door Wilma die heel voorzichtig haar schaamlipjes aftastte met haar dunne vingers en gefascineerd naar haar poesje staarde. Peter filmde dit maar had ook oog voor Wilma die, ze was zich er zelf waarschijnlijk niet eens bewust van, zichzelf zat te vingeren op de bureaustoel. Carolien steunde op haar handen op de tafel en kon zo haar kruisje nog iets verder naar voren duwen. Opeens veerde ze overeind en streelde haar tietjes waarbij ze haar tepeltjes hard draaide voordat ze het korte shirtje over haar hoofd trok. Ze wipte even omhoog en trok het rokje omhoog dat zich als een bandje rond haar middel trok.

Wilma deed haar best het slipje opzij te houden maar telkens weer sprong het stukje stof terug wat geen wonder was omdat ze maar een hand ‘vrij’ had want met haar andere hand zat ze ongegeneerd naar een hoogtepunt te vingeren. Ze loste dit op door naar voren te buigen en vanaf haar stoel bevond Wilma zich precies in de juiste positie om haar te beffen. Carolien liet haar duidelijk weten hoe lekker ze het vond als ze werd gelikt en zag toen een schaar liggen op het bureaublad die ze meteen oppakte.

“Ja, lekker, ga door” fluisterde ze naar Wilma en trok toen aan haar slipje om het heupbandje vastberaden door te knippen. Ook aan de andere kant knipte ze haar tangaatje los zodat haar kutje helemaal vrij kwam te liggen en Wilma er moeiteloos bij kon.

“Ja, goed zo, gebruik maar rustig een paar vingers Wilma, dat vind ik heerlijk als je me diep vingert” instrueerde ze haar ongemerkt, maar Wilma liet zich dit geen twee keer vragen. Ze duwde eerst een vinger verkennend in het spleetje dat al even nat leek te zijn als haar eigen poesje om er al snel een tweede vinger naast te duwen.

“Ja, goed zo, duw ze maar uit elkaar en laat de wereld maar zien hoe nat ik ben!” Zei ze en wrikte anticiperend met haar heupen. Voor ze dat deed befte ze haar eerst nog even en Carolien genoot ervan toen ze de zuigende mond voelde en de tong van Wilma over haar klitje heen voelde wentelen. Om ook haar kutje uit te kunnen likken boog ze nog iets verder naar voren op de stoel om kort daarna haar vingers weer het werk over te laten nemen.

Opeens voelde Carolien een verandering en toen ze even keek zag ze dat Wilma haar nu met allebei haar handen bevredigde. Ze voelde hoe ze werd gepenetreerd door twee vingers van iedere hand die daarna haar kutje ruw open trokken wat ze maar wat lekker vond en dit ook liet weten.

“Ja, doe maar lekker ruw Wilma, trek me maar open hoor, ik kan het hebben” hijgde ze.

Peter was druk in de weer om alles goed te kunnen filmen en Wilma schonk haar aandacht volledig aan Carolien. Carolien liet zich schaamteloos, nou ja, veeleer trots, gaan, vooral omdat ze regelmatig oogcontact had met Noortje die zich onopgemerkt door de rest zat te masturberen en haar regelmatig liet weten dat ze goed bezig was.

Opeens hield ze het niet langer en wilde nog maar een ding, namelijk zo snel mogelijk klaarkomen. Met haar vlakke hand begon ze op haar kutje te slaan in eerste instantie heel zachtjes maar al snel kwamen de klopjes harder op haar klitje terecht wat haar in vuur en vlam deed zetten. Verbaasd keek Wilma haar aan en ze deed haar best haar kutje te likken maar had nu haar eigen handen vrij en die bewogen automatisch tussen haar benen om haar geilheid te bevredigen. Voor Peter was het een goede gymnastische oefening want hij wilde zoveel mogelijk filmen van beide meiden, dus hij kroop van onder de tafel uit vanwaar hij Wilma kon filmen naar voor het bureau om Carolien in zicht te hebben.

Hij besefte dat ‘zijn sterren’ niet langer rekening met hem konden houden omdat ze in de automatische piloot naar een orgasme werkten en hij de tijd die hij kreeg zo goed mogelijk moest benutten. Carolien was de eerste die haar orgasme luidkeels aankondigde. Dat had ze altijd al gedaan en maakte het voor hem wel gemakkelijk en hij was nog net op tijd om te filmen hoe ze haar gezicht samentrok van lust en haar lichaam verkrampend samentrok. Schokkend met haar heupen zuchtte ze hoe heerlijk het was en toen ze langzaam ontspande schonk hij alle aandacht aan Wilma.

Zij liet haar hoofd nu rusten op de schoot van Carolien die haar zachtjes begon te strelen en vingerde zichzelf tot een hoogtepunt. Liggend op de vloer zag hij haar drijfnatte vingers op en neer pompen tot ze ook in een beweging naar voren bewoog en haar bewegingen verstilden. Hij genoot toen hij wist dat hij de trillende beenspieren en de schokkende buik had kunnen filmen en tevreden nam hij nog een paar shots toen ze na zaten te hijgen maar geen aanstalten maakten om snel op te staan. Ze schaamden zich allebei in het geheel niet voor hun poses en leken de camera-aandacht juist extra te waarderen en dat had hij wel eens anders meegemaakt.

“En, was het lekker Noortje?” Vroeg Carolien toen ze merkte dat Peter klaar was.

“Jullie zijn twee hete bliksems die ook nog eens een keer heel goed kunnen poseren. Dat is lekker om te zien ja” gaf ze lachend toe en streek haar rokje netjes strak omlaag toen ze opstond. De anderen hadden nu pas in de gaten ‘hoe goed’ ze zich had vermaakt maar werden afgeleid door haar vraag of ze zin hadden in wat te drinken en te eten voor ze verder zouden gaan. De meiden knikten meteen dat ze wel wat lustten en even later kwam Noortje terug met het dienblad dat Carolien al zo goed kon. Koffie, lekkere broodjes en glazen voor als ze frisdrank wilde hebben. Noortje stelde voor dat ze een half uurtje zouden pauzeren en vroeg aan Carolien of ze voor de koelkast wilde zorgen dan, zodat zij met Peter de studio konden voorbereiden.

“Dat is best Noortje, ik ken de weg. Maar maak het niet al te warm daarbinnen hè?” Merkte ze lachend op.

“Nou zeg, we zijn serieus bezig hoor, je kent me toch!” Zei Noortje gespeeld streng en samen met Peter liepen ze de gang op.

“Lekker, ik heb wel zin in een broodje, jij ook?” Stelde Carolien voor nadat de deur gesloten was. Onder het eten nam ze geen enkele moeite haar naaktheid te bedekken maar vertelde wel giechelend dat Noortje ook geil was geworden en dat ‘die twee’ nu vast en zeker een nummertje aan het maken waren. Ze vertelde ook over de eerste keren dat ze in de studio was geweest en het nog altijd fijn vond om daar te komen. “Soms wordt je teleurgesteld als er iemand anders niet komt opdagen maar ja, aan de andere kant is dat voor iemand anders ook wel weer heel fijn, net zoals voor mij vandaag” kwebbelde ze druk.

“Ben jij ook zo lekker klaargekomen?” Wilma keek er niet van op toen haar dit zo plompverloren werd gevraagd en gaf zonder schroom toe dat ze zich heerlijk had klaar gevingerd, maar zich wel al verheugde op het ‘tweede deel’. Carolien stemde hierbij in en informeerde en passant of ze sommige dingen niet wilde.

“Nou ja, bijvoorbeeld als ik een vinger in je kontje steek” gaf ze als voorbeeld maar Wilma zei dat ze dat niet wist maar beloofde haar dit meteen te laten weten.

“Eigenlijk ben ik ook niet meer zo’n groentje hoor” vertelde ze. “Ik ben nog wel jonger als jij bent, maar dat wil niet zeggen dat ik nog een braaf schoolmeisje ben. En ervaring krijg je door het te doen en ik ben nu eenmaal vroeg begonnen,” vertelde ze met een zekere trots.

Carolien werd al nieuwsgierig om meer hierover aan de weet te komen, maar juist toen werd er op de deur geklopt en keek Noortje vragend naar binnen om te informeren of ze al klaar waren met eten. “Zijn de studio en Peter klaargemaakt?” Vroeg Carolien haar ondeugend. Ze wisten allemaal wat ze bedoelde maar Noortje hield het bij een suggestief “ja, de studio is ook klaar voor jullie dames, dus als jullie bereid zijn dan…”

Wilma stond meteen op en liep voorop omdat ze de weg inmiddels kende. Carolien volgde haar en toen ze aan Noortje voorbij liep gaf ze haar snel een kusje waarbij ze net genoeg tijd had om even brutaal onder haar rokje te voelen. Geen slipje te bekennen merkte ze en voordat Wilma zich omdraaide om te kijken waar ze bleef had ze nog snel even tijd voor een hele korte tongzoen die meer zei dan heel wat woorden. Noortje tikte tegen haar billen toen ze verder liep en vermaande haar spottend dat ze zich wel als een dame moest gedragen.

“Ja! Het grote bed!” Schelde Carolien en trok Wilma gelijk mee over de zachte matras waar ze elkaar meteen omarmden en heftig begonnen te zoenen. Toen ze aan haar jurkje begon te trekken greep Peter lachend in en herinnerde hun eraan dat hij een film aan het draaien was.

“Nou, dat houd ook in dat ik voldoende materiaal moet hebben om het te kunnen monteren, dus we gaan eerst nog even terug naar het kantoortje, dan mogen jullie op het ‘grote bed’ en pas dan hebben jullie de regie weer in handen.” Wilma had al gezien hoe er een paar vibrators en zo’n ‘dubbele slang’ klaar lagen op een tafeltje en even bekroop haar daarbij toch een nerveus gevoel zonder dit te laten merken. Ze togen met zijn allen terug naar de computer en Carolien ging weer wijdbeens voor Wilma zitten op de tafel. Het kostte niet veel moeite om daar door te gaan waar ze waren opgehouden en nog geen vijf minuten later liet Carolien zich meetrekken naar de ‘slaapkamer’ van Wilma en bleef Noortje achter in haar kantoortje.

Wilma liet merken dat ze er niet tegen op zag door met een huppelpasje door de gang te lopen. Lachend volgde Carolien haar voorbeeld. Ze wenkte naar Peter die al aan het filmen was hun te volgen, een shot dat hij later ook nog in de film zou verwerken en suggereerde dat de kijkers erbij waren uitgenodigd.

Zoals gebruikelijk moeide Peter zich niet met het gebeuren, hij filmde gewoon wat hij zag en zou pas ingrijpen als hij merkte dat er iets gebeurde wat een van zijn spelers niet zag zitten. Bij sommige meisjes speelde hij de strenge regisseur en gaf strikte aanwijzingen maar dat was bij Carolien niet nodig en, zo vreesde hij, vermoedelijk ook onmogelijk.

Rustig, maar ook heel spannend, kleedde zij Wilma uit. Toen ze bijna klaar was en het jurkje bijna over haar hoofd wilde trekken begon ze nog een keer opnieuw. Peter maakte hier dankbaar gebruik van door te filmen vanuit een andere hoek ditmaal en besefte dat ze het hierom had gedaan toen ze hem een knipoogje gaf. ‘Waren ze maar allemaal zo, dan had ik een droom-job’ dacht hij maar hield zich stil zoals altijd.

Hij filmde nu hoe Carolien de tunica over haar billen omhoog wreef en Wilma haar tietjes eerst verwende met haar mond voordat ze het katoenen lapje op de grond gooide. Ze belandden naast elkaar op het bed waar Carolien zich lenig omdraaide zodat ze op hun zij in standje negenenzestig draaiden. Ze gaven elkaar de ruimte door hun benen hoog in de lucht te steken en voor Peter was het een niet te weerstane uitnodiging dit uitgebreid te filmen. Zijn sterren hadden geen haast en genoten hun voorstelling tot ze weer kermend moesten capituleren, overweldigd door alweer heel intense lustgevoelens. Ze zakten uitpuffend in elkaars armen om uit te hijgen, een gelegenheid die Peter aangreep om hun nog wat te drinken aan te bieden.

“Het lijkt me wel lekker om dadelijk ook nog wat met die dubbele dildo te spelen” opperde Carolien toen ze lagen bij te komen.

“Ja maar, hoe moet dat dan?” Vroeg Wilma, die toegaf dat ze zo’n ‘lange slang’ wel eens had gezien, maar nog geen ervaring hiermee had.

“O meid, dat is gewoon uiterst lekker. Het zijn gewoon twee dildo ‘s die aan elkaar vast zitten. Jij hebt een piemelkop in je kutje en ik de andere, dat is alles” verklaarde Carolien in een notendop.

“Ik sta al zo geil dat ik meteen klaarkom op zo’n trilstaaf en daarna ben ik uitgeteld vrees ik” gaf ze toe.

Peter klopte netjes aan voor hij binnen kwam met de beloofde blikjes fris die gretig aftrek vonden.

“We zijn bijna kapot, Peter” gaf Carolien toe bij het roken van een sigaret. Hij vroeg of ze ermee wilde kappen voor vandaag maar dat werd meteen ontkend.

“Nee, maar die vibrators zijn eventjes teveel eigenlijk. We hebben allebei nog wel zin om met ‘de slang’, zoals Wilma die noemt, te spelen. Heb je dan toch genoeg film kunnen opnemen om er wat van te maken?”

Hij vertelde dat hij zelfs nu al voldoende had opgenomen, maar een spelletje met de dubbele dildo nog wel heel graag wilde filmen als ze dat goed vonden.

Tien minuutjes later liet Carolien zich languit over het bed vallen en legde het zachte plastic over haar buik en vroeg Wilma op haar te komen liggen. “Dan warmen we hem samen op zodat onze poesjes geen kou vatten” lichtte ze toe.

Hun energie keerde als vanzelf terug toen Wilma zich opdrukte, de dildo vastpakte en zich weer op haar liet zakken. Samen kusten ze de ronde punt nat en Carolien kneedde de billen van Wilma, tot ze opeens rechtop ging zitten en Carolien in kleermakerszit tegenover haar omhoog trok.

“Jij bent wel een hete zeg!” Zei ze toen ze zag hoe Wilma de dildo in een keer diep in haar poesje perste en de andere kant richting haar kutje presenteerde. Zo neukten ze elkaar tot Wilma zich omdraaide en knielde. Ze pakte de dildo en had niet eens door dat ze daardoor het andere eind uit Carolien trok die zich niet liet kennen. Even later drukten ze hun billen tegen elkaar, intiem verbonden door het speelgoed dat hun allebei al heel snel naar een nieuw hoogtepunt voerde. Hun haren werden al nat van zweet toen Carolien zich voorover liet vallen en met uitgestrekte armen naar adem snakte. Peter zag al snel dat hij zijn werk gedaan had en maakte nog een paar shots van de uitgeputte meiden voor hij zijn vertrek aankondigde.

“Nog douchen?” Had hij nog gevraagd maar de ogentaal van Carolien had boekdelen gesproken toen ze hem aankeek.

De douche hadden ze nog genomen samen, maar zonder camera erbij. Ze hadden elkaar afgespoeld onder een lekker warme straal water, maar daarna waren ze op zoek gegaan naar hun kleren en hadden ze zich aangetrokken.

“Hoi!” Begroette Carolien Noortje toen ze had aangeklopt op de deur van het kantoor. Alles stond weer netjes op zijn plek zag ze en ze werden hartelijk welkom geheten. Bij een glaasje fris praatten ze nog even bij waarbij de vraag of het hun goed was bevallen eigenlijk overbodig was. Noortje meende het echt toen ze vertelde dat ze allebei heel welkom waren als ze weer terug wilden komen en had de gage al klaargelegd in envelopjes met hun naam erop.

Ze zwaaiden Peter nog gedag toen ze hem zagen lopen met lampen en apparatuur terwijl ze naar buiten liepen. Het was pas laat in de middag zodat ze nog genoeg tijd hadden om even in Amsterdam rond te lopen. Hun laatste trein ging pas over een paar uur en toen ze langs een Mexicaans restaurant liepen vroeg Carolien of Wilma dat wel eens had gegeten.

“Jij wel?” Had ze geantwoord met een tegenvraag, waarop Carolien nee knikte.

“Zullen we?” Had Wilma voorgesteld, en zo waren ze ook nog samen gaan eten. Ze vonden het erg lekker en bleken aan gesprekstof geen tekort te hebben.

“Gek eigenlijk” mijmerde Carolien. “Vanmorgen kende ik je nog niet eens we wonen ons leven lang al vlak in de buurt van elkaar en nu zijn we opeens een soort van vriendinnen eigenlijk en zijn gefilmd toen we seks hadden met elkaar. Mijn kutje is nog altijd gevoelig, zo lekker was het. Wel een te gekke dag…”

Wilma zei ook heel verrast te zijn door wat ze weer allemaal had meegemaakt.

Eenmaal in de trein gezeten vonden ze het fijn dat ze nog wat door Amsterdam hadden rondgeslenterd want nu was er tenminste genoeg plaats zodat ze naast elkaar konden zitten en ook de stoelen naast hun waren leeg.

“In het restaurant, toen je zei dat je eigenlijk een kleine zelfstandige was, wat bedoelde je daar precies mee?” Vroeg Carolien. Ze had er daar niet verder over willen praten maar had haar wel erg nieuwsgierig gemaakt, vooral omdat ze had benadrukt een heel leuk bijbaantje te hebben dat goed verdiende. Nu leek het wel alsof ze er spijt van had dat ze het had verteld want ze keek verlegen uit het raam maar zei toen dat ze niet wilde dat Carolien haar uit zou lachen of raar zou vinden. Het duurde nog een station voor ze opeens haar mobieltje liet zien aan Carolien, een mobieltje als ieder ander, dacht Carolien, maar toen had ze er een tweede naast gelegd.

“Kijk, dit is mijn telefoontje dat ik altijd gebruik en deze” en ze hield de andere omhoog, zet ik alleen aan als ik het nodig heb.”

Vragend keek Carolien haar aan, waarop ze haar uitlegde dat ze die alleen gebruikte ‘als ik zin heb of als ik geld nodig heb.’

Een aantal mannen, zo’n stuk of twintig schatte ze, hadden dat telefoonnummer en konden haar daarop bellen voor een afspraakje. Al snel had ze haar schaamte overwonnen en biechtte ze op dat ze 200 euro per bezoekje rekende en dat zo’n twee keer per week deed.

“Toen ik 16 was bood een bekende uit de buurt mij 100 euro als hij seks met mij mocht hebben nadat hij mij in zijn tuin had betrapt met een buurjongen. Ik was bang dat hij het aan mijn ouders zou vertellen en dus vond ik het best, ik vond het bovendien een heleboel geld en hij gebruikte condooms, dus kon er eigenlijk niets gebeuren. Hij neukte veel lekkerder dan de vriendjes die ik toen al had gehad en ik was al een paar keer op ‘bezoek’ bij hem geweest toen hij vroeg of een vriend van hem mij ook eens zou mogen neuken. Nou ja, zo heb ik via-via een heel stel ‘klanten’ gekregen. Ze mogen me bellen maar meestal staat het mobieltje uit. Zo nu en dan zet ik het aan en dan duurt het meestal niet lang voor er iemand belt. Als ik dan een of twee afspraken gemaakt heb zet ik hem weer uit.”

Carolien had haar verbaasd aangehoord want het leek eigenlijk een heel onervaren en net meisje van wie je zoiets absoluut niet verwacht, maar was wel heel geïnteresseerd toen ze het hoorde. Wilma praatte er heel gemakkelijk over en ze vertelde over de verschillende klanten en hun wensen wat regelmatig tot een onderdrukte lachbui leidde. Een kale oudere man wilde alleen maar dat ze in zijn mond plaste en dan dronk hij het zelfs op en een andere klant wilde dat zij hem aftrok met haar voeten.

“Wacht maar, dan zet ik hem even aan!” Zei ze en legde hem daarna op het tafeltje voor het raam. Nog geen tien minuutjes later ging de telefoon over. Ze keek snel op het schermpje en nam toen op.

“Hoi Gerrit, leuk dat je belt!” Carolien hoorde hoe ze beloofde de volgende avond bij hem op bezoek te komen en nog geen twee minuten later hing ze al op.

“Dat was de eerste, nog eentje krijgt ook een kans” zei ze koel en legde het telefoontje weer voor zich neer. Twintig minuten daarna werd ze alweer gebeld.

“Hoi Pierre! …nee, dat gaat niet, maar zaterdagmiddag, heb je dan wat te doen? … Oké, dan zien we elkaar dan … Ja, leuk, dat is geen probleem.”

“Hij wilde ook geschoren worden, dat kost 20 euro extra voor hem maar voor anderen doe ik dat ook wel voor niets. Hij rijdt een dikke auto en verdient genoeg, dus dan kan die ook wat extra’s betalen. Ze zette het toestel weer uit omdat ze het anders te druk zou krijgen volgens haar eigen zeggen.

“Dus nu heb je 400 euro verdiend?” Vroeg Carolien verbaasd.

“Nee, wel een beetje meer, maar als ik wilde zou ik veel meer afspraken kunnen maken. Ik wil geen hoertje worden en mijn school mag er niet onder lijden. Zo blijft het leuk en lekker. Van het geld kan ik wat leuke kleren kopen maar het meeste spaar ik op een rekening, want mijn ouders mogen er natuurlijk niets van weten. Ik heb er al een paar duizend euro op staan nu en dat komt goed van pas als ik wil gaan studeren!”

Carolien keek haar bewonderend aan en mijmerde voor zich uit dat zoiets ook wel wat voor haar leek. Een escortbureau leek wel leuk, maar die gasten hielden veel geld achter voor de bemiddeling en er zaten ook nogal wat vreemde klanten tussen die ze niet mocht weigeren. Datzelfde gold voor een club en in een pooier had ze al helemaal geen trek maar dit was anders…

“Als je nog een keer een klantje over hebt laat je het maar weten!” Opperde ze zonder na te denken.

Het was al bijna half elf en de trein remde al af omdat ze thuis waren.

“Hé Wilma, heb je nog zin om even wat te gaan drinken of zo?” Vroeg Carolien omdat ze eigenlijk nog geen zin had om al alleen naar haar flatje te gaan.

“Nou, nee” zei Wilma, “maar anders loop ik nog even met jou mee en dan bestel ik daarna even een taxi om naar huis te gaan.”

“Ik heb nog wel een flesje wijn liggen, dus dat komt goed uit! Kom op, we zijn er binnen een kwartiertje” zei ze, blij dat Wilma niet meteen wegging. Onderweg al vroeg Wilma of ze het echt gemeend had.

“Nou, toen je vroeg of ik wel eens een klantje over had. Ik krijg wel eens klachten dat ik zo weinig bereikbaar ben en als je wilt kunnen we misschien wel samen gaan werken, ik kom niets tekort en voor de klanten is het wel fijn als er wat vaker wordt opgenomen denk ik.”

Zwijgend liepen ze verder en Carolien dacht over het aanbod na en bedacht dat ze dan wel van haar financiële problemen verlost was en het klonk heel wat beter dan een bijbaantje in een supermarkt of zo.

“Dus als je er geen zin in hebt of zo ben je niet verplicht te ‘werken’ en de klanten zijn allemaal ‘normaal’ en ‘veilig’?” Vroeg ze toen ze een glaasje wijn dronken.

Carolien had Wilma trots de stapel fotoblaadjes laten zien en ook de DVD ‘s waarop ze meespeelde. Wilma had meteen gevraagd of ze zo’n film mocht zien dus zag ze Carolien zowel op de televisie als ook in de kamer waar ze naast haar op de bank zat.

“Weet je dat zeker?” Vroeg ze aan Carolien toen ze het er nog een keertje over hadden gehad. Ze had geknikt en Wilma had haar telefoontje gepakt en die aan geschakeld op het tafeltje neergelegd. Carolien schrok toen een half uurtje later het mobieltje piepte en trilde, net toen ze lekker tegen elkaar aan zaten te kijken naar de film en Carolien de nodige anekdotes vertelde over de opnamen.

“Een momentje, je wilt het echt?” Carolien knikte toen Wilma opnam.

“Hoi Herman! Alles goed met je? … Nee, deze week heb ik echt geen tijd hoor, maar wat dacht je van woensdagavond? … Moet je horen, ik heb dan wel een vriendin op bezoek, vind je het erg als zij meekomt?” Ze keek naar Carolien en knikte al heel snel ja.

“Nee hoor, als je mij leuk vindt dan garandeer ik je dat je haar ook heel mooi vindt. … Voor jou anderhalf keer het normale bedrag, want gratis komt ze natuurlijk niet mee. … Anders kunnen we ook later een keertje afspreken hoor, dat is geen punt, maar dan wordt het volgende week woensdag … Nou, dat is dan afgesproken Herman, dus je komt ons ophalen om acht uur bij het station? … Jij ook, tot dan!”

En ze verbrak de verbinding en zetten meteen daarna de telefoon weer uit.

“Je hebt het gehoord hè, de eerste keer ga je gewoon mee en dan zie je wel of het je bevalt of niet. Herman is een leuke man, een beetje verlegen en hij leeft nogal teruggetrokken geloof ik. Zo’n een keer in de twee maanden belt hij me en vindt het geweldig als ik een masturbatieshowtje opvoer en daarna wil hij me graag neuken. Nou ja, wat pijpen hoort erbij natuurlijk maar voor de rest geen kinky dingen en meestal is hij al tevreden als hij een keer heeft gespoten. Hij heeft, zoals al mijn klanten, altijd een opgeruimd huis en schone lakens op zijn bed en haalt me af van het station. Hij woont nogal buitenaf en brengt me ook altijd netjes terug maar mijn huisadres houd ik altijd geheim, want je weet maar nooit. Hij zal al tevreden zijn als we samen spelen op zijn bed en ons dan daarna mag neuken en daarvoor geeft hij dan 300 euro. Dat neuken valt trouwens mee, want meestal komt hij al heel snel klaar.”

Ze klapte uit de school dat ze ook wel eens klanten had gehad van wie ze dacht dat ze Viagra of zo hadden geslikt en die haar wel een half uur lang uitwoonden voor ze hun ballen leegspoten.

Carolien zag het steeds meer zitten en het leek wel of ze naast een oude vriendin zat hoewel ze elkaar nog geen dag kenden. Tegen een uur of één belde Wilma het taxibedrijf en hoorde dat ze al binnen twintig minuten een wagen kon verwachten.

Ze wisselden nog snel hun telefoonnummers uit en beloofden elkaar nog te bellen voor ze ‘samen op pad’ zouden gaan en als de taxi niet al zo snel zou zijn gekomen waren ze verder gekomen dan de woonkamer. Carolien fluisterde haar bij de deur nog toe dat ze zichzelf nog even lekker zou verwennen, denkend aan haar.

“Wacht dan nog een uurtje, dan doen we het allebei tegelijk, dat is extra geil” zei Wilma en omhelsde haar nog een laatste keer, althans op die dag.

Taboe