DOKTERTJE SPELEN 1.5 – Hetero – overige

“Hoi Martin, ken je mij niet meer?” Met die woorden sprak de vrouw me aan die achter me stond in de rij voor de kassa van de supermarkt en verbaasd keek ik achterom. Een prachtige jonge vrouw keek me vriendelijk aan en eerlijk gezegd had ik geen flauw idee wie ze was. Snel dacht ik na van waar ik haar zou moeten kennen maar er schoot me niets te binnen waardoor ik haar thuis zou kunnen brengen.

“Ik ben jou nooit vergeten hoor en ik herkende direct toen ik je zag, ook met je kleren aan!” Toen wist ik het helemaal niet meer maar ik was inmiddels aan de beurt om mijn boodschappen op de band te leggen en ruimde mijn winkelwagentje snel leeg en wachtte de mysterieuze schoonheid op bij de uitgang waar ze me al snel vond en begroette met een zedig kusje op mijn wang.

“Nog steeds niet?” Vroeg ze me maar opeens schoot me te binnen dat ik toen ik op de lagere school zat vaker met een buurmeisje speelde die iedere dag werd opgehaald en een andere school bezocht. Daardoor had ze weinig vriendjes en vriendinnetjes in de buurt en ze was ook erg verlegen.

“Paula?” Vroeg ik haar waarop ze lachte en zei dat ze dat inderdaad was.

Geen wonder dat ik haar niet herkend had want de laatste keer dat ik haar had gezien was al zeker twintig jaar geleden. Ze waren toen verhuisd en waren aan de andere kant van de stad gaan wonen maar toen was ik pas een jaar of zeven, net als zij. Ik vroeg haar of ze ook weer in de buurt woonde en ze zei dat ze een appartementje had gekocht en ze bleek nu weer op loopafstand van mij te wonen. Ik vroeg haar of ze zin had een keertje voorbij wilde komen zodat we het over onze kindertijd konden hebben en bovendien was ik ook nieuwsgierig naar hoe het met haar vergaan was sindsdien. Ze zei me dat ze trots op haar nieuwe woning was en stelde voor dat ik naar haar zou komen en beloofde dan ook lekker voor me te koken. Dat vond ik prima maar waarschuwde haar wel dat ik een lastige eter was. Ze vroeg me of ik een dieet volgde maar moest lachen toen ik haar vertelde dat ik vegetariër was.

“Nou, dat komt dan goed uit want dan hebben we allebei dezelfde afwijking en reken er maar op dat heel goed kan koken zonder vlees hoor!” En gaf me haar adres.

Ik dacht even na en vroeg of ze vrijdag wat te doen had en of we anders dan konden afspreken en ze zei dat ze zich daarop al verheugde waarna ze wegliep met de boodschappentassen in haar hand.

“Wow” dacht ik bij mezelf want ze zag er prachtig uit. Ik vroeg me af of ze getrouwd was en wat ze haar man over mij zou vertellen want inmiddels wist ik verdraaid goed wat ze met haar opmerking had bedoeld over het naakt zijn. We waren nog kinderen en speelden vaak in de bosjes die tussen de huizenblokken in lagen. Er waren ook hele dichte struikgewassen waar hele kleine paadjes doorheen liepen en hier en daar waren er open plekken tussen en als kinderen konden we daar goed de weg. We speelden daar vaak verstoppertje maar hadden ook ‘ons plekje’ waar we een trommeltje hadden verstopt met ‘schatten’. Een paar mooie kiezels, een paar knikkers en wat speldjes of zo, zo precies wist ik het me niet meer voor de geest te halen. Wel wist ik dat we daar ook wel eens ‘doktertje’ speelden.

Het was heel onschuldig en begonnen toen we een keer in de zomervakantie speelden en allebei niet meer droegen dan wat zwem-goed omdat er bij hun in de tuin een zwembadje stond. We waren naar ‘ons huisje’ gelopen dat we zo noemden omdat het helemaal uit het zicht lag en behalve ons niemand er iets van wist. De glaasjes limonade moesten er toch een keertje uit en dat mondde uit in wel heel jeugdige wildplasserij. Ik vond het vreemd dat zij niet in de struiken kon plassen maar eerst moest hurken en vond dit wel aanstellerig omdat ze dan op ‘ons plekje’ plaste. Ze vertelde dat zij geen jongen was dus ook geen plasser had waarmee ze kon richten. Nou ja, die basiskennis had ik ook wel maar hoe het dan bij een meisje zat was me onbekend maar de dag erop zei ze dat ze graag mijn piemel wilde zien als ik moest plassen. Dat vond ik wel vreemd maar zei haar dat ik dat goed vond als ik het dan ook bij haar mocht zien en daarmee ging ze akkoord. We vonden het heel spannend en vooral voor mij werd het nog spannender toen ze zei dat ze doktertje wilde spelen met me. Mijn voornaamste ervaring met dokters was een onderzoek bij de schoolarts die je lengte opnam, je woog, in je oren keek en ook voelde of de testikels op hun plek zaten. Paula had een paar schone en droge takjes van de bast ontdaan zodat ze zacht en rond aanvoelden en beschouwde dat als haar ‘instrumentarium’ legde ze uit.

Ze had bepaald dat ik eerst aan de beurt was en daarna zou ik de dokter zijn die haar moest onderzoeken. We spiedden goed in het rond om er zeker van te zijn dat niemand ons zou kunnen zien en toen wilde ze dat ik me uit kleedde omdat dat noodzakelijk was voor haar onderzoek. Ze had vooral interesse in het gedeelte dat anders door mijn zwembroek werd bedekt en om te beginnen moest ik plassen van haar. Ze knielde naast me en met een stokje duwde ze tegen mijn pikje want met de hand aanraken durfde ze het niet. Daarna moest ik gaan liggen en ze bestudeerde me nauwgezet en van heel dichtbij. Ze voelde met het stokje tegen mijn kontgaatje en zei opgetogen dat mijn poepertje net zo uitzag als dat van haar. Ook onderzocht ze mijn navel met het stokje en richtte toen haar aandacht op mijn piemel die ze wel heel interessant vond, vooral toen ze er achter kwam dat die soms hard kon worden maar anders slap was.

Ik wist haar ook niet te vertellen hoe dat kwam want daar had ik eigenlijk nog niet eerder op gelet. Ze vond mijn stijve piemel het mooist en had zelfs een takje gevonden met een gelijke deling, een soort miniatuur katapult dat ze had afgebroken tot de juiste maat. Zo kon hij dienen als ‘standaard’ voor mijn harde pikje en klemde die dan tussen het pikje en mijn buik waarna ze er ook achter kwam dat ik ‘mijn velletje’ op en neer kon bewegen. Gedurende een zomervakantie lang speelden we ons spelletje regelmatig en altijd was ik de dokter als ze mij had onderzocht en overhandigde ze mij het instrumentarium om bij haar te gebruiken.

Ik vond uit dat haar tepeltjes groter waren dan die van mij en vooral het spleetje tussen haar benen interesseerde mij enorm. We hadden al wel iets van seksuele voorlichting gehad maar veel was dat zeker niet. Met het stokje kon ik haar kontje onderzoeken want we waren nog uit de tijd van de kwikthermometer bij een griepje. Die behandeling vond ze wel heel fijn maar ook als ik voorzichtig in haar spleetje voelde had ze daar niets op tegen.

Het was dus een heel braaf spelletje dat we speelden en heel onschuldig. Een keer vond ik de ontdekkingstocht wat minder, namelijk toen ik ook wilde weten hoe zij dan plaste. Ik was naast haar geknield en zei haar dat ze ook een keer staand moest plassen van de dokter. Ik lette goed op en ontdekte haar plasgaatje maar had niet in de gaten dat het inderdaad alle kanten op kon spuiten als ze perste. Toen ik het stokje gebruikte om het beter te kunnen zien spoot er opeens een straaltje plas opzij en piste ze me recht in mijn gezicht. Ik proefde een beetje van haar zilte vocht maar schrok er zo van dat ‘de dokter’ haar nooit meer vroeg om staand te plassen. Dat was alles wat er gebeurd was toen we kinderen waren maar we waren dat allebei nog niet vergeten.

Vrijdags belde ik bij haar aan met een bosje bloemen en een fles wijn en al snel maakte ze de deur open, vertelde dat ze blij was me te zien en verwelkomde me met een kusje. Ze had een ruime woonkamer met grote ramen zodat het er licht uitzag en het was modern ingericht met glazen tafels en een lichtgekleurd bankstel. Aan de muur hingen een paar mooie zeefdrukken in felle kleuren en de andere muur was helemaal bedekt met boekenplanken zodat ik me meteen thuis kon voelen. Paula had een Nederlandse moeder maar haar vader was Moluks waardoor ze wel licht getint was maar ook beschikte over prachtige zwarte krullen die tot op haar rug hingen. Ik informeerde of er ook een heer des huizes was maar ze zei dat ze al sinds zo’n zes maanden alleen woonde waarna ik me excuseerde voor mijn nieuwsgierigheid.

“Dat hoeft echt niet hoor, anders durf ik ook niet naar jouw vrouw te informeren.” Toen ik vertelde dat die niet bestond informeerde ze of ik soms homofiel was waarop ik moest lachen en opmerkte dat ik dat niet had overwogen sinds ik haar had leren kennen waarop ze bloosde.

Ze vroeg of ik een glaasje wijn lustte voor het eten en toen ik zei dat ik wel lekker vond kwam ze even later terug met een gevulde bloemenvaas en een fles wijn. Ik had plaatsgenomen aan haar tafel en ze kwam naast me zitten en biechtte me op dat ze rookte en vroeg of ik daar bezwaar tegen had.

“Als ik dan ook mag roken niet hoor” zei ik waarop ze opgelucht een asbak pakte en zei dat ze het wel ongezond maar ook heel lekker en gezellig vond.

“Maar ja, steeds meer mensen mekkeren er over, zelfs als ze bij jou op bezoek komen gaan ze vreemd kuchen en zo als ik een sigaret aansteek.” Ik herkende steeds meer van de ‘oude Paula’ in haar en voelde me al snel op mijn gemak met haar. Een kwartiertje later zei ze dat ze even naar de keuken moest, zette een cd van John Lee Hooker op en zei me dat ik maar even in haar boekenkast moest kijken als ik me verveelde. Mijn assistentie in de keuken sloeg ze af omdat het eten sowieso al bijna klaar was en ze ‘haar domeintje’ graag zelf beheerde.

Ik vond het best en ging nieuwsgierig even in de boekenkast neuzen waar ik verrast opkeek van haar grote collectie kunstboeken. De romans die er stonden waren vooral klassiekers uit de literatuur en de omvang van de collectie verraadde dat ze erg belezen was. Ik bladerde even in een boek over antieke kunst uit Egypte toen ze binnenkwam en meldde dat het eten klaar was.

“Ik heb het maar eenvoudig gehouden hoor” zei ze. “met zo’n warm weer heb ik nooit zin om lang in de keuken te staan en een bonenschotel of zo vind ik meer iets voor de winter” lichtte ze haar keuze voor een heerlijke tomatensoep toe. Met het vers gebakken stokbrood en een grote hoeveelheid verschillende soorten kaas hoefden we niets tekort te komen. Ze haalde nog even de borden op en die bleken ook nog gevuld te zijn met een salade met ui, tomaat en olijven zodat ze onbewust een tafel voor me had gedekt die ik zelf niet beter had kunnen samenstellen. Gedurende het eten vernam ik pas de reden van haar verhuizing destijds en omdat ze vertelde dat haar ouders toen gingen scheiden maar dat ze wel hele goede herinneringen aan ‘onze’ buurt had.

We hadden het over ons werk en ze vertelde dat ze was opgeleid als verpleegkundige maar nu zelfstandig werkte en dat haar man het daar heel moeilijk mee had gehad. Hij had haar al jong leren kennen vertelde ze maar toch was het nu nog fout gelopen tussen hun. Ik vertelde op mijn beurt ook over mijn opleidingen en biechtte ook op dat ik sinds een jaar weer alleen woonde maar daar ook de voordelen van in kon zien en het me eigenlijk wel goed beviel. Na de eerste fles wijn volgde er een tweede en nu waren we al bezig aan de derde fles en het leek wel alsof we elkaar nooit uit het oog hadden verloren, zo gemakkelijk praatten we over alles. We deelden veel interesses, hadden dezelfde brede smaak op muziekgebied en ik voelde me enorm goed in haar gezelschap. We waren inmiddels naar de bank verhuisd en de uren vlogen dan ook voorbij maar gelukkig hadden we de dag erop allebei niets te doen.

“Morgen heb ik de hele dag lekker vrij en ik hoef pas morgenavond weer te werken” flapte ze opeens eruit en het leek wel of ze schrok van haar eigen woorden toen ze het had gezegd, vooral toen haar vroeg wat ze precies voor werk deed als zelfstandig verpleegkundige.

“Ik doe eigenlijk kinderspelletjes met volwassenen” zei ze geheimzinnig. “Net zoals wij vroeger in de struiken, maar dan met grote mensen. Ik gebruik mijn beroepskennis als een soort verpleegster. Is dat voldoende of wil je er meer over weten?” Vroeg ze en schonk me nog een glaasje wijn in.

Ik vertelde dat ik het wel interessant vond, haar zo uitnodigend er meer over te vertellen.

“Nou ja, gewoon wat onderzoekjes en dat kan van alles zijn. Sommige patiënten willen een tepelonderzoek waarbij een prikkelende stof in hun borsten wordt gespoten. Ik ben een echte verpleegster hè, dus ik weet wel wat ik doe hoor. Nou ja, en dan vooral geliefd zijn de darmonderzoeken en de onderzoeken van testikels en penis. Daarin is een heel spectrum van mogelijkheden, dus voor ieder wat wils.”

Ik moest even slikken toen ik dit hoorde en ze keek me taxerend aan.

“Vind je mij nu ook een viezerik?” Vroeg ze.

“Nee zeg, hoe kom je daar nu bij. Wij waren vroeger toch ook geen viezeriken? En als je patiënten erom vragen zal het hun wel goed doen, daar ga ik niet over oordelen, dat moeten ze zelf weten. Als je aan een vraag voldoet op een verantwoorde manier, en dat doe je met jouw opleiding, dan vind ik dat oké.”

“Nou, je bent een van de weinigen die er zo over denkt en er eerlijk voor uit komt, dat is lief van je…”

Ik legde voorzichtig mijn hand op haar been en ze kneep me dankbaar vast. Een wederzijdse blik in onze ogen vormden de inleiding tot een voorzichtige kus die al snel over ging in een ‘grote mensen zoen’ waarbij onze tongen goed gebruikt werden. Ze stond even op om een nieuw muziekje op te zetten en vroeg me of er iets was toen ze weer naast mij ging zitten, maar ditmaal wel wat dichter tegen me aan. Ik zei dat ik dus eigenlijk haar eerste ‘case’ was geweest maar dat ze nu dan wel heel wat meer vergelijkingsmateriaal had.

“Ja, het zat er kind af aan al in denk ik maar ik doe het nu met nog steeds even veel plezier als toen hoor! En ik voel me echt geen hoer of zo door dit te doen want het komt maar heel zelden, en dan alleen maar therapeutisch, dat ik gemeenschap heb met de klanten die me bellen. Wat betreft dat vergelijkingsmateriaal kan ik weinig over jou zeggen omdat het al zo lang geleden is. En de zaak nu wel verder ontwikkeld zal zijn maar als je wilt kan ik het wel een keer opnieuw onderzoeken hoor! Maar zo te voelen zit het wel goed met jouw gezondheid!”

Toen ze dit zei gleed ze met haar hand over mijn broek en kneep door de stof in mijn pik die inderdaad wel was uitgegroeid tot een harde paal.

Paula zei lachend dat haar praktijk nu eigenlijk gesloten was maar ze wel even tijd kon maken voor een extra inspectie als ik dat wilde zodat ze nog eens goed kon kijken.

“Hoewel, een probleempje heb ik wel. Ik doe mijn onderzoeken alleen in een wit verpleegsterrokje en die heb ik nu niet aan. Dus als ik je wilt dat ik je nu behandelen moet ik wel deze kleren uittrekken. Vind je dat erg?”

“Nee hoor, dat vind ik gewoon wel eerlijk! Ik kan mijn kleren ook niet aanhouden en anders zou het verschil tussen dokter en patiënt te groot worden vrees ik om tot een eerlijke diagnose te komen. Maar dan moet de zieke van te voren nog wel even zijn blaas ledigen, dat lijkt me beter.”

Ze moest lachen, trok me overeind en zo stonden we tegen elkaar aan gedrukt en mijn handen gleden over haar rug, kneedden haar heerlijke kleine ronde billen en streelden haar lange krullen. Ze wreef met haar borsten tegen me aan en ik duwde mijn kruis naar voren om haar onderlijf te kunnen voelen met mijn pik. Over en weer begonnen we al knoopjes los te maken en ritsen omlaag te trekken tot ze zei dat ze wel even met me mee liep.

“Ja, het appartementje is niet zo groot en het toilet staat in de douche, maar dat had je al gezien. Ik spring dan nog even onder de douche en in mijn slaapkamer staat een groot fris bed klaar, dat lijkt me stukken makkelijker en comfortabeler dan de bank of op de vloer.”

In de badkamer leek het wel een wedstrijdje wie er eerst uit de kleren zou zijn en we eindigden in een onbesliste fotofinish waarna ze me meteen meetrok in de douchecabine. Ze voelde aan de sproeier of het water de juiste temperatuur had voor ze zichzelf en mij af spoelde.

“Oeps, jij moest toch ook nog plassen? Nou ben je al helemaal nat maar als je het niet vies vindt kunnen we hier ook gewoon plassen hoor. Het zit allemaal op dezelfde afvoer en we kunnen ons toch nog afwassen met zeep daarna. Bovendien hebben we dat al vaker gedaan hè, en toen vonden we het ook niet vies.”

Lachend biechtte ik haar op dat ik het indertijd toch niet zo lekker had gevonden toen ze over mijn gezicht had geplast maar dat ik nog wel steeds de zilte smaak van haar pis herinnerde. Dat wist ze niet meer. Maar vond het wel leuk om nu, na al die jaren, nog te horen, vooral omdat ik me die middagen in ‘ons kamertje in de struiken’ ook nog zo goed kon herinneren en we kusten elkaar opnieuw.

Paula zei dat ze me erg knap vond. “Nog steeds net zo slank als toen en dat je je schaamharen ook hebt geschoren had ik niet verwacht maar het staat je prima. Ik hou niet van zo’n halve gorilla’s of zo’n sportschooltypes maar gelukkig behoor jij tot die categorie die ik heel aantrekkelijk vind.”

Ik liet mijn handen het woord doen en streelde haar voorzichtig, mijn ogentaal vertelde haar de rest wel. Heel voorzichtig trok ze me af om mijn voorhuid over mijn eikel te trekken en spoelde toen mijn pik schoon die er bij zo’n behandeling niet aan dacht om slap te worden.

“Kun je ook pissen met een stijve?” Vroeg ze me en richtte de waterstraal van boven af op mijn eikel. Ik moest even mijn best doen en goed persen maar toen de eerste druppels naar buiten waren kwam de rest vanzelf.

“Vind jij pissen ook zo lekker?” Vroeg ze zacht en richtte de douchekop nu op mijn ballen zodat ze de urinestraal tegen haar buik aan kon laten spetteren. Toen ik klaar was werd mijn pik een beetje slapper maar ze bleef hem heerlijk zacht masseren tot er geen druppeltje meer uit kwam. Ze ging op haar tenen staan en zette een voet lenig tegen het zeepbakje en hield zich stevig aan mijn schouders vast. Haar kaalgeschoren kutje week hierdoor een beetje open en toen ze begon te persen herkende ik haar pisgaatje dat op en neer bewoog. Na een aarzelende start liep ook haar pis in een vaste straal naar beneden en draaiend met haar heupen piste ze regelmatig over mijn nog bloot getrokken eikel. Het voelde heerlijk warm en heel speciaal aan, intiem en toch ook wel spannend. Mijn nieuwsgierigheid van toen bestond nog steeds merkte ik en stilletjes hoopte ik dat dit niet de laatste keer zou zijn dat we dit samen deden.

“Jammer dat het klaar is” zei ik haar om haar dit te laten weten.

“Ja, voor dit keer wel, maar de volgende keer kunnen we anders ook een pilsje pakken als je dat wilt, want dan kun je er heel wat langer van genieten.” Ik kuste haar dankbaar toen ik dit hoorde en zei haar dat ik de volgende keer wel een kratje mee zou brengen waarop ze moest lachen.

We spoelden ons fris met gebruik van lekker geurend badschuim waarna ze de kraan dicht draaide, de deur opende en me afdroogde met een grote handdoek. Daarna mocht ik haar afdrogen maar we trokken niet al te veel tijd uit voor dit ritueel omdat haar bed ons riep. In haar slaapkamer stonden twee bedlampjes die te dimmen waren zodat er een mooi zacht licht was dat voldoende was om de ogen niets tekort te doen. Ze strekte zich er languit overheen om de wekkerradio een muziekje te laten weerklinken en wilde zich toen omdraaien om me in haar armen te ontvangen. Daar had ik echter nog geen zin omdat ik eerst nog eens heel goed naar haar spleetje wilde kijken na al die jaren.

Al heel snel had ze door wat ik wilde en spreidde bereidwillig haar benen voor me uit elkaar en toonde me haar poesje alsof ze er trots op was me dit te mogen laten zien. Het was meteen overduidelijk dat ze perfect met haar scheerspulletjes overweg kon want er viel geen haartje of stoppeltje te bespeuren. Ze had een licht bollend venusheuveltje waartussen haar spleetje lag opgeborgen en ze zag er maagdelijk fris uit. Ik streelde haar van haar benen tot over haar romp en knielde me voorover op de rand van het bed zodat ik perfect lag om haar te kunnen likken. Ik likte haar eerst over de buitenrand van haar spleetje van boven naar beneden en deed dit net zo lang tot ik voelde hoe haar kutje zich opende voor mijn tong. Onderaan haar spleetje boven haar kut-gaatje bloeide het eerst open en geduldig wrikte ik mijn tong naar boven en opeens voelde ik haar kutsap opwellen en zo kon ik ook heel voorzichtig haar klitje likken.

Ze zuchtte hard van genot en duwde mijn hoofd tussen haar benen. Toen ik voelde aan haar borsten voelde ik dat ze met haar eigen handen al over haar tepels masseerde en zag in een glimp dat ze dat bepaald niet zachtzinnig deed toen ik nieuwsgierig eventjes opkeek. Het was niet de eerste keer in mijn leven dat ik iemand befte maar nog nooit had er iemand zo enthousiast op gereageerd. Ze klemde mijn hoofd tussen haar dijen en wipte haar kontje van het matras de lucht in en opende toen haar benen weer tot ze bijna in spagaat lag. Ik zakte naar beneden en zo kon ik haar hele bilspleet likken van haar stuitje tot aan haar buik waarbij ik snel even extra likte over haar kontgaatje. Dat vond ze erg lekker want ze kreunde dat ik haar daar harder moest likken en hield haar kontje op de juiste hoogte toen ik met mijn tong in haar sterretje speelde. Ze steunde van genot, duwde mijn hoofd weg met haar handen en liet zich langzaam terug in het matras zakken en trok me toen over haar heen.

Met een verrassende beweging rolde ze om en trok me mee zodat ik op mijn rug belandde en ze meldde me dat het nu haar beurt was me eens goed te bekijken. Ze kroop naar het voeteinde en besteedde eerst de nodige aandacht aan mijn tepels voor ze verder naar onder kroop tot ze uiteindelijk tussen mijn knieën zat en mijn pik vasthield en mijn balzak masseerde met haar andere hand. Mijn lul schokte razendsnel weer hard en mij aankijkend liet ze haar tong over mijn eikel vliegen en drukte het puntje ervan in mijn pisspleetje. Daarna opende ze haar mond en ze liet mijn pik in haar verdwijnen. Pas toen ik een heel eind in haar zat sloot ze haar mond over mijn stam en voelde ik de warme nattigheid van haar mond en kreunde van genot. Even kwam ze naast me liggen en vroeg me of ik de waarheid had verteld over mijn relaties. Ze wist inmiddels dat ik na mijn vriendin wel een paar keer sekscontact had gehad, maar altijd veilig en datzelfde gold ook voor haar.

“Wil je dat ik eventjes condooms pak of ben je net zo zeker van jezelf als ik van mij ben?” Verifieerde ze. Ik zei haar dat het wat mij betreft niet nodig was, maar dat als zij het wilde ik me zeker niet beledigd zou voelen en het oké vond.

“We kennen elkaar al lang genoeg om mekaar niet te belazeren” merkte ze op en sloeg haar been over me heen, hield mijn pik in haar hand en wrikte met haar heupen haar kutje tegen mijn eikel. Ze keek me aan toen ze zich langzaam liet zakken en ik de warme natheid op mijn pik voelde. Even leek hij er niet goed in te kunnen passen maar toen ze zich liet zakken met wat meer druk schoot mijn pik opeens diep in haar en we smoorden ons gekreun door onze monden op elkaar te sluiten.

Zo bereed ze me als een amazone en ik genoot ervan, streelde haar rug en haar billen en voelde haar tepels tegen mijn borst aan wrijven tot ze opnieuw onverwachts omrolde. Razendsnel klemde ze me vast met haar voeten en trok me mee zodat mijn pik in haar kutje bleef zitten.

“Pomp je sperma nou maar in mijn kutje Martin, ik ben er klaar voor!”

Meestal vond ik het wel zo lekker als een vrouw op mij zat en ik haar het initiatief kon laten omdat ze zo zelf kon bepalen hoe hard ze wilde neuken. Ik was nu echter zo geil en opgewonden dat ik me op mijn ellebogen omhoog duwde en mijn pik zijn werk liet doen. “kom maar harder!” Steunde ze toen ik met mijn buik tegen haar klitje wreef en stimuleerde mijn bewegingen met haar handen om mijn heupen. Ik liet me nu meeslepen door mijn geilheid en pompte haar ruw vol met lange slagen en ze bleef me maar influisteren hoe lekker ze dit vond. Ik wist dat ik het niet lang vol zou houden op die manier en voelde mijn ballen al borrelen. Toen ik hijgend mijn orgasme aankondigde leek haar dit alleen maar meer op te winden en ze fluisterde terug dat ik haar vol moest spuiten met mijn zaad.

Opeens voelde ik dat ze aan mijn billen trok om me harder te laten stoten en voelde verrast hoe ze haar vingertopje in mijn kontgaatje duwde. Ik verkrampte en duwde mijn billen omlaag zodat ik zo ver als maar mogelijk was in haar kutje stak en voelde toen dat ik mijn sperma niet langer tegen kon houden. Ik liet me op haar zakken en mijn pik spuugde golf na golf heet zaad in haar knijpende poesje.

Toen ik een beetje was bekomen neukte ik haar rustig verder tot mijn lul te slap werd en ik op haar bleef liggen tot ik uit haar zou glippen. Kussend vertelde ze me hoe lekker ze het had gevonden en dat ze hoopte dat dit nog lang niet de laatste keer zou zijn geweest. Toen ik me uiteindelijk van haar af tilde om haar van mijn last te bevrijden bleek dat we er een natte boel van hadden gemaakt. Mijn pik glom onder een stroperige gladde laag van haar geil en zij voelde hoe er druppeltjes nattigheid uit haar kutje tussen haar billen liepen. Nog nahijgend greep ze naar een zakje tissues en met eentje depte ze op haar kutje en pakte een andere waarmee ze mijn pik afdroogde. Ze wreef haar poesje verder droog maar had nog een tweede nodig om alle spetters weg te kunnen vegen en daarna lagen we naast elkaar bevredigd uit te hijgen. Ze vroeg me of ik die nacht bij haar wilde slapen of dat ik nog naar huis wilde lopen. Ik hoefde geen moment na te denken over het antwoord op die vraag en ‘dreigde’ haar dat ze nog lang niet van me af was maar gelukkig begreep ze dat dit een grapje was en kuste me vol op mijn mond.

Nadat we nog een kwartiertje hadden liggen nagenieten zei ze dat ze nog wel zin had in een sigaret en volgens haar de laatste fles wijn nog niet helemaal leeg was en anders nog wel een andere had. Ze stond op en pakte een kamerjas uit haar kast en liep even weg om terug te komen met een grote zachte handdoek.

“Je moet zelf ook maar een kamerjas meebrengen als je terugkomt, want die zal hier nog wel eens van pas komen” zei ze toen ik hem had omgeslagen.

“Echt waar? Vroeg ik met een gefleemde verbazing. “Een handdoek kun je veel sneller uittrekken dan zo’n jas!” Waarop ze me lachend omhoog trok, zei dat dat een kwestie van oefenen was en me voor liep naar de woonkamer.

Achter een vers glaasje wijn klonk ze ernstig en vroeg me hoe ik het vond als een vrouw zichzelf ook wel eens vingerde of zo. Aan haar toon kon ik wel horen dat de vraag serieus bedoeld was en antwoordde haar dat ik ook wel wist dat een man gemakkelijk klaar kon komen als een vrouw maar dat ik vond dat ze allebei wel eens ‘de hand aan zichzelf’ mochten slaan.

Ze biechtte me op dat ze altijd heel graag seks had maar daarbij lang niet altijd klaar kwam. “En als een man het daarna perse wil doen met zijn vingers of zo of zich verplicht voelt door te gaan dan vind ik dat allemaal een hoop overbodige stress opleveren. Bovendien vind ik het helemaal niet erg als een man eerder klaarkomt, dat vat ik eerder als een complimentje op maar daarna wil ik soms toch nog zelf klaarkomen. Ik wil me dan niet stiekem vingeren of een vibrator pakken als de man al in slaap is gevallen, snap je…” ter illustratie van wat ze bedoelde schoof ze met haar hand onder haar badjas en ik hoefde geen drie keer te raden wat ze daar deed.

Ik kuste haar en zei dat ik dat prima vond maar het soms ook wel eens heel leerzaam en geil vond als ik dan mee mocht kijken.

“Echt waar?” Vroeg ze me en keek me verbaasd aan. “Ik ben echt geen nymfomane hoor die alleen maar aan seks denkt, want als ik werk doe ik gewoon mijn werk en ben ik nog nooit klaargekomen. Maar met je partner vind ik dat wat anders en dan word ik wel eens zo geil als een konijn zonder dat ik meteen klaar kan komen. En als ik het daarna even zelf doe is dat wel zo gemakkelijk en lekker voor mij maar ik denk ook voor de man in kwestie.”

Ik trok voorzichtig aan de ceintuur van haar kamerjas en trok haar zo tegen me aan dat ze lekker tegen me aan kon leunen. Ze keek me nog even aan voor ze zelf de rest van het knoopje lostrok en na een paar bewegingen van haar benen vielen de jaspanden opzij en zag ik hoe ze heel snelle rondjes over haar klitje liet tollen. Ze nam nog een nipje aan haar glas en pakte heel handig met een hand een sigaret die ze zelf aanstak. Ik voelde hoe ze zich ontspande toen ze zich ontspannen tegen me aan liet zakken en genietend sloot ze haar ogen. Na een paar minuten versnelde ze haar ademhaling en trok amper zichtbaar met haar spieren in haar benen en in haar buik. Opeens liet ze een diepe zucht en ze ontspande ze haar lichaam. Maar, liet haar hand nog heel langzaam na-bewegend op haar kutje liggen. Ze knikte en keek me vrolijk aan toen ik zachtjes informeerde of het lekker voor haar was geweest waarna ze haar jas weer dicht sloeg en ik haar hand naar mijn mond bracht om ze schoon te likken.

“Je bent volgens mij nog net zo lief als dat je vroeger was” fluisterde ze.

Na een half uurtje stelde ze voor dat we weer eens lekker terug in bed zouden kruipen maar waarschuwde me wel dat ze gewoon wilde gaan slapen. “Morgenvroeg is het weer een ander verhaal hoor. Ik heb geen beschuitjes in huis maar wel wat andere lekkere dingen hoor, die het de moeite waard maken als je hier blijft.” Ik zei dat ik echt niet zo’n prestatiejager was maar het wel heerlijk zou vinden om met haar de lakens te delen. “Maar ik heb nog wel een heleboel vragen over je werk als je het goed vindt.” Toen ze vroeg hoe ik dat bedoelde biechtte ik haar op dat we misschien allebei wel waren aangestoken door ons kinderspelletje en er wel eens wat over had gelezen maar er zelf geen ervaring mee had.

“Dat is goed want ik heb geen moeite om erover te vertellen en wie weet, breng je me nog op nieuwe ideeën. Wie weet krijg je zelf ook nog klachten die ik moet controleren” zei ze lachend. Maar ik stelde haar gerust omdat ik echt niet voor alles te vinden zou zijn. “Ik ben razend bang voor dokters en naalden, maar ja, die doen ook nooit iets wat je zelf zou willen op je verzoek. Bovendien kun je hun niet zeggen als je er genoeg van hebt want dan zeggen ze gewoon dat het geen pijn doet als je je maar ontspant.”

Ze vertelde lachend dat ze dat verhaal van andere ‘patiënten’ herkende maar dat ze eerlijk op al mijn vragen antwoord zou geven.

We dronken onze glazen leeg en besloten toch maar nog een laatste sigaret te roken en kropen daarbij nog even lekker knus tegen elkaar op de bank. Daarna hadden we geen zin meer in een uitgebreide douche. Dus besloten we ons te behelpen met een washanddoekje en een handdoek maar het verfrissende resultaat was hetzelfde. Even later lagen we onder haar dekbed. Ze stelde de wekker om half twaalf omdat ze zo’n slaapkop kon zijn die bijna de hele dag door kon slapen en we kusten elkaar een goede nacht toe voor de lampjes uit gingen en al snel sliepen ze tegen elkaar in.

Het was tegen een uur of acht toen ik wakker werd van een vreemd gevoel en het duurde eventjes voor ik wist waar ik was en wat er gebeurde. Naast me Paula verborgen onder de lakens en ik voelde dat ik ontwaakt was met een erectie en toen ik het dekbed optilde zag ik hoe ze naar mijn pik lag te kijken.

“Zo groot groeide die vroeger nooit en ik wilde hem op mijn gemak bekijken” verklaarde ze me voor ze me goede morgen wenste. “Sorry hoor, maar je lag ze lekker tegen me aan en opeens voelde ik je stijve tussen mijn billen drukken en daar werd ik wakker van. Je sliep nog zo lekker en ik wilde je niet wakker maken, vind je toch niet erg hè?”

Eerst wenste ik haar ook een goede morgen en vroeg of ze wel goed geslapen had voor ik haar had gewekt en zei dat ik het natuurlijk niet erg vond om op zo’n manier wakker te worden. Ze kwam omhoog om me te kussen, dook meteen weer naar beneden en trok het dekbed weer over zich heen.

“Slaap maar rustig verder Martin, dan kijk ik nog een beetje naar je, kom ik weer lekker naast je liggen en staan we pas op als de wekker is afloopt” klonk ze door de deken gedempt.

Ik sloot mijn ogen maar twijfelde wel of ik zo weer een, twee, drie in slaap zou kunnen vallen, vooral toen ik haar vinger voorzichtig over mijn ballen voelde glijden. Ik deed mijn best om stil te blijven liggen maar legde mijn benen wel naar achteren om haar niet te verstikken in mijn kruis. Haar weelderige krullen waaierden om haar hoofd en ik voelde haar lange lokken tegen mijn buik toen ze schijnbaar van ‘nog dichterbij’ wilde kijken want ik voelde nu ook haar adem over mijn huid. Ontspannen bleef ik liggen in de hoop dat ze me af zou gaan trekken of dat het toch een introotje was van een vroege neukpartij. Haar bewegende krullen verraadden ook dat ze almaar dichterbij kwam en ik voelde hoe ze heel voorzichtig mijn pik naar voren trok. Ik respecteerde mijn rol als ‘schone slaper’ maar kreeg het er wel verdomde moeilijk mee toen ik voelde hoe ze mijn voorhuid een heel klein stukje naar achteren wreef en ik daarna voelde hoe ze met haar tong over mijn pik gleed. Bijna gekmakend lekker was het toen ze mijn voorhuid ontblootte met haar lippen en het randje vel voorzichtig naar achteren duwde met het puntje van haar tong.

Heel langzaam, als in slow motion, begon ze me te pijpen en ik voelde hoe ze ritmisch aan mijn eikel zoog. Toen ik een beetje bewoog voelde ik hoe ze haar hand op me legde om me stil te houden en haar spelletje niet te verstoren en ik deed echt mijn best om mijn rol vol te houden. Onverstoord ging ze verder in haar trage ritme en voorzichtig duwde ze met een vinger tegen de onderkant van mijn scrotum. Ik had eigenlijk het liefste gehad dat ze me erbij af zou trekken maar dan was ik al wel erg snel klaargekomen en dat wilde ze schijnbaar niet. Het was moeilijk mijn adem rustig te houden en me ‘slapende’ te houden en ik voelde de temperatuur onder het dekbed toenemen. Tergend langzaam voelde ik mijn orgasme naderbij komen maar ze versnelde geen moment hetgeen zo langzamerhand een hemelse marteling voor me werd. Plagend stopte ze zo nu en dan haar pijpbeweging helemaal en draaide ze alleen maar slome rondjes met haar tong om mijn eikel of likte aan mijn pisspleetje voor ze haar hoofd weer op en neer bewoog. Dat mijn ademhaling versnelde kon ik niet verhelpen en ook niet dat er lustzweet op mijn borst begon te parelen. Soms drukte ze haar vinger iets harder onder mijn ballen waardoor ik dacht dat ik bijna klaar kon komen maar dan nam de druk weer af en werd het weer een tijdje uitgesteld. Tijd had geen betekenis meer en ik had er geen flauw idee van hoelang het al duurde maar het leek eindeloos.

Uiteindelijk voelde ik mijn prostaat toegeven en het zaad liep uit mijn pik in haar mond. Het leek wel magie want normaal spuit het eruit in een krachtige straal maar ditmaal leek het er traag uit te golven. Het gevoel was er bepaald niet minder om en de lust duurde des te langer maar zelfs nu bleef ze me afzuigen in haar trage ritme en liet soms alleen haar tong het werk doen. Ik forceerde mezelf om stil te blijven liggen omdat ik bang was de magie anders te verbreken en dat was wel het laatste dat ik wilde. Ze bleef op haar plaats liggen met mijn pik tussen haar lippen, soms zuigend en dan weer licht bewegend maar onophoudelijk bleef mijn lul maar samentrekken om nog sperma naar buiten te persen. Heel langzaam voelde ik de spanning wegebben maar het duurde nog minutenlang voor mijn pik geslonken was en ze hem uit haar mond liet glippen.

“Slaap je nog?” Vroeg ze zacht toen ze met haar hoofd boven de deken verscheen en ik zag hoe ze glom van het zweet. Ze likte haar lippen af en zei dat mijn zaadjes erg lekker smaakten en ik begreep dat ze alles had doorgeslikt want ik voelde geen spermaplasje op het laken.

“Welterusten Martin” fluisterde ze en ze draaide zich weer tegen me aan met haar billen tegen mijn kruis. Ik zag op de wekker dat het al na negen uur was geworden. Ik voelde me blij verrast, tevreden, heerlijk verwend maar verward toen ze me zei dat ik vermoedelijk wel een hele goede patiënt voor haar zou zijn.

“Maar daar zouden het nog over hebben hè?”

Ik kreeg nog een kusje van haar toen ze zei dat we nog even lekker konden slapen en ik weet niet hoe het kwam, maar al snel viel ik weer in slaap tot de wekker afliep.

Taboe