DOKTERTJE SPELEN – 3.5 hetero – overige

Tegen kwart over negen meldde ik me opnieuw bij haar aan de deur met een boodschappentas met eten en een kleine weekendtas met daarin wat schoon ondergoed en een badjas. Ik had een macaronischoteltje gemaakt dat nog gegratineerd moest worden en ik had me thuis ook nog even gedoucht voor ik op weg ging. Paula maakte voor me open in een kort fleurig rokje en rook ook fris gewassen. In de gang zette ik de spullen op de grond en we omhelsden en kusten alsof we elkaar al weken hadden moeten missen. In de kamer had ze de eettafel al gedekt en er brandden zelfs al twee kaarsen om het gezellig te verlichten hoewel het nu nog niet donker was. Er weerklonk een rustig muziekje en ik pakte de boodschappentas uit waaruit ik het glazen ovenbakje pakte en liet haar het knoflookbrood zien dat ik had gemaakt met geroosterd stokbrood, een beetje olijfolie en knoflook. Dat kon op het laatste moment ook nog even de oven in om het lekker knapperig te maken.

Ik had een kleine salade gemaakt van fijngesneden spinazie, uienringetjes en olijven. Een lichte pestodressing zorgde voor wat extra smaak en ik voelde me opgelucht toen ze me bewonderend aankeek en bij voorbaat al mijn kookkunsten prees.

“Ideaal!” Zei ze. “Dat kan allemaal zo de oven in en dan hebben we geen omkijken naar, dat was echt een goed idee en met macaroni kun je me altijd verwennen.”

Ik zei haar dat ik vandaag wel de scepter wilde zwaaien in haar keuken en daar had ze gelukkig geen moeite mee maar wees naar de andere tas en vroeg me of daar misschien nog meer eten zat. Ik vertelde dat ik haar woorden goed had onthouden en toonde haar mijn badjas die ze goedkeurend bekeek en zag toen ook mijn slipjes in de tas.

“Wow, Martin, ik wist niet dat jij zo’n sexy ondergoed droeg!” Ze voelde aan een klein rood slipje in tangasnit en een wit exemplaar dat was gemaakt van niet meer stof. Ze tilde haar rokje op, hield het broekje even voor haar eigen slipje en concludeerde dat haar broekje nog kleiner was. Nieuwsgierig keek ik toen ze het me toonde en ik zag dat een inderdaad wel erg klein lapje doorzichtige stof haar poesje bedekte dat zo fijn was dat het doorzichtig was.

Ik liep alvast naar de keuken om de oven aan te zetten en bereidde de rest voor op het aanrecht. Paula kwam binnen en vroeg me of ik er misschien ook een pilsje bij lustte omdat ze gisteren al genoeg wijn had gedronken. Ik vond het prima en ze maakte twee flesjes open waarvan ze er een aan mij gaf en de andere meenam naar de kamer. Een paar minuutjes later volgde ik haar toen ik nog wat extra kaas op de schotel had gestrooid en hem in de oven had geschoven. Ook had ik snel nog wat verse peterselie fijn gesneden dat lekker smaakte bij de macaroni maar ook goed combineerde met het brood en stelde de kookwekker in op drie kwartier. Die nam ik mee de kamer in om de tijd in de gaten te kunnen houden. Samen met Paula keek ik even naar het nieuws, maar er waren geen schokkende dingen gebeurd in de wereld. Daarna gaven we weer de voorkeur aan een muziekje maar na een paar nummers besloot ik even naar het eten te gaan kijken. Mijn timing bleek goed te zijn en ik liet het brood nog even meebakken terwijl ik de rest al meenam naar de kamer en aankondigde dat we zo aan tafel konden schuiven. Mijn gerecht viel gelukkig goed in de smaak en het stokbrood vond ze geniaal. Ik ruimde de tafel af en Paula hielp me de vaat te doen maar dit was snel gebeurd omdat het alleen maar een paar borden waren en de schaal.

We konden amper van elkaar af blijven en omarmden elkaar om en om waarbij ik gebruik maakte van de mogelijkheden die haar korte rokje bood. Haar string maakte het mogelijk haar naakte billen te kneden en ik voelde over de stof aan de voorkant om de contouren van haar kutje te voelen. Haar ronde venusheuvel week uiteen waar haar spleetje zat en voelde heerlijk zacht en warm aan. Toen ik bezig was de borden terug te zetten in de keukenkastjes liep ze even weg en kwam terug met mijn badjas waarmee ze achter me ging staan en ik voelde hoe ze mijn broek los knoopte en naar beneden trok. Ik had hier bepaald geen bezwaar tegen en hielp haar wel door mee te bewegen maar liet de rest van het werk aan haar. Na mijn broek en schoenen moest ook mijn T-shirt uit en ik tilde braaf mijn armen in de lucht en voelde hoe het over mijn hoofd werd getrokken en zag het vanuit mijn ooghoek op een stoel belanden. Alsof ik een bokser was werd mijn badjas om mijn schouders gelegd en ik stak mijn armen door de mouwen, waarna ik de panden dichtsloeg en me omdraaide.

“En jij?” Vroeg ik aan Paula. Ze keek me uitdagend aan en wenkte me haar te volgen naar de kamer waar ze zich op de bank nestelde. Twee flesjes bier stonden al klaar en voor ons stond ook al een asbak paraat. Ze opende de flesjes, reikte me een aangestoken sigaret aan en liet me even onder haar rokje kijken waar ik zag dat ze haar slipje al had uitgetrokken.

Ze zette een recente CD van David Bowie op met trage, gedragen muziek, kortom wist ze mijn smaak te treffen.

“Mooi?” Vroeg ze. “Zal ik hem gewoon maar op repeat zetten? Dan hoeven we niet elke keer op te staan voorlopig om een nieuwe CD uit te zoeken.” Ik had daar helemaal geen bezwaar tegen, integendeel, en liet haar dat weten waarop ze het regelde door het indrukken van een knopje. We praatten wat over de muziek die we hoorden en bleken allebei al een keer een concert van hem te hebben bezocht en wisselden onze ervaringen hierover uit. Van het een kwam het ander en zo hoorden we van elkaar welke optredens we hadden bezocht. Verrassend was het toen ik vertelde over een tournee van Joe Cocker en ze me vertelde dat we toen nota bene samen in de zaal hadden gezeten, hoewel wel langs iemand anders natuurlijk.

Toen ik haar streelde viel onze conversatie stil, pakte ze mijn hand vast en legde die op haar bovenbeen, vlak onder de rand van haar korte rokje. Haar huid voelde zo lekker glad en verzorgd aan dat ik het er warm van kreeg. Vooral toen ze tegen me aan leunde, haar benen uitstrekte over de bank en met haar middel op mijn schoot kwam liggen. Ze trok een knie op zodat haar rokje vanzelf omlaag viel en haar kutje zichtbaar werd voor mijn ogen maar ik wilde me niet haasten. Ik wilde me revancheren voor de keren dat ze mij geweldig klaar had laten komen eerder die dag en nam alle tijd om haar eerst op mijn gemak te strelen. Toen ze over mijn wang streelde zoog ik haar vinger in mijn mond en likte die nat met mijn tong terwijl ik haar masseerde vanaf haar kuiten tot aan haar borsten. Ik voelde aan haar borsten en haar tepels werden steviger merkte ik toen ik dit een tijdje volhield en ze sneller begon te ademen. Al snel hierna liet ik mijn handen onder haar shirtje glijden en toen de stof omhoog was gekropen trok het hemdje over haar hoofd.

Met een hand op haar borst en de andere strelend tussen haar liezen raakte ze ongeduldig in haar lust naar meer stimulatie maar ik liet haar nog even wachten. Ik streek haar rokje naar beneden en knoopte het los zodat het als een smal reepje stof op de bank viel en haar naaktheid onthulde. Voorzichtig duwde ik haar een beetje omhoog, liet me toen op de grond zakken en liet haar tegen de bankleuning rusten. Ze lag er als een diva op een canapé; gracieus, prachtig mooi en met een natuurlijke sensualiteit. Ik schonk mijn aandacht opnieuw aan haar borsten en plaagde haar tepels tussen mijn vingers, mijn lippen en met mijn mond tot ze hard naar voren priemden. Kussend baande ik me een weg naar beneden en willig zette ze een voet op de grond om haar benen optimaal voor me te kunnen spreiden. Ze was al zo geil geworden dat ze haar kutje omhoog stuwde naar mijn mond en ik zag dat haar spleetje al spontaan open week. Snel legde ik mijn handen onder haar billen die ik stevig kneedde, uit elkaar trok, weer samen duwde en toen ze hoog genoeg van de bank afkwam likte ik uitgebreid haar aarsgrotje. Ze steunde met een hand op mijn hoofd en trok het stevig in haar bilspleetje terwijl ze kermde dat ze dat zo hemels lekker vond maar ik haar niet zo moest plagen.

Toen ze zich terug liet zakken op de zitting trok ik een spoor naar boven en toen ik bij haar kutje kwam voelde ik haar sap al spontaan lopen. Met een slurpend geluidje zoog ik haar leeg, hoewel het was als hozen in een lekke boot, want meteen erna vormde zich weer vers geil in haar kutje. Ze bewoog met haar heupen om ervoor te zorgen dat ik haar klitje ook zou likken, maar dat puntje sloeg ik behoedzaam over en richtte mijn aandacht vooralsnog op haar navel. Een prachtig mooi rond putje in haar buik dat me als kind al had gefascineerd, zo schoot me te binnen. Ze wilde dat ik haar ook daar met een stokje ‘onderzocht’ en het werd me al gauw duidelijk dat ze dit nog steeds een heel erogeen plekje vond hoewel ze me bijna smeekte haar lustpuntje bovenin haar spleetje nu eindelijk eens te gaan verwennen. Ik pestte haar door te zeggen dat ik eerst naar de WC moest omdat ik op haar slaapkamer had gezien dat er een vibrator op haar nachtkastje lag die ze stiekem in een laatje had weggeborgen. Ik spoedde mij om die op te halen en zag hoe ze zichzelf al lag klaar te vingeren toen ik weer terugkwam in de kamer.

“Sorry” zei Paula toen ze zich betrapt wist maar ik zei dat ik het fijn vond dat ze mij even verving als ik weg was omdat ze anders misschien teveel af zou koelen.

“Daar heb je weinig kans op Martin, niet als jij zo bezig bent. Volgens mij blijf ik nog uren heet, ik lag gewoon verder te genieten maar je mag het graag van me over nemen als je wilt!”

Ik liet haar zien waarvoor ik even was weggelopen en wat ik uit haar slaapkamer had gehaald.

“Natuurlijk mag je dat” zei ze toen ik haar vroeg of ze me het wilde vergeven dat ik hem zo maar had gepakt. Ze bevestigde haar woorden door haar benen optimaal te spreiden voor me. Ze had zich gedraaid op het midden van de bank en zat onderuitgezakt, hield haar handen op de zitting en presenteerde me haar kruisje. Ik hervatte mijn befpartijtje maar richtte nu mijn aandacht ook op haar klitje en al snel hapte ze naar lucht en haar ademhaling werd onregelmatig. Ik voelde met mijn tong hoe soepel glad haar kutje was en voelde met een vinger naar het gaatje. Zonder weerstand gleed die in haar warme holletje en ze kreunde dat ze er meer in wilde voelen. Dus liet ik ook een tweede vinger in haar verdwijnen en bleef haar ondertussen bewerken met mijn tong die ik rondjes liet draaien rond haar knopje. Even hield ze haar adem in waarna ze weer naar lucht hapte en ze bewoog haar heupen om me aan te sporen door te gaan. Ik pakte de vibrator en ging een beetje naar achteren zitten om die beter te kunnen bedienen en haar reacties te kunnen observeren.

De vibrator stond op zijn traagste stand maar ze reageerde onstuimig toen ik haar clitoris ermee beroerde voor hem pompend in haar kutje bewoog.

“Ook mijn kontje” zei ze hees en presenteerde me haar aars door haar kontje op te tillen zodat ik er goed bij zou kunnen.

Ik liet de vibrator een beetje sneller trillen en voelde er omheen met mijn vinger om die glad te maken met haar geil voor ik voorzichtig voelde aan haar sterretje. Soepel kon ik haar kringspier passeren en ik bewoog hem langzaam heen en weer voor ik hem voorzichtig verder in haar duwde tot bijna mijn hele vinger in haar verdwenen was. Ze sloot haar ogen en zuchtte hoe lekker ze dit vond, me aansporend niet te voorzichtig te zijn. Ik boorde de trilstaaf tot aan de regelknop in haar poesje, trok hem pompend naar buiten, bewerkte haar klitje ermee en liet hem weer diep in haar poesje verdwijnen. Daarbij voerde ik het triltempo op tot het maximum en toen ik daarmee weer over haar kittelaartje bewoog kermde ze dat ze klaarkwam. Haar lichaam bevestigde haar woorden want haar kringspier kneep mijn vinger bijna af en haar kutje bewoog open en dicht als een kleine vissenbek. Ik zag de roze binnenkant van haar kutlipjes die droop van het vocht en een dikke druppel liep zelfs door haar bilspleet naar beneden op mijn hand. Ze kneep haar ogen dicht, kermde hoe lekker het was en nadat ze zelf tegen de vibrator opreed met haar buik duwde ze hem opeens weg met haar hand. Ze legde haar vingers beschermend over haar kutje en ik liet mijn vinger uit haar reetje persen en bewoog naar buiten op het ritme van haar samentrekkingen.

Toen ze haar ogen weer opende staarde ze me aan alsof ze verbaasd was over wat er haar was overkomen en opende haar mond om me te kussen. Ik zette de trilstaaf snel uit en kwam haar met geopende lippen tegemoet, hetgeen resulteerde in een onstuimige tongzoen die net zo lang duurde als dat ze haar hand stilhield en op de bank liet vallen.

Ze knikte toen ik vroeg of ze zin had in een koel biertje en voorzichtig liet ik haar los om haar te bedienen.

Toen ik weer binnenkwam zat ze overeind en ze had de asbak al klaargezet op het tafeltje voor haar. Ik ging naast haar zitten waarna ze me bedankte en nadat ze een sigaret had gedraaid voelde ze met haar hand onder mijn badjas. Die hing al open maar had ik weer ‘netjes’ dichtgeknoopt in de keuken maar ze had natuurlijk al gezien dat ik zelf ook weer een erectie had.

“Nee Paula, nou is het jouw beurt, weet je nog? Ik wil je dadelijk graag nog een keer verwennen als dat mag maar voorlopig wil ik nog even revanche nemen voor jouw acties van vandaag. Nu gaat het eventjes alleen om jou en niet om mij.”

Ze beloofde dat ze dan van me af zou blijven maar zei wel dat ze niet zo graag allen in haar blootje zat.

“Trek je dan wel je jas uit? Ik zal me heel netjes gedragen hoor, maar kijken mag toch wel?” Daar kon ik niets tegenin brengen en trok mijn badmantel uit die ik vervolgens op de grond dropte naast de bank. Toen de CD alweer opnieuw startte bij het eerste nummer stelde ik voor om dan ook maar eens wat andere muziek op te zetten.

“Ik weet al wat, hopelijk hou jij er ook van” zei ze, liep naar haar CD-voorraadje en pakte er blindelings een doosje uit. Even later weerklonk Charles Aznavour, ze keek me vragend aan en vroeg of ik dat wat vond. Ik vertelde dat er bij mij thuis ook verschillende van lagen en dat ik geen muziek had die ik niet graag hoorde waarop ze hem weer op “repeat” zette voor ze naast me kwam zitten.

We luisterden een paar nummers en rookten een sigaret bij wat slokjes bier voordat ik haar erop betrapte dat ze weer met mijn pik zat te spelen die al snel weer groot groeide tussen haar vingers maar vond dit best.

Ze keek me olijk aan toen ze merkte dat ik een rubberen ring droeg onder mijn balzak en zei dat ze me ook op mijn woord had geloofd maar vroeg me wel of ik dat speciaal voor haar had gedaan. Ik gaf haar toe dat mijn balzak nogal eens krap werd onder het vrijen en het dan niet prettig was als je ballen onder je buikhuid schoten.

“Zo blijven ze netjes op hun plekje en dat voelt wel zo lekker. Dus ik moet je teleur stellen, ik heb het niet speciaal voor jou gedaan maar wel voor mezelf eigenlijk. Ik had het niet gedaan trouwens, als ik niet had geweten dat jij er geen bezwaar tegen had of meteen zou denken dat ik daarom pervers was, dan had ik hem netjes thuis gelaten.”

Ze zei dat ik wat haar betrof alles mee mocht nemen omdat ze er niet van schrok maar altijd bereid was om wat bij te leren. Toen ze me langzaam begon af te trekken hield ik haar hand tegen want ik wist dat ik nog lang niet klaar wilde komen en haar eerst nog een keertje wilde verwennen voor ik daar überhaupt aan zou denken.

Toen Paula me daarop observerend aankeek bogen we naar elkaar toe alsof we allebei door een magnetische aantrekkingskracht gestuurd werden en zaten we weer lekker tegen elkaar aan te kussen. Met mijn arm duwde ik haar hand weg toen ik voorzichtig over haar poesje voelde en merkte dat ze voldoende was bijgekomen voor een tweede ronde want ze spreidde meteen haar benen om plaats te maken voor mijn hand.

Ik hurkte op de bank naast haar en boog mijn hoofd in haar schoot waarop ze me, al wrijvend over mijn haren, vertelde dat ze het heel lekker had gevonden toen ik haar in haar kontje had gevingerd.

“Als je dat graag wilt mag je dat wel weer doen hoor, en je mag rustig meer dan een vinger gebruiken” instrueerde ze me fluisterend. Ik vingerde haar heel rustig en likte met mijn tong over haar buik, zoog even op haar tepels en concentreerde me toen weer op haar spleetje. Ongeduldig zei ze “doe het maar hoor” en stuurde mijn hand naar haar kontje maar zo gemakkelijk kreeg ze het niet van me.

Even later hield ik mijn hand bijna in spagaat om zowel haar kutje alsook haar kontje tegelijk te bedienen met mijn vingers en ze reageerde hierop met haar hele lichaam. Toen ze het weer probeerde, en mijn hand probeerde te sturen naar haar bilspleetje gaf ik toe en ze was al zo nat dat ik geen moeite hoefde te doen om een glijmiddel te pakken. Mijn pink en ringvinger verving ik door mijn wijsvinger en middelvinger en hoewel haar gaatje strak aanvoelde kostte de penetratie me weinig moeite en besloot ik ook de vibrator weer bij het spel te betrekken.

“Dieper…” zuchtte ze toen ze het puntje van de staaf in haar voelde. Met een hand wist ik hem zowel verder in haar door te persen, alsook het draaiknopje te bedienen waardoor hij meteen een hoog zoemend geluid liet horen. Paula nam het geluid over en overstemde het zachte geluid waarbij ze me amper verstaanbaar verzocht haar dieper te vingeren.

Ik voelde diep in haar lichaam de trillingen door haar darmwand heen en voelde over de gladde huls van de trilstaaf wat haar nog meer opwond en ze vroeg me of ik wilde ‘ruilen’.

“Ja, de vibrator van achteren” lichtte ze me toe. Ik vroeg haar of ik niet toch wat smeermiddel zou halen maar dat was volgens haar niet nodig. “Mijn reetje staat al ver genoeg open en alles is al glad genoeg van mijn geil. Stop hem er maar gewoon in hoor, dat kan ik best wel hebben.”

Omzichtig liet ik mijn vingers een voor een haar hete schuilplaatsje verlaten om haar geen pijn te doen en draaide het motortje uit. Ik voelde hoe heet de gladde goudkleurige huls was geworden maar ook dat die inderdaad slijmig glad was geworden zodat ik geen moeite nam om toch iets van crème of zo te zoeken. Ze wipte haar bekken meteen omhoog toen ze voelde dat haar kutje leeg was en bewoog zelf met haar kontje naar de vibrator.

Ik wilde hem heel voorzichtig in haar drukken maar toen greep ze zelf in. Ze pakte mijn hand vast en trok die in een keer naar zich toe waardoor de massagestaaf in een snelle beweging diep in haar ingewanden werd opgeborgen. Ze zuchtte en keek me tevreden aan toen ze vroeg of ik hem weer aan kon zetten en of ik haar dan nog een keer in haar poesje wilde vingeren “met zoveel mogelijk vingers”.

Ze keek me smekend aan toen ik haar aankeek en leek vastbesloten dit te willen. Ik voelde met twee vingers in haar poesje en voelde dat ze er nog wel in pasten maar veel ruimte hadden ze niet doordat haar kontje ook nog steeds werd opgerekt door de dildo. “Rek mij maar verder open Martin” steunde ze, “dat gaat goed en voelt zo lekker aan…” Ik bewoog mijn vingers om elkaar heen en voelde door de schedewand hoe ze de vibrator naar binnen liet pompen door mijn hand te sturen en ze draaide wild met haar onderlichaam.

“Meer…” steunde ze kermend, duwde tegen mijn hand en trok aan mijn pols. Toen ik niet meteen reageerde voelde ik hoe ze haar eigen vingers naast die van mij perste. Ik voelde de druk toenemen en even was ik bang dat het teveel zou zijn voor haar lichaam maar toen ze wellustig steunde gaf ze aan dat ze het nog altijd lekker vond. Nadat ze me had bewezen dat ze het echt aan kon bewoog ze minder fel en ik voelde dat de vibrator niet langer op een neer werd gepompt maar diep in haar bleef trillen.

“Asjeblieft Martin…” zei ze zacht en begon weer aan mijn pols te trekken alsof het een overmaats dildo was. Ik hield mijn vingers tegen elkaar en voelde of ik met vier vingertopjes tegelijk in haar poesje kon komen. Ik boog me over haar schoot om te kijken hoe dit uitzag en ik werd me toen pas bewust hoe ver ik al met mijn hand in haar schede zat. Haar kutlipjes waren uitgerekt tot een wit gespannen spierstreepje dat zich om mijn knokkels spande en haar vinger flitste om haar klitje om het lustvol te verdragen en leek bezeten op zoek naar ontlading. Ze wiegde langzaam op en neer met haar heupen, hield mijn pols nog stevig in haar grip en trok zich eraan omhoog, staarde me aan en hapte met open mond naar adem. Met haar andere hand ging ze onverdroten voort met zichzelf te masturberen. Ze snakte geluidloos naar lucht toen de vibrator uit haar kontgaatje gleed en ze mijn vingers daardoor nog een stukje dieper in haar kon trekken.

“Beweeg” stamelde ze en trommelde met haar vingers op mijn onderarm om aan te geven wat ze daarmee bedoelde. Ik probeerde mijn hand te bewegen in haar kutje tegen de druk van haar schede in en voelde hoe ik nog een stukje verder in haar bewoog. Het voelde zo heet en nat maar was ook opwindend om te zien en ik absorbeerde alle beelden en de ongewone erogene gevoelens die hieraan verbonden waren.

Plotseling leek ze zich niet meer langer te kunnen bewegen. Ze hield haar hand stil om mijn onderarm en liet haar vinger bijna roerloos op haar buik rusten. Ze staarde me aan met opengesperde ogen en wist nog net uit te brengen hoe lekker dit voor haar was. Verbaasd zag ik hoe ze klaarkwam zoals ik nog nooit eerder een orgasme had zien beleven maar wist zeker dat ze een hoogtepunt had beleeft.

Ik liet me verstarren in al mijn bewegingen om haar de tijd te geven haar lustgevoelens te verwerken. Dat mijn vingers nog in haar bewogen kwam omdat ze hiertoe werden aangestuurd door haar eigen knellende spierbewegingen en die leken te golven van haar schedemond tot diep in haar poesje.

“Wow!” Was het eerste wat ze pas na een paar spannende minuten wist uit te brengen en ze tilde haar hoofd naar me op. Als door instincten gestuurd zoog ik me vast aan haar lippen en voelde op mijn wang hoe haar gehaaste adem door haar neusgaten mijn huid warm bevochtigde. Pas toen ze mijn pols losliet ontspande ik mijn arm volledig en liet mijn vingers uit haar persen in een door haar samentrekkingen gegeven ritme. Een zijdelingse blik over haar buik toonde me haar open geploegde kutje waarvan haar lipjes naar buiten puilden en haar kutje zag er uit als een diepe openliggende wond. Ik begreep niet dat het me had opgewonden dit te beleven maar mijn pik stond me niet toe dit te ontkennen. Dit zag Paula ook toen ik me rechtop zette naast haar op de bank en ze me fluisterend dat ze heerlijk had genoten en bedankte me hiervoor.

“Maar zou je nog een ding kunnen doen als ik je daarom vraag?” Ik zei niets en wachtte af wat ze me nog wilde vragen.

Er volgde echter geen vraag maar ze maakte me duidelijk wat ze wilde toen ze me over haar heen trok. Ik kon nog net mijn evenwicht bewaren toen ik tussen haar benen belandde en nog voor ik rustig stond leidde ze mijn pik naar haar kutje zodat ik op haar schouders moest leunen om niet om te vallen. Ze staarde me recht in de ogen aan en duwde met een hand tegen mijn kont, omklemde me met haar enkels en ik verzonk diep in haar als een willoos werktuig in haar handen. Mijn eikel zakte moeiteloos weg in haar opgerekte poesje en voelde geen enkele weerstand, alleen maar een hete en gladde gloed. Lekker was het wel, zoals een kind een veel te grote jas aantrekt en dan in de spiegel kijkt en een volwassene ziet, maar ditmaal dan als spelletje voor ‘grote mensen’. Ik kon vrij in haar pompen en roeren met mijn pik en het enige wat ik voelde was de warmzachte massage die me geiler dan geil maakte.

Ook doordat ik tweemaal eerder die dag zo lekker was klaargekomen voelde het aan alsof ik eindeloos door zou kunnen gaan. De cockring zorgde ervoor dat mijn testikels in hun zak bleven opgesloten hetgeen revelerend aanvoelde omdat ik me optimaal kon bewegen en het me een heerlijk vrij gevoel schonk. Ik reed tegen haar borsten omhoog en wreef me tegen haar tepels aan om mijn pik over haar klitje te laten glijden. Die was nog steeds overgevoelig, maar dan in positieve zin, en liet haar beenspieren samentrekken bij iedere stimulatie. Als dat gebeurde voelde ik hoe ze haar kutspieren weer begon aan te trekken en ze vertaalde dat door het produceren van hoge piepgeluidjes die wel vanuit haar buik omhoog schenen te borrelen en ze niet kon tegenhouden. Steunend op de rugleuning kon ik zien hoe mijn pik zich keer op keer diep in haar boorde en neukte ik haar met lange slagen. Voor mij voelde het aan als was ik in een sprookje beland.

Na een paar minuten duwde Paula me opeens van haar weg tot mijn spijt, temeer omdat ik dacht een goede cadans te hebben gevonden om ook haar klitje goed te kunnen raken. Ze vroeg me naar de vibrator die ik haar snel aanreikte. Langzaam en lui demonstreerde ze me hoe ze zichzelf ermee verwende. Ze roerde rondjes in haar poesje, trok het puntje van haar billen tot aan haar klitje en liet hem daar even trillen voordat ze weer haar kutje opzocht om hem daarin warm te houden. Het duurde maar een paar minuten voor ze me strak bleef aankijken en haar voeten trilden op de vloerbedekking. Haar voeten en de vibrator die trilde op haar klitje waren het enige wat bewoog, verder leek ze versteend. Ze fixeerde haar ogen op het plafond en wisselde de druk waarmee ze zichzelf masseerde tot ze stotend meedeelde dat ze heerlijk klaar aan het komen was. Zuchtend nam ze de staaf weg en toen die haar niet meer raakte liet ze haar handen uiteen op de bank vallen om me nahijgend aan te kijken. Even keek ze alsof ze zich mijn aanwezigheid opeens weer herinnerde toen ze me aanraakte, bood haar excuses aan voor de ‘tussenstop’ en leek toen weer voldoende hersteld om weer verder te gaan.

Haar kutje stond nog steeds uitnodigend open want haar doorbloedde lipjes raakten elkaar niet eens. Ze draaide met haar billen naar de rand van de bank en liet zich toen op haar knieën rollen en stak haar kontje in de lucht en fluisterde.

“Kom maar Martin. Ik wil je nu ruilen in mijn andere gaatje, dan doen we samen een triootje.” Even snapte ik niet wat ze bedoelde maar dat werd me wel duidelijk toen ze de vibrator in haar hand nam en deze vanaf haar buik in haar poesje duwde.

Mijn pik was door het schouwspel geen moment verslapt en ik knielde me snel achter haar neer. Haar kontgaatje puilde uitnodigend, een heel klein stukje, open. Wat aangaf dat ze daar nog soepel genoeg was, om mijn pik moeiteloos te kunnen ontvangen. Dat was natuurlijk niet verbazingwekkend na de ‘voorbehandeling’ die ze daar al had gehad en ook glom het nog van het vocht.

Over glijmiddel hoefde ik me nog steeds geen zorgen te maken concludeerde ik en ik zette mijn eikel tegen haar sterretje. Moeiteloos stulpte haar kontje om mijn eikelpunt en ik hoefde bijna niet te persen om in haar te komen, zo soepel was haar kringspier nog. Als een tweede cockring schoof die om mijn paal en mijn pik werd ontvangen door haar warme gladheid die beduidend meer wrijving bood dan haar kutje.

Ik liet me langzaam in haar glijden tot mijn pik tot aan de wortel in haar gladde warmte begraven was en rustte even voor ik haar heel voorzichtig begon te neuken. Het ‘triootje’ verzorgde ze zelf en ik voelde door de darmwand heen hoe ze de vibrator aan zette en tegen mijn paal aan liet trillen.

Opeens had ik door dat ze het apparaatje even snel liet bewegen als dat ik mezelf in haar duwde zodat mijn eikel steeds de optimale vibratie ervoer. Paula lag nu voortdurend luid te kreunen en ik waarschuwde haar dat ik het zo niet lang meer vol zou houden, ondanks dat het mijn derde keer was die dag dat ik in haar zou spuiten, eenmaal in haar mond, toen in haar kutje en nu ook nog eens een keer in haar reetje.

Bijna onverstaanbaar zei ze dat dat goed was en ik mezelf gewoon moest laten gaan voor weer te vervallen in een gelukzalig gesteun.

Nog een paar keer kon ik haar met lange slagen neuken voor ik me tegen haar billen aan plette en voelde hoe ik klaarkwam.

Ik weet niet hoeveel ik in haar spoot, maar ik weet wel dat het hemels lekker aanvoelde, zelfs toen mijn pik nog na-kloppend verslapte in haar reetje. De trilstaaf had ze gewoon op de grond laten vallen en ze zuchtte tevreden en voldaan toen mijn snel verslapte pik uit haar gleed en ik me op de bank hees. Ik hielp haar overeind waarna ze naast me neer plofte en me verliefd aankeek met haar grote bruine ogen.

“Dank je wel Martin, dit was echt heerlijk” hijgde ze. We waren nog te uitgeput om elkaar een kusje te geven en lagen uitgestrekt eerst even bij te komen waarbij we onze handen vast hielden. Pas minuten later, toen ik haar vroeg of ze nog wat wilde drinken, krabbelden we een beetje overeind en bedankten we elkaar met een korte maar zeer intieme kus. Toen ik terugkwam met twee koele flesjes bier zag ik dat ze de asbak alweer had klaar gezet en mijn tabak lag er al naast.

“Mijn ex was gestopt met roken” vertelde Paula “en daarna vond hij dat ik ook maar moest stoppen. Op het laatst ben ik iedere keer maar in de keuken gaan zitten als ik een sigaret wilde roken om van het gezeik af te zijn, maar dit is wel wat leuker.”

Ik troostte haar dat ik geen plannen in de richting van stoppen had en, als het er ooit van mocht komen, zij dan zou mogen blijven roken waar en wanneer ze maar wilde.

Ze draaide nog een laatste CD voor we besloten ons nog eventjes samen te gaan douchen want voor een film of zo vonden we het al te laat. Bovendien waren we zo voldaan dat we echt niet lang wakker zouden liggen onder haar dekbed en bovendien, morgen was het zondag en hadden we allebei de hele dag de tijd voor elkaar. Ze beloofde dat ze voor een lekker ontbijtje zou zorgen en herinnerde me aan mijn badjas die ik dan kon dragen zodat we van kleren dan ‘geen last’ hoefden te hebben.

“En dan wil ik het morgen ook nog eventjes met je hebben over de ‘praktijkuitleg’. Je zei dat je bepaalde dingen misschien wel leuk zou vinden om eens uit te proberen en ik ben graag bereid je een kleine behandeling naar keuze te geven als je ervoor voelt. En bovendien, het zou niet de eerste keer zijn dat we doktertje spelen toch?” Lachte ze bij haar laatste woorden.

Tegenover iemand anders zou ik me hiervoor hebben geschaamd maar tegenover Paula leek het heel gewoon over dat soort zaken te praten maar of ik het verder zou laten komen wist ik nog niet. Ik vond het in ieder geval al een opwindend idee om het er met haar over te hebben en wie weet… Eigenlijk wilde ik haar meteen al zeggen dat zo’n stimulatie met stroomstootjes me erg lekker leek te kunnen zijn en ook een ‘anaalonderzoek’ klonk erg spannend. Haar belofte het hier morgen over te hebben vond ik al fijn genoeg en ik hoopte stiekem dat ze dan niet ongenegen zou zijn een en ander meteen te demonstreren.

Op ons gemak dronken we onze flesjes leeg en rookten we een laatste sigaret waarbij we elkaar teder vasthielden. We wisten dat we nu allebei sowieso te uitgeblust waren voor nog een spelletje maar dat stemde ons tevreden en voldaan, dat wisten we zonder dat we het uit hoefden te spreken. Paula zette de versterker uit en samen liepen we de gang op waarna ze de lichten doofde. Na het tanden poetsen maakten we na elkaar gebruik van het toilet en toen Paula naast me stapte in de douchecabine stroomde het water al aangenaam warm. Met een washanddoekje wasten we elkaar schoon waarbij we extra voorzichtig waren bij onze intieme delen omdat die nog steeds ultragevoelig waren, en spoelden ons toen uitgebreid af.

In bed belandt, duurde het inderdaad niet lang voor ik zag hoe Paula al snel in slaap viel. Ik gaf haar heel voorzichtig nog een kusje zonder haar wakker te maken en draaide mezelf toen ook om. Haar kontje tegen mijn kontje aangelegd kon ik me de volgende dag niets meer herinneren van wat erna gebeurd was want ook ik viel als in blok in een heerlijk rustige slaap.

Taboe

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmiley