Doktertje spelen 4.5

We hadden geen wekker gezet en toen ik wakker werd omdat ik naar de wc moest lag Paula nog diep in slaap naast me. De klok leerde me dat het al tegen half twaalf liep en, hoewel ik mijn best had gedaan geen geluid te maken, kwam Paula me nagelopen op de badkamer. Ze zag dat ik op het toilet zat maar kwam gewoon op me af gelopen om me een goedemorgen te kussen. Ik bewonderde haar prachtige lichaam en zag tot mijn geruststelling dat haar kutje net als voorheen weer fris roze was en mooi gesloten. Ik vroeg haar of ik plaats moest maken maar ze zei me dat ik rustig aan kon doen, zij alvast de koffie zou gaan zetten en we elkaar dan zouden zien in de keuken. Ik spoelde door, waste mijn handen en liep naar de kamer omdat ik me herinnerde dat ik daar mijn badjas op de grond had gelegd de avond ervoor. Daar lag die inderdaad, naast de bank, en ik schoot hem snel aan voor ik Paula opzocht in de keuken. Ze was net klaar met het uitpersen van twee grote glazen vers sinaasappelsap en ze was al in de weer met het toastapparaat en zocht een kleine koekenpan in de keukenkast.

“Je lust er toch wel een eitje bij?” Vroeg ze me. Toen ik had geknikt vulde ze aan dat eiwit heel goed was voor de zaadproductie en de potentie van een man.

Ze droeg ook haar kamerjas zoals ze had beloofd en vroeg me of ik het dienblaadje mee naar de kamer kon nemen. Op de keukentafel stond die al klaar met kopjes, de verse jus d’orange en een rekje met verse gebakken sneetjes brood.

“Ik breng de rest zo wel mee, maar je kunt alvast een muziekje opzetten als je wilt.” Ik stelde me tevreden met de radio en hoefde niet lang te wachten voor ze binnenkwam met de koekenpan waarin vier eitjes lagen te sudderen dus legde ik snel een paar sneetjes brood op onze borden. Ze verdeelde ze eerlijk over de twee borden en niet veel later zaten we heerlijk te smullen. Toen we klaar waren verraste ze me met een grote schotel met allerlei soorten zomerfruit. Aardbeien, kersen, gepelde ananas en blauwe bessen, alles hapklaar gepresenteerd.

Ze vroeg me naar wat voor werk ik nu precies deed, hoe ik daar terecht was gekomen en hoe het me beviel. Ik vertelde haar over mijn ‘carrière’ en gaf toe dat het vooral zo goed beviel omdat ik het prima met mijn collega’s kon vinden. Ze moest lachen omdat ik nogal verrast opkeek toen ze vroeg of ik misschien een glaasje cognac lustte bij de koffie.

“Nee hoor, ik drink het zelf ook bijna nooit, maar sommige dagen maak ik een uitzondering” zei ze bijna verontschuldigend. Het was alweer een paar jaar geleden dat ik het gedronken had maar eigenlijk lustte ik er inderdaad wel een borreltje bij en liet haar weten dat me dat wel erg lekker leek.

Gelukkig maakte Paula de switch naar ‘het gespreksthema’ door me expliciet te vragen of ik er toch niet slecht van had gedroomd.

“Nee hoor, maar ik heb dan ik niet gedacht aan naalden door mijn tepels, balkneuzingen en een klaarkomverbod bij jou, anders had je misschien een ander antwoord gekregen”, daarmee meteen aangevend wat ik zoal niet zag zitten.

“Nou ja, die eerste twee dingen zijn ook best wel extreem en maar weinig mensen zullen er voor voelen. Het andere komt vaker voor maar dan is de setting ook heel anders. Ik speel een rollenspel en ik denk dat veel mensen zich echt zouden schamen tegenover mij omdat ze het wel ervaren als erotisch wat we doen, maar niet als seksueel. Maar reken er maar op dat ze wel de hand aan zichzelf slaan zodra ik de deur uit ben hoor, zo’n engerds zijn het echt niet hoor, de mensen die ik bezoek.”

Hiermee waren op het thema belandt en, al etend aan het fruit en nippend aan onze glazen en kopjes, vond ik het eigenlijk wel spannend om het er met haar over te hebben. Ze stelde me verder op mijn gemak door me te laten weten dat ze het eigenlijk wel leuk vond om erover te vertellen en daagde me uit te vertellen wat ik, behalve van de naaldenspelletjes, had gevonden van haar tepelbehandelingen die ze had beschreven en keek me uitdagend aan.

Het rollen van een sigaret verraadde mijn onzekerheid en ook wel mijn schaamte die ik blijkbaar toch nog had. Gelukkig had zij hier helemaal geen schroom van en ervaren hoorde ze me uit. Ze was bepaald niet verlegen hierin maar vermeed ook behoedzaam elk oordeel over de empathie van haar ‘spelpartners’ zoals ze haar klanten ook wel noemde. “Ik vind niks vreemd of gek en ik spreek van te voren duidelijk af hoe ver ik bereid ben om te gaan met hun en zij weten ook waaraan ze toe zijn met mij. Het is een kwestie van vertrouwen over en weer maar vooral in het begin keek ik er zelf wel eens van op, nu al lang niet meer, hoewel ik ook wel eens verzoeken krijg die ik weiger. Ik leg hun dan uit waarom en daarmee is de kous af en zo niet is het dan voorbij en ga ik weg.” Dat was een zeldzaamheid die haar pas een keer of drie was overkomen maar ze weigerde alles wat zij niet verantwoord vond. Dat stelde me gerust hoewel ik haar liet weten in lang niet alles geïnteresseerd te zijn, al was het drie keer verantwoord en super veilig, ik moest er wel een kick in kunnen herkennen. Uiteindelijk bleken mijn tepels niet tot de erogene zone te horen. Een vacuümbehandeling of lichte tepelklemmetje zou ik wel tolereren maar ik zou er geen enkele lust aan kunnen ontlenen gaf ik aan.

“En je pik dan, die werd vroeger al stijf, al wist je niet waarom, als ik ermee speelde?” Vroeg ze nieuwsgierig. Ik gaf haar toe dat ik sommige dingen wel eens zou willen uitproberen, maar dan gewoon eenmalig om eens te ervaren hoe een en ander is.

“Zoals je vertelde over de minibondage zou me dat wel wat lijken. Elektroseks lijkt me ook heel spannend, tenminste als dit niet te pijnlijk is maar ik heb begrepen dat dit niet hoeft. O ja, en dan wat anaalspelletjes lijken me ook wel wat, als het maar niet al te extreem is.”

Ze vertelde me dit al heel wat was bij elkaar en vroeg me of ik soms wat dingetjes uit haar tas wilde bekijken, iets waar ik wel oren naar had en dat gaf ik ook meteen toe. “Oké, dan haal ik er even de spulletjes bij, dat legt wat makkelijker uit.”

Ze stond op en nam meteen de borden en het bestek mee. Toen ik mee wilde helpen zei ze dat zij het wel even zou opruimen, maar dat ik wel even een muziekje uit kon zoeken. Ik ontdekte ‘scetches of Spain’ van Miles Davis en zette die op. Net toen de eerste klanken uit de boxen kwamen kwam ze de kamer in, ditmaal weer gekleed in haar verpleegsterjurkje en de tas had ze in haar hand.

“Sorry hoor, maar dat vind ik wat makkelijker praten. Ik zie het nu eenmaal als een rollenspelletje en de outfit helpt me erbij, vooral als ik een ‘therapeutisch behandelprogramma’ toe wil lichten aan een potentiële ‘patiënt’ hoewel ik daarbij normaliter een slipje onder mijn jurkje draag hoor.”

Ik had niets tegen haar uniform en eigenlijk vond ik het wel spannend om haar zo te zien op de een of andere manier. Ze vertelde me wel dat ze voor mij wel een heel ‘ondeugende’ zuster wilde zijn en mij vrijwillig en met veel plezier zou onderzoeken.

“Wat dat betreft is er nog niks veranderd hoor, behalve dat ik sinds mijn eerste keren met jou heel wat heb bijgeleerd. Die nieuwe kennis wil ik graag met je delen als je wilt en misschien vind je het nog net zo lekker als toen.”

Ik knikte om aan te geven dat ik er klaar voor zat en was nieuwsgierig naar wat ze me zou laten zien waarop ze de sluitingen van de leren tas open liet klikken maar sloot ze alweer even snel. Ze zag mijn verbazing en lichtte toen snel toe dat ze vergeten was me wat te drinken aan te bieden.

“De koffie is op inmiddels en het wordt alweer lekker weer. Kan ik je een glaasje witte wijn aanbieden? Die is niet te zwaar en lekker koel. Bij of met klanten drink ik principieel nooit, maar met jou lijkt me dat wel lekker.” Ze verzekerde me dat het geen zoete wijn was, maar een jonge frisse wijn en daartoe liet ik me graag overhalen. Na het proeven van een eerste slokje bleek dat ze inderdaad gelijk had en weer opende ze haar tas. Ik vond het even spannend als vroeger bij een Sinterklaasavond waarbij het altijd onzeker was wat en voor wie er was meegebracht.

Het eerste wat ze liet zien waren haar scheerspullen. Geen zeep, kwast en groot uitklapbaar scheermes maar een spuitbus met gel van een goede kwaliteit en een nieuw verpakt wegwerpmesje met drie mes-laagjes. Zo te vinden in iedere drogisterij maar nu kreeg het wel een seksuele geladenheid die je er normaal niet achter zocht. Mijn pik begon spontaan al te steigeren onder mijn jas maar die viel er gelukkig breed overheen zodat het haar niet op zou vallen.

“Dit is allemaal niet aan jou besteed, maar ik laat het toch maar even zien” zei ze daarop en liet me verschillende tepelklemmen zien die ze terzijde legde. Ze opende een leren etui en liet me een glazen vacuümpompje zien met een lange, brede glazen opening en een heel assortiment elastiekjes. Ze demonstreerde op mijn handpalm hoe mijn huid werd opgezogen die daarna rood gekleurd was voor ze het weer opborg en hem uitstalde naast de knijpertjes. Een huiveringwekkend naaldensetje toonde ze me ook, een lederen etuitje met daarin steriel verpakte injectienaalden. Het aanzicht alleen al deed me huiveren en na alleen maar een glimp ervan te hebben opgevangen keek ik er niet langer naar en ik was opgelucht toen Paula het mapje dichtmaakte en aan de kant legde.

Wat nu volgde interesseerde me al meer, maar bracht nog weinig verrassends, hoewel? De verschillende soorten en maten penisringen kon ik al maar de ‘balringen’ zoals zei ze noemde waren nieuw voor me. Ze bestonden uit twee delen en konden met een schroefje worden vastgezet.

“De ring plaats ik dan om het scrotum vlak onder de penis. De ballen komen er dan onderuit zodat de zak zelf wordt opgerekt. Eigenlijk hetzelfde als wat je kunt doen met een brede veter maar het is een kwestie van smaak wat de klant prefereert, de een wil dit en de ander dat, dus voor ieder wat wils. Het grootste verschil zit hem in het gewicht” en met die woorden overhandigde ze mij een ‘bal-ring’ die inderdaad verbazingwekkend zwaar was.

“De bredere zijn nog zwaarder” vertelde ze me en liet me het breedste exemplaar voelen. Ik kon me niet voorstellen dat dit ‘prettig’ zou zijn om te dragen.

“De ringen zijn van koper gemaakt en, geloof het of niet, die aller-dikste is de favoriet van een man die dan het liefste wil dat ik hem verplicht om touwtje te springen. Dat is wel een uitzondering hoor. Hij loopt nu tegen de vijftig en kickt hier al een jaar of twintig op en in het begin bond hij zijn zak zelf af en dat heeft zijn sporen wel nagelaten. Zijn scrotum is zo opgerekt dat hij altijd strakke onderbroekjes draagt omdat hij anders zijn ballen bekneld als hij gaat zitten en zijn benen over elkaar slaat! De eerste keer was ik wel erg verbaasd maar nu kijk ik van steeds minder op en van zoiets al helemaal niet.”

Ik pakte het dunste exemplaar op om te voelen hoe zwaar die was en daarvan viel het gewicht me nog enigszins mee.

“Hé, bespeur ik enige experimenteerlust?” Vroeg Paula me en legde de ring apart toen ik hem teruggaf zonder haar vraag te beantwoorden.

“Interessante speeltjes en zo leg ik wel even apart, dan kun je ze later nog eens bekijken of uitproberen als je het wilt. Ik verplicht je tot niks hoor en houd meteen op als je dat zegt, dus je hoeft geen angst te hebben hoor Martin. Bovendien vinden anderen het misschien wel vreemd maar ik kijk nergens van op en vind het gewoon leuk als mensen durven te experimenteren. Vaak vinden ze het niks maar soms kijken ze er zelf van op als ze er een kick uit halen en dat is vaak het leukste, voor hun maar ook voor hun ‘verpleegster’ die het goed voor heeft met haar ‘patiënten’. En hier natuurlijk de onontbeerlijke klassiekers” zei ze en haalde een serie netjes samengebonden schoenveters en lintjes uit haar tas van verschillende breedtes en lengtes, rond en plat gevlochten.

Ik bedacht me dat het van belang was wat ze ermee deed maar dat het me in principe ook wel zou interesseren, maar dat durfde ik haar niet toe te geven. Ze besteedde er voor de rest ook geen speciale aandacht aan en laadde haat tas verder leeg en liet me een paar baltuigjes zien van zowel puur lederen riempjes en een paar waarin ook ijzeren ringen zaten. Voor mij bekende attributen waarvoor ik ook niet vroeg aan Paula die apart te leggen toen ze haar exhibitie voortzette en ik werd geconfronteerd met een hele rij anaalpluggen in oplopende diktes. Er waren rubberen exemplaren bij maar ook geheel doorzichtige en metalen exemplaren. Ik gaf schoorvoetend toe dat ik de butt-pluggen wel interessant vond waarop ze me verbaasd aankeek.

“Heb je die zelf ook dan, of heb je er wel eens mee geëxperimenteerd?” Vroeg ze me.

Ik bedacht me dat ik tegenover haar geen schaamte hoefde te hebben gezien haar blik op de zaken en wees er twee aan die ik ook in mijn eigen collectie had.

“Stoute jongen! Dat zijn niet bepaald de kleinste die je aanwijst. Weet je wat, die zet ik dan ook in het hoekje ‘interessant’ om verder te bespreken, oké?”

Ik had gezien dat ze ook een opblaasbare uitvoering had en voelde dat ik een beetje rood kleurde toen ik vroeg of ze die er dan ook bij wilde leggen.

“Natuurlijk, geen probleem. Maar trouwens, voor alles geldt dat je je altijd nog kunt bedenken, zowel voor het toevoegen als voor het weglaten hoor. En als je wilt dat ik over sommige dingen wat meer vertel moet je het ook maar melden, ik praat er makkelijker over dan veel van mijn klanten. Bovendien ben ik net een pastoor, de biecht wordt niet verder verteld en voor de ‘zonden’ kijk ik niemand vreemd aan. Dan hoef ik je zeker niet te vragen of je dit ook wel interessant vindt?”

En toen ze dit zei toonde ze me een voorbinddildo met een lederen slipje. Volgens mij zeiden mijn ogen al genoeg voor haar, want zonder verder commentaar legde ze deze bij het gestaag groeiende stapeltje ‘geïnteresseerd’.

“Dit zal ik er dan ook maar bij leggen?” Vroeg ze me. In haar hand had ze een klein kastje met een paar knopjes erop. “Dit is voor de elektroseks en daar horen verschillende attributen bij. Padjes voor op je huid te plakken met geleidingscrème, penisringen en dildo’s, waarvoor ze kunnen dienen snap je zeker wel, daar heb je fantasie genoeg voor.” Ik hoefde alleen maar te knikken want daarmee sloeg ze de spijker op de kop. Ik had het wel eens op een film gezien en er over gelezen maar kon me geen voorstelling maken over hoe dat werkelijk zou aanvoelen. Vies van experimentjes was ik niet liet ik haar eerlijk weten en lachend zei ze dat het me waarschijnlijk niet teleur zou stellen dan.

“Hou er maar een tussen je vingers” zei ze en ze reikte me een dun plakkertje aan. Ze draaide aan de knopjes en opeens voelde ik een vreemde tinteling die varieerde in sterkte en snelheid. Het liefst had ik het meteen uit willen proberen op mijn pik die hard onder mijn badjas verborgen was maar ik kon me nog inhouden, vooral toen ze meteen daarop de rest van de inhoud van haar tas wilde tonen.

“Van de laatste spulletjes die ik normaliter bij me heb in de tas weet ik zeker dat je minimaal een ding affreus vindt, dus de kathetertjes leg ik maar meteen aan de kant. Dat vind ik zelf ook niet leuk om te doen hoor, in het ziekenhuis al niet. Maar ja, als iemand dat lekker vindt kijk ik hem er net op aan hoor. En dan tot slot de bekjes; een klein bekje voor anaal onderzoek en de klassieke ‘eendenbek’ voor mensen die wat meer willen. Wat ik zelf wel leuk vindt is deze camera.”

Ze pakte een klein modern formaat digitale camera met monitorschermpje en verbond er met draadjes een heel klein cameralensje aan en zette het apparaatje aan. Het bleek een verbazingwekkend goed beeld te geven.

“Dit gebruiken artsen ook voor intern onderzoek van de baarmoeder of de endeldarm. Met behulp van de bekjes kan ik iemand in zichzelf of in mij laten kijken als ik bepaalde dingen uit wil leggen. Sommige mannen zijn nu eenmaal nieuwsgierig om bij een vrouw naar binnen te kijken en ik zeg hun dan altijd dat kijken vrij staat, maar aanraken is taboe. Een soort aanvulling op hun biologielessen als het ware, maar ja, dat doe ik ook niet voor iedere klant. Aan anderen laat ik hun eigen prostaat zien, ook als ze klaarkomen vinden ze het geweldig om te zien wat er op dat moment binnen in hun gebeurt en dan is dit een prachtig modern hulpmiddel.”

Om het te demonstreren hield ze het onder haar jurkje en op het kleine scherm zag ik haar tepel haarscherp en duidelijk verlicht omdat er, zo vertelde ze erbij, ook een klein led-lampje in gemonteerd was.

“Zal ik dit ook maar bij de dingen leggen die je interesse hebben?” Vroeg ze zakelijk en neutraal, waarop ik alleen maar knikte met mijn hoofd.

Het duizelde me van de informatie die ze me gegeven had. Wie had dat kunnen denken van de Paula, het kleine meisje wiens eerste onderzoeksobject ik was geweest en zij het mijne? Het was toen allemaal heel onschuldig en kinderlijk maar had schijnbaar toch een diepe indruk op ons allebei gemaakt.

“Zo, de ‘zuster’ heeft haar verhaal gedaan en ik weet niet of je koortsig bent of zo, maar je ziet er verdomd verhit uit als ik zo vrij mag zijn om dit op te merken” meldde ze me op nuchtere toon. De koffie is op en in borreltjes heb ik eigenlijk geen trek meer, maar een koel glaasje bier gaat er bij mij wel in als je meedoet. Wat denk jij?”

Ik vertelde eerlijk dat ik dat niet zou afslaan, c.q. Daar wel aan toe was na haar voorlichting, waarop ze troostend zei dat er nog niks was gebeurd en dat ook niet zou gebeuren als ik het niet wilde.

“Je had er zelf toch interesse in om er meer over te horen? Dit was alleen maar informatie hoor en had met een intakegesprek niks van doen” stelde ze me onnodig gerust. Nadat ik had aangegeven erg veel prijs te stellen op een koel glaasje gerstenat liep ze rond de tafel, kwam achter me staan en gluurde onder mijn kamerjas naar mijn erectie.

“Dat van die koorts die ik net zei te vermoeden bij je neem ik terug” zei ze toen ze aan mijn voorhoofd voelde, “maar andere symptomen zeggen me wel dat je erg verhit bent desondanks.”

Toen ze me even later een flesje bier presenteerde vroeg ze naar mijn eerste indruk van wat ze me had laten zien. Ik vond het niet gemakkelijk toe te geven dat ik wel heel nieuwsgierig was een spelletje met haar te spelen, c.q. Met mij te laten spelen.

“Nou ja, die dingen die je apart hebt gelegd interesseren me eigenlijk wel maar het gaat vooral om de manier waarop. Eerlijk gezegd ben ik nogal overvallen door je ‘vak’ en wat daar allemaal bij komt kijken zeg, maar als eerste patiënt die je ooit hebt gehad sta ik er zeker niet negatief tegenover om onze verkenningstocht van toen nu nog een te herhalen.”

Ze lachte om mijn formulering en verzekerde me er nogmaals van dat ik degene was die bepaalde wat ze deed en hoever ze doorging.

“Maar als je het zeker weet en je bent bereid om het meteen maar eens uit te proberen is dat geen probleem. Dan kunnen we meteen terug naar onze kindertijd op een volwassen manier.”

“Dat is oké Paula. Moet ik nog wat speciaals doen of zo?” Vroeg ik maar ze antwoordde dat ik vooral niet zenuwachtig hoefde te zijn en maar even af moest wachten.

“Nee hoor, wacht maar even, dan pak ik de massagetafel erbij want dat geeft het meeste comfort voor ons allebei. Soms moet ik het improviseren op een bed maar dan prefereer ik zelf nog een stabiele eettafel eigenlijk maar ach, koning klant hè!”

Even later kwam ze terug met een opvouwbare massagetafel die met leer was bekleed en ze spreidde er een sneeuwwit laken over uit. Een stapeltje handdoeken had ze ook bij zich waarvan ze er eentje opvouwde om onder mijn hoofd te leggen. Met een armgebaar nodigde ze me uit om er plaats op te nemen maar waarschuwde me wel op het laatste moment voor ik er op ging liggen dat ik mijn badjas dan wel beter uit kon doen.

“O ja, natuurlijk” zei ik en hing de badjas over een stoel en ging voorzichtig liggen met een kloppend hart en toch wel een beetje nerveus en onzeker.

Gelukkig was mijn pik een beetje tot rust gekomen en hoefde ik me niet te etaleren voor haar met een stijve pik hoewel het natuurlijk wel allemaal om de seks draaide. Het rollenspelletje was begonnen bedacht ik me en ik vond het erg spannend.

“Normaal behoort scheren bij de standaardprocedure voor een onderzoek of behandeling maar dat is bij jou niet nodig zie ik. Veel mensen vinden het moeilijk om het zelf te doen, vooral tussen hun billen maar jouw werk ziet er prachtig uit. Als je graag een keer geschoren wilt worden door mij moet je de haartjes maar een of twee weken laten staan, dan doe ik het met veel plezier voor je” zei Paula terwijl ze me nog een keer aandachtig inspecteerde. Ze knikte goedkeurend toen ze haar vinger door mijn bilspleetje liet glijden en mijn aars inspecteerde. Haar aandachtige blikken en aandacht zorgden er wel voor dat mijn pik meteen weer begon te groeien, iets dat ze met een tevreden glimlach bekeek.

“Je balzak is tamelijk klein. Dat heeft zijn voordelen hoor, maar als je neukt heb je wel kans dat je ballen omhoog schieten maar dat weet je al. Daarom dus de Cock-ringen, maar een andere manier om ze op hun plek te houden is een kleine bondage, heb je dat wel eens beleefd?” Ik knikte dat ik dat wel kende maar moest toegeven dat nog nooit iemand anders me had ‘ingebonden’ waarop ze me vroeg of zij dan de eerste zou mogen zijn. Ze kneedde heerlijk zacht mijn ballen in haar handpalm toen ze dit vroeg waardoor mijn pik nog harder werd dan hij al was. Ze nam een lange brede veter van de tafel en vroeg me om te kijken hoe zij dit deed.

“Eerst een keer rond je zak en je penis en vervolgens ga ik verder. Als je het te strak vindt moet je het maar even zeggen want als het goed is doet het geen pijn hoor” stelde ze me gerust. Toen ze de laatste stukjes veter vastknoopte in een strikje waren mijn ballen apart van elkaar gescheiden door een ingenieus knoopwerkje dat mijn hardheid alleen maar had doen toenemen en mijn voorhuid was teruggetrokken door mijn erectie zodat mijn eikel half bloot lag.

“Het voordeel van deze bondage is dat je niet zo snel klaar kunt komen en bovendien kun je mijn kutje veel beter voelen als je me neukt omdat je vel gedeeltelijk wordt teruggetrokken door de veter. Normaliter doe ik dit nooit, maar bij jou zal ik even demonstreren wat ik bedoel.”

Dat zeggende, hurkte ze over me heen op de tafel, en ze hield mijn pik omhoog. Ze liet zichzelf zakken en richtte mijn pik op haar kutje dat ik nog net kon ontwaren onder de zoom van het korte witte jurkje. Ze was super heet en glad toen ze mijn pik in haar kutje liet verdwijnen. Ik voelde meteen wat ze bedoelde toen ze op en neer bewoog want mijn eikel werd hemels verwend door haar glijdende vulvahuid. Eigenlijk vond ik het heel jammer toen ze van me af stapte en mijn pik nat op mijn buik terug klapte maar ze gunde me weinig tijd om daarover te treuren.

“Nu wil ik even met je ruilen, dus als je even op zou kunnen staan?” Vroeg ze me. Ik sputterde natuurlijk niet tegen ondanks dat ik niet wist wat ze bedoelde hiermee, maar dat werd me al snel duidelijk. Ze had haar jurkje opgeslagen en spreidde haar benen ver uit elkaar toen ze de kleine eendenbek over haar poesje heen en weer streelde. Achteraf vertelde ze me dat ze dat gedaan had om hem glad te maken met haar eigen geil zodat het niet irritant zou zijn als ze hem in haar kutje stak. Dat deed ze in een soepele beweging en zei daarbij dat ze me wat wilde laten zien van de vrouwelijke anatomie.

“Net als toen in de struiken, maar dan wat volwassener. Maar ja, we hebben inmiddels wel wat bijgeleerd in de biologieles op school en tussen de lakens ook wel neem ik aan, maar ik kan het je hiermee laten zien op een andere manier, namelijk van binnenuit. Maar kijk eerst zo maar eens in mijn kutje,” bood ze me aan. Dus boog ik nieuwsgierig naar voren om haar te bekijken. Ik betrapte me er op dat ik inderdaad dezelfde spanning voelde als al die jaren terug en met dezelfde nieuwsgierigheid gaf ik mijn ogen opnieuw de kost.

Ik had nog nooit een vriendin gehad die zich zo liet bekijken. Natuurlijk, bij het beffen zie je ook wel wat en ook als je iemand vingert kijk je naar wat je doet, maar nooit had iemand een speculum erbij gepakt zoals Paula. Ik keek in de opening maar er was eigenlijk weinig te zien behalve een spiegelende tunnel. Het daglicht scheen tussen de lepels toen ze aan de schroefjes begon te draaien wat haar meteen deed zuchten. Ze draaide kort aan het schroefje en duwde de twee helften daarna verder van elkaar zodat het ‘kijkgaatje’ groter werd en ik roze vlees diep in haar lichaam zag verschijnen. Commentaarloos keek ik toe hoe ze deze stappen keer op keer haalde tot haar kutlipjes strak gespannen waren uitgerekt en haar kutje van binnen was opgerekt tot een echte ‘grot’ die normaliter niet te bezichtigen is op deze manier voor toeristen of andere kijklustigen.

Ze richtte mijn aandacht op haar klitje dat inderdaad geprononceerd naar voren werd geperst en goed zichtbaar was en wees me er toen op dat ik het pisgaatje en haar baarmoedermond kon bekijken op deze manier.

“Dat roze randje onderin wat je ziet is waar je spermacellen hun zwemtocht beginnen op zoek naar mijn eitjes” vertelde ze plastisch, maar echt duidelijk vond ik het niet te ontwaren.

“Wacht maar, dan pak ik het cameraatje erbij en dan kan ik het je aanwijzen op het scherm” zei ze en boog voorover naar de tafel waar ze hem al binnen handbereik had klaargelegd. Gelukkig nam ze er alle tijd voor want ik kwam ogen tekort om alles te bekijken.

Haar urinebuisje zag ik nu vanuit een heel ander perspectief als ooit tevoren op het schermpje waarop ze wees en tegelijkertijd het nog een beetje verder open trok met haar vingers van de andere hand. Toen ze het lensje draaide en naar beneden richtte zag ik door het lichtstraaltje dat het gaf haar ingang tot haar eileiders duidelijker dan voorheen. Op het fototoestel was het nog veel mooier te zien, duidelijk verlicht en het oogde als de bek van een lipvis eigenlijk, maar dan wel heel anders, onwezenlijk maar toch tastbaar en opwindend. Mijn aandacht flitste heen en weer van kut naar camera en Paula gunde me alle tijd door met me mee te kijken en met haar vinger naar het schermpje te wijzen.

“Kijk, je ziet al mijn kutspieren reageren als ik over mijn klitje wrijf” zei ze en demonstreerde erbij wat ze bedoelde. Inderdaad werd het gaatje open getrokken door de spierbewegingen toen ze over haar clitoris wreef en ik zag zelfs hoe er steeds meer vocht werd gevormd op het vel in haar poesje.

“Je vindt het wel spannend hè?” Vroeg ze opeens en verscheen mijn lekkende eikel op het schermpje van haar fototoestel. Eventjes voelde ik me betrapt tot ik haar aankeek en ze me stralend en trots naar me zag kijken.

“Je mag later nog wel eens kijken hoor en, als je wilt tenminste, laat ik ook zien hoe je prostaat tekeer gaat als je klaarkomt en zo, maar voor vandaag vind ik dat je genoeg hebt gekeken en wil je nog wel wat laten voelen. Zullen we weer van plaats gaan ruilen zo meteen?”

Beduusd knikte ik want ik vond alles best, wat ze ook zou doen, ik liet me graag door haar verrassen en voor mezelf wist ik dat ik daarin bereid was heel ver te gaan. Ik zag hoe ze de schroefjes van de speculum terugdraaide en langzaam kwamen de bekjes naar elkaar toe en sloot haar poesje de blik van nieuwsgierige voyeurs weer buiten. Pas toen de moertjes helemaal losgedraaid waren trok ze de bekjes uit haar kutje en de lipjes sloten zich soepel tegen elkaar. Ze stond op van de tafel en legde de apparaatjes bij de anderen waarna ze naar mijn lul keek.

“Zullen we anders eventjes een korte pauze houden?” Vroeg ze toen. “We kunnen ook meteen doorgaan hoor, maar ik lust wel wat te drinken en een sigaretje zou ook wel lekker zijn.”

Ik vond het een prima voorstel waarop ze me streng zei dat ik wel met mijn vingers van mijn pik af moest blijven.

“Het tuigje zorgt er wel voor dat je penis niet verslapt en anders help ik wel even met mijn hand of mond. Maar als je jezelf aftrekt kom je, denk ik, al heel snel klaar en dat zou jammer zijn.”

Braaf hield ik mijn handen op mijn rug om te laten weten dat ik haar wens als mijn commando opvatte waarna ze lachend wegliep naar de keuken. We dronken op ons gemak een biertje op de bank waarbij ze woord hield en zo nu en dan even aandacht aan mijn pik besteedde als die iets van zijn hardheid dreigde te verliezen. Mijn eikel lag constant vrij omdat de veter het vel naar achteren trok en was overdekt door voorgeil. Mijn ballen stonden gefixeerd omhoog tussen de touwtjes en voelden zich opgesloten en vol waardoor ik me er permanent bewust van was.

Een half uurtje later vroeg ze of we verder zouden gaan waarbij ze met haar wijsvinger over mijn zaadspleetje wreef wat me deed huiveren van genot.

“Ik was van plan je ook nog even kennis te laten maken met de ‘elektroseks’. Ik doe dat door middel van een penisring, een anusdildo en padjes die ik op je ballen zal plakken. Die zijn allemaal van geleidend materiaal maar om het optimaal te laten werken gebruik ik een extra gel die ervoor zorgt dat het geen pijn doet. Durf je dat aan? Je in mijn handen overgeven om klaar te komen? Het zal wel even duren voor je klaarkomt maar ik verzeker je wel dat je klaarkomt als nooit tevoren want het is een heel speciaal gevoel.” Ik antwoordde dat ze geen verdere reclame hoefde te maken omdat ik het heel graag wilde meemaken, vooral als zij het deed.

Ik nam plaats op de massagetafel en zag hoe Paula de benodigde spullen bij elkaar zocht en naar me toe draaide met een tube crème en een brede metalen penisring waaraan twee stekkertjes zaten. Ze kneep een beetje vocht uit de tube over mijn eikel die langzaam als een siroop naar beneden liep in dikke druppels. Zorgvuldig plaatste ze de ijzeren rand over mijn pik en draaiend duwde ze deze over mijn stam naar beneden. Hij paste precies, was niet te dun en niet te dik maar klemde precies aangenaam over mijn vlees. Ze was pas tevreden toen die boven de schoenveters rustte en checkte nog even of hij voldoende voorzien was van de magische substantie door er even aan te draaien. De padjes, twee napjes van een soort rubber, kleefde ze geroutineerd op mijn ballen waarna ze me een aarsdildo liet zien van een formaat dat me even deed slikken.

“Ik heb ook een kleinere, maar deze kun je best wel hebben denk ik. Het voordeel zit hem in het gevoel dat het geeft maar dat merk je dadelijk nog wel als ik alles heb aangesloten en we beginnen. De butt-plug die je eerder aanwees omdat je er ook zo een hebt is nog dikker hoor, het enige verschil is dat deze minder taps is.”

Dat ze ervaring had als echte verpleegster bleek uit haar zelfverzekerdheid die iedere discussie de mond snoerde voor die begon. Ik tilde vrijwillig mijn benen op toen ze de doorzichtige plug had ingevet en soepel draaide ze het geval in mijn aarsgaatje, wat inderdaad niet echt pijnlijk bleek en snel gleed hij op zijn plaats.

Ze pakte een klein kastje met draaiknopjes en schakelaartjes waar verschillende draadjes in waren geplugd met miniatuurstekkertjes. Op haar gemak sloot ze de draadjes vervolgens aan op de ring, de padjes en de plug met aandacht en ze controleerde nogmaals of alle contacten goed vast zaten voor ze tevreden knikte en me aankeek.

“Om te beginnen zal ik je eerst even stuk voor stuk laten kennismaken met de stroomstootjes. Als je pijn voelt moet je dit meteen zeggen want de grens ligt voor iedereen anders. Als je ‘stop’ zegt zet ik alles meteen uit maar je mag nooit proberen om het er met je hand af te trekken of zo, want daardoor kun je felle stroomstootjes voelen en dat is niet de bedoeling. Soms bind ik mannen wel eens vast met hun handen, maar ik ga ervan uit dat dat bij jou niet nodig is.”

Ze keek me aan toen ik knikte en zei dat ik het begrepen had. Dat klonk wellicht wat onbeholpen maar voor een betere formulering voelde ik me echt nog te gespannen, zelfs nog voor ze begonnen was met haar behandeling, nou ja, spelletje.

Opeens voelde ik een vreemde kriebeling in mijn pik en het voelde aan alsof het van binnenuit kwam waarop ik zag dat ze de knopjes bediende.

“Voel je het al?” Vroeg ze. “Dan ben je echt heel gevoelig hoor, want dit is nog een hele lage stand. Ik laat je ook even voelen hoe ik het aantal stootjes kan veranderen want nu staat hij nog op langzaam. Ik zal hem nu even wat sneller laten gaan” en toen ik zag hoe ze aan een knopje draaide voelde ik het effect meteen in mijn pik. Toen ze een schakelaartje omzette voelde ik dat dezelfde prikkeling zich ook in mijn vastgebonden ballen verspreidde. Ik moest nu al mijn best doen om mijn handen ‘thuis’ te houden want dit voelde wel heel erg lekker aan en het liefst zou ik me snel zijn af gaan trekken. Ik weet zeker dat ik dan al heel snel klaar zou komen maar ik forceerde me om in te houden.

Toen ik dacht dat het ophield voelde ik diep in mijn rectum dezelfde prikkelende lustgevoelens opbloeien. De spieren trokken samen zonder dat ik er enige controle over had maar vooral toen de prikkelstootjes sneller werden zag ik mijn pik het ritme overnemen in contractie. Als door een automaat gestuurd richtte hij zich op en verloor het contact met mijn buikhuid wat werd gesublimeerd op het moment dat Paula ook aan het andere knopje draaide waardoor ook de ring weer werd geactiveerd in het prikkelen van mijn pik. Ik zat op het randje van klaarkomen maar daar bleef ik hangen omdat ik me ‘braaf’ hield aan de aanwijzingen en mijn lul niet aanraakte, hoe groot de verleiding daartoe ook was.

“Ik ga de intensiteit een beetje opvoeren nu en ook zal ik een beetje variëren wat betreft de mogelijkheden. Als het onaangenaam aanvoelt moet je dit aangeven want de grens ligt voor iedereen anders en kan zelfs per sessie veranderen heb ik gemerkt. Als ik wil kan ik je meteen klaar laten komen maar dat zou niet al te fijn zijn voor jou dus dat stel ik nog wel even uit. Probeer je maar te ontspannen en rustig te blijven liggen, dan zorg ik voor de rest” zei ze met haar milde stem.

“Ik ga de prikkeling iets intensiveren, dus een beetje verhogen, maar zonder het pijn te laten doen. Als je het toch te hard vindt moet je dit even aangeven, dan draai ik het level weer een beetje terug, maar ik denk niet dat dat het geval zal zijn.”

Ik knikte om aan te geven dat ik dat oké vond maar na de eerste kennismaking met het apparaatje was ik er niet meer bang voor. Ik vond het erg lekker aanvoelen hoewel het ongekend was voor mij om als het ware van binnenuit ‘gestuurd’ te worden naar een orgasme. Ik klemde me stevig vast aan de tafelrand toen ik voelde hoe de plug weer onder spanning kwam te staan en lustgolven door mijn anus stuurde in een heel snel ritme. Daarnaast voelde ik een heel laag ritme stroomstootjes door mijn ballen worden gestuurd, heel even maar, net lang genoeg om ze te laten samentrekken van lust. Had het wat langer voortgeduurd dan was ik zeker klaargekomen maar zover liet Paula het nog niet komen. Ook in mijn kontgaatje nam de spanning af maar de ring die begon toen weer zijn werk te doen en terstond steigerde mijn pik weer in de lucht, een sliertje geil vormend naar mijn buik. Het was een hemels gevoel, alsof ik op het punt van klaarkomen stond maar de ontlading liet wederom op zich wachten.

Paula kwam naast me staan en tilde haar rokje op zodat ik haar prachtige venusheuvel kon bekijken en pakte toen mijn hand vast die ze op haar poesje legde. Mijn vinger gleed zo haar spleetje in dat nog glad was van haar geil en ruimte genoeg bood voor een tweede vinger. Mijn duim voelde over haar genotknopje wat haar deed huiveren van opwinding. Een opwinding die zij voelde en naar mij toe vertaalde met het kastje dat ze bediende door ook mijn spanning traag op te voeren. Soms sloot ze even haar ogen om zich op mijn vingers te concentreren maar ze bleef letten op mijn pik en mijn reacties en hield me op het punt van klaarkomen zonder me te laten spuiten.

Ik zag hoe mijn voorgeil spontaan naar buiten liep en een dikke druppel liep stroperig over mijn stam tot op de veter die knellend mijn zaakje op zijn plaats hield. Het werd bijna gekmakend voor me om te voelen hoe iedere keer weer de spanning veranderde en het ritme wijzigde en het liefst had ik haar gesmeekt me klaar te laten komen. Toch hield ik mijn mond en vertaalde dit verlangen in een fellere massage van haar kutje en bewoog mijn vingers uit elkaar. Toen ik ze uiteen spreidde ging dit heel gemakkelijk omdat ze al zo opgerekt was door de eendenbek en haar spieren soepel meegaven.

Ze bokte met haar heupen toen ik zelfs een derde vinger in haar perste en ze alle drie ronddraaide in haar zachte warme vlees. Een enkele keer trok ik mijn vingers uit haar terug om ze af te likken. Ik genoot van de smaak van haar geil en kolkte haar sap door mijn mond om er zoveel mogelijk van te kunnen proeven, wat mij ook een beetje afleidde van de honingzoete marteling van mijn geslachtsdelen.

Nog steeds liep er dik helder vocht uit mijn spleetje dat over mijn blootgetrokken eikel naar beneden liep en ik werd bijna gek van wellust. Iedere keer als ik voelde dat ik klaar ging komen manipuleerde ze weer met de spanning, de puls en de plek van de stroom zodat ik net niet kon komen. Hoe lang dit nu al duurde kon ik echt niet zeggen, maar ik wist wel dat het al een hele lange tijd was, veel langer dan ik normaal nodig had om te spuiten, dat in ieder geval. Inmiddels voelde ik mijn zweet ook lopen over mijn voorhoofd en over mijn rug. Het was een ‘vreemde spanning’, letterlijk en figuurlijk, die hiervoor zorgde, alsof ik passief liggend een enorme fysieke inspanning verrichtte. Toen Paula kreunend een stapje terug zette, zodat ik haar niet meer aan kon raken, zei ze dat ik het goed had gedaan en ze me nu wilde belonen voor haar orgasme.

Ze kuste me op mijn mond en keek me vol liefde aan en speelde ondertussen met de draaiknopjes en de schakelaartjes van het kastje. Wat ik voelde is met geen pen te beschrijven, zo lekker, zo intens en zo vervreemdend onbekend. Ze voerde de spanning steeds verder op en, als ik er al niet aan gewend was, had ik haar gesmeekt dit te temperen maar nu genoot ik het gevoel in mijn aars en in mijn pik. Toen ze ook de padjes weer bij haar spelletje betrok en hierop een langzaam dreunende spanning op zette kronkelde ik met mijn onderlichaam alsof ik de lucht wilde neuken. Ik voelde geen frictie rond mijn pik maar had het gevoel mezelf toch naar een hoogtepunt te kunnen neuken in het niets. Heel even gaf ze een serie korte stroomstootjes die best wel pijnlijk waren om daarop weer terug te gaan naar de ‘normale’ spanning en na de zesde of zevende, ik was de tel echt helemaal kwijt, voelde ik dat ik eindelijk echt klaar ging komen.

De eerste zaadstraal spoot zo hard uit mijn pik dat de druppels zaad op mijn borst belandden en met de aarsdildo wist ze het zo te manipuleren dat ze me keer op keer kon laten spuiten waarbij ik zoveel vocht naar buiten spetterde dat ik verbaasd was over de hoeveelheid die er uiteindelijk op mijn buik lag verspreid. Zelfs toen mijn pik verslapte bleef hij zich oprichten op het door haar ingegeven ritme, voor ze de knopjes uiteindelijk terugdraaide in de nulstand en het apparaatje uitschakelde.

Ze pakte mijn pik vast en nam mijn eikel in haar mond en maakte een paar pijpende bewegingen om mijn laatste zaadrestjes naar buiten te zuigen waarna ze de ring ongemerkt over mijn stam trok. Ik voelde dit niet maar zag opeens dat ze die in haar hand hield. Ook de padjes haalde ze van mijn balzak en trok daarna aan het strikje dat de veter zo lang op zijn plaats had vastgebonden. Die zat inmiddels al niet meer strak om mijn huid omdat mijn erectie erg snel weggeslonken was en bovendien lag ik nog steeds bij te komen van deze ongewone ervaring. Ze depte mijn sperma weg met een handdoek en veegde ook mijn zweet weg voor ze die op de grond liet vallen.

Werktuiglijk vouwde ik mijn benen omhoog toen ze ook de aarsdildo wilde verwijderen en liet me languit op de tafel terugvallen toen dit was gebeurd.

“Sorry, dat ik je zo lang plaagde hoor, maar ik wilde zelf eerst ook nog een keertje klaarkomen toen je me zo lekker vingerde” zei ze en we kusten elkaar opnieuw voordat ik voldoende kracht had me op de grond te laten zakken met mijn voeten. Steun zoekend met mijn handen aan de massagetafel strekte ik mijn benen en hervond mijn evenwicht, steeds nog een beetje dizzy door wat me was overkomen.

“Nee joh, dit had ik echt niet verwacht zeg!” Antwoordde ik toen ze vroeg of het was geweest zoals ik het me had voorgesteld.

“Zoals jij het deed was het duizend keer beter dan ik had durven dromen maar het is wel een heel aparte ervaring, niet iets voor drie keer op een dag. Ik heb het gevoel alsof ik geen druppel sperma meer in me heb of zo. Ik snap nou wel waarom ‘gezonde’ mensen een verpleegster inschakelen zo nu en dan want de bevrediging is wel van een heel ander kaliber als dat wat een of ander escortmeisje iemand kan bezorgen.”

“We hebben hele verschillende beroepen, die meisjes die jij bedoelt en ik, dat is niet te vergelijken. Normaal hebben mijn ‘patiënten’ het denk ik wel wat makkelijker dan die anderen of dan jou zelfs, want dan hoeven ze zich helemaal geen zorgen te maken over mij. Of ik het lekker vind en naar mijn zin heb, of ik moet faken dat ik klaarkom terwijl dat niet zo is en noem maar op. Ze laten zich gewoon klaarmaken op hun manier en dat is het dan. Jij mag me aanraken en zo, maar zelfs dat is voor gewone klanten taboe. Ik concentreer me op hun genot en daarmee basta. Dat sommigen nogal vreemde wensen hebben in de ogen van anderen laat me koud maar ik doe gewoon zo goed mogelijk mijn werk en dat bevalt me beter dan in een ziekenhuis en levert bovendien meer op in minder uren.”

Ik had mijn badjas inmiddels weer aangetrokken en we waren op de bank gaan zitten toen Paula me eraan herinnerde dat ik nogal veel vocht had verloren en dat het beste zo snel mogelijk aan kon vullen.

“Een pilsje dan maar?” Stelde ik voor en schertsend zei ze dat zout water in een dergelijk geval eigenlijk het beste was, maar dat het daarmee ditmaal wellicht ook zou lukken. Even later kwam ze teruggelopen met twee koele flesjes bier en een asbak.

Taboe

De lezers gaven dit verhaal smileysmileysmileysmiley