NADIA 2.3

Het duurde wel een kwartier voor ik op stond om ons te voorzien van een fris biertje.

“Hé Nadia, misschien kunnen we nu weer buiten zitten. De zon is gedraaid en nu is er ook plek in de schaduw, daar is het goed uit te houden.”

“OK, lekker ja… De zon had ik nu echt te warm gevonden maar in de schaduw is het heerlijk aangenaam vertoeven. Kom op, dan gaan we!”

Voordat we weer aan praten toe waren zaten we vergenoegd na te genieten met ieder zijn eigen gedachten.

“Was ik niet te ruw voor je? Ik heb je toch geen pijn gedaan?” Vroeg ze me. “Ik laat me wel eens gaan als ik lekker neuk en dan word ik wel eens te enthousiast…”

Ik stelde haar snel gerust en zei dat ik het heerlijk gevonden had.

“Ik verlies me ook wel eens in passie en jij was de eerste die hier geen bezwaar tegen maakte. Ik ben geen poppetje dat niks kan hebben en je hebt mij bepaald niet mishandeld hoor, ben maar niet bang. Trouwens, in jouw werk zal het er vaak toch wel heel wat harder aan toe gaan?”

Ze vertelde me een paar anekdotes uit de club waarin ze werkte. Hoe mensen geslagen wilde worden om dan spontaan klaar te kwamen. Klanten die met naalden wilde worden behandeld en anderen die haar pis wilde drinken. Sommigen hadden graag dat ze volledig werden vernederd of een luier moesten dragen…

“Maar er zijn genoeg mannen tussen die niks vreemds willen, alleen hun vrouw of vriendin vinden hun wensen pervers. De meeste willen ook in hun reetje worden geprikkeld, dat vind ik niet ziek of zo. Veel vrouwen vinden het ook lekker als er met hun kontje wordt gespeeld, waarom een man dan niet?” Ze keek me vragend aan.

“Ik vind dat niet vreemd nee, tenzij het is met extreem dikke dildo”s of fisten. Maar vrijheid blijheid zeg ik altijd maar.”

We lieten het onderwerp rusten en voor we het wisten sloeg de kerkklok al vijf uur. “Wilde je vandaag nog naar huis doorreizen of blijf je hier slapen? Ik vraag het in verband met eten, want als je wilt blijven hebben we nog alle tijd, anders schiet ik zo even de keuken in.”

Ze keek me taxerend aan en bijna schuchter zei ze dat ze geen haast had om al weer op te stappen. “Als ik je niet in de weg zit zou ik graag hier blijven slapen, morgen heb ik tijd genoeg om terug te gaan. Ik wil me niet opdringen hoor, dus ik kan ook zo naar het station.”

“Als ik je smeek te blijven wijs je me niet af? In dat geval wil ik je uitnodigen de nacht hier door te brengen! Ik heb twee bedden, aan jou de keus.”

“Dank je, dan blijf ik vannacht hier. In welk bed maakt me niet uit, maar het liefst wel het bed waar jij ook in ligt. Ik zou nog graag wat met je spelen, je hoeft niet te schrikken hoor, niks tegen je zin en geen slaan of naalden! En dan kan ik vanavond ook nog lekker een jointje met je roken, het is al zo lang geleden dat ik dat gewoon kon doen zonder competitiegevoel, want daar houd ik niet van. Mag dat?”

Ik ging achter haar stoel staan en nam haar tieten in mijn handen die ik teder wreef, mijn mond over haar lippen sluitend.

“Lust je vanavond een salade of heb je liever iets steviger? Ik kan ook een ovenschoteltje maken of zo…”

“nee, dat is lekker, gewoon een salade met wat brood! Op zo”n hete dagen heb ik amper honger en eet bij voorkeur wat lichts, maar het liefst wacht ik nog even met eten, een uur of acht vind ik persoonlijk vroeg genoeg met dit weer.”

We sloten onze handen in elkaar en ik genoot van haar erogene aanwezigheid.

We speelden, genietend van elkaars aanwezigheid, nog een paar rondjes domino en geilden elkaar en onszelf steeds weer op zodat we ons permanent bewust bleven van onze lust zonder klaar te komen. Haar vingers speelden tussen haar benen en een paar keer kneedde ik mij naar een erectie die ik weer weg liet zakken door mij op het spel te concentreren.

Het was al tegen half negen voordat ik voor het eten ging zorgen. Een gemengde salade had ik nog staan en een dressing was snel gemaakt. Ondertussen had ik een paar boterhammen, ingestreken met knoflook en olijfolie, tot toast laten bakken in de oven, wat kaas gesneden en gereed was onze maaltijd. We aten binnen en zaten tegenover elkaar te genieten van ons voedsel en van onze gemeenschappelijke aanwezigheid. Als toetje had ik een kop Irish Coffee voorgesteld, iets dat ze met instemmend geknik had begroet. Ik draaide een jointje zonder overdreven veel wiet erin en met de rustige salonmuziek van Armando op de achtergrond nestelden we ons weer op de patio. De olielamp gaf een flakkerend warm licht en de warmte bleef lekker hangen tussen de muren.

“Nadia, je zei dat je het leuk werk vond wat je doet. Maar ja, je werkt wel in een SM-club. Wat vind je dan fijner, het masochisme of het sadisme? Je hoeft me niet te antwoorden als dit een indiscrete vraag is hoor… Ik vroeg het me gewoon af en zo”n vraag kun je niet iedere dag stellen…”

“Zo zit dat niet Martin. Ik ben begonnen als sub, zeg maar onderdanig. Ik liet me nemen door mannen en deed er niet moeilijk over als ze me pijn deden, met grenzen natuurlijk, maar dan nog, ik was degene die altijd de grenzen bepaalde. Nu ben ik alleen nog maar beschikbaar als domina en andere meisjes gaan mee met mannen die aangeven een overheersende rol te willen spelen, maar zelf vind ik het allebei lekker zo nu en dan. Jij kneep best wel hard in mijn tepels vanmiddag en dat was lekker voor mij en ook voor jou. Daarom ben jij nog geen sadist weet je, misschien kun je je voorstellen dat het lekker is als er met je reetje wordt gespeeld, maar dat maakt je ook nog niet tot masochist! We hebben gewoon seks met elkaar in de club en we verleggen de nette bekrompen grenzen een beetje, maar zelden is dat extreem. Hoezo, vraag je dit, had ik je bang gemaakt?”

“Nee joh, helemaal niet! Je maakte me wel nieuwsgierig, dat geef ik direct toe. Van angst heb ik gelukkig geen last, dat zou ik me bij jou trouwens ook niet kunnen voorstellen! Het lijkt mij ook wel spannend om een seks-spel af te spreken en dan vrijpostig taboeloos vermaak te beleven zolang het wederzijdse genot centraal blijft staan.”

“Hoor ik hier een nieuwe bekeerling?” Vroeg ze. Ik ontkende dit meteen en stellig.

“Nee, ik vroeg het me gewoon af. Ik zou geen stijve kunnen krijgen van pijn die ik iemand anders doe of zo. En als ze mij zouden slaan of zo zou ik daar ook niet opgewonden van worden.”

“En vanmiddag dan? Jij draaide in mijn tepels en ik kneep hard in je kont, volgens mij vonden we dit allebei bepaald niet onaangenaam. Zo moet je het gewoon zien. Bij een doorsnee prostituee waar je als klant komt mag dat niet, maar bij ons wel. De klanten kunnen zich lekker laten gaan of hebben wat speciale wensen, bijvoorbeeld vinden ze het lekker om in hun reetje te worden gepord. Dat is normaal een taboe en bij ons kunnen ze daar zonder schaamte voor uitkomen en och ja, het is maar zelden extremer dan dat. Vond jij het onaangenaam vanmiddag? Ging ik te hard voor je?”

“Nee, maar als je het hebt over SM stel ik me daar wel wat anders bij voor, misschien gewoon vooroordelen van mij, dat kan goed zijn.” Ondertussen zag ik Nadia weer met zichzelf spelen in de afgekoelde zomeravond. Zelf zat ik ondertussen ook alweer een tijdje met een harde paal tussen mijn benen.

“Mag ik je likken Nadia? Ik vind het heerlijk een lekker poesje van dichtbij te bekijken en er met mijn tong doorheen te spelen.” Ze knikte en keek me aan met een mistige blik. “Ja, lekker… Ik voel me zo geil Martin en door de wiet voel ik me lekker stoned, ik ben hartstikke nat door jouw aanwezigheid. Ik zit al de hele tijd naar je pik te kijken en die wil ik ook graag proeven, maar hier buiten gaat dat denk ik lastig. Kunnen we niet al vast even je slaapkamer bekijken? Daar hebben we de ruimte op het bed en we hoeven niet direct te gaan slapen daarna.”

Ik stemde hier volhartig mee in en al snel lagen we op bed.

“Nee Martin, blijf jij maar op je rug liggen, dan kom ik over je heen zitten. Ik ben al een paar keer bijna gestikt toen ik onderop lag en er een pik in mijn mond werd geneukt.”

Zodra ze haar benen aan weerszijden van mijn hoofd had gelegd en ik haar prachtige kale spleetje zag waar haar schaamlipjes gezwollen tussenuit staken voelde ik met mijn tong aan haar warmte. Ik beet met mijn lippen in haar vlees en kreunend bewoog ze haar middel neukend over mijn gezicht. Toen ik mijn tong zo ver mogelijk in haar grotje opborg duwde ik met mijn neus tegen haar kontgaatje. Wellustig draaide ze met haar kont en zoog hard aan mijn balzak, telkens een testikel naar binnen zuigend en dit herhalend tot mijn ballen super gevoelig waren. Ze dook nog verder naar beneden en ik voelde haar tong spelen met mijn kringspier, een voorbeeld gevend dat ik al snel volgde. Zo likten we aan elkaars aars met het gevolg dat ik al snel voelde dat het voorgeil over mijn eikel naar beneden droop. Ze sloot haar hand om mijn eikel en wreef heel voorzichtig over het spleetje waar nog meer geil uit opwelde. Ik dook weer onder haar buik om haar klitje te kunnen verwennen waar ze fel op reageerde. Ze duwde haar spleetje zo hard op mijn mond dat ik alleen nog door mijn neus kon ademen en snuivend genoot ik van haar vloeiende nectar.

Opeens voelde ik hoe ze mijn pik in haar mond opzoog en het was een ongelofelijk genotgevoel dat ze me bereidde. Haar tong kringelde rond mijn eikel en ik voelde hoe ze mijn pik naar binnen zoog voordat ze me met haar mond begon te neuken. Telkens weer dook ze met hol gezogen wangen over mijn penis die in een permanente staat van bijna-klaarkomen leek te zijn, zo heerlijk was het. Mijn hand reikte naar haar harde spenen en wellustig speelden mijn vingers met haar heerlijke tieten. Onbeheerst zoog ik aan haar klitje en ze drukte mijn hoofd in de matras toen ze kreunend haar dijen om mijn hoofd sloot en haar geil mijn mond in liep. Ik drukte mijn lippen om haar knopje en ze liet mijn pik uit haar mond schieten om voldoende lucht te krijgen.

“O… ja… harder Martin, ja…” steunde ze, haar benen vibreerden van genot en haar spieren verkrampten. “O… kalm aan… dit is zo lekker ja…”

Ze bewoog omhoog, mijn bezwete gezicht onthullend. Ze draaide zich een kwartslag zodat ik niet langer bij haar kutje kon.

“Nu ben jij aan de beurt..” zei ze en gaf me een lange tongzoen, mijn pik in haar hand houdend en langzaam aftrekkend om me stijf en geil te houden. Ik putte de smaak van mijn eigen geil uit haar mond.

Ze bewoog haar hoofd naar mijn kruis en streelde met haar vinger over mijn lippen. Gretig zoog ik haar vinger op en speelde met mijn tong over haar huid. Nadia opende haar mond en deed mijn pik weer verwend worden door haar zuigende keel. Haar lippen sloten zich vacuüm om mijn lul en ze streelde impulsief in mijn reet met haar slanke hand. Weldra duwde ze twee vingers wrikkend in mijn kontgaatje dat zich wijkend en ontvangend exposeerde. Kloppend verzonk mijn lid in haar mond en zonder dat ik er iets aan kon doen offerde ik mijn zaad in haar genotvolle keel.

Met nog natrillende benen duwde ik mijn lid diep in haar mond, een beweging die ze beantwoordde met een kokhalzend geluid dat me deed schamen tegenover haar.

Ik voelde een voor een haar vingers uit mijn kontje glijden tot ze plotsklaps haar hand terugtrok en me nog steeds leegzuigend kneep ze fel in mijn tepels. Mijn ruggengraat krommend trok ik me terug uit haar slurpende tong-gat en een hangbrug slijmerig geil-sap vormde zich tussen mijn eikel en haar mond.

Ze nam mijn pik weer in haar mond en sloot haar lippen passief zuigend om mijn stam tot ik haar van me af duwde omdat het genot me teveel werd.

“Ik vind het lekker om je kontje te vingeren…” zei ze stil.

“Ik vond het ook heerlijk Nadia, zo onschuldig ben ik ook weer niet hoor. Als ik mezelf aftrek vinger ik me ook wel eens. Je bent wel de eerste vrouw die dat vrijwillig bij mij deed. Anita heb ik het wel al eens gevraagd. Ze deed toen een condoom om haar vinger en ze vond het een hele perverse zaak, dus ik heb het haar geen tweede keer durven te vragen.”

“Meen je dat? Ik dacht dat zij ook wel wat vrijer was… Dan was het met een triootje vermoedelijk ook niks geworden… Eigenlijk bof ik dus dat je alleen woont en dat jij niet zo streng denkt.”

We lagen tevreden verder zwijgend tegen elkaar aan en na een tijdje bood haar nog een drankje aan.

“Zullen we nog even naar beneden lopen? We kunnen best nog wel lekker buiten zitten!” Reageerde ze.

Taboe

Dit verhaal
kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley