WAT DOE JE VOOR 50 EURO.

“Dat was een heerlijke maaltijd,” zei Greet tegen me, terwijl ze een slok van haar bier nam.

“Heb je de ober gezien, hij probeert elke keer, als hij hier langs komt in jouw jurk te kijken.”

We zaten samen op het terras van een Ierse pub in het zuiden van Ierland. Onze vakantie was tot op heden voortreffelijk verlopen in dat prachtige land en we hadden geluk, ook de weergoden hielpen ons, het enige hoge drukgebied van heel Europa hing boven Ierland.

“Dat is me helemaal niet opgevallen, maar ben je jaloers aan het worden? Vroeg Greet, terwijl ze met haar been langs de mijne streek.

“Nee, nee, maar misschien is hij het niet gewend hier, dat dames zulke blote jurken dragen.”

“Zal ik die dan maar uittrekken, dan weet hij zeker niet meer waar hij moet kijken?” Greet stond op en maakte met haar handen een suggestief gebaar, alsof ze haar jurk wilde uittrekken. Ze keek me vragend aan en ging dan lachend weer zitten. “Misschien doe ik het later. Ik ga nu even naar het toilet om te kijken, hoe bloot ik er eigenlijk uit zie. Wil je braaf hier op mij wachten” zei ze met een grijns, terwijl ze wist, dat ik hier wel eeuwig op haar wilde wachten.

Ik volgde haar met mijn ogen, terwijl ze naar binnen ging. Ze zag er werkelijk heel sexy uit in die jurk, vrolijk gekleurd, erg kort zodat haar mooie benen goed uitkwamen en wel erg gedurfd laag uitgesneden aan de voorkant, zodat haar en mijn trots, haar borsten goed uitkwamen. Daarnaast zat het haar ook nog eens als gegoten, zodat al haar vormen duidelijk naar voren kwamen. De hele dag hadden mannen haar al opgezogen met hun ogen en ik wist, dat ze dat erg fijn vond. Ik vroeg me echt af of ze niet wist dat de ober in die diep uitgesneden jurk probeerde te kijken.

Greet kwam weer terug van het toilet en ik zag dat ze een rode kleur had. Misschien kwam het van de drank die we al op hadden tijdens het eten. Zou ze niet lekker geworden zijn.

“Is alles goed met je,” vroeg ik haar. Een ogenblik bleef ze alleen maar naar mij staren, dan liet ze zich met een plof op haar stoel vallen.

“Nee, alles is in orde,” zei ze, terwijl ze heftig in en uit ademde. Ze was duidelijk ergens over opgewonden geraakt.

“Wat is er gebeurd,” vroeg ik haar, terwijl ze haar glas nam en een flinke slok bier naar binnen werkte.

“Helemaal niets,” zei ze, maar ik zag dat ze het liefste mij gelijk alles wilde vertellen. Haar ogen vonkte naar mij met het verzoek om het haar te vragen.

“Kom, vertel het nu maar.”

“Maar alleen als je belooft dat je niet boos wordt.” Ik knikte

“Toen ik de pub binnenliep, zat daar een groep mannen aan een tafel naast het toilet en die begonnen gelijk naar me te fluiten toen ik binnen kwam. Ik verstond niet helemaal wat ze riepen, maar ik denk wel dat ik het begreep. Ze bekeken me van top tot teen, alsof ze me met hun ogen wilde uitkleden. Je weet, dat ik het fijn vind als mannen naar me kijken. Ik voel me er sexy bij. Toen ik uit het toilet kwam liep ik dan ook langs dat groepje mannen en ik was benieuwd of die weer wat durfden te zeggen.”

“En, kwam er een reactie?”

“Zeker. Een van hen liep naar mij toe en ging voor mij staan. Hij zei tegen me dat ik er ongelofelijk geil uit zag en dat hij niet kon wachten om eens goed te kunnen kijken naar die lekkere tieten van me. Er had nog nooit een vreemde man zo naar me gekeken. Dan pakte hij mijn jurk vast en trok die open, zodat hij goed in mijn jurk kon kijken.”

“Hij zat dus aan je?”

“Nee, nee, nu ja, terwijl hij de jurk naar voren trok wreef hij met zijn handpalm over mijn tepels, en die stonden stevig vooruit. En je weet hoe gevoelig ik daar ben. Hier voel maar.” Ze pakte mijn hand en legde die op een van haar borsten. Haar tepel was keihard. Ik kneep er zachtjes in en ze kreunde. Ze was duidelijk opgewonden en ze was niet de enige.

“En, wat deed hij daarna?” Vroeg ik, terwijl ik mijn hand weer terugtrok.

“Niks meer, zei ze, terwijl ze naast me kwam zitten en heftig met mij begon te zoenen.

“Had je gewild dat er wat meer was gebeurd,” vroeg ik haar, terwijl ik zachtjes met haar borsten speelde en zij over de bobbel in mijn broek aan het wrijven was.

“Kweenie,”zei ze met een geile blik in haar ogen.

Ik nam een slok van mijn bier, als ze zo naar me keek dan hield ik het bijna niet meer. “Kom op, we gaan, want ik wil je nu heel erg graag neuken.”

Ze keek naar me. ‘Vind je het erg als we nog even hier blijven? Ik wil dadelijk nog eens naar het toilet gaan, misschien…”

“Misschien doet hij wat meer, bedoel je?” Vroeg ik haar.

“Nee, dat bedoel ik niet. Ik bedoel, misschien probeert hij nog iets, ik laat me niet door hem neuken hoor, maar alleen de lol of zo.”

Ik zag het helemaal voor me, een vreemde die aan mijn vriendin zit te frunniken. Als bevestiging zei ik tegen haar, dat ik dan nog wel wat te drinken ging halen.

Ik liep de pub binnen en keek rond. Waar zou die groep zijn, waar Greet zo op kickt. Het was maar een kleine pub met een man of 12 binnen, ze kwamen duidelijk recht van hun werk. Ik liep naar de bar en bestelde de drankjes.

“Zitten jij en je vriendin buiten? Dat is wel zo goed, want hier binnen wordt het dadelijk een heksenketel,” zei de barman.

“Hoezo?”

“We hebben hier één maal per week een stripper en die komt altijd deze middag, maar ze heeft net afgebeld. En de pub zit nu bijna vol te wachten om een blik op die griet te werpen, en ze zullen wel zot worden als ik ze moet vertellen dat ze niet komt. En ik kan nergens een vervangster vinden.”

Ik betaalde de barman, nam de biertjes mee naar buiten. Ik gaf Greet haar drankje en probeerde niet te lachen.

“Waarom loop jij met een grijns op je gezicht,” vroeg Greet. Ik kon het ook niet verbergen.

“Ik hoorde net in de pub waarom die kerels zo naar je keken, Ze dachten dat jij de stripper was die straks gaat optreden.” Ik vertelde haar wat de barman had gezegd en ik zag aan haar gezicht dat ze teleurgesteld was.

“En is dat dan grappig,” zei ze, eigenlijk niet wachtend op een antwoord. “Als je zo doet, dan kan ik beter naar binnen gaan en haar plaats innemen.”

Ik begon nu echt te lachen.

“Pas op hoor of ik trek daar binnen al mijn kleren uit, en ik laat ze me ook nog betasten.”

“Dat durf je niet, alleen maar grootspraak.”

“Wedden?”

“Dat jij daar voor die kerels een stripshow gaat geven, dat is een makkelijke weddenschap, ik wed voor 50 euro dat jij dat niet durft.”

Ik was nog niet uitgesproken of ze stond op en liep de pub weer binnen. Ik had geen idee of ze het nu ging doen of dat ze alleen maar naar het toilet ging. Ik keek even door het raam, zag haar met de barman praten en dan naar de jukebox lopen. Snel ging ik terug naar ons tafeltje, pakte de biertjes en liep naar binnen. Ik ging aan een tafeltje zitten, zodra ik binnen was. De muziek was begonnen en sensueel liep ze door de pub. Ik keek haar even kort diep in de ogen, ze glimlachte geheimzinnig, ging ze het echt doen? In deze pub was geen verhoging of zo, alleen maar de smalle paden tussen de bar en de tafels. Haar toeschouwers zaten bijna op haar lip en bekeken haar van top tot teen, terwijl ze sensueel tussen de mannen doorliep. Langzaam tilde ze de rand van haar jurk op zodat ze een glimp van wat daar onder zat liet zien. Eerst links, dan rechts, tenslotte met een hand tilde ze haar jurk aan de voorkant op en wreef van haar hand over kaal kut. Dan liep ze naar een van de mannen, draaide zich om en vroeg hem de rits los te maken. Hij stond gelijk op en met een hand pakte hij de rits en met zijn andere hand hield hij haar aan haar heupen vast. Zodra hij de rits los had gemaakt ontsnapte ze uit zijn handen. Door die beweging viel haar jurk van haar lichaam op de grond en daar stond ze in haar mooie ondergoed. Twaalf geile mannen zaten nu naar haar lichaam te staren. Ze bewoog nu sensueel, leunde tegen de mannen en ging dan weer verder. Ondeugende handen die naar haar lichaam gingen om haar te betasten liet ze even speels toe.

De jukebox begon nu een nieuw nummer en langzaam kwam ze nu naar mij toe. Ik verwachtte dat ze onderweg haar jurk zou oprapen en dat we zouden maken dat we wegkwamen. O, wat wilde ik ze nu graag eens een stevige beurt geven, alles zat strak in mijn broek. Ze pakte inderdaad haar jurk op maar tot mijn verbazing gooide ze die naar mij toe. Dan kwam ze naar mij toe en trok me uit mijn stoel. Ze streelde mijn amen, draaide zich dan om en duwde met maar achterste in mijn kruis.

“Zeg lekkere jongen, wil jij voor mij even mijn BH losmaken?”

“Je gaat toch niet echt al je kleren uittrekken, hè?”

“Nee schatje, ik niet, maar jij,” gaf ze als antwoord, en ze duwde mijn handen naar de bandjes van haar BH. “Doe het, ik wil ze mijn tieten laten zien, en als jij het niet doet laat ik het iemand anders doen.”

Ik keek rond naar al die gezichten vol verwachting, en dan voldeed ik aan haar verzoek. Zodra de sluiting los was pakte ze mijn handen en legden die op haar borsten. Ze legde haar handen erover heen en bedekte zo haar borsten. Even liet ze de druk wat los, zodat haar BH ertussenuit kon vallen. Dan drukte ze mijn handen tegen haar borsten en ze bewoog zo dat iedereen kon zien dat ik haar borsten masseerde. Niemand hierbinnen wist dat wij een koppel waren, dus leek het net of ze er een uit het publiek had gekozen die de gelukkige was.

Plotseling liet ze me los, haar borsten nu zichtbaar voor iedereen, danste naar het midden van de bar en ging daar op de vloer liggen. Ze spreidde haar benen en begon zichzelf tussen haar benen te strelen. Met een hand streelde ze nu haar borsten en trok aan haar tepels. Iedereen boog zich voorover om het beter te kunnen zien. Ik kon zien dat ze vreselijk geil was geworden en dat ze dit spontaan deed. Ze kreunde onder al haar aanrakingen. Dan stopte muziek en stond ze weer op, onder luid gejuich.

Ze kwam weer mijn richting uit en ik gaf de jurk aan haar. Maar tot mijn verbazing nam ze die aan en legde hem over de stoel naast me. De muziek startte weer en ze draaide haar rug naar me toe.

“Ga je mijn broekje niet uitdoen,” fluisterde ze tegen me.

“Ben je al niet ver genoeg gegaan,” antwoordde ik.

“Nog een liedje, denk ik. Kom op, als jij het niet doet, er zijn genoeg vrijwilligers.”

Ik zat daar, denkend over wat ik zou gaan doen. Maar ineens was ze weg en liep naar een onguur uitziend type aan een andere tafel. Toen ze uitnodigend voor hem ging staan, wist hij gelijk wat hij moest doen. Hij haakte zijn vingers aan twee kanten in haar broekje en trok hem naar beneden. Hij maakte er gebruik van door met zijn gezicht langs haar lichaam te strelen. Hij probeerde aan haar kut te likken maar ze maakte zich los, liep weer naar het midden en ging op de grond liggen. Opnieuw spreidde ze haar benen en ze begin zich uitgebreid te vingeren. Helemaal naakt lag ze nu te masturberen op de grond. Ik keek vol verbazing hoe ze daar voor de ogen van 12 man, steeds harder begon te hijgen en ten slotte tot een heftige climax kwam. Hijgend lag ze nog wat na te genieten. Dan stond ze weer op en ze lachte, ze had zich duidelijk geamuseerd. Iedereen juichte om haar en aan haar gezicht was te zien dat ze heel opgewonden was. De barman wenkte haar en gaf haar een leeg bierglas. Ze keek er verbaasd naar en ik wenkte naar haar.

“Dat is voor de tips van de mannen. Je gaat er mee rond en ze doen er wat in als dank voor wat je deed.”

“O, nu begrijp ik het, dat kan geen kwaad, niet? En denk eraan, ik krijg 50 euro van jou!”

Ze begon weer weg te lopen, maar ik hield ze nog even tegen.

“Je mag je kleren nu wel weer aantrekken hoor,” zei ik tegen haar. Ze pakte haar spullen, maar in plaats van aan te trekken legde ze die netjes bij haar jurk. Daarna liep ze naakt naar de twee mannen die aan de bar stonden en hield hen de bierpul voor. Ze lachten beiden en hadden alleen aandacht voor haar borsten. Ze grepen in hun zakken en wierpen een paar euromunten in haar pul. Een van de mannen liet zijn hand uitschieten en streelde een van haar borsten. Ze antwoordde met een glimlach.

Op haar tocht door de pub ontving ze euromunten en briefjes van 5 euro, waarbij de heren als dank haar even betasten, haar borsten en haar billen. Geen van hen ging te ver daarmee, maar ze stopte ook niemand, integendeel, ze leek ze zelfs aan te moedigen. Ik zag dat op haar ronde door de pub af en toe naar mij keek, om mijn reactie te peilen. Dan bleef ze bij de volgende weer wat langer staan en liet zich nog uitgebreider betasten.

Toen ze de tafel naast mij bereikte, bleef ze nog wat langer staan bij een man met lang haar en een ongeschoren gezicht. In een beweging gaf ze mij aan, dat hij de bewuste man was eerder op de avond. Zijn vrienden zaten al met hun handen aan haar en stopte vijf euro’s in haar pul. Dan ging Greet bij de bewuste man op schoot zitten en zei tegen hem: “en, bevallen mijn borsten je?”

“Ik heb gelijk, die zijn werkelijk prachtig,” zei hij en hij stopte twintig euro in de pul.

“O, twintig,’ zei ze, “ik denk, dat je daar een extra iets voor kan krijgen.”

Ik keek met toenemende opwinding hoe Greet nu schrijlings bij hem op schoot ging zitten en een van haar borsten in zijn mond stak. Hij pakte haar nu stevig vast en betaste haar waar hij maar kon, terwijl hij stevig aan haar borst zoog en likte. Ze keek over haar schouder naar mij met een glazige blik. Het was die blik die ze aan mij gaf als ze onmiddellijk geneukt wilde worden. Ik voeg mij af of ze dit deed om mij geiler te maken of dat het een voorspel was voor de man waar ze nu bij op schoot zat. Zou ze met hem neuken?

Na een tijdje maakte ze zich los van die man, en zei dat ze nu de rest van haar tips ging ophalen. Met tegenzin maakte hij zich los van haar, en ze liep naar mij toe. Haar ogen schitterde toen ze de bult in mijn broek zag. Ze zetten de pul op de tafel naast mij, boog zich naar mij toe en fluisterde: ”ik krijg nog 50 euro van jou, nietwaar?”

Ik greep in mijn zakken en haalde een briefje van vijftig boven. Tegelijk maakte ik even gebruik van het feit dat ik een hand in mijn zak had om alles in mijn broek iets comfortabeler te leggen. Ik stopte het briefje in de pul naast mij. Greet deed net of ze verbaasd was over mijn gulheid en dat ze daar iets voor terug wilde doen. Voor ik besefte wat ze aan het doen was, had ze mijn broek al opengemaakt en mijn stijve eruit gehaald. Eerst dacht ik dat ze mij zou gaan pijpen, maar dan zag ik die blik vol met lust. Ze stapte schrijlings over me heen en liet zich zakken op mij. In een grote zucht schoof ik diep in haar. Langzaam begon ze op en neer bewegen, terwijl ze haar borsten masseerde.

“Kijken ze,” fluisterde ze in mijn oor, “ik wil dat ze goed zien hoe ik jou neuk.”

“Ja, zeker, ze kijken allemaal en ze willen je ook allemaal neuken.”

“Ze denken zeker dat ik een… ”ze stopte met praten omdat het allemaal te hevig werd. Ze kreunde en zuchtte. “Ze denken zeker dat ik alles doe voor geld.”

“Dat denken ze zeker,” zei ik, terwijl ik me nog eens diep in haar drukte. Ik voelde dat ik op het punt stond om klaar te komen. “Iedereen kan zien, hoe gewillig je bent.” Ik probeerde om het onvermijdelijke nog wat tegen te houden want ze was nog niet klaar. Ik merkte dat de mannen steeds dichter om ons heen kwamen staan.

“Niet stoppen nu, ik ga komen,” gilde ze al kreunend. Maar ik hield het niet meer en mijn sluisdeuren vlogen open. Ik zag de frustratie in haar ogen toen ze dat voelde, en als reactie schoof ze gelijk van mijn schoot.

De man, die zonet aan haar borsten had gezogen kwam dichterbij en stopte vijftig euro in de pul.

“Ik denk dat ik dit ook wil,” zei hij. Voor dat ik helemaal door had wat er gebeurde duwde hij Greet op een tafel, legde haar benen over zijn schouder en ramde zijn stijve bij haar naar binnen. Ik wilde op staan om tussenbeide te komen tot het ineens tot mij doordrong dat ik hier niet over ging. Ze had me al verbaasd laten staan om haar kleren uit te trekken voor 12 man, haar te laten betasten en aan haar borsten laten zuigen en likken, ze had mij in het openbaar geneukt en nu werd ze verder geneukt. Dit kon ik niet eens stoppen.

“O ja,” kreunde ze toen de stijve haar penetreerde, “wat lekker, dit wil ik, ja, neuk me hard.” Ze keek opzij en mij recht in de ogen. “Neuk me hard, sneller, dieper, ja zo lekker.” Ze stopte een vinger in haar mond en bewoog die, alsof ze haar mond ermee neukte. Dan ging ze met haar natte vinger over haar tepels, zodat die stijf in de richting van de man staken, die haar nu neukte. De hele pub begon zich nu rond de tafel te verzamelen. Daar lag een griet, die geen nee zei. Sommigen stonden zich bij die aanblik al af te trekken.

Haar kreunen werd steeds heviger, omdat ze werkelijk stevig werd afgewerkt, en ineens met een gil kwam ze klaar. Als reactie kreunde de man nog een keer en spoot zich leeg in haar. Hij trok zich weer terug en haar kut begon leeg te lopen van zoveel vocht.

Sommige van de mannen hadden zich al flink afgetrokken en keken nu naar Greet, die daar op de tafel lag, met haar armen breed uit op de tafel, bezweet en vol zaad. Dat was een vreselijk geil gezicht. Ik voelde de lust ook bij mij opkomen en wilde weer tussen haar benen gaan staan. Maar ik voelde hoe iemand mij bij mijn schouders pakte en wegduwde.

“He vent, jij hebt je lol al gehad, maar ik nog niet.” Hij stopte vijf briefjes van 20 euro in de pul en haalde zijn stijve tevoorschijn.

Ik wist dat ze de kerel die haar net had geneukt wel leuk had gevonden, maar nu deze kerel, en die betaalde nog wel zo veel. Ik was dan ook verbaasd toen ik haar hoorde zeggen; “zo grote jongen, zoveel geld, ga je me twee keer neuken?”

Hij gaf geen antwoord maar gebaarde haar dat ze op haar buik moest gaan liggen. Hij verdween in haar sappige kut en bewoog langzaam heen en weer. Dan trok hij zich weer helemaal terug. Ze keek om naar hem om te zien wat hij aan het doen was. Dan ramde hij zonder waarschuwing zijn stijve bij haar in haar kont.

“Oh! Ho! Oh!” Gilde ze, “wat doe je nu?”

Hij ademde hevig, terwijl hij langzaam haar kont ingleed. “Het is 20 euro om op je tieten te zuigen, 50 om je te neuken dan denk ik dat 100 wel genoeg is voor jouw kont, niet?”

Ik had nog nooit anale seks gehad met Greet, maar ze had me wel eens verteld, dat ze het vroeger had gedaan, maar het niet fijn had gevonden. Maar nu waren haar protesten al heel snel overgegaan in gekreun. Ik voelde bij mij weer, dat alles op oorlogssterkte stond bij die aanblik, een vreemde die Greet in haar kont naaide. Ze smeekte hem om niet te stoppen en ineens voelde ik haar hand. Ze pakte mijn stijve en trok die naar haar mond. Ze kwam wat met haar hoofd omhoog en zo stond ik oog in oog met de man die haar in haar kont neukte.

Ze likte en zoog aan mijn stijve en het geile tafereel voor me was me snel teveel, ik schoot alles in haar mond. Een deel kon ze niet doorslikken en liep over haar borsten op de tafel, waar het door het neukgeweld door haar borsten werd uitgesmeerd. De man begon steeds heftiger te neuken en Greet kwam onder dat geweld hevig klaar.

“Ik hou van je, wat ben je een heerlijk neukdiertje,” zei ik tegen haar.

“O, ja… heerlijk, ik hou van neuken, doe het, ja, kom klaar in mijn kont, o ja….”

Ze gaf nog een gil en de man kwam klaar in haar kont. Ik kon zien dat Greet helemaal voldaan was en ze was blij dat er niemand meer kwam om haar te neuken. Voorzichtig kwam ze van de tafel en maakte zich wat schoon met servetten die er lagen.

De barman wenkte naar haar. Hij gaf haar de kleren terug, die ze langzaam weer aantrok.

“Het agentschap heeft deze keer wel een hele goeie gezonden, de meeste gaan niet eens helemaal uit de kleren,” zei hij. “Je mag altijd hier terugkomen.”

“Ik zal erover denken,” zei Greet. Dan pakte ze mijn arm en trok me uit de pub.

© Storyvertaler

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming