Het was de zoveelste dag dat Ronny helemaal niets had kunnen verkopen. En tot overmaat van ramp, regende het ook nog! Ronny was vertegenwoordiger in erotische artikelen, zo werd het genoemd. Maar het kwam er eigenlijk op neer dat hij gewoon dildo’s, condooms, Chinese balletjes en wat allemaal nog niet meer, verkocht. Het probleem was echter dat hij niets, maar dan ook helemaal niets kon verkopen! Het was een relatief nieuw bedrijf waarvoor hij nu werkte en hij was er vanaf het begin bij gekomen. Niemand van de andere vertegenwoordigers verkocht een artikel, dus hij was er niet alleen in. Waarschijnlijk voelden mensen zich opgelaten met het idee in hun hoofd dat ze een vibrator aan de deur kochten van een vreemde, terwijl de buurvrouw elk moment door de achterdeur zou kunnen komen om eieren te lenen. En Ronny kon het ook allemaal wel begrijpen, en de rest van de vertegenwoordigers waarschijnlijk ook wel, maar de baas was er alles behalve blij mee.

“Als je vandaag niets verkoopt, Ronny, dan kun je op zoek gaan naar een andere baan.” had hij tegen Ronny gebromd die morgen. Het enige wat Ronny had kunnen doen, was ja knikken en beloven dat hij die dag wel wat zou verkopen, maar zijn gevoel sprak hem nu eenmaal tegen. Nu reed hij door deze straat en de regen nam alleen maar toe. Hij parkeerde zijn auto op de dichtstbijzijnde parkeerplaats en liep de stromende regen in…. Hij drukte op het alarmknopje van zijn afstandsbediening en de alarmlichten lichtte driemaal op. Het eerste rijtje huizen was niet geïnteresseerd. Het volgende was niet thuis. Zo ging het de hele dag door. Het was nu ongeveer vier uur in de middag en hij had nu nog een kans om wat te verkopen. Hij kwam bij een hoekhuis aan en zuchtte diep voordat hij aanbelde. Niemand reageerde. Nog een keer bellen. Niets. Ronny besloot weg te lopen, toen er boven een raam openging en een blond hoofd naar buiten kwam.

“Sorry, ik kom eraan, ik was even bezig hierboven. Momentje” Het raam ging weer dicht en er klonken voetstappen op de trap in de hal. De voordeur ging open met een klein, piepend geluid en daar stond een redelijk kleine, blonde vrouw. Haar figuur was duidelijk dat van een getrainde vrouw en haar groene ogen kwamen Ronny haast tegemoet, zo aantrekkelijk waren ze. Ze had kleine, stevige borsten en mooie slanke benen, die uitkwamen op een gigantisch lekker kontje. “Ja? Wat kan ik voor je doen? ” sprak de vrouw met open toon. “Euh… Goedemiddag, mijn naam is Ronny Staateblinken en ik ben vertegenwoordiger in erotische artikelen. Kan ik U hierin interesseren?” Bij het woord vertegenwoordiger zakte haar gezicht op onweer, maar bij het horen van de woorden erotische artikelen begonnen de vrouw haar ogen te twinkelen.

“Natuurlijk, altijd, hoor! Kom binnen. Ik zal mij even voorstellen Esther Franken, noem me maar Esther.” Ze vroeg Ronny om verder te komen en wees de huiskamer aan. Ronny liep door, en zo kon Esther even zijn kontje bekijken. De broek van zijn pak was wat strakker om zijn kont gaan zitten door alle regen die was gevallen en de vorm was nu duidelijk zichtbaar. Ronny merkte dat hij bekeken werd, zijn gevoel sprak hem daarop aan. Wie weet, dacht hij, ‘Kan ik nog tonen hoe alles werkt bij die Esther.’ Hij glimlachte en bemerkte dat Esther het zag. “Wat is er zo leuk?” Ronny verontschuldigde zich. “Nee, sorry. Een klein binnenpretje wat heel onprofessioneel op kwam zetten, sorry.” Hij schraapte zijn keel even en begon zijn verhaal. “Goed. Ik werk voor…” “Dat kan me niet schelen. Laat nu maar zien wat je in huis hebt.”

Ronny schrok een beetje en nu moest Esther kostelijk lachen. “In je koffertje natuurlijk. De rest zien we later wel” zei ze met een opwindend knipoogje. Hij opende de koffer en keek voorzichtig op naar Esther…. Toen zag ze het! “Dat ziet er lekker uit allemaal zeg… maar, kan ik ze eerst ook passen?” Ronny pakte model Tarzan uit de koffer en vulde het ding met batterijen… Terwijl Ronny het monsterlijk grote ding in elkaar draaide en het testte of de batterijen er wel goed in zaten, trok Esther al haar kleren uit. Ronny zag alles in zijn ooghoeken, maar probeerde het niet te zien. Het enige wat door zijn hoofd ging was de gedachte dat hij iets ‘moest verkopen. En het maakte niet uit hoe! Een gratis show was natuurlijk nooit weg, zo dacht hij maar. Tarzan was op oorlogssterkte en hij overhandigde het mooi gevormde ding aan Esther, die ondertussen al lekker met haar kutje aan het spelen was.

Haar vingers waren overal. Met de ene hand streelde ze nu haar borsten, terwijl ze met de andere hand Tarzan langs de mooie volle schaamlippen liet zoemen. Ronny keek toe, hoe Tarzan diep in haar sappig geworden kutje binnendrong en hij voelde hoe zijn eigen kleinere uitvoering van Tarzan op begon te spelen. Kleine Tarzan kreeg honger en hij verlangde naar het verboden fruit. Het enige wat hem nog tegenhield was wat stof en een gulp. Esther keek naar de groeiende bult in zijn broek. “Ronny, schatje… Maak je gulp los en haal je lul eruit. Alsjeblieft? Ik sta op het punt om dit model te kopen, maar een klein beetje extra stimulatie kan geen kwaad.”

Ronny gehoorzaamde hij opende zijn gulp, de knoop van zijn boxershorts en viste zijn lul uit zijn broek. Hij trok de huid naar achteren en daar ontblote zich zijn enorme paarse eikel, kleiner dan die eikel die Esther nu tussen haar lippen liet glijden, maar net zo effectief! Esther was nu enorm opgewonden. Ze haalde Tarzan met een soppend geluid uit haar drijfnatte kut en liep nu op Ronny af en ging door haar knieën, terwijl ze zonder pardon Ronny zijn niet meer droge eikel zachtjes begon te likken, zijn huid op en neer bewegend. Ze gooide haar been omhoog, zodat ze alle ruimte had om Tarzan weer naar binnen te laten dringen. Met lange halen begon ze aan Ronny zijn harde lul te zuigen en ze voelde letterlijk het bloed door al de aderen stromen. Met haar rode tong likte ze langs alle plekken van de lul en voelde ze dat Ronny klaar ging komen.

Harder en sneller zoog ze de nu van het spuug druipende lul en voelde ze hoe hij even iets harder begon te worden. Tarzan deed ondertussen steeds beter zijn best en het gevoel kwam nu in Esther haar buik en bereikte haar sappige kutje. Met een hard gekreun kwam ze tegelijk met Ronny klaar. Ze voelde het warme zaad op haar natte tong en tegen haar gehemelte, terwijl ze gulzig, haast hebberig, alles doorslikte. Toen alles uit zijn nog een beetje staande lul was gezogen, likte Esther zijn paarse eikel helemaal schoon en kwam ze omhoog om Ronny een zoen te geven.

Eerst wilde ze hem tongen, maar dat zou hem wegjagen, dacht ze. Dus bleef het bij een kusje op de wang. “Ik neem deze. Hij doet het goed. Voldoet prima aan de eisen. En ik koop Tarzan ook wel van je” zei ze met een knipoogje…

V&A

Graag Uw sterrenwaardering boven en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met de schrijver. Dank u

My