Deel 1

Ik, Pascal, bewoon een van de drie hoogste appartementen in Residence Staete Hoogduynen. Dit was onder andere mogelijk door een beleggingsadvies van een van mijn vrienden en hij was toevallig ook de projectontwikkelaar van deze woontoren zodat ik het voordelig kon aankopen. Enige voorwaarde was dat mijn appartement zou worden ingericht voor ons clubje ‘friends with benefits’. Dit clubje bestaat uit enige dames en heren, die ruimdenkend zijn en van elkaar willen genieten. En allen zijn vrijgezel en bi. Het appartement is van alle gemakken voorzien en heeft een ruim dakterras met een jacuzzi en meerdere zit/lig meubilair. Het uitzicht is fenomenaal, je kijkt uit over de weilanden naar de verderaf gelegen rivier en ’s nachts heb je prachtig zicht op de sterrenhemel.

Elk weekeinde komen we hier bij elkaar in wisselende samenstellingen, genieten van heerlijk eten, drankje, jointje, muziekje en natuurlijk seks in allerlei samenstellingen. Soms komt een enkeling door de weeks hier voor een 1 op 1 pleziertje met of zonder mij. De overige twee appartementen op deze verdieping worden bewoond door twee dames. Odette en Eloise zijn mijn twee buurvrouwen.

Odette is een Indonesische jongedame met super lange benen en prachtig lang zwart haar en een paar geweldige donkere ogen, wow! Ze is altijd erg vriendelijk maar wat verlegen maar zeker een dame waarin ik meer dan gewone interesse in heb. Ben ik in haar buurt dan krijg ik kriebels in mijn buik en broek.

Eloise is een wat oudere dame met lang rossig krullend haar, een wat bleke huidskleur maar meer gevuld dan Odette en super sexy. Ze is echter erg afstandelijk en kortaf in haar begroetingen wat ik jammer vind want ze intrigeert me op een bepaalde manier. Toen ik mijn intrek nam in het appartement en voor het eerst kennismaakte met mijn buurvrouwen kon ik niet vermoeden hoe close we nog met elkaar zouden omgaan…

Op een morgen bij de lift vroeg Odette of ik haar kon helpen met een probleem in haar appartement. Ze weet dat ik een zelfstandig klusbedrijf heb en ze had een klus laten doen in haar appartement door een aannemer maar deze had niet gedaan wat ze met elkaar hadden afgesproken en nu was er een conflict ontstaan. Ik zegde haar toe om nog deze avond bij haar langs te komen om het te bespreken. Eloise was intussen ook aangesloten bij de lift en keek ons wat neer dunkend aan, vreemd hoe deze vrouw op ons reageert maar tegelijkertijd voel ik een zekere aantrekkingskracht van haar uit gaan.

Die avond belde ik rond koffietijd bij Odette aan, ze was gekleed in een ruimvallend huisjurk die jammer genoeg haar contouren verhulde en bij de koffie vertelde ze wat het probleem was. Ik zegde haar toe om te kijken hoe ik haar kon helpen. We hadden wat ‘small talk’ en vertelden elkaar iets meer over onze privé situatie en hoe we tot aankoop van onze appartementen waren gekomen. Odette ’s vader was een Zweedse expat in Indonesië en was met haar moeder getrouwd geweest. Hij is helaas overleden en heeft Odette en haar moeder goed achtergelaten. Odette kon hierdoor dit appartement aankopen maar haar moeder heeft er voor gekozen om terug te gaan naar Indonesië. Odette zoekt haar zo vaak als ze kan op. Ze doet iets in de evenementenbranche maar was wat vaag over wat precies.

Na het tweede kopje koffie ben ik opgestapt en bij de deur vroeg Odette mij met een twinkeling in haar ogen wie toch al die mannelijke en vrouwelijke bezoekers waren die vaak bij mij op bezoek kwamen. Ik moest even naar woorden zoeken. Ik hakkelde wat over familie en vrienden …

Odette ‘s probleem met de aannemer legde ik voor aan een van mijn vrienden uit de bouwwereld en hij kende deze aannemer en had zelfs nog dingen tegoed van hem. Hij zegde mij toe het te gaan regelen en warempel een paar dagen later zag ik dat de bewuste aannemer aan het werk was bij Odette en alles werd snel afgewerkt en opgelost.

Op een morgen stonden mijn beide buurvrouwtjes bij de lift te wachten toen ik mij bij hen aansloot. Eenmaal allen in de liftcabine ingestapt gaf Odette mij een zoen op m’n wang. Ze bedankte me voor mijn bemiddeling in het conflict met de aannemer en nodigde mij uit voor een etentje als dank bij haar thuis. Een tijdje later op een vrijdagavond belde ik bij haar aan en toen ze de deur open deed, zag ik een prachtige dame. Odette was stijlvol gekleed in een wijdvallende zomer-pantalon met daarop een strakke top met hoge kraag. Haar borsten tekenden zich daar goed in af maar helaas geen decolleté, wel droeg ze naar mijn genoegen open muiltjes met hoge hak. Deze tikten er vrolijk op los als ze voor me uit loopt… mm … er begint als iets te kriebelen in mijn broek en ik volg haar verwachtingsvol. Ze vraagt wat ik wil drinken en ik vraag of ze rode wijn in huis heeft, dat heeft ze zeker en ze schenkt twee glazen in. Het eten vraagt nog een kleine beetje aandacht en ze verzoekt mij gemakkelijk te gaan zitten in de ruime loungebank. Het is een heerlijk zomeravond en de tafel buiten op het ruime balkon is al gedekt. Odette heeft haar kookkunsten van haar moeder geleerd en ze serveert heerlijke Indonesische gerechten. Tijdens het eten kletsen we er vrolijk op los en de avond is al vergevorderd als we ons buiten in de loungebank nestelen met een borreltje. Door de vele wijn worden we wat losser in onze gesprekken en we komen op een gegeven ogenblik over onze liefdeslevens te praten. We vragen elkaar waarom we nog single zijn.

Odette wordt wat stiller en ontwijkt de vraag een beetje, ze had nog niet veel succes bij het vinden van een vaste geliefde. Er waren ‘kandidaten’ maar de klik is er nog niet geweest. Door de roes van de wijn en de vertrouwelijke sfeer vertelde ik Odette van mijn ‘geheime’ club vrienden en hoe een en ander in elkaar stak. Ze was een en al oor nu en een glinstering verscheen in haar ogen. Tijdens een moment van stilte nestelde ze zich tegen mij aan en keek mij betekenis vol aan. Naar dit moment had ik de hele avond al verlangd maar wilde niet het initiatief nemen om al te opdringerig op Odette over te komen. Mijn hormoonspiegel vloog omhoog en dat begon zich af te tekenen in mijn broek. Onopvallend legde ik een hand op mijn kruis in de hoop dat Odette niet zou zien dat er een bult was ontstaan in mijn broek. Ze wilde iets opbiechten zei ze en vertelde dat ze afgaande op de geluiden die ze hoorde komen vanaf mijn balkon nieuwsgierig werd en dat ze met een uitschuifbaar spiegeltje over de omheining had gekeken en zo getuige werd van de orgies met mijn clubje vrienden op mijn balkon. Ze had in het geniep zelfs een mini-cameraatje geplaatst zodat ze binnen in haar appartement naar ons kon kijken en zo de kans kleiner werd om betrapt te worden als ze stond te gluren.

“Sorry” zei ze. “Ik kan begrijpen dat je nu boos bent op mij” en keek mij diep in de ogen aan met haar donkere ogen. Ik smolt en trok haar nog iets steviger tegen mij aan, gaf haar een kus bovenop haar hoofd en zei haar dat ik niet boos was. Een last viel van haar af, ze kuste mij op mijn mond en al snel ging deze kus over in een zoen waarin onze tongen elkaar opzochten. Het zoenen werd uitgebreid met handen die over elkaars lichaam streelden en telkens meer op zoek gingen naar elkaars erogene zones. Mijn droom komt uit, eindelijk wordt mijn verlangen naar deze prachtige vrouw werkelijkheid. Odette legt een hand op mijn kruis en knijpt zachtjes in de bult die zich in mijn broek bevindt. Ze fluistert in mijn oor: “deze had ik al opgemerkt hoor en je hoeft hem niet te verstoppen achter je hand”

Haar vingers openen de rits van mijn broek en ze steekt haar hand in de opening om op zoek te gaan naar mijn pik. Veel ruimte is er niet en ze gaat verder omlaag met haar hand tot ze mijn ballen voelt en knijpt er zachtjes in. “ Mm…” kreunt ze “je moest eens weten hoelang ik al verlang naar deze jongen. Vanaf het moment dat ik je bezig zag met je vriendjes en vriendinnetjes verlangde ik naar jou.” Odette kijkt me nogmaals doordringend aan en verteld dat ze hoopt, doordat ik seks met mannen en vrouwen heb, ik haar zal accepteren. Ze durft zich nu verder bloot te geven aan mij. Bij deze woorden van haar slaan mijn gedachten op hol en flitst er door mijn hoofd dat nu wellicht mijn grootste droom vervuld gaat worden. Odette staat op en stapt een paar passen van me af. Ze kijkt op me neer en vraagt me op gebiedende toon mijzelf te ontkleden, iets wat ik maar al te graag doe want een en ander klemt nogal in mijn broek. Eenmaal volledig naakt lig ik weer wat onderuitgezakt in de kussens van de loungebank en kijk hoe Odette zich langzaam ontkleedt in een soort van striptease. In het halfdonker staat ze voor me met alleen nog haar beha, slip en muiltjes aan. Dan klikt ze haar beha open en een paar prachtige borsten komen tevoorschijn, de tepels op de donkere tepelhoven staan al te pronken. Odette schud even lichtjes met haar bovenlichaam en de borsten wiegen langzaam mee in de beweging. In het flakkerende licht van de olielampen zie ik haar staan. Wow, wat is ze prachtig. Een echte godin!

Vol verlangen kijk ik naar haar en dan draait Odette zich om. Langzaam stroopt ze haar slip omlaag en gooit deze achteloos van haar af. Ze toont me haar prachtige billen, stevig en rond. Ze kijkt over haar schouder naar mij en ziet me rukken aan mijn pik. “Oh Pascal ben je er klaar voor?” vraagt ze mij en draait zich langzaam om en dan zie ik Odette in al haar volle glorie staan. Mijn blik gaat onmiddellijk naar haar kruis toe en waar ik op hoopte, is werkelijkheid geworden. Ik zie een prachtig gevormde pik tussen de benen van Odette hangen. Ze is een shemale! Mijn droom komt uit! Al heel lang verlangde ik om ooit eens met een shemale te mogen seksen, wow en ik kom bijna spontaan klaar. “Oh Odette wat ben je prachtig” roep ik uit. “Kijk dan wat je met me doet” en toon haar met trots mijn in volle erectie staande paal.

Odette stapt langzaam naar me toe en het tikken van haar hakjes doen me smelten van verlangen. Ze vlijt zich weer tegen mij aan en terwijl een hand van haar mijn pik omvat begint ze te vertellen. Ze had twijfels of ik wel haar wel zou accepteren en ik kus haar twijfels weg. Ze zit nog in de transitie naar volledig vrouw worden en dankzij de erfenis van haar vader kan ze hiervoor terecht bij de beste klinieken die er bestaan. Ze verteld dat er maar weinig mannen zijn die haar kunnen accepteren zoals ze is en geen geduld en begrip kunnen opbrengen voor de situatie waarin ze momenteel zit. Ze heeft het gevoel dat ze bij mij zichzelf kan zijn en ik kan haar dit alleen maar beamen. Natuurlijk heeft ze verlangens naar liefde en genegenheid maar ook naar seks, veel seks geeft ze aan en hoopt dat ik daar een rol in kan spelen. Odette heeft biseksuele gevoelens maar voelt zich bovenal vrouw. Ik zoen haar, beloof haar op alle fronten te ondersteunen. Er voor haar te zijn in goede en slechte tijden. Als vrienden en goede buren.

Odette laat zich zakken en nestelt zich tussen mijn benen en duwt deze uit elkaar. Mijn pik en ballen komen zo goed bereikbaar voor haar en ze kijkt bewonderend naar mijn forse paal. “Mm… eindelijk kan ik je pik van dichtbij bewonderen en voelen.” Ze spuugt een flinke hoeveelheid speeksel op mijn eikel en rost me dan even stevig af. “Oh Pascal! Wat een pracht exemplaar heb je. Ik wil graag dat je me neukt zo dadelijk, maar doe voorzichtig met me want jouw pik is wel behoorlijk fors.” Wauw, ik mag haar neuken straks, daar had ik op gehoopt maar niet verwacht want de meeste mannen en vrouwen hebben schrik van het formaat van mijn pik en kunnen deze niet in hun kont ontvangen. Ze buigt zich naar voren en zet haar lippen op mijn eikel en zuigt deze haar mond in. Vol overgave pijpt ze me en kneed mijn ballen. Dan laat ze mijn pik uit haar mond schieten om af te zakken naar mijn ballen en neemt ze deze een voor een in haar mond en terwijl ze naar me kijkt hoe ik reageer bijt ze er ook even voorzichtig in.

“Oh Odette, schatje wat doe je met me ik ga zo komen. Wil je alsjeblieft mijn kont vingeren?” Ze spuugt nu tussen m’n billen een flinke fluim en smeert dit uit over en in m’n kontgat en duwt resoluut gelijk twee vingers naar binnen. Tegelijkertijd neemt ze mijn pik weer in haar mond en dit is teveel voor mij. Door alle erotische spanning en verlangens voel ik al snel mijn zaadlozing omhoog borrelen. “Oh Odette, wat doe je dat lekker, ik ga al komen!” Odette versnelt het ritme en zoekt mijn prostaat met haar vingers en laat me komen in haar mond. Deze eerste lozing is teveel voor haar en ze krijgt niet alles doorgeslikt, een golf stroomt haar mond uit en ik buig me naar haar toe om het op te slurpen.

We raken wederom in een heerlijke zoenpartij. Na enig moment zak ik naar beneden tot ik op de grond zit met mijn rug tegen de bank aan. Odette zet haar knieën naast mijn hoofd op de zitting van de bank, buigt naar voren en zoekt steun met haar handen op de rugleuning van de bank. Haar pik komt zo voor mijn gezicht te hangen en ik hap deze mijn mond in. Door het ‘normale’ formaat kan ik deze tot in mijn keel opnemen en dit verrast Odette. “Oh wauw Pascal wat voelt dat lekker zeg, dat heb ik nog nooit gevoeld, mag ik je mond neuken?” Bij wijze van antwoord pak ik haar heupen en duw haar ritmisch heen en weer. Al snel pakt Odette zelf het ritme op en drukt haar pik tot aan de wortel diep mijn keel in. Wow wat een gevoel is dit, van een en dezelfde persoon de borsten vast te hebben en ook een pik in je mond te voelen, waanzinnig! Ik wil haar laten komen en grijp naar haar ballen en rol deze door mijn vingers. Ik merk dat Odette gaat komen want onder luid gekreun voert ze het tempo waarmee ze mijn mond neukt op. Als extra stimulans duw ik een nat gemaakte duim haar kont in en pomp deze heen en weer. Odette grijpt mijn haren en stoot haar pik extra diep mijn mond in en spuit haar zaad achter in mijn keel.

We nemen even een rustpauze en drinken nog wat. Gelukzalig liggen we in elkaars armen ineengestrengeld te genieten van het voelen van elkaars lichaam. We geven elkaar kleine kusjes en strelen elkaar waar we kunnen. Dan richt Odette zich op en loopt even naar binnen om terug te keren met een tube glijmiddel en wil nu graag dat ik haar ga neuken. Ze gaat onderuit op de bank liggen en ik neem plaats tussen haar gespreide benen. Ik buig naar voren en pijp even haar pik en voel deze hard worden in mijn mond. Ik buig nog verder naar voren en kus Odette en vraag haar of ze echt wil dat ik haar neuk. Ze knikt heftig van ja en verteld dat het haar geilste fantasie is om een flinke paal in haar kont te krijgen, het is een fantasie waarop ze zichzelf regelmatig aftrekt.

“Oké” zeg ik en voorzie mijn pik en haar kontgat van veel glijmiddel en zet mijn eikel tegen haar anus aan en geef een zachte druk. We kijken elkaar aan en ik zie spanning op het gezicht van Odette verschijnen maar dan voel ik dat ze zich opent en druk mijn eikel bij haar naar binnen. Ik laat haar even wennen en duw dan zachtjes verder, Odette heeft echt moeite met het formaat van mijn pik maar wil niet stoppen. Deels vanwege haar fantasie en deels maakt het haar trots omdat ze mij dit genot kan geven. Na wat gewenning lukt het Odette om mijn pik geheel in haar tunnel op te nemen en vraagt me om haar zachtjes te gaan neuken. Al snel merk ik dat het gemakkelijk gaat en ik zie dat Odette geniet van het gevoel zo opgevuld te zijn.

“Godsamme” vloekt ze, “arch… wat voelt dit machtig, die grote pik van je vult mijn hele kont”. Ze kijkt me strak aan en vraagt of ik haar nu echt wil neuken en met echt bedoelt ze dat ik me moet laten gaan. “Kom op Pascal neuk me met de grote pik, beuk m’n kont beurs” Ik schrik wat van haar praat maar ik zal haar geven wat ze wil, maar besluit niet helemaal los te gaan. “Oh ja Odette je kont voelt zo strak aan je knijpt m’n pik af”. Ik zet mijn handen in haar knieholtes en druk deze naast haar hoofd, zo ligt ze helemaal open voor mij en in een flink tempo neuk ik haar kont. Telkens haal ik mijn pik zover terug dat deze nog net in haar tunnel zit om vervolgens weer diep in haar te zakken. Ik denk bij mezelf hoe is het mogelijk dat ze met haar figuurtje mijn paal kan verdragen maar ik kan niet meer helder denken door het opkomende orgasme en neuk haar verder.

Odette zit zich ondertussen zelf af te trekken en met haar andere hand trekt ze aan haar tepels. Ik houd dit niet lang vol en kreunend roep ik “Ja! Ik ga je kontgat volspuiten Odette, je voelt zo strak aan ik kan het niet langer tegenhouden.”

“Oh ja Pascal, ik wil je voelen spuiten in m’n kont, vul me met je lekkere zaad, kom spuit me vol, neuk me, pak me, vul me, spuit je leeg in me” Odette hitst me vreselijk geil op en ik zak nog een laatste maal diep in haar weg en schiet luid grommend mijn zaad diep haar tunnel in. Na deze explosie laat ik haar benen los en langzaam ontspannen we en drukt Odette mijn halfslappe pik uit haar kont waarbij ook mijn zaad naar buiten vloeit en tot grote verbazing van Odette zak ik af om mijn zaad tussen haar billen op te slurpen. We realiseren ons dat we wel behoorlijk luidruchtig waren en ik sta op om even te checken of onze buurvrouw thuis is en of ze soms iets heeft meegekregen van onze luidruchtigheid. Maar alles is donker bij Eloise en het lijkt of ze al naar bed is of niet thuis is.

Terug lopend naar Odette zie ik dat haar pik nog fier rechtop staat. Met een glimlach reik ik haar mijn hand, trek haar mee naar de rand van het balkon en leg ik mijn handen op de balustrade. Ik buig naar voren en steek zodoende mijn kont naar achteren. Onder het licht van de sterrenhemel ziet Odette mijn billen naar achteren steken en de hint is haar duidelijk en ze zet haar ingesmeerde pik tegen mijn anus aan en zonder moeite neem ik deze in me op. Ik kijk over mijn schouder naar achteren, onze ogen vinden elkaar en over en weer geven we elkaar luchtkusjes. “Oh Pascal wat voelt je kont heerlijk warm aan, eindelijk neuk ik weer iemand, oh man wat geil is dit”. Odette streelt mijn rug en billen en zoekt mijn pik. Helaas is deze niet meer in volle erectie maar hangt wat half stijf te bungelen tussen mijn benen, maar het kneden van Odette in mijn pik voelt prettig aan.

Odette schopt haar muiltjes uit zodat ze mij beter kan neuken, ze stond hiervoor net iets te hoog op haar hakken. Ze zet haar handen in mijn billen en haar nagels dringen het zachte vlees binnen, het geeft me net dat beetje pijn dat ik ervaar als extra geil genot. Ze hoort dat ik kreun op het moment dat ze haar nagels in mijn billen zet en ik hoor een vilein lachje van haar en onmiddellijk knijpt ze nog wat harder. “Ah, daar kick je op hè, dat belooft nog wat voor onze toekomstige vrijages”. Dan laat ze mijn billen los en buigt naar voren om mijn tepels tussen haar vingers te rollen en in te knijpen. Wederom kreun ik het uit maar ondanks de geile gevoelens en de pik van Odette in m’n kont zal ik niet meer klaar kunnen komen. Odette echter gooit er nog een schepje bovenop door, terwijl ze blijft stoten, mijn billen met de vlakke hand te slaan tot ze branden van vurigheid en ik stop roep. “Och, sorry Pascal ik liet me gaan, het is ook zo lekker dit”. Ze merkt dat ze nog een keer kan spuiten en wil dit diep in mijn kont doen en voelt heel goed aan dat ze los kan gaan en met grote diepe halen beukt ze haar pik in mijn kont. Doordat ze al eenmaal was klaargekomen kan ze het nu langer uitstellen en genieten we beiden volop.

Ik strek mijn kont nog verder naar achteren als teken dat ze door moet gaan en vang haar stoten op door mijn armen lichtelijk te buigen. “Oh ja ik ga komen Pascal” roept ze op een geven ogenblik. “Ah ja, ja, ja! Ik ga je kont volspuiten lekkere kerel” Ze trekt mijn heupen nog eenmaal naar haar toe en ik voel haar pik diep in mijn kont schokken en weet dan dat ze zich zojuist heeft leeggespoten. Door de hevige inspanning wankelt Odette achteruit en ik voel haar pik uit m’n kont glijden. Ze strompelt terug naar de bank waar ze zich op laat vallen om bij te komen van de hevige neukpartij. Ik ga naast haar liggen en neem haar in mijn armen. We vertellen elkaar hoe fijn het was vanavond en dat we hier zeker een vervolg aan willen geven. We gaan samen douchen en het afscheid valt ons zwaar maar wetende dat het niet bij deze ene keer zal blijven maakt het dragelijk.

Wordt vervolgd…

Arcobaleno

Graag Uw sterrenwaardering boven en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met de schrijver. Dan