Een groep meisjes besloot met zijn allen naar Spanje te gaan. De groep bestaat uit allemaal tieners van amper achttien jaar oud. Heidi is achttien jaar, 1,70 m, blond steil haar, blauwe ogen en net cup d. Iris is een brunette met krullen, blauwe ogen, kleinere borsten dan Heidi, ze heeft net cup c, ze is achttien jaar oud en 1,75 m. Lisa heeft stijl bruin haar, groene ogen, is een klein beetje getint, heeft kleine borsten cup b, ze is 1,70 m en negentien jaar. Linda is 18 jaar, heeft grote borsten, cup d, is 1, 60 m en heeft een flinke ronde kont. Alle vier hebben ze een goed slank figuur en flirten altijd met de jongens. Afijn, ze waren op ‘vakantie’ in Spanje. Toen ze op het vliegveld Valencia Airport in Spanje aankwamen keken de jongens hen al achterna. Dit hadden ze zoals altijd feilloos door en Lisa begon al een beetje nat te worden.

In het hotel aangekomen begonnen ze met uitpakken. Linda liet Heidi haar nachtkledij zien. Heidi zei dat ze het een geil pakje vond en zei dat Linda het aan moest doen. Linda aarzelde geen moment en deed de string en de te kleine bh aan. Lynda ‘s borsten puilen uit de bh, je zag de bovenkant van haar kleine tepels. Door de string kwamen haar billen ook heel mooi uit. Heidi kon het niet laten en geeft Lynda een klap op de billen. Iris vertelde Lisa ondertussen dat ze net voor vertrek via de webcam flirtte met een onbekende jongen en dat deze zich klaar trok. Lisa was al geil vanaf het vliegveld en werd nog geiler, ze riep uit dat ze dezelfde dag nog een pik in haar wilde.

Alle meiden waren nog maagd, behalve Lisa. Zij is op dertienjarige leeftijd verkracht door twee zwervers. Ze neukten haar in haar kut en kont tegelijkertijd, waardoor haar kont schade heeft opgelopen. De kont blijft altijd open staan. De sletjes gingen de stad verkennen en zagen tot hun genoegen dat alle jongens het groepje nakeken. Dat zou wat beloven voor vanavond tijdens het stappen!

De meiden gingen weer terug naar het hotel om zich om te kleden en op te maken voor het stappen. Voordat ze gingen stappen gingen ze ook nog ‘indrinken’. Tijdens het indrinken geilden ze elkaar extra op. Heidi, Iris en Lisa kregen Linda zover om te gaan stappen in een kort rokje, zonder string. Je kon de onderkant van haar billen al zien! Lisa was een echte meeloper en wilde populair blijven in de groep, daarom ging zij stappen zonder beha. De meiden hadden een traditie van zoenen met meerdere jongens. Tijdens het drinken schepten ze tegen elkaar op. Heidi zei: “wedden dat ik vanavond weer de meeste jongens krijg?” Hierop antwoordde Iris met: “Jij zoent misschien met de meeste jongens, maar ik pijp er meer klaar!”

“Oeh, jij geile slet,” zei Lynda. Hierop antwoordde Heidi met: “Nee jij dan, met je kort rokje zonder string,” en veegde met haar hand langs het kutje van Lynda. Deze was al nat! Heidi likte de kutsappen van haar vingers en zei: “tijd om te gaan stappen!”

De meiden waren los aan het gaan op de muziek en alle jongens keken uiteraard naar de slanke, populaire meiden. Heidi en Iris waren al aan het zoenen met de eerste jongens. Lisa voelde zich hierdoor minder populair en begon tegen jongens op te dansen, meer rijden dan dansen. Ze liet de jongen achter met een paal, toen bleek dat er een knappe jongen naar haar aan het kijken was. Ze had het idee dat ze populairder zou zijn met een knappe jongen, dus ze begon tegen hem op te rijden.

Lynda was de enige zonder actie en was dit beu. Ze was op stap in een kort rokje, zonder string en ze was de enige zonder jongen. Ze besloot haar topje uit te trekken en ze stond alleen nog in een beha en een minirok. Toen de jongens dat zagen kwamen ze op haar af. Linda reed tegen iedere jongen een paar keer op. Tijdens de tweede ronde werden de jongens wat ondeugender. De eerste jongen voelde onder haar rokje. Hij was op zoek naar haar string en wilde deze opzij schuiven, maar door deze beweging en doordat ze geen string aan had, zat hij met twee vingers in haar kutje. Ze was drijfnat! Linda liet zich uitgebreid vingeren door de jongen in de disco.

Ondertussen hadden Heidi en Iris samen al met meer dan acht jongens gezoend, maar de meiden zijn preuts, dus ze hielden het slechts bij kussen. Lisa hield het ook bij alleen maar zoenen en tegen jongens oprijden. De jongens hadden echter allemaal een paal gekregen door de vier meiden, omdat ze lucht hadden gekregen van de natte Lynda. De meiden dronken nog een shotje en begonnen duizelig te worden. De ober had een pilletje in hun shotjes gedaan.

Voor de jongens begonnen Heidi en Iris samen te zoenen. Lisa deed haar topje naar beneden en alle jongens zagen haar kleine strakke borstjes. De kleine bruine tepeltjes stonden fier overeind. Iris liet Heidi met rust toen ze dat zag en begon te likken aan de tepels van Lisa. Heidi liep op Linda af en ging door haar knieën. Ze begon Linda midden in de disco te beffen waar iedereen bij was! Na een half uurtje raakten de meiden uit hun roes en kregen ze door waar ze mee bezig waren. De jongens werden steeds erger en ze besloten terug naar het hotel te gaan. Op de terugweg naar het hotel moesten ze langs het strand. Dat was rond deze tijd verlaten. Ze liepen met natte kutjes en rode wangen van schaamte over het strand terug en konden er met hun verstand niet bij. Ze hadden niet door dat een groep jongens hen achtervolgd had. Lisa moest een plas plegen en zei tegen de groep dat ze even achter de rotsen waar ze op dat moment voorbij liepen ging plassen. De meiden moesten op dezelfde plek wachten.

Lisa liep naar de rotsen en het hoekje om, zodat ze afgedekt stond. Ze deed haar broek naar beneden toen ze door twee handen van achter vastgepakt werd, haar mond werd afgedekt. Lisa zag in het donker vier schimmen op haar aflopen en probeerde te gillen. Maar haar gil werd gesmoord. De eerste schim scheurde haar topje en toen stond ze daar weer in haar blote tietjes. De overige drie trokken haar broek en haar string uit. Ze werd op haar knieën geduwd en de hand op haar mond werd vervangen door een pik van een van de schimmen. De meid was bang voor wat komen zou, ze had dit al eerder meegemaakt op dertienjarige leeftijd.

Er ging een jongen achter haar staan en deze stopte zijn lul in haar kut. Lisa was nog nat, en toen de jongen dat door had, schreeuwde hij: “de slet vind het nog fijn ook!” Een van de schimmen ging op de grond liggen en de anderen duwden haar op zijn lul, de lul werd voor de opening van haar kont geplaatst. De jongen zette zich schrap, want hij verwachtte dat ze een strak kontgat zou hebben. Niets was minder waar, voordat hij het doorhad, zat hij al met zijn hele lul in haar kont. Lisa wilde kreunen, maar er werd net op dat moment een lul achter in haar keel gestopt. Vervolgens stopte een derde jongen zijn lul in haar kut, ze werd nu van drie kanten tegelijk genomen! De overige twee jongens bevalen het meisje dat ze hen moest trekken.

Heidi, Linda en Iris vonden het nu toch wel lang duren. Een van de jongens die getrokken werd, pakte zijn mobieltje en maakte enkele foto’s. De meiden merkten de flitsen op en gingen snel naar de rots toe. Toen ze eenmaal de hoek om waren, werden ze tegengehouden en vastgepakt door schimmen. Ze moesten toekijken hoe al die lullen in en uit Lisa schoven. De jongen die gepijpt werd, haalde zijn lul uit haar mond. Haar mond werd meteen opgevuld door een andere flinke lul. De tranen liepen over haar wangen. De jongen trok zich over haar gezicht af en het sperma droop over haar gezicht en borsten.

De jongen die net gekomen was pakte zijn mobiel en belde een aantal keren. Binnen de kortste keren stonden er ongeveer veertig schimmen om de meisjes heen. Lisa was al vier keer volgespoten in haar kont, drie keer in haar kut en vijf keer in en op haar gezicht. De schimmen kwamen op Lynda, Heidi en Iris af en ze kleden hen helemaal uit. Iris werd vastgebonden aan een boom en Heidi en Linda werden gepakt door meerdere jongens. De twee blondjes werden hard van achteren gepakt en de tieten deinden op en neer. Vervolgens werden de twee op hun rug gelegd en werden ze ontelbare keren in kut en kont geneukt en volgespoten. Het sperma kon je al van meters afstand ruiken. Het werd dan ook steeds drukker met jongens op het strand. De jongens die niet in cutten en kontjes konden of verwend werden door de tongen, trokken zich af over de dikke tieten van de meiden.

Daar hing Iris dan, naakt vastgebonden aan een boom, terwijl ze haar vriendinnen door meerdere mannen verkracht zag worden. Toen kwam ik in het verhaal, ik heb dit allemaal uitgedacht. Ik ben niet slecht bedeeld met twintig cm en liep op Iris af. Ik zoog aan haar tieten en likte haar kut. Daarna sloeg ik een paar keer op haar tieten en ik duwde mijn volle twintig cm bij haar mond naar binnen. Ze begon te kokhalzen. Ik bleef doorstoten in haar mond en spoot na een paar minuten heel haar mond vol. Ze begon te stikken. Hierdoor stond mijn pik weer fier overeind en ik haalde haar van de boom af. Ik bond haar armen nog wel op haar rug, zodat ze niets kon doen. Ik stopte mijn stijve lul in haar natte ietwat behaarde kutje. Haar kutje was lekker strak want ze was nog maagd. Het bloed liep over mijn lul en ik kwam bijna. Dit remde ik af door in mijn eikel te knijpen. Toen stopte ik mijn lul zonder pardon in haar kont. Ze kon maar tien centimeter van mijn dikke lul opvangen in haar nauwe kontgat. Ik duwde door en haar kont scheurde uit, ze krijste alles bij elkaar en enkele jongens hoorden haar en kijken mijn kant op. Toen mijn lul in zijn geheel in haar kont zat, kwam ik klaar.

De andere meiden waren ondertussen zo vaak geneukt door de gigantische groep jongens dat ze bewusteloos waren geraakt en helemaal vol met sperma zaten in mond, kont en kut en dat heel hun gezicht, borsten, buik en konten onder zaten met sperma. Heidi, Lisa en Linda werden vastgebonden aan een bananenboot die de jongens mee het strand op getrokken hadden. Verder waren hun handen en benen aan elkaar vastgebonden zodat ze geen kant meer op konden. Ik bond Iris weer vast aan de boom en stopte een vibrator in haar kut. Ik zette hem aan en bond hem vast aan Iris. Ze werd nu non-stop geneukt door een vibrator, ze begon te trillen en spoot alles bij elkaar. Uiteindelijk trok ze wit weg en viel ze ook flauw.

Toen ze wakker werd, merkte ze dat ze vastgebonden was. Toen ze haar ogen opendeed was het enige wat ze kon zien een kontgat. Deze bleek van Linda te zijn. Toen de jongens doorhadden dat ze weer bij was, werd ze gedwongen de mooie ronde kont van Linda te likken en alle sperma er uit te zuigen. Dit moest ze nog tien minuten doen en toen besloten de 50 jongens nog een ronde te gaan langs de meisjes. Alle jongens neukten de meisjes nog een keer hard en de tieten van de meiden deinsden op en neer. Toen de laatste klaar was gekomen, gingen de schimmen op afstand, de meiden konden hen niet meer zien. Opeens hoorden ze voetstappen snel op hen afkomen, ze raakten in paniek. Ze voelden allemaal iets nats tegen hun kont en kutje.

Het begon rustig aan licht te worden. Iris zag een neger op haar afkomen. Hij liet zijn broek zakken, ze zag een dikke staaf van dertig cm op haar afkomen. Ze moest hem pijpen, maar het lukte niet. De neger was teleurgesteld in Iris en sloeg haar op haar gezicht. Hij draaide om haar heen. Ze was bang dat ze hem in haar kut kreeg, tot ze hem tegen haar kontgat aan voelde. Ze schreeuwde het uit: “Nee! Niet in mijn kont a.u.b.; heb medelijden.” De neger reageerde hierop door zijn lul verder in haar kont te duwen. Iris heeft met afstand de kleinste kont van de meiden en scheurde gruwelijk uit. De pijn was niet te verdragen. De neger duwde zijn gehele staaf in haar kont en ze viel weer flauw. De neger kwam gigantisch hard in haar kont en door het branden van het sperma in haar gescheurde kont, werd ze wakker van de pijn. Ze schreeuwde het uit. De neger verliet het toneel.

Om zeven uur in de ochtend. Het wordt licht, de jongens zien wat ik al lang weet. Ze weten nu hoe de meiden er precies uit zien. Een van de jongens herkent Heidi en zegt: “Dat is Heidi Verhoeven! Ze woont bij mij om de hoek! Die stomme hoer heb ik al vaker gebruikt, kijk maar!” De jongen haalde zijn mobiel tevoorschijn en liet de andere jongens een filmpje zien. Toen de meiden bij waren gekomen, zagen ze dat alles gefilmd was en gefotografeerd. Ze werden nog een paar keer genomen door alle jongens. Toen de jongens allemaal vier keer gekomen waren, gingen ze weg. De meiden wisten los te komen. Ze hadden geen kleren meer aan en ze lagen ook nergens op de grond. Ze wilden terug naar het hotel en zo snel mogelijk terug naar Nederland. Maar om daar te komen, moesten ze wel langs het ondertussen vol stromende strand lopen en door de stad, in hun nakie!

Op de terugweg werden ze door iedereen aangekeken en nog meer dan eens verkracht. Eenmaal in het hotel aangekomen zagen ze dat alle kleren weg waren. Plots ging de deur open. Daar waren ze weer! Komen ze ooit nog thuis? Neen, ze zijn nu de slaafse hoeren van het dorp en de nooit aflatende stroom toeristen

Het is nu ongeveer een jaar later, en ze worden nog steeds dagelijks gebruikt door tientallen jongens, meisjes, en transseksuelen. Zowel toeristen als allochtonen.

Zuda

Graag Uw sterrenwaardering boven en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met de schrijver. Dank u

My