Potverdorie, dacht ik bij mezelf. Ligt er alweer post in de bus die niet voor mij is bestemd maar voor mijn buurvrouw van vijf huizen verderop. Ik woon op nummer vijftien en mijn buurvrouw op nummer vijfentwintig, ik opende mijn deur en liep langs de vier andere woningen naar huisnummer vijfentwintig. Net toen ik het hekje opende om de post in de daarachter gelegen brievenbus te gooien ging de deur van de woning open en kwam mijn buurvrouw naar buiten. “Ik wilde net de postbus leeghalen” zei ze vriendelijk en kwam op mij toelopen. Mijn buurvrouw was naar ik schatte net de vijftig gepasseerd, zag er goed verzorgd uit, slank lijf en kleedde zich voor haar leeftijd behoorlijk uitdagend. “De post van u lag alweer bij mij in de brievenbus,” zei ik. “Ik zal de bezorger er eens op aanspreken,” zei mijn buurvrouw. “Graag,” antwoordde ik. Want als de postbode langs komt ben ik altijd aan het werk.” Ik stond nog even met haar te praten over het weer waarna ik haar groette en terugliep naar mijn eigen woning.

Maar voor ik verder ga zal ik mij eerst even voorstellen, ik ben Victor, net veertig geworden, van beroep ben ik ontwerper bij een bedrijf in machinebouw, dat wil zeggen dat ik machines ontwerp voor bijvoorbeeld automatisering. Ik heb een goed salaris, ik ben sinds vijf jaar gescheiden en woon in een kleine bungalow in een redelijk dure buurt van een plaats ergens op de Veluwe. Ik kan mezelf goed redden, heb twee maal per week hulp bij het schoonhouden van mijn huis, die hulp is er meestal als ik aan het werk ben dus zie ik haar zelden. Verder doe ik nog iets aan conditietraining waardoor mijn lijf er nog goed uitziet, al zeg ik dit zelf.

Het gebeurt de laatste tijd regelmatig dat ik de post van nummer vijfentwintig in mijn brievenbus vind. De bewoner of bewoners van die nogal grote villa wonen er nog niet zolang maar op de post staat wel het goede huisnummer, elke keer gooi ik dan de post bij het goede adres in de bus. Nu ik de post weer had gebracht ging ik er vanuit dat de buurvrouw de postbode hierop zou aanspreken, maar twee dagen later lag er opnieuw post van nummer vijfentwintig in mijn brievenbus. Weer nam ik de post en liep naar de buren en weer kwam ze net toen ik het hekje opende naar buiten, dit keer zag ze er heel verleidelijk uit, ze droeg een zwart, kort leren jurkje waarbij de hals uitsnede zo ruim was dat maar net haar nogal grote borsten werden bedekt, aan haar benen droeg ze zwarte netkousen met een naad aan de achterkant en aan haar voeten droeg ze schoenen met hakken, zo hoog dat ik er nog niet op zou kunnen staan, laat staan lopen. Haar lange zwarte haren had ze in een staart en haar gezicht was een beetje katachtig opgemaakt.

“Heb je alweer mijn post in de brievenbus,” vroeg ze. “Ja,” antwoordde ik. “Hebt u de postbode nog niet gesproken?” De buurvrouw vertelde dat ze wel een postbode had gesproken maar dat was niet de postbode die gewoonlijk in de wijk liep. “Woon je alleen,” vroeg ze en ik merkte dat ze een gesprek op gang wilde brengen. Ik antwoordde dat ik vijf jaar geleden was gescheiden en dat ik nu alleen woonde en mij dat heel goed beviel. Ik vertelde natuurlijk niet dat als ik geil was mezelf moest aftrekken terwijl ik keek naar een geil videootje op internet. “Ik woon ook alleen, trouwens, ik heet Olga, mijn man is vertrokken met zijn secretaresse en woont nu met haar samen in Zuid-Frankrijk, wel zorgt hij ervoor dat ik een zorgeloos leven kan leiden en kan blijven wonen in deze villa.” Nadat we nog even hadden gebabbeld groette ik haar en liep weg. Terwijl ik naar huis liep zag ik in mijn gedachte nog mijn buurvrouw en ik voelde dat mijn lul behoorlijk stijf was geworden.

Toen ik binnen was zette ik mijn laptop aan en zocht een geil videootje op internet, het was een film waarbij een oudere vrouw een wat jongere man aan het pijpen was, ik had mijn broek intussen los en trok langzaam aan mijn intussen keihard geworden lul. De man pakte het hoofd van de vrouw en duwde met één krachtige stoot zijn hele lul in haar mond naar binnen, ik zag dat de vrouw even kokte maar ze hoefde niet te spugen. Tjee… dacht ik bij mezelf, Ze heeft die hele lul diep in haar keel. Ik begon nu hard aan mijn lul te trekken waarop al een grote druppel voorvocht was verschenen. Toen de man met schokkende bewegingen zijn zaad diep in de keel van de vrouw spoot, spoot ik mijn sperma over de vloer. Gelukkig had ik een laminaatvloer dus kon ik dat gemakkelijk schoonmaken. Toen ik die avond in bed lag dacht ik nog aan die video en mijn buurvrouw en met de gedachte dat ik mijn lul diep in de keel van mijn buurvrouw duwde bracht mij tot een spontaan orgasme waarbij ik mijn warme sperma in mijn slip spoot. Ik stapte uit bed, gooide mijn vuile slip in de wasmand en stapte onder de douche, nadat ik had gedoucht trok ik een schone slip aan, stapte in bed en viel al snel in slaap en droomde van een leuke vrouwelijke postbode en mijn buurvrouw.

Toen ik de volgende ochtend wakker werd had ik opnieuw een nachtelijk orgasme gehad en voelde ik het plakken in mijn slip. Ik stapte het bed uit liep naar de badkamer, leegde mijn blaas in het toilet en gooide mijn slip in de wasmand, liep daarna naar de keuken en haalde een kop koffie uit de espressoautomaat en dronk die staand naast het aanrecht op. Daarna ging ik naar de badkamer en stapte onder de douche, het sperma zat behoorlijk vastgekleefd aan mijn buik. Toen ik klaar was en aangekleed stapte ik in mijn auto en reed naar mijn werk. Op mijn werk kon ik niet zien dat om negen uur mijn hulp in de huishouding mijn woning binnen kwam. Els, zo heet mijn hulp, is begin dertig, een vlotte meid met een strak lijf, kleine tietjes en lang blond haar tot ver over haar schouders. Els had haar haren, zoals altijd als ze werkte, in een staart en zoals gebruikelijk pakte ze eerst een kop koffie en ruimde ze de keuken op. Daarna liep ze naar de badkamer om de was te pakken en in de wasmachine te doen, toen ze mijn slips pakte om in de machine te doen zag ze de spermavlekken en in één van de slips was het sperma nog niet eens opgedroogd. Ze rook aan mijn slip en met gesloten ogen kreunde ze: Hm… Terwijl ze haar benen spreidde liet ze één hand tussen haar benen glijden en begon zichzelf te vingeren, intussen bleef ze aan mijn slip ruiken en likte zelfs met haar tong over het nog natte sperma waarna ze opnieuw kreunde: “Hm, lekker.” Ze vingerde net zolang totdat ze tot een heftig orgasme kwam waarna ze met een rood hoofd haar kleding fatsoeneerde en verder ging met haar werk.

Toen ik thuis kwam begon ik meteen met het bereiden van mijn eten, toen alles op het vuur stond liep ik de kamer in en zag dat er op de tafel een rode string lag met daarop een rode roos, ik pakte de string op en toen ik hem tegen mijn neus drukte rook ik de intieme geur van een vrouw. Ik wist meteen dat Els mijn slip had gevonden en daarvan vermoedelijk geil was geworden waardoor haar string nat was geworden. Door de geur van Els haar string was mijn lul keihard geworden, ik liep naar de badkamer, liet mijn broek zakken en met de string van Els onder mijn neus begon ik mezelf voor de spiegel af te trekken, met gesloten ogen dacht ik aan Els, haar kleine tietjes maar ook aan mijn buurvrouw en haar grote borsten waarna ik al snel een viertal stralen zaad in de wastafel spoot. Ik veegde mijn lul schoon met de string van Els en gooide die in de wasmand.

Intussen was mijn eten gaar geworden en schepte ik het op een bord, ik pakte een beugelfles bier uit de koelkast en ging voor de TV zitten en keek naar het laatste nieuws. Na het eten en de fles bier ruimde ik alles op, bestek, borden enzovoort in de afwasmachine, ruimde het aanrecht op en liep daarna naar mijn brievenbus die vooraan bij de inrit stond. Toen ik de post eruit haalde zag ik dat er opnieuw post was van nummer vijfentwintig, ik nam de post mee naar binnen en besloot dat ik eerst ging douchen en daarna zou ik de post wel in haar brievenbus gaan gooien. In de douche stond ik naakt voor de spiegel en smeerde scheergel op mijn gezicht om mij te scheren. Ik zag dat ik nog een strak lijf had en mijn lul van negentien centimeter lang en vijf centimeter dik, als hij stijf is, mag er ook wel wezen, dacht ik bij mezelf. Na het scheren stapte ik onder de douche en toen ik klaar was trok ik een korte broek aan en een strak T-shirt. Toen ik in de keuken kwam zag ik de post van de buurvrouw op tafel liggen, pakte deze op en liep naar buiten, juist op het moment dat ik het hekje opende ging de deur open en kwam de buurvrouw weer naar buiten. Ik begon het wel verdacht te vinden dat telkens als ik de post in haar brievenbus wilde gooien zij naar buiten kwam.

“Heb je nu weer mijn post,” zei ze quasi verontwaardigd. “Ja, de postbode wil het maar niet leren,” antwoordde ik. Het viel mij op dat de buurvrouw Olga zeer uitdagend gekleed was, ze droeg een strak jurkje dat zo kort was dat de boorden van haar huidkleurige nylonkousen onder haar jurkje uit kwamen en ik de clips en de zwarte bandjes van haar jarretelgordeltje kon zien. De hals uitsnede van het jurkje was zo diep dat ik kon zien dat ze een zwarte kwart cup beha droeg en ik haar, met grote bruine omrande, tepels kon zien. Aan haar voeten droeg ze zwarte pumps met stilettohakken van zeker twaalf centimeter. Hoewel ik bloedgeil was durfde ik nog geen toenadering tot haar te zoeken en zei: “U moet de postbode nog maar eens op zijn foute gedrag aanspreken.” Waarna ik mij omdraaide en wegliep want in mijn broek begon mijn lul te groeien en dat zou niet onzichtbaar blijven. “Dat zal ik zeker doen,” hoorde ik Olga nog zeggen.

Snel liep ik naar huis. Toen ik binnen was en in de hal stond maakte ik mijn broek los en voelde dat mijn slip al nat was van het voorvocht, ik trok mezelf snel naar een hoogtepunt waarbij ik een vijftal stralen sperma over de tegelvloer spoot. Ik trok mijn kleren uit en met mijn slip veegde ik het sperma van de tegelvloer. Daarna liep ik naar de slaapkamer, trok een schone slip aan, mijn dunne zijden kimono en keek nog even naar een krimi op de TV. Daarna ging ik naar bed en droomde van Olga. Ze stond voorovergebogen tegen de brievenbus, ik had haar korte jurkje omhooggeschoven en ramde mijn lul vanachter haar zeiknatte vagina. Ik hoefde maar een paar keer te stoten en kwam meteen al klaar, ik spoot zeker tien dikke stralen sperma in haar kut en toen ik de postbode hoorde zeggen: “Zo, gaat het lekker,” schrok ik wakker en voelde ik dat mijn slip aan mijn buik kleefde. Ik stond op, veegde mezelf schoon met de al natte slip, gooide die in de wasmand, waste mezelf en trok een schone slip aan waarna ik weer in bed stapte.

De volgende morgen, donderdag, ging ik zoals gewoonlijk weer naar mijn werk en toen ik thuis kwam lag er op de tafel een mooie witte vlinderstring met open kruis en opnieuw een rode roos. Ik pakte de slip op en rook aan de stof rond het open kruis, ik rook opnieuw de heerlijke intieme geur van Els mijn huishoudhulp. Ik begreep dat ze geil was geworden van de natte slip in de wasmand en zeer waarschijnlijk had ze zichzelf naar een hoogtepunt gevingerd. Els zou pas maandag weer komen. Ik besloot om die dag vrij te nemen en afwachten wat er zou gebeuren als ze mij in bed zou aantreffen. Het was nu vrijdag. Doordat ik de afgelopen week wat langer had gewerkt besloot ik wat later aan het werk te gaan. Net toen ik in de auto wilde stappen om naar mijn werk te gaan kwam de postbode aanfietsen, een jonge vrouw van naar ik schatte achter in de twintig, toen ik haar aansprak met de vraag waarom ik steeds de post van nummer vijfentwintig in mijn postbus had kreeg ze een rode kleur en stotterde: “Ik, ehhh, ehhhhh, die mevrouw, ehhhhh, heeft , ehhhh, mij gevraagd dat te doen.”

Nu begreep ik alles. Ik besloot mijn buurvrouw terug te pakken en sprak met de postbode af dat ze morgenochtend mijn post bij haar in de bus moest doen. De postbode was allang blij dat ik niet boos was geworden en zei: “Natuurlijk, dat zal ik doen,” waarna ze verder ging en ik in mijn auto stapte. Die avond haalde ik de postbus die bij mijn inrit stond weg zodat de post door de brievenbus van mijn voordeur moest. Toen ik ’s avonds voor mijn computer zat, keek ik naar een video waarop een oudere vrouw op haar knieën zat en vanachter werd geneukt door een jongen die hooguit twintig jaar was en een lul had van minstens drieëntwintig centimeter lang en zes centimeter dik. Met de gedachte bij Olga en mijn hulp Els begon ik langzaam aan mijn lul te trekken en kwam samen met de jongen op de video klaar waarbij ik mijn zaad in de palm van mijn andere hand spoot. De jongen op de video had zijn lul teruggetrokken en spoot een vijftal krachtige stralen sperma over de rug van de vrouw. Daarna liep ik naar de badkamer maakte mezelf schoon. Toen ik wat stoppeltjes rond mijn lul voelde pakte ik mijn scheerspullen en scheerde de stoppeltjes weg zodat alles weer heerlijk glad was. Daarna stapte ik in bed en viel al snel in een diepe slaap.

De volgende ochtend was ik al vroeg opgestaan terwijl ik anders op mijn vrije zaterdag altijd uitsliep, al vroeg was ik gedoucht, had een lekker geurtje opgedaan maar deed geen kleren aan, ik had naakt zitten ontbijten en van de gedachte dat Olga niet al te laat bij mij aan de deur zou staan kreeg ik een stijve lul. Na het ontbijt keek ik uit het raam en zag de postbode mijn huis voorbij lopen, ik wist nu dat het niet heel lang zou duren voordat Olga de inrit naar mijn huis op zou komen lopen. Het duurde slechts drie kwartier toen ik haar zag aankomen, ze was gekleed in een kort, strak leren rokje dat zo kort was dat de boorden van haar rode nylonkousen er onderuit kwamen en de zilverkleurige clips van de jarretelbandjes waren te zien, verder droeg ze een rode blouse met veel kant waarvan zij de bovenste knoopjes had losgelaten, aan haar voeten droeg ze zwarte, open schoenen met hakken van zeker twaalf centimeter, haar lange haren droeg ze los golvend langs haar hoofd en over haar schouders. Zonder ook maar te zwikken met haar voeten kwam ze op de deur toe lopen met mijn post in haar hand.

Naakt als ik was en met een geile lul waarop al een grote druppel geil vocht was verschenen liep ik naar de deur en net voordat Olga de post in de brievenbus wilde doen deed ik de deur open. “Ik, euh, ik euh, heb, euh, jouw post.” Stotterde ze en toen het tot haar doordrong stapte ze naar binnen, duwde de deur dicht, sloeg haar armen om mijn nek en voordat ze haar lippen op die van mij drukte en mij heftig begon te tongen zei ze: “Oh… ja, ik ben bloedgeil en ik ga met jou neuken.” Terwijl ze mij heftig aan het tongen was trok ik haar kleren uit, eerst haar blouse, daarna haar rokje, ze droeg geen string of slip, verder alleen een kwart cup beha die haar grote, nog redelijk stevige borsten ondersteunde. Daarna gleed mijn hand tussen haar benen en ik voelde een heerlijk gladgeschoren kut die drijfnat was. Toen ik mijn vingers tussen haar dikke opgezwollen schaamlippen liet doorglijden en haar grote clit beroerde ging er een rilling door haar lijf en zei ze: “Ik wil die pik in mijn kut voelen.” In de hal van mijn bungalow ging Olga op handen en knieën zitten waarna ik op mijn knieën achter haar ging zitten en mijn lul als vanzelf zijn weg vond naar haar hunkerende neuksleuf.

Toen mijn eikel de weg had gevonden ramde ik in één beweging mijn lul tot aan zijn wortel haar kut, waarbij mijn ballen tegen haar gladgeschoren venusheuvel sloegen. “Oh… ja… ho… ja… ha,” kreunde ze en haar hele lichaam schokte van genot. “Oh… neuk me, neuk me keihard,” kreunde ze. Ik begon nu keihard mijn lul in haar kut te rammen en mijn ballen kletsten telkens tegen haar buik die nat was geworden van het geil dat uit haar kut drupte, waardoor er telkens een kletsend geluid was te horen. “Oh… hoe… ja… lekker!” Kreunde ze en weer gingen er rillingen van genot door haar lichaam. Ik was intussen ook bloedgeil geworden en ik voelde al langzaam het zaad uit mijn ballen opborrelen. Ook Olga voelde dat mijn lul begon te trillen en spande nu haar kutspieren strak aan waardoor het leek alsof mijn lul werd afgekneld en waardoor mijn orgasme nog even werd uitgesteld. Opeens voelde ik haar kutspieren ontspannen en riep ze luid: “Oh… ja… ik kom!” Waarna haar lichaam heftig begon te schokken en het leek alsof er oneindig veel geil uit haar kut tegen mijn buik sproeide. Natuurlijk kwam ik op het moment dat ze haar kutspieren ontspande meteen klaar en spoot met kracht een viertal dikke stralen warm sperma in haar geile spleet.

We bleven nog even in deze houding zitten maar Olga had nog niet genoeg, we stonden op en ik nam haar mee naar mijn slaapkamer. Wij gingen op bed liggen waarna Olga aan mijn wat slapper geworden lul begon te sabbelen waarna hij alweer snel keihard werd. Daarna ging ze op haar rug liggen, spreidde haar benen en trok haar knieën op, ik ging op mijn knieën tussen haar benen zitten en zag dat de slierten sperma van daarnet uit haar kut lekten. Ik boog voorover waarbij mijn lul gelijktijdig haar natte neuksleuf binnen gleed en toen ik op haar lag en met mijn handen haar grote borsten masseerde die nu een beetje naast haar lijf hingen begon ik langzaam op en neer te bewegen waarbij mijn lul uit en weer in haar kut gleed, gelijktijdig lagen we nu ook te tongen. Na een poosje sloeg Olga haar benen om die van mij en begon daarmee het tempo aan te geven waarmee ik haar moest neuken, daarbij gleden haar nylonkousen langs mijn benen waardoor er een statische lading vrijkwam die een knisperend geluid liet horen.

Olga was geil… bloedgeil, ze kreunde opnieuw dat ik haar hard moest neuken en met haar voeten tegen mijn billen gaf ze het tempo aan waarin ik haar moest neuken. Oh… lekker geil… maak me klaar,” kreunde ze en ik voelde haar kutspieren opnieuw strak om mijn eikel. Terwijl het zaad uit mijn ballen omhoog kwam om vervolgens met kracht in haar kut te spuiten begon Olga heftig te schokken en weer voelde ik haar geile vocht tegen mijn buik sproeien toen ze tot een heftig orgasme kwam, daarna ging ik naast haar liggen en lagen we nog een tijdje te tongzoenen.

Olga lag met één hand aan mij slappe pik te trekken en ik was haar grote borsten, waarvan de tepels nog steeds hard waren, aan het masseren. Na een tijdje was mijn lul weer stijf geworden en kwam Olga boven mij zitten en liet haar grote kut waaruit lange slierten sperma, vermengd met haar kutgeil, drupten over mij stijve lul zakken totdat hij tot aan zijn wortel in haar was verdwenen en begon mij te berijden, gesmeerd door het sperma en kutgeil gleed zij over mijn buik een gleed mijn lul uit en weer in haar kut. Bij elke beweging voelde ik haar harde clit langs de schacht van mijn lul. Olga was nog steeds bloedgeil en begon steeds sneller over mijn buik te glijden waarna ze even later luid kreunend twee keer achter elkaar tot een heftig orgasme kwam. “Oh… hoe… ja, ho, ja!” Waarna ze uitgeput op mij kwam liggen en mij nog een tijdlang lag te tongen.

Daarna stapte ze uit bed en begon Olga zich aan te kleden. Ik stapte ook uit bed, waarna ze met knikkende knieën naar de deur liep, ik liep achter haar aan en na een korte tongzoen liep ze weg en toen ik door de ruit van de voordeur keek zag ik haar voeten zwikken over het pad naar de weg, voorlopig had ze genoeg gehad.

Wouter