Els de huishoudster

Het was maandagochtend, ik was al uit bed geweest om te douchen want ik had die nacht een natte droom gehad waarin ik hevige seks met Els, mijn huishoudster, had gehad, ik had mijn slip, met de nog natte inhoud, in de wasmand gegooid naast de vlinderstring die zij de vorige keer had achtergelaten en was daarna weer in bed gegaan in afwachting van de komst van Els, die ik wilde verrassen. Het was tegen negenen toen ik de sleutel in de achterdeur van mijn bungalow hoorde en de deur openging, het was Els die de keuken binnenkwam. Ik hoorde hoe ze een kopje onder de espressomachine zette waarna zij de knop indrukte en de machine zijn werk begon te doen, normaal ruimde ze eerst de keuken op maar nu liep ze rechtstreeks naar de badkamer en haalde haar vlinderstring, en mijn nog natte slip uit de wasmand, ze rook aan beide kledingstukken en ik hoorde haar zachtjes kreunen: “Hm…” Daarna liep ze met de kledingstukken in haar hand terug naar de keuken en dronk aan de tafel haar koffie, terwijl ze met één hand tussen haar benen haar clit masseerde en nadat de koffie op was ging ze aan het werk.

Nadat ze de keuken had opgeruimd was haar gang naar de slaapkamer waar ze de lakens zou gaan verschonen en daarna zou wassen, de deur had ik op een kier laten staan en toen ze de slaapkamer binnen stapte sloeg de schrik haar om de keel en stotterde zij: “Je bent… euh… je bent… euh, thuis!” Ik lag naakt op bed en mijn pik stond als een paal omhoog. “Ja, antwoordde ik. Ik wilde nu weleens de verse geur van je poesje ruiken.”

“Ja maar, euh, ja maar,” verder kwam ze niet want ik was uit bed gestapt had haar hoofd gepakt en drukte mijn lippen op die van haar waarna ze haar armen om mijn nek sloeg en we elkaar intens begonnen te tongen. Ik legde mijn hand op haar billen en schoof het jurkje omhoog, ik voelde de jarretelbandjes strak over haar billen spannen en toen ik mijn hand via haar heup naar de voorkant tussen haar benen liet glijden voelde ik dat ze ook nu weer een vlinderstring met open kruis droeg. Toen mijn vingers de opening van haar string hadden gevonden voelde ik hoe haar schaamlippen zich naar buiten persten en voelde ik ook dat de string rondom de opening drijfnat was.

“Hm… ja… ik ben zo geil.” fluisterde ze in mijn oor waarna ze mij weer heftig begon te tongen. Ik maakte haar jurkje los en liet dit langs haar lijf naar beneden zakken. Ze droeg nu nog alleen een zwarte kwart cup beha die haar kleine tietjes omhoog duwde waardoor ze iets groter leken, verder een bijpassende jarretelgordel en een zwarte vlinderstring met open kruis, aan haar benen droeg ze zwarte ragfijne netkousen. Nadat ik haar jurkje had uitgedaan duwde ik haar op bed, trok haar string uit, spreidde haar benen en ging op mijn knieën tussen haar benen zitten, boog voorover en liet het puntje van mijn tong tussen haar heerlijke gladde schaamlippen glijden. Toen ik met mijn tong haar harde roze knop beroerde kreunde ze van genot: “Oh… ja … lekker.” Ik likte het zilte vocht uit haar kutje, het smaakte heerlijk en de geur was zoals ik had geroken in haar stringetjes.

Ik kwam nu omhoog, plaatste mijn handen naast haar lichaam en bewoog net zolang met mijn onderlijf totdat de harde eikel voor de ingang van haar vochtige neukholletje zat en duwde mijn lul in één beweging haar kutje binnen totdat mijn ballen tegen haar billen kletsten. “Ow… ho… ja… ja, dat is geil,” kreunde ze, waarna ik mijn lul in hoog tempo in haar kutje pompte. Els sloeg haar benen om die van mij en voelde haar zachte netkousen langs mijn benen glijden. “Hm… ja, neuk me hard… neuk me keihard.” kreunde ze. Ik ramde mijn lul zo hard als ik kon in haar kutje en hoorde hoe mijn ballen telkens tegen haar drijfnatte billen kletsten. Els spande haar kutspieren nu strak aan en ik voelde hoe mijn zaad zich een weg zocht naar het topje van mijn eikel en vervolgens een vijftal dikke stralen sperma in haar kutje te spuiten.

“Oh… je… ja… ja… oh… ja… kreunde Els en ik voelde haar warme geil langs de schacht van mijn lul uit haar kutje vloeien.

Nadat we waren klaargekomen lagen we nog een tijdje te zoenen en daarna stapten we uit bed en gingen we douchen. Els zeepte mij aan alle kanten in en had vooral veel aandacht voor mijn lul. Toen we ons hadden afgedroogd liepen we naar de keuken en schonk Els koffie voor ons in. Ik vertelde Els dat ik het spelletje met ons ondergoed wel leuk vond en dat het tijd werd om iets verder te gaan. Els stelde voor om in het vervolg op zaterdag te komen omdat ik dan thuis was. Ik dacht even na en vertelde Els van de buurvrouw en de post en dat de buurvrouw ook op zaterdag… Els onderbrak mij en zei: “Een triootje, dat kan ook heel leuk zijn.”

“Ja, maar… eh, de buurvrouw is euh… veel ouder,” antwoordde ik. “Ja, en… als ik jou zo hoor is ze wel lekker geil.” Ik vertelde Els hoe het zo was gekomen met de buurvrouw, en dat ik uiteindelijk haar te pakken had genomen met het bezorgen van de post. “Hoe wist je zo zeker dat ze jouw post zou komen brengen.” Vroeg Els. “Olga zou meteen weten dat ik het spelletje met de post door had en dat ik haar positie had ingenomen, ze had alleen niet verwacht dat ik mijn postbus had verwijderd en ze naar mijn voordeur moest lopen.” antwoordde ik. Ik ging verder en zei dat ik Olga kon zien aankomen op de inrit en ik dan naar de deur kon lopen, ze had ook niet verwacht dat ik haar naakt zou opwachten want toen ik de deur opende zag ik een heftige schrikreactie maar al snel nam ze de leiding over en stond ze mij heftig te tongen. Ik vertelde nog wat Olga en ik daarna hadden gedaan waarna Els zei: “Ik zit alweer te soppen…” Ik antwoordde dat ze zich geen zorgen hoefde te maken omdat mijn lul ook al weer behoorlijk begon te jeuken.

Ik draaide mijn stoel om, zakte wat onderuit waarna Els op mijn schoot kwam zitten en waarbij ze tegelijkertijd mijn harde lul haar soppende kutje binnen leidde. Hm… mm… ja…, lekker.” Kreunde ik toen ik haar zachte vlees rond mijn lul voelde. Els had nu haar handen samengevouwen in mijn nek en leunde achterover waardoor haar kutje mijn hele lul omsloot. Langzaam begon ze nu heen en weer te bewegen, mijn lul gleed een stuk uit haar kutje en daarna voelde ik het warme sappige vlees weer om mijn lul sluiten, dit was echt geil, ik voelde dat mijn bovenbenen nat werden van haar kutgeil en als glijmiddel tussen onze lichaamsdelen diende. Els gooide haar hoofd achterover waarbij haar mooie lange haren los hingen, ze sloot haar ogen en terwijl ze weer zachtjes naar mij toe gleed en mijn lul weer in haar sappige kutje verdween kreunde ze: “Oh… ja! Lekker, hm…” Het was heerlijk zoals Els mij nu aan het neuken was, ik werd bloedgeil en moest mij beheersen om niet meteen klaar te komen.

Terwijl Els langzaam het tempo begon op te voeren draaide ik met mijn duimen en wijsvingers rond haar harde tepels die hierdoor nog harder en langer werden. “Hm… ja,” kreunde Els opnieuw. Ik voelde haar kutspieren samentrekken rond mijn snoeiharde lul, ik moest mijn orgasme ophouden want ik wilde samen met Els klaarkomen. Pas toen ik voelde dat het lichaam van Els begon te schokken en ik haar geil langs mijn benen voelde lopen liet ik mezelf gaan en spoot ik een viertal dikke stralen warm zaad in haar kut terwijl Els mij nog wild aan het neuken was en tot een heftig orgasme kwam. Daarna boog Els naar mij toe en drukte haar lippen op die van mij en voelde ik haar tong mijn mond binnendringen. We waren elkaar heerlijk zacht aan te tongen terwijl mijn slap geworden lul nog steeds in haar drijfnatte kutje verbleef. Nadat we elkaar een tijdje hadden getongd voelde ik mijn lul weer groeien waardoor Els haar onderlichaam strak tegen dat van mij aandrukte zodat ze maximaal kon genieten van de groei van mijn lul in haar kutje.

Toen mijn lul weer helemaal stijf was legde ze opnieuw haar handen gevouwen in mijn nek, leunde ver achterover en begon mij als een wilde te neuken, door het vele geil tussen onze lijven hoorden we bij elke beweging soppende geluiden. Els ging zo hard tekeer dat we beiden al snel weer tot een hoogtepunt kwamen en Els hijgend tegen mij aan kwam zitten. “Pffffffff ” blies ze tussen haar lippen. “Dat was nog eens neuken.” Els stond op van mijn schoot en samen liepen we naar de badkamer om al het geil van onze lichamen te wassen, daarna kleedden we ons aan en ging Els verder met de huishoudelijke klusjes. Ik stapte in mijn auto een reed naar mijn werk. Toen ik weer thuis kwam was Els bezig met eten klaar te maken. “Moest jij niet naar huis,” vroeg ik verbaasd. “Door geile omstandigheden ben ik vanmorgen wat later begonnen dus werk ik nu wat langer door,” antwoordde Els. “Hoezo later begonnen, voor de tijd dat wij samen hebben geneukt hoef jij niet langer door te werken” zei ik. “Nee…” antwoordde ze, “Dat bedoel ik niet,” waarna ze vertelde dat toen ik vanochtend net weg was gereden Olga aan de deur stond en zei dat ze graag kennis wilde maken met de hulp van Victor.

Ze was, zoals je al verteld had, weer super uitdagend gekleed, ze droeg een felkleurig strak jurkje dat zo kort was dat het maar net haar kruis verborg, onder het jurkje droeg ze ragfijne witte netkousen waarvan de boorden onder het jurkje uitkwamen en er zelfs nog een stukje bloot been was te zien en ook nog een stukje van de witte jarretelbandjes. Het jurkje had zo’n diepe hals uitsnede dat door de witte push up beha haar grote tieten er bijna uit rolden. “Mag ik binnen komen voor een kop koffie,” had ze gevraagd. Hoewel ik de lul van jou nog in mijn kutje voelde werd ik alweer geil van deze vrouw, die ondanks haar leeftijd er nog geweldig uitzag. Toen ze binnen was en ik de deur achter haar had gesloten legde ik mijn handen in haar nek en ik drukte mijn lippen vol op die van haar. Olga beantwoordde mijn verzoek meteen want ik voelde haar tong mijn mond binnen dringen en we stonden elkaar heftig en intens te tongen, vertelde Els. “Toen, zijn jullie meteen in bed gedoken,” vroeg ik nieuwsgierig.

Els ging verder en vertelde dat ze eerst nog onder het jurkje van Olga had gevoeld of ze een string of slip droeg maar die had ze thuis gelaten en voelde ik een heerlijk gladgeschoren en zeiknatte kut. Daarna nam ik haar mee naar jouw slaapkamer en nadat ik haar jurkje had uitgetrokken en haar beha had losgemaakt begon ik haar grote borsten te likken, ik beet zachtjes op haar tepels en zoog aan haar grote donkerbruine spenen. Daarna kleedde Olga mij uit en zoog een tijdje aan mijn harde tepels, daarna gingen we op bed liggen en begonnen we onze kutjes te likken. Het was supergeil en het was ook de eerste keer dat ik het echt met een vrouw deed. Ik had vroeger met vriendinnetjes wel eens wat gevingerd maar verder was het nooit gekomen. Ondertussen had Els het eten op tafel staan waarna ze verder vertelde: “Het was zo lekker en we waren allebei zo geil geworden dat we al heel snel klaarkwamen waarbij het geil overvloedig uit ons beide kutjes vloeide. Ik moest daarna wel weer het bed verschonen, maar dat had ik er wel voor over,” zei ze. “Daarna hebben we samen nog koffie gedronken en wat gekeuveld waarna ze weg ging. Ik kon weer verder met mijn werk,” zei Els.

“Het was lekker,” zei ik toen ik de laatste hap naar binnen had gewerkt. Ik was intussen van het verhaal behoorlijk geil geworden en had eigenlijk wel zin om Els nog een keertje te neuken. Els ruimde de tafel af, deed alles in de afwasmachine en toen ze klaar was zei ze glimlachend: “Oké, dan zie ik je zaterdag weer,” en terwijl ze wegliep gaf ze nog een knipoog.

De volgende zaterdag was Els alweer vroeg bij mij, ze droeg dit keer een strakke jeans en omdat ik de contouren kon zien zag ik ook dat ze een string droeg, verder droeg ze alleen een strak shirt en geen beha want haar kleine stevige tietjes tekende zich mooi af in het shirt. Ze had ook een kleine weekendtas bij zich die ze in mijn slaapkamer zette. “Blijf je slapen,” vroeg ik gekscherend, ze lachte alleen maar. Els deed die dag haar werk zoals ze dat gewoonlijk op donderdag deed, wel lunchten we samen en aan het begin van de avond bestelde ik een paar pizza’s. Nadat de bezorger die had gebracht aten we die samen op, een lekker rood wijntje erbij maakte de maaltijd compleet. Nadat Els na het eten alles had opgeruimd vroeg ze of ze mocht douchen. “Natuurlijk,” antwoordde ik verbaasd en vroeg: “Ga je meteen hierna uit?” Els kwam naar mij toe, gaf mij een zoen op mijn mond en zei: “Nee, ik ga douchen en daarna kleed ik mij aan en blijf ik vanavond gezellig bij jou.”

Daarna liep Els naar de douche en na een drie kwartiertjes kwam ze de kamer binnen, ze ging voor mij staan en zei: “En?” Ze was gekleed in een zwart wijdvallend en kort leren rokje met daarop een witte blouse met veel kant, onder het rokje droeg ze wit, glanzende nylonkousen, aan haar voeten droeg ze schoenen met dunne bandjes en hakken van negen centimeter, toen ze haar rokje een klein stukje optilde zag ik de witte jarretelbandjes met goudkleurige clips vastgemaakt aan de brede boorden van haar kousen. Toen Els naar mij toe boog om mij een zoen te geven viel haar blouse open en zag ik dat ze een wit body droeg met kwart cups die haar toch al stevige kleine tietjes mooi lieten uitkomen. Nadat ze mij een zoen had gegeven zei ze: “En… ga jij je ook nog wat opfrissen voor de avond?” Ik kwam meteen uit mijn stoel en liep met een snoeiharde lul in mijn broek naar de badkamer.

Voor ik onder de douche stapte smeerde ik mijn gezicht in met een scheergel waarna ik de opkomende stoppels wegscheerde, toen ik met mijn hand langs mijn lul voelde merkte ik dat ook hier de stoppeltjes weer tevoorschijn waren gekomen, ik deed een nieuw mesje in de houder, smeerde het gebied in met gel en begon mij ook daar glad te scheren. Ik zette één voet op een krukje zodat ik ook goed de onderkant van mijn ballen kon bereiken en ook het gebied rond mijn sterretje. Daarna liep ik naar de slaapkamer, trok een kleine uitdagende slip aan en een strakke jeans, verder nog een strak shirt en deed mijn favoriete luchtje van Jean Paul Gaultier op. Toen ik klaar was liep ik naar de kamer en keek verrast toen ik zag dat Olga er ook was. Ze kwam op mij toelopen, drukte haar lippen op die van mij, waarna ze zei: “goedenavond schatje.”

Even van mijn stuk gebracht keek ik naar Olga die gekleed was in een rood velours jurkje dat strak om haar lijf sloot en door de contouren kon ik zien dat ze een kwart cup beha droeg die haar grote borsten bijna uit de grote hals van het jurkje duwden. Aan haar benen droeg ze zwarte fantasie nylonkousen en aan haar voeten rode schoenen met hakken van zeker twaalf centimeter, haar lange zwarte haren hingen golvend langs haar hoofd en over haar schouders. Els liep intussen naar de keuken en kwam even later terug met drie koppen koffie en toen ik tussen de beide dames op de grote leren bank zat zei Olga: “Els en ik hebben afgesproken om je vanavond eens heerlijk te gaan verwennen.”

We dronken de koffie waarbij de twee nog eens uitgebreid spraken over hun ontmoeting van afgelopen donderdag. Toen ik een tijdje later opstond, de kopjes naar de keuken bracht en voor de dames een glas rode wijn inschonk kon het niet onopgemerkt blijven dat ik een knoert van een lul in mijn broek had en die knel zat in de veel te kleine slip.

Nadat ik voor mezelf een beugelfles bier uit de koelkast had gehaald en op tafel had gezet, pakte Olga mijn handen, ik stond voor haar terwijl ze zelf nog op de bank zat, ze maakte mijn broek los, liet hem zakken en met dezelfde beweging trok ze ook mijn slip naar beneden zodat mijn harde lul naar voren zwiepte. Daarna pakte ze met één hand mijn lul vast, boog haar hoofd naar voren en sloot haar warme rode lippen rond mijn glanzende eikel waarna ze meteen ze de dikke druppel voorvocht met een snelle beweging weg likte. Els zat nu onderuitgezakt op de bank en haar hand zat tussen haar gespreide benen en ging langzaam met haar vinger over het topje van haar roze genotsknopje. Met haar andere hand masseerde Olga nu mijn ballen terwijl ze langzaam mijn lul haar mond binnen zoog. Steeds verder ging mijn lul naar binnen. Ik voelde al hoe mijn eikel tegen haar keelgat kwam, ze stopte dan even en even later zoog ze mijn lul weer een klein stukje haar keel binnen, weer stopte ze even, net zo lang totdat ik haar lippen tegen mijn buik en ballen voelde.

Ze heeft mijn lul helemaal in haar keel, dacht ik verbaasd bij mezelf en ik werd hiervan bloedgeil. “Hm, lekker geil, hm…” kreunde ik. Toen Olga merkte dat ik bijna ging klaarkomen stopte ze, en ze liet mijn lul uit haar keel glijden, waarbij er grote slierten speeksel uit haar mond drupten. Els had intussen haar leren rokje en blouse uitgetrokken en droeg nu alleen nog haar jarretelbody met open kruis en terwijl Olga naar de badkamer was gelopen om het speeksel weg te vegen nam Els mij mee naar de slaapkamer. Onder het lopen deed ik nog mijn shirt uit en toen we in de slaapkamer waren duwde Els mij op bed, kwam op haar hurken boven mij zitten en liet haar lekkere gladgeschoren kutje over mijn snoeiharde lul zakken totdat hij aan zijn wortel in haar was verdwenen. “Oh… ja…” kreunde ze zacht en er ging een rilling door haar lichaam.

Intussen was Olga ook de slaapkamer binnen gekomen en had haar rode jurkje uitgedaan. Haar mooie volle borsten lagen stevig op haar kwart cup beha en haar tepels waren keihard. Terwijl Els nu langzaam heen en weer begon te glijden kwam Olga boven mij zitten met haar kut precies boven mijn mond zodat ik haar kut kon likken, ze was zeiknat, de druppels geil kwamen in mijn mond en toen ik haar dikke opgezette clit met mijn tong aanraakte kreunde ze. “Oh… ja… ja, dat is lekker Victor, ga door!” Ik merkte dat Els en Olga naar elkaar toe bogen en elkaar begonnen te tongen. Daardoor, ging Els sneller heen en weer begon te bewegen en ik voelde de kut van Olga strakker op mijn mond drukken.

Ik was geil en het kostte mij enige moeite om niet meteen klaar te komen. Ik genoot volop van het natte kutje dat mijn lul omsloot, dat nu hard heen en weer gleed over mijn lul. Het vele geil dat uit de kut van Olga vloeide kon ik maar nauwelijks doorslikken en veel daarvan liep via mijn mondhoeken mijn nek langs en kwam op het bed terecht. Het kon nu nooit meer lang duren voordat er iemand zou klaarkomen, aan het gekreun van beide vrouwen was dat duidelijk te merken. “Oh… Ja… ha… ja!” Kreunde Els. “Hm, ja! Ha… ja,” kreunde Olga op haar beurt en toen ik vervolgens voelde dat Els haar kutspieren begon aan te spannen kon ik mij niet meer inhouden en met schokken spoot ik een vijftal stralen sperma met kracht in het kutje van Els die hierop ook klaarkwam en ik forse straal geil uit haar kutje liet spuiten. Ook Olga kon zich nu niet meer beheersen en alsof ze haar blaas aan het legen was liep haar geil met grote hoeveelheden over mijn gezicht en langs mijn nek.

We hebben de avond en nacht heerlijk met elkaar liggen geilen en toen ik uiteindelijk vijf keer was klaargekomen, waarvan de laatste keer met veel moeite viel ik tussen de twee vrouwen uitgeput in slaap. Toen ik de volgende ochtend wakker werd hadden de vrouwen een uitgebreid ontbijt gemaakt met veel eieren en spek. Els is intussen bij mij ingetrokken en we hebben een uitstekend seksleven. Af en toe komt Olga ook nog langs maar sinds ze iets heeft met de nieuwe postbode komt ze meestal alleen maar nog maar voor een kop koffie en om te vertellen dat hij zo lekker kan neuken met zijn grote dikke pik.

Wouter