Het was hoog zomer en Britt, die blind was geworden voor haar eigen unieke schoonheid, stond op het punt om een heerlijk avontuur te beleven dat haar terugbracht naar haar stralende, sensuele vrouwelijkheid. Britt stond naakt voor de spiegel in de slaapkamer. Het was zondagochtend en ze was nog niet zo lang wakker. Ze had haar dochtertje horen roepen en was daarom uit bed gekomen. Ze had even geplast en wilde nu douchen om de dag te beginnen. Ze was verder alleen: haar vriend was naar het voetbalveld voor de wekelijkse wedstrijd. Een beetje slaperig nog keek ze naar haar spiegelbeeld in de manshoge spiegel: Ze zag een wat mollige jonge vrouw met brede heupen en schouders, een vrij gedrongen bovenlichaam en weinig taille. Haar mollige buik was na haar zwangerschap gebleven en deze was met een plooitje over haar venusheuvel gaan hangen. Haar volle buik ging vloeiend over in haar Rubensiaanse heupen, ze pakte ze even zuchtend vast.

Haar bijna zwarte haar krulde halflang langs haar brede, ronde gezicht en vormde een mooi contrast met haar lichte huid. Ze keek meewarig naar haar mond, haar dunne bovenlip. Ze keek zichzelf in de ogen, ze waren mooi kastanjebruin maar niet erg groot. Haar borsten presenteerden zich in afgeplatte halfronde vorm op haar brede borstkas. Britt was wel oké met haar borsten, ook al hadden ze wel iets te lijden gehad van het zogen van haar kindje, ze waren redelijk groot en dat was een prettige bijkomstigheid van haar gewichtstoename sinds de zwangerschap. Ook haar billen konden er mee door vond ze zelf. Ze waren ook wat dikker geworden maar nog wel stevig. Gelaten keek Britt naar haar spiegelbeeld. Ze had zichzelf nooit echt aantrekkelijk gevonden, na de zwangerschap had ze erin berust dat ze zich nooit meer écht sexy zou voelen. Niet met haar lichaam. Ze voldeed in weinig opzichten aan het schoonheidsideaal zoals dat werd voorgesteld in de media.

Haar zelfbeeld werd helaas bevestigd door haar vriend. Ze hadden sinds een jaar of vijf een relatie en woonden al weer zo’n vier jaar samen. Peter raakte haar sinds hun meisje geboren was, zo’n drie jaar geleden, bijna niet meer aan. Ze hadden nog wel eens seks maar die was vrij onpersoonlijk. Peter nam haar nog wel eens op z’n hondjes maar hij deed dat vooral voor zijn eigen gerief en op momenten dat hij aangeschoten thuis kwam uit de kroeg of van de voetbalclub. Het was niet dat het haar helemaal koud liet maar erg bevredigend was het zeker niet. Meestal neukte hij haar snel en onbehouwen en kwam dan snel in haar klaar waarna hij zich terugtrok en vrijwel onmiddellijk in slaap viel. Britt was dan vaak net pas nat en opgewonden. Meestal sleepte ze zich dan naar de badkamer en gebruikte dan haar vingers en de douchekop om zichzelf zittend op de rand van het bad tot een orgasme te brengen. Als het orgasme wegebde en ze steunend tegen de muur weer bij zinnen kwam ervaarde ze vaak een leegte waarvan ze niet wist hoe ze die kon opvullen. Britt miste dat Peter haar begeerde als vrouw, dat hij haar minnaar was. Dat hij alleen haar poesje nog leek te begeren gaf haar vanzelfsprekend geen voldoening.

Ze voelde zich net een bedelaar en dat was nou net de reden dat ze toch genoegen nam met de sporadische ruwe kortstondige neukpartijen. Het waren bijna de enige momenten dat ze de lust van een man ervaarde en gek genoeg deed dit haar gevoel van vrouwelijkheid op een heel basaal niveau toch goed. Ze vond het heerlijk om stevig genomen te worden, laat daar geen misverstand over bestaan, maar haar eigen seksuele energie werd er in hun seksleven maar gedeeltelijk mee omhoog gehaald. De extase van haar eigen lichaam ervaarde ze bijna altijd alleen. Britt probeerde er wel eens over te praten met Peter maar hij ontweek eigenlijk altijd dit soort gesprekken. Hij raakte geïrriteerd en dan hield ze er maar weer over op. Nee, hun relatie had betere tijden gekend en soms dacht ze wel eens dat er een ander in het spel was. Ze had hier geen enkel bewijs voor, maar van binnen knaagde er een onrustig gevoel.

Als moeder was ze gelukkig: ze hield zielsveel van haar kleine meid en daar haalde ze veel voldoening uit. Ook op haar werk was ze tevreden en ze kon haar ei goed kwijt. Britt werkte in het oosten van het land in een zorginstelling in de stad bij het dorp waar ze al bijna haar hele leven woonde. Ze kon goed overweg met de meeste van haar collega’s en dat was een belangrijk aspect van haar werkplezier. De meesten kende ze al jaren en dat gaf een vertrouwd gevoel.

Britt werkte nu al zo’n zeven jaar op deze plek en ze had sinds een jaar of vier een unitmanager die Tim heette. Britt was 28 en Tim was zo’n tien jaar ouder. Ze had een redelijk goed contact met hem, maar echt vrienden waren ze niet, buiten werktijd zagen ze elkaar eigenlijk nooit. Er had een jaar of twee geleden een merkwaardige kentering plaatsgevonden in de manier waarop Tim naar Britt keek. Ze vond het nogal verwarrend want ze kon het niet goed plaatsen. Hij leek haar lichaam met zijn ogen af te tasten als hij dacht dat zij dat niet in de gaten had, maar soms ook gewoon in een gesprek schoten zijn ogen even, al dan niet onbewust, naar haar borsten of buik en keek hij haar bijna verliefd in haar ogen. Hij werd ook amicaler en vroeg vaker hoe het met haar was, soms legde hij dan even een hand op haar schouder. De verwarring bestond er voor Britt uit dat het leek alsof hij seksueel geïnteresseerd was in haar en dat kon ze toch echt niet geloven. Ze vond Tim een aantrekkelijke man: hij was lang, gespierd en hij had een prettige zachte uitstraling. Zijn lichtbruine ogen twinkelden bijna altijd. Zijn donkerblonde opgeschoren haar gaf hem in combinatie met zijn brede kaken een erg stoer uiterlijk. Soms keek ze heimelijk naar zijn kruis en zag daar een stevig geproportioneerde bolling waarna ze beschaamd haar ogen afwendde. Het was pijnlijk, maar ze moest constateren: Tim was ‘way out of her league’. Enige sensuele interesse van zijn kant voor haar persoon leek Britt een onmogelijkheid. Maar na enige maanden was ze er toch van overtuigd geraakt dat hij haar aantrekkelijk vond, ze kon gewoonweg niet om zijn signalen heen. Een man denkt vaak dat hij zich verholen gedraagt maar elke vrouw ziet zonder moeite of een man geïnteresseerd is in haar. Brits overtuiging dat ze een niet begeerlijke vrouw was vertraagde deze observatie alleen maar een tijdje.

Britt ervaarde sinds de kentering een storm aan tegengestelde gevoelens in Tim’s aanwezigheid: Ze laafde zich aan de ene kant aan de aandacht die ze van hem kreeg en zijn begeerte deed haar opbloeien in haar vrouw-zijn. Aan de andere kant sloot ze zich ervoor omdat de spiegeling die ze ervaarde niet strookte met haar eigen lichamelijke zelfbeeld. Zijn lust voor haar maakte dan dat zij zich ongemakkelijk voelde. Als zijn ogen over haar lichaam dwaalde dan legde ze vaak onwillekeurig haar hand op haar buik omdat ze zich ervoor schaamde. In het contact deed ze laconiek en elke opmerking die ook maar in de buurt kwam van een compliment, als hij iets positiefs zei over haar haar of de kleren die ze aan had, wuifde ze dat weg en ging er snel aan voorbij.

Als ze thuis in de gelegenheid was om met zichzelf te spelen fantaseerde ze vaak over hem. Over hoe hij haar vastpakte en haar tegen zijn brede borst drukte en met zijn handen haar billen kneedde, terwijl ze voelde hoe zijn stijve lid tegen haar buik duwde. Hoe ze met haar hand in zijn broek reikte en zijn pik tevoorschijn haalde waarbij ze hem maar met moeite helemaal kon omsluiten. Soms vond ze zichzelf terug op de bank terwijl ze onder haar joggingbroek en haar slipje door haar donkere kutje vond, het dan streelde en smachtend zo aan haar collega dacht. Ze voelde dan hoe de stof van haar onderbroek langzaam natter werd en steeds sneller zichzelf vingerend kwam ze uiteindelijk ingetogen en met korte schokjes klaar. Soms, als ze meer tijd had en Peter was niet thuis, ging ze met opgetrokken gespreide benen op bed liggen en liet dan haar zwarte vibrator op en neer gaan in haar soppende rood gezwollen poesje. In gedachten voelde ze Tim’s grote stijve piemel die haar eerst langzaam en dan steeds sneller en dieper penetreerde. Met zijn grote sterke handen drukte hij haar benen uit elkaar en als ze haar best deed zag ze zijn harde pik boven de contour van haar buik op en neer gaan, steeds sneller en wilder. Als haar orgasme op het punt stond los te breken drukte ze haar speeltje, met haar hand achterlangs tegen haar billen gedrukt, zo diep mogelijk haar kutje in. In gedachten zag ze Tim haar vol overgave nemen en op het moment dat zij onstuimig klaarkwam fantaseerde ze dat hij zijn zaad grommend bij haar naar binnen spoot. De spieren in haar mollige buik, bekkenbodem en stevige billen krampten dan spastisch samen en met verbeten lippen schokte ze kreunend klaar.

Laatst was er iets opmerkelijks gebeurd op het werk. In de late namiddag van alweer een hete zomerdag was ze afgewerkt en liep ze naar Tim’s kantoor om hem goedendag te zeggen. Tim was blij met het hete weer want zijn lievelingscollega had weinig en luchtige kleren aan. Ze zag hem, zoals wel vaker, een beetje verlekkerd naar haar mollige lichaam kijken. Britt bleef een beetje op afstand omdat ze door het harde werken en het warme weer het idee had dat ze een beetje naar zweet rook, haar tas met deodorant had ze in de auto laten liggen.
“Hé collega, ben je klaar voor vandaag?” zei Tim vrolijk. “Ja, gelukkig wel”, zei Britt, “het was een heksenketel vandaag.” “Geniet van je vrije dagen en tot dinsdag, geloof ik” zei Tim. Britt groette hem en liep de deur uit naar haar auto. Ze stond net in haar tas, die ze op de motorkap had gezet, te zoeken naar haar deodorant toen ze voetstappen achter haar hoorde. Tim was haar achterna gelopen.
“Iets vergeten?”zei Britt. Tim zweeg even en zei toen: “Nou Britt, ik wilde je eigenlijk iets vragen. Je weet toch dat ik fotografeer in mijn vrije tijd hè?”. Britt antwoordde: “eh, ja dat heb je wel eens verteld”. Ze vond het een beetje raar dat hij hier over begon en ze kreeg een beetje een ongemakkelijk gevoel. Tim aarzelde even en zei toen stamelend: “Ik heb eens gedacht…ik zou heel graag eens foto’s van jou maken, mooi ergens in de natuur bijvoorbeeld”.

Britt schrok een beetje, lachte een scheve cynische lach en wilde bijna zeggen: ja dag, doe even normaal!, maar iets weerhield haar hiervan. In plaats daarvan zei ze schertsend: “Omdat ik zo’n lekker ding ben zeker” en toen was ze even stil. Tim zweeg ook. Ze hoorde zichzelf vervolgens zeggen: “Ja, da’s goed, maar wel zo hè,”waarbij ze even aan haar tanktop plukte. Ze schrok hier zelf een beetje van omdat ze hiermee de suggestie wekte dat hij van plan was om haar naakt te fotograferen. “Eh ja…nee, natuurlijk, zo”en Tim straalde van oor tot oor omdat hij niet kon geloven dat ze ja had gezegd tegen zijn voorstel. Ze spraken af om volgende week zondag naar het bos te rijden net over de grens waar de natuur bijzonder mooi was. Met haar hart kloppend in haar keel en opwindende vlinders in haar buik reed Britt naar huis en kon die nacht maar moeilijk in slaap komen. Eenmaal in slaap droomde ze een wervelwind van beelden die vol lust en passie waren. Tim bespeelde, tergde en verwende Britt met zijn grote sterke lichaam op wel duizend manieren. Zou haar droom werkelijkheid worden?

In het bos net over de grens vonden Britt en Tim op de zondag een mooie afgelegen plek. Het was hoog zomer en Britt was luchtig gekleed in een katoenen harembroek en een tanktop waar ter hoogte van haar brede schouders speels de bandjes van haar BH tevoorschijn kwamen. Ze voelde een aangename opwinding en spanning terwijl ze over koetjes en kalfjes pratend samen met Tim door het bos liep. Ze had haar meest sexy string aangetrokken en genoot van de katoenen stof van haar harembroek die bij elke stap tegen de huid van haar verder blote ronde billen streek. Om haar hals glinsterde een zilveren ketting die ze zichzelf voor deze bijzondere gebeurtenis cadeau had gedaan. Tim was in een opperbeste stemming en maakte geregeld zogenaamd per ongeluk contact door iets te dicht naast Britt te lopen. Hij zag er stoer uit in zijn T-shirt zonder mouwen, zijn gespierde armen glommen een beetje. Soms keek Britt even naar zijn bermuda waar haar ogen vielen op Tim’s strakke billen die daar heerlijk heen en weer bewogen. Toen ze een dikke boomstronk tegen kwamen hielp Tim Britt er overheen door haar beet te pakken bij haar mollige heupen waar zijn handen onbedoeld gretig in haar zachte vlees klemden. Iets verderop gleed ze bijna uit toen ze met haar Crocs over nat mos liep, Tim ving haar van achteren op en raakte daarbij per ongeluk de zijkant van haar borsten aan. Britt voelde een aangename sensatie die ervoor zorgde dat haar tepels zich oprichtten. Ze voelde zich tegelijk ongemakkelijk en opgewonden toen ze zag dat ze te zien waren door de stof van haar top.

Tim pakte zijn camera en begon spontaan foto’s te maken van de omgeving. Britt zei: ”Ik kwam hier vroeger wel eens, ging ik stiekem roken met vriendinnetjes” en ze liep iets vooruit terwijl ze in zichzelf gniffelde. “Het is best mooi hier” voegde ze er aan toe. “Het is zeker mooi hier, helemaal nu zo’n mooie vrouw het plaatje compleet maakt” zei Tim en hij begon gelijktijdig foto’s te maken van Britt tegen de achtergrond van de bomen. Britt werd stil van zijn opmerking. Ze voelde een schreeuw van binnen die zich wilde uiten in een volledige overgave aan de diep gevoelde en te lang ontkende sensualiteit van haar vrouw-zijn. Ze werd gelijktijdig geremd door een ingesleten minderwaardigheidscomplex dat slechts gevormd werd door haar idee dat ze geen aantrekkelijke vrouw was. Het feit dat Tim haar eigen overtuiging met zijn woorden nu ontdeed van hun fundament was een kwelling en bevrijding tegelijkertijd.

“Wil je eens hier tegen die boom gaan zitten?” vroeg Tim. Britt lachte schuchter en vleide zich toen wat ongemakkelijk tegen een grote kastanje. Ze wist zich geen houding te geven terwijl Tim zijn camera liet klikken. Met haar rechterhand bedekte ze haar buik en lachte ongemakkelijk in de camera en draaide dan haar hoofd met gesloten ogen weer weg. Tim kwam dichterbij en zei: “Ontspan maar lieverd, je bent erg fotogeniek!” Britt liet voorzichtig met gesloten ogen haar hoofd achterover vallen tegen de boom en spreidde haar benen terwijl ze haar hand nog steeds angstvallig op haar buik hield. Ze zuchtte diep. Ze vond dit zo moeilijk, maar tegelijkertijd kon ze geen weerstand bieden aan deze verrukkelijke man die haar de hemel in prees. “Weet je, Britt, je maakte er van de week nog een grapje over maar….. ik zou zo graag je mooie lichaam fotograferen, ik fantaseer al zo lang over hoe je er naakt uit ziet.” Britt opende haar ogen en lachte verlegen en ongemakkelijk.

“Nou, dat zou je wel tegenvallen hoor,” mompelde ze laconiek. Tim werd ontzettend opgewonden toen hij zijn bekentenis aan haar deed. Hij voelde zijn pik groeien en zijn eikel duwde met steeds meer kracht tegen de stof van zijn broek. Britt zag de groeiende bobbel in zijn broek en het wond haar op om Tim’s geslacht zo afgetekend te zien tegen de stof. Schuchter bewoog ze haar hand op haar ronde buik langzaam naar onder, onder het elastiek van haar broek door, schoof haar string opzij en bracht haar vingers naar haar kutje. Het was warm daar, en vochtig. Haar zweet mengde zich met haar kutvocht dat door haar opwinding in steeds grotere mate werd aangemaakt. Zachtjes wreef Britt over haar schaamlippen, draaide ze rondjes waarbij ze net haar klitje niet raakte. Ze sloot beschaamd en opgewonden haar ogen weer en kneep haar lippen op elkaar. Met haar linkerhand begon ze haar nek te strelen en al snel verplaatste deze zich via haar sleutelbeen naar haar borsten die ze afwisselend begon te strelen. Ze hoorde het geluid van Tim’s camera onophoudelijk klikken.

Met gesloten ogen trok Britt haar tanktop over haar hoofd en liet hem toen aarzelend naast zich neer vallen. Met een verlegen glimlach en gesloten ogen trok ze de cup van haar rechterborst en presenteerde hem zo aan de camera. Ook haar linkerborst duwde ze nu uit haar BH te voorschijn en haar beide tieten hingen nu ondeugend over de beugels. Haar tepels richtten zich zo mogelijk nog verder op. Voorzichtig wreef ze er met een vinger zachtjes over heen. Tim zei: “Mooi lieve Britt, mooi, wat een cadeautje!”. Aangemoedigd door zijn woorden ontdeed ze zich van haar zwarte BH waarna haar borsten ontspannen op haar brede borst hingen en meebewogen op haar in- en uitademing. Met haar handen duwde ze haar tieten iets omhoog en poseerde zo voor Tim. Nog steeds had ze haar ogen gesloten en voelde een mengeling van verlegenheid, schaamte en lust.

Britt bracht haar handen via de zijkant van haar bovenlichaam naar haar volle heupen en zette haar duimen onder de elastieken band. Even wipte ze haar voluptueuze kont omhoog en trok zo haar katoenen harembroek van haar billen. Verlegen wachtte ze even, maar na een paar tellen bracht ze haar voeten omhoog en trok ze haar knieën naar zich toe. Britt schoof in één zwier de broek over haar knieën, over haar enkels en haar voeten. Nu zat ze daar in alleen haar string met panterprint en de mooie nieuwe zilveren ketting om haar brede hals. Ze vond haar string een beetje ordinair maar dat wond haar juist op, het stukje stof was inmiddels bijna doorweekt van al het vocht dat zich in haar kruis verzameld had. Tim nam haar lichaam in zich op door de lens van zijn camera: Hij fotografeerde Britt’s voeten met haar mooie gelakte nagels. Britt voelde dat ze hem opwonden en ze bewoog haar tenen even speels op en neer. De camera klikte terwijl hij haar string in beeld bracht die zich parallel aan haar buikplooi, en daar gedeeltelijk onder verdwijnend, om haar brede heupen spande.
Tim zei: “Ik snap niet dat vrouwen altijd denken dat mannen alleen op dunne vrouwen vallen. Dat is echt zo’n onzin. Wat een schoonheid ben je toch!”

Tim’s woorden klonken als honing in Britt’s oren, hier had ze zo lang naar gesmacht. Ze opende haar opgetrokken benen ietsjes en bracht haar hand opnieuw onder de stof van haar slipje. Zachtjes vingerde ze zichzelf terwijl Tim haar vastlegde. Haar zwarte haartjes krulde verleidelijk om de rand van haar string. Het voelde zo geil, ze voelde zich hemels en zo vrouwelijk en begeerd en alles wat ze al die jaren in haar relatie met Peter had moeten ontberen. Tim kaderde haar brede ronde gezicht dat nu straalde van zinnelijkheid. Soms keek ze heel even in de lens met samengeperste lippen. En silhouet fotografeerde hij haar brede bovenlichaam waarop haar borsten met harde tepels torenden en haar zwarte haar krullend in haar nek viel. In een andere foto bolde haar buik op tussen haar stevige bovenbenen en was er nog net een streepje van haar gitzwarte schaamhaar te zien.

Britt stond op en draaide zich om met haar gezicht naar de boom. Met haar ronde stevige kont naar Tim toe gedraaid trok ze haar string langzaam over haar volle heupen tussen haar billen uit. Ze stapte uit haar doorweekte slipje en wierp het plagend richting haar fotograaf. Tim ving het in zijn vrije rechterhand en bracht het naar zijn gezicht waar hij er diep aan snoof. Hij werd bijna gek van opwinding toen hij de geur van haar kutje opsnoof. Hij legde de camera neer en Britt, die met haar handen tegen de boom geleund en nog steeds met haar rug naar hem toe stond, zag toen ze omkeek hoe Tim zijn grote lul uit zijn broek had gehaald. Ze was blij verrast dat Tim’s pik in het echt net zo groot was als in haar fantasieën. Ze zag hoe hij langzaam zijn hand over de hele lengte van zijn stijve pik schoof terwijl hij verlekkerd naar haar naakte lichaam keek. Britt voelde een scheut van diepe opwinding door haar lichaam gaan. Langzaam zeeg ze door haar knieën waar deze steun vonden in het zachte groene mos. Ze zat nu uitdagend met haar kont naar achteren gestoken waarbij ze met haar armen tegen de brede boom leunde. Kom maar op, dacht ze, verslindt me.

Het was hoog zomer en Britt, die blind was geworden voor haar eigen unieke schoonheid, stond op het punt om een geil avontuur te beleven dat haar terugbracht naar haar stralende, sensuele vrouwelijkheid. De lust en het verlangen hadden gewonnen. Vol overgave drukte Britt haar billen omhoog en haar benen uit elkaar. Haar rug maakte ze hol en ze kantelde haar brede heupen waardoor Tim een niets verhullende blik werd gegund op haar verlangende kut. Druppeltjes kutgeil op de krullende gitzwarte haartjes die haar vagina en kontgaatje sierden, glinsterden in het zonlicht dat door het bladerdek naar beneden viel. Dat de zwaartekracht zich in deze positie haar buik toe-eigende kon haar nu niet zoveel schelen. Ze hoorde de camera nog drie keer klikken, en toen een tergende kreun. Het volgende moment voelde ze twee grote sterke handen die haar bleke billen stevig beetpakten. Ze duwden ze uit elkaar en kneedden ze, Britt voelde hoe deze masserende bewegingen haar gezwollen natte schaamlippen soms even uit elkaar trokken en hoe ze een opwindende sensatie voelde die ook haar sterretje niet onberoerd liet. Tim zat nu op zijn knieën schuin achter haar. Opeens gleed één van Tim’s grote handen onvoorzien tussen haar benen over haar hangende buik waarbij hij een op en neer gaande strelende beweging maakte. Hierdoor wreef zijn onderarm als vanzelf over haar natte kutje.

Britt voelde een mengeling van lust en schaamte door zijn aanrakingen. “Je bent zo mooi” zei Tim fluisterend, “laat niemand je iets anders wijsmaken”. Britt duwde haar hoofd naar achter en hijgde, haar gitzwarte haar plakte bezweet tegen haar bleke huid. Tim’s vingers kneedden een tijdje haar buik en dwaalden toen af over haar venusheuvel naar haar soppende kut. Ze had het niet meer en ze kon niet wachten tot haar Adonis haar zou nemen. Ze streelde en kneedde haar borsten, haalde haar hand door haar haar in haar nek en beet op haar hand van geilheid. Twee vingers drongen langzaam bij haar naar binnen en vonden daar haar warme natte verlangen. Tim duwde en speelde een beetje met zijn vingers waarbij hij af en toe precies heerlijk haar G-plek raakte. Britt kreunde dan diep en schokte met haar heupen. “Ja, ja lekker, zo”, was het enige wat ze bedeesd mompelend uit kon brengen. Tim trok toen plotseling zijn vingers uit haar kloppende schede en bracht ze naar zijn mond waar hij loom haar kutgeil van zijn vingers likte. Britt zag dat en lachte geil naar haar minnaar. Dat smaakte blijkbaar naar meer want Tim boog zich voorover en trok met beide handen Britt’s gezwollen poesje open. Gulzig begon hij aan haar donkere gekartelde schaamlippen te sabbelen waarbij hij soms plagerig aan haar haartjes trok met zijn lippen. Zijn tong vond haar klitje dat gezwollen smachtend wachtte op zijn aanrakingen. Britt schokte bij elke aanraking van haar genotsknopje en ze was niet ver meer van een orgasme verwijderd. Wat wilde ze graag zijn harde pik diep in haar voelen! Maar Tim was nog niet klaar en stuurde het puntje van zijn tong nu richting haar roze sterretje dat hij zachtjes en ritmisch begon te likken. Bij elke aanraking trok Britt’s kringspier onwillekeurig samen, ze vond het lekker maar voelde zich stout tegelijkertijd. Dit soort dingen deed Peter nooit bij haar.

Tim bewoog zich naar voren en boog met zijn brede bovenlichaam over Britt heen waarbij hij met zijn handen op haar onderrug en heupen steunde. Hij bracht zijn hoofd bij haar hoofd en drukte zijn neus in haar zwarte krullende haren en snoof haar geur op. Met één hand veegde hij haar haar achter haar oor, likte even over haar oorlelletje en fluisterde, hijgde zachtjes: ”Ik wil je Britt, ik wil je diep, diep nemen. Ik wil je vullen en ik wil je horen kreunen en je voelen kronkelen van genot”. Terwijl hij dit zei voelde Britt hoe zijn grote kloppende eikel op het ritme van zijn ongeduldige heupen tegen haar natte kutje op en neer wreef. Zijn zweet drupte in haar nek en op haar rug. Britt hijgde en kreunde ingetogen maar durfde niks te zeggen. Ze voelde hoe Tim met zijn hand onder haar door haar tieten zocht en ze zachtjes kneedde. Plagerig kneep hij in haar harde donkerroze tepels, Britt bewoog haar kont op en neer en kreunde diep. Ze werd gek van opwinding. Tim’s hand ging nu verder naar beneden en vond daar haar hangende buik. Even was daar weer het schaamtegevoel maar voordat ze de kans kreeg om zich terug te trekken in haar schulp voelde ze hoe Tim zijn kloppende eikel stevig tegen haar schaamlippen perste. Grommend duwde hij door en Britt voelde hoe zijn enorme erectie zich een weg baande tussen haar kloppende gezwollen schaamlippen. Ze was erg nat en daar was ze blij om gezien de omvang van Tim’s geslacht. Tim duwde beslist zijn dikke stijve pik diep bij Britt naar binnen. Ze voelde hoe zijn kloppende lengte haar bijna helemaal vulde. Ze slaakte een onderdrukte kreet. Tim richtte zich op en duwde met zijn grote handen Britt’s billen zo ver mogelijk uit elkaar waarna hij met veel kracht ook het laatste stukje van zijn heerlijke grote pik bij haar naar binnen stootte. Britt kreunde en voelde hoe Tim’s ballen bij deze beweging tegen haar gezwollen klit klapten. En toen…niks.

Tim bewoog zich niet en alles wat er was waren twee hijgende smachtende lichamen. Britt voelde hoe zijn pik in haar natte donkere kutje klopte en hoe ze werd gefixeerd door Tim’s grote handen die haar dwingend vasthielden en diep in het vlees van haar witte billen verdwenen. Druppels van Tim’s zweet petsten op haar billen en op dit geluid en de geluiden van het bos na was het stil. Na een aantal tellen begon Tim weer heel langzaam te bewegen. Tim zag hoe zijn stijve pik bij de terugtrekkende beweging Britt’s lipjes mee naar buiten trok en daarna weer naar binnen, hoe ze strak en nat zijn grote lid omsloten. Tim haalde diep en langzaam adem en zei: “O god Britt als ik nu sneller beweeg dan kom ik zo ongelofelijk klaar.” Tim kon zijn orgasme al bijna niet bedwingen bij de aanblik van zijn stijve piemel tussen Britt’s ronde witte billen. Britt kreunde alleen maar zacht en terwijl ze Tim in haar onderbuik op en neer voelde gaan vingerde ze zichzelf zo goed en kwaad als dat kon. Ze wilde dat hij kwam, dat hij haar volspoot met zijn warme zaad, maar zelf was ze ook stevig op weg naar een dramatisch orgasme.

Tim trok traag zijn grote stijve pik uit Britt’s kloppende kutje. Britt draaide zich om en plantte haar billen in het zachte mos, ze opende haar benen en speelde zachtjes met haar klitje. Ze liet haar hand over de zwarte haartjes op haar kletsnatte gezwollen schaamlippen gaan terwijl ze met haar andere hand haar borsten streelde. Tim vleide zich naast haar en begon haar intens te zoenen waarbij hij haar lichaam liefkoosde. Britt glom van het zweet en zijn grote hand vond daarom makkelijk zijn weg over haar dijen, haar natte zwarte poesje dat nu eventjes verwend werd door twee handen, haar volle buik en mooie borsten. Britt vond gulzig steeds zijn tong en drukte met haar hand zijn hoofd tegen het hare. Ze zocht op de tast Tim’s grote stijve piemel en begon, toen ze deze gevonden had, hem langzaam af te trekken. Ze kon niet geloven dat ze hier werkelijk lag met haar Adonis en dat hij zijn warme harde erectie kreeg door haar naakte aanwezigheid.

“Ik wil je lekker nemen…” zei Tim hijgend en hij bewoog zich van haar af en ging achter haar op zijn knieën tussen haar benen zitten. Met zijn sterke handen pakte hij Britt bij haar stevige enkels, omsloot ze dwingend en duwde zo haar gespreide benen dicht naar haar romp. Britt’s kont en kutje kwamen zo iets verder omhoog waardoor Tim zijn pik makkelijk bij haar naar binnen kon duwen. Tim keek Britt intens aan terwijl hij opnieuw zijn harde staaf tegen haar natte kutlipjes zette. Zonder zijn blik af te wenden stootte hij door en weer vulde zijn grote geslacht haar natte verlangende vagina. Precies zoals in mijn fantasie, dacht Britt en ze drukte haar kin tegen haar borst zodat ze verlekkerd kon toezien hoe Tim haar langzaam en diep neukte. Zijn buik was gespierd en glansde van het zweet en ze zag hem op en neer gaan bij de neukbewegingen die hij maakte. Tim bracht haar benen weer omhoog en vond met zijn mond Britt’s rechtervoet. Terwijl hij haar langzaam en diep neukte begon hij zachtjes en sensueel aan haar tenen te likken en sabbelen. Met zijn vingers masseerde hij zachtjes de zool van haar voet. Britt kreunde en beet op haar lippen, deze sensatie was zo intens dat ze het bijna niet kon hebben! Tim werd hier erg geil van en bracht nu ook haar linkervoet naar zijn mond. Afwisselend sabbelde hij aan de tenen van haar linker- en rechtervoet waarbij hij zijn ogen sloot en dan weer opende waarbij hij Britt vol lust in haar ogen keek en genoot van haar zinderende opwinding. Hij synchroniseerde zijn tongbewegingen met het draaien van zijn heupen waardoor Britt goddelijke reeksen van elektrische schokjes voelde die zich bewogen van haar tenen door haar benen en tot explosie kwamen in haar vagina en onderbuik. Ze vingerde haar stijve klitje nu steeds sneller en ze voelde dat ze klaar ging komen. Zonder schroom begon ze nu steeds dieper en harder te kreunen, en haar buik en dijen trilden van de oplopende spanning. Tim bewoog nu iets sneller en kreunde: “Kom maar Britt, kom maar lekker klaar”. Ze gaf zich helemaal over aan de golf van extase die het volgende moment explodeerde vanuit haar schoot. Kreunend en snikkend, kermend kwam ze klaar. Haar heupen schokten en de spieren in haar buik en billen trokken ritmisch, spastisch samen. Tim voelde hoe golven vocht vrij kwamen uit haar kut en de samenknijpende ritmische bewegingen die zijn pik nu masseerden maakte hem gek van opwinding. Tim wierp zich op haar en bracht zijn handen langs haar nek onder haar hoofd waarbij hij met zijn ellebogen op haar brede schouders steunden. Met zijn vingers in Britt’s zwarte natte krullende haren bracht hij zijn gezicht dicht bij het hare terwijl hij diep kreunde. Britt’s opgevouwen benen werden naar beneden gedrukt onder zijn gespierde bovenlichaam. Zo werd ze dubbelgevouwen onder zijn zware gewicht en kon ze geen kant meer uit. Terwijl haar orgasme maar aanhield voelde ze hoe Tim steeds harder bij haar naar binnen stootte waarbij zijn ballen tegen haar kont klapten. Grommend ramde hij nu zijn harde neukstaaf bij haar naar binnen, stopte toen een fractie van een seconde…en kwam schokkend klaar waarbij Britt voelde hoe zijn dikke warme zaad in schijnbaar eindeloze golven tegen haar baarmoedermond spoot. Ze kwam om in hemelse lustgevoelens terwijl ze Tim’s gespierde billen vastgreep en hem zo hard mogelijk tegen zich aantrok alsof ze zich ervan wilde verzekeren dat hij geen druppel zaad in zijn ballen achterliet.

Hijgend en kreunend hielden ze elkaar vast en gleden zwetend over elkaars verhitte lichamen heen. Britt glibberde met haar handen over Tim’s brede rug die snel op en neer bewoog van de inspanning en de ontlading. Ze kuste hem op zijn gezicht en hun tongen vonden elkaar weer in een innige zoen die oneindig leek te duren. Zachtjes bewegend hield Tim zijn piemel stijf genoeg om in Britt te kunnen blijven. Bij elke achterwaartse beweging voelde ze hoe stroompjes van haar kutvocht vermengd met Tim’s sperma kietelend over haar kontgaatje sijpelden en een plasje vormde op het zachte groene mos. De hele middag bleven ze elkaar daar in het bos verwennen, Tim vervolgde zijn fotoshoot waaraan Britt zich nu zonder gêne overgaf. Als het verlangen te groot werd legde Tim zijn camera neer en begonnen ze opnieuw te vrijen. Britt had zich nooit kunnen bedenken dat ze ooit zou vreemdgaan maar het geschenk dat Tim haar deze dag gaf was te kostbaar om niet aan te nemen. Opnieuw voelde ze zich heel en geliefd en had ze haar vrouwelijke sensualiteit herwonnen.

Soms leek het wel alsof ze een verborgen leven leefde in haar relatie en gezinsleven. Britt voelde weinig ruimte om haar gevoelens te delen met de man waar ze nu al weer zo’n acht jaar geleden voor gekozen had. Ze was het zo gewend, eigenlijk was ze haar hele leven al een beetje introvert en nam ze snel genoegen met hoe het nu eenmaal was. Niet dat de mensen om haar heen dat nu zo door hadden, Britt kon goed mee in het sociale leven en in de kroeg in het dorp, als ze bier of wijn op had, werd ze soms best uitbundig. Ze kon ook best grappig uit de hoek komen. Maar binnen in haar was een privégebied dat haar vriend en familie niet echt te zien kregen.

Britt kon altijd op de voor haar typische manier laconiek reageren en zichzelf onbelangrijk maken. Ze voerde nooit het hoogste woord. Ze had een houding van ‘let maar niet op mij’. Maar de laatste tijd kwam ze niet meer weg met deze houding: Tim had haar gestrikt in zijn net van begeerte en lust. Regelmatig dacht ze verhit terug aan de zalige seks die ze een paar weken geleden met hem had gehad in het bos. Een paar dagen geleden had Tim haar op het werk in de gang terloops een envelop in haar handen geduwd, even keek hij haar zwoel aan en liep toen snel door. Britt voelde zich ontzettend opgelaten omdat ze vermoedde wat er in de envelop zat en ze spoedde zich ermee naar haar auto. Er was nog een collega in dienst en de bewoners van de afdeling waar ze werkte konden wel even alleen gelaten worden.

Met een kloppend hart en versnelde ademhaling sloeg ze het portier dicht, keek schichtig om zich heen en opende met trillende handen de envelop. Haar adem stokte toen ze de inhoud bekeek: Het waren de foto’s die Tim van haar gemaakt had voor, tijdens en na hun spetterende seks in het bos. Britt perste haar dunne lippen samen en schoot van de ene emotie in de andere. Met ogen die tot spleetjes samengeknepen waren in schaamte en dan weer wijd open gesperd door verbazing en lust keek ze naar de foto’s waar ze zonder gêne en vol wellust haar ietwat mollige lichaam presenteerde aan Tim, in solo poses of innig verstrengelt met hem, in haar. Schaamtevol en met een soms half afgewend hoofd en dan weer nieuwsgierig en opgewonden keek ze naar de foto’s waarop ze uitdagend poseerde voor haar collega. Er waren close-ups van zijn witte plakkerige zaad in haar gitzwarte glinsterende schaamhaartjes en van haar open mond waar haar tong verlangend uit naar buiten stak op het moment dat haar zoveelste orgasme op het punt stond los te breken. De beelden waarop haar buik te zien was vond ze toch nog lastig. Tim had haar overstelpt met complimentjes over haar figuur maar ergens kon ze niet helemaal geloven dat hij haar echt aantrekkelijk vond zoals ze was.

Foto na foto was dit de weerslag van Britt’s dappere avontuur waarin ze haar sensuele vrouwelijkheid op zo’n bevrijdende manier had ervaren. Haar lichaam vulde zich bij het kijken naar de foto’s met een gekmakende cocktail van gevoelens en het leek alsof ze elk moment kon exploderen. Ze schaamde zich diep en voelde tegelijkertijd hevige lust verwarring zaaien, ze had nooit van zichzelf verwacht dat ze een man, niet eens haar eigen vent, dit soort foto’s, die zo op een pornosite gezet konden worden, van zichzelf zou laten maken. Ze was zo geil geweest en ze had zich zo begeerd gevoeld door Tim dat ze al haar schaamte uiteindelijk had laten varen. Wat ze nu moest met deze beeldende vruchten van haar hete avontuur bracht haar in opperste verwarring.

Onder de onderste foto vond ze een briefje van Tim, er stond: Voor een goddelijke vrouw met een goddelijk lichaam. Dat ze zich maar mag realiseren dat ze haar seksualiteit mag vieren. Object van mijn verlangen, goddelijk lekker ding, op ons, op Extase. Kusje op je mooie ronde buik en billen, Tim. Op ons, op extase, herhaalde Britt in gedachten, zou er een vervolg komen? Ze voelde dat het eigenlijk niet kon en mocht, maar diep van binnen wist ze dat ze de heerlijke ervaringen met Tim en zijn onverdeelde, smachtende aandacht voor haar niet kon weerstaan. Ze deed de foto’s snel terug in de envelop en om een beetje bij zinnen te komen stak ze een sigaret op, zuchtte diep en ontspande in de autostoel.

Ze begon te reflecteren: Er was iets veranderd in haar sinds Tim haar bespeeld, bereden, genomen en vervuld had diep in het bos. Ze had nieuwe kleren voor zichzelf gekocht, sexy ondergoed ook. Lieve kleine stringetjes, spannende Bh’s, ze werd er helemaal blij van! Dat had ze al tijden niet meer gedaan vervuld als ze was geweest van de gelaten stemming over haar niet stereotype voorkomen volgens het algemene schoonheidsideaal en haar vormen sinds de zwangerschap. In haar nieuwe lingerie bekeek ze zichzelf in de spiegel van hun slaapkamer. Ze zag hoe de nieuwe Bh, die eigenlijk net te klein was, haar borsten iets insnoerden en omhoog duwden. De cups waren zo laag uitgesneden dat haar tieten er verleidelijk overheen geduwd werden en zich als het ware presenteerden aan haar eigen onderzoekende ogen. Haar zwarte kanten string sneed zich in haar heupen en verdween onder de plooi van haar buik waarna hij strak verdween tussen haar benen. Sexy!, dacht ze en glunderend draaide ze haar lichaam rond voor de spiegel. Die gedachte had ze al lang niet meer gehad.

Ze was naar een andere kapper gegaan dan waar ze normaal kwam en ze had zichzelf getrakteerd op een nieuw kapsel. Haar donkere, bijna zwarte haar was nu kort aan de ene kant en werd in laagjes langer aan de andere kant waar het in losse golvende slag haar mooie ronde gezicht sierde. Het maakte haar vrouwelijker en eleganter, ze kreeg er veel complimenten over. Haar vriend Peter had er echter nauwelijks een woord aan besteed, hij maakte één keer een opmerking, maar op een toon die elk spoor van enthousiasme ontbeerde. Dat vond ze pijnlijk en beantwoordde tegelijkertijd aan haar eigen oude overtuiging dat ze mannen met haar verschijning nou niet bepaald het hoofd op hol bracht.

Tim daarentegen had wel drie keer gezegd dat hij het haar zo mooi vond staan. Ook in aanwezigheid van anderen, Britt voelde zich bij deze gelegenheid ongemakkelijk en gevleid tegelijkertijd omdat zijn gezicht meer verried dan Tim waarschijnlijk door had. Britt wimpelde zijn compliment dan ook laconiek af en pPetereerde de aandacht van zich af te wenden. Ze kon niet anders dan aan hem denken. Thuis, als Peter er niet was en haar kleine meid lag te slapen haalde ze in besmuikte opwinding de foto’s vaak weer te voorschijn. Terwijl ze uitgespreid op het bed lagen en ze keek naar Tim’s gespierde lichaam, zijn brede borst, zijn mooie grote pik en hoe deze haar binnendrong en vulde, vingerde ze zich te midden van deze erotisch, pornografische beeldenzee klaar. Vaak was er, naast haar zware ademhaling en ingehouden kreuntjes, het zachte gezoem te horen van haar favoriete vibrator die een meer gewaardeerde metgezel in haar seksleven was geworden dan de man waar ze mee samenwoonde.

Het wond haar op zichzelf zo te zien in de volle en schaamteloze lust die ze had gevoeld die dag, de foto’s riepen ditzelfde gevoel bijna net zo sterk weer op. Ze zag hoe ze op sommige foto’s met gespreide benen haar ronde kont omhoog duwde waardoor haar vochtige kutje niets verhullend in beeld kwam. Soms was in deze pose haar buik hangend tussen haar bovenbenen en onder haar zwart behaarde venusheuvel te zien. Britt zuchtte even en voelde een ijl gevoel van schaamte resoneren tussen de golven van ontembare lust. Ze verbaasde zich er over hoe ver ze haar mond opende op foto’s waar ze Tim’s kloppende eikel in zijn totaliteit met haar lippen omvatte. Opgewonden keek ze naar de foto’s waarop ze uitgeteld wijdbeens op haar rug in het mos lag en Tim’s zaad tussen haar rood gezwollen schaamlippen weg sijpelde. Op één foto zat ze met opgetrokken benen, rustend tegen een boom, wegkijkend van de camera. Bijna terloops trok ze haar schaamlippen uit elkaar waardoor de kijker een blik werd gegund op haar rood roze glinsterende kleine lippen en vaginawand.

Een andere serie kort achter elkaar genomen beelden liet zien hoe Britt zichzelf vingerde: Hoe ze met haar rechterhand op haar zwart behaarde venusheuvel rustend met haar wijs-en middelvinger vliegensvlug rondjes draaide op- en om haar gezwollen klit waarbij Tim’s sperma dienst deed als glijmiddel. De beelden waren micro landschappen van fonkelende druppeltjes, vuurrode glimmend gegroefde heuvels en gitzwarte bosschage die doorsneden werd door glanzende streken van half doorzichtig wit. Soms was nog net te zien hoe haar linkerhand onder haar linkerbil tevoorschijn kwam en haar rozebruine kringspier een kootje van haar middelvinger strak en beslist omsloot.

Britt voelde een sterke neiging om de foto’s te delen, met Peter of desnoods een goede vriendin. Gewoon om te laten zien: Kijk! Er zijn mannen die mij zo bezien en me opnieuw laten voelen dat ik een seksueel wezen ben, is het niet fantastisch? Maar natuurlijk was dit geen optie. Peter zou ontploffen en wie weet wat nog meer en haar vriendinnen zouden geen goed woord over hebben voor het feit dat ze vreemdging. Het bleef dus een geheim wat smeulend en zinderend Britt’s binnenwereld keer op keer weer overspoelde. Bij elke golf zocht ze naar mogelijkheden om met zichzelf te spelen in verlangen naar een nieuwe ervaring met Tim in de werkelijkheid. Opnieuw een dag op haar werk: Tim was naar haar toe gekomen toen ze net aan het rapporteren was aan het einde van haar dienst. Britt keek even op, knikte, lachte en typte toen verder. Een golf van opwinding ging door haar lichaam. Tim boog zich voorover en fluisterde in haar oor: “Donderdagmiddag bij mij, geheel de uwe”. Britt voelde zijn warme adem tegen haar oor en het leek wel alsof deze warmte haar hele lichaam vulde. Even streek hij met een vinger door de krullende zwarte haren in haar nek en draaide zich om, zonder haar nog aan te kijken liep hij weg.

Britt keek hem verlangend na en zat daarna nog zeker een minuut bewegingsloos achter de computer. Ze kon zich achteraf niet herinneren dat het zo lang had geduurd voordat twee hele dagen verstreken waren. Verslaafd was ze, en ze wilde meer. Tim had zijn klauwen gezet in haar wellustige Vrouw-zijn en Britt was niet meer in staat om weerstand te bieden aan deze tot voorheen diep begraven gevoelens. Vol overgave verlangde ze naar een nieuw hoofdstuk in dit bevrijdend avontuur.

Donderdagmiddag, Britt stond in de deuropening, haar hart klopte in haar keel. Tim nam haar in zich op; ze had haar katoenen broek met zebra print aan met daarboven een dun wit katoenen T-shirt met een wijde hals die heel speels en verleidelijk haar linker schouder bloot liet en daar plagend het bandje van haar BH liet zien. Kleine sproetjes versierden daar feestelijk haar huid. Ze had haar ogen iets opgemaakt met zwart kohlpotlood en mascara, het stond haar mooi. “Hai Tim”, zei Britt semilaconiek. Zenuwachtig en glunderend nam ze een laatste trek van haar sigaret waarna ze deze uitdrukte op de stoep. Een beetje nerveus keek ze om zich heen, in een dorp zoals dat van hun was het moeilijk om geheimen te bewaren. Tim zei niets, glimlachte alleen maar en verwelkomde haar met een weids armgebaar waarbij hij een stap opzij deed. Britt liep naar binnen en Tim zag hoe haar borsten onder de dunne stof lichtjes op en neer deinden bij elke stap die ze zette. De sensatie van het dunne katoen, Britt had heel stout haar nieuwe laag uitgesneden Bh aan, en de opwinding van dit bezoek zorgden ervoor dat haar tepels onmiskenbaar door de stof heen prikten.

Verlekkerd keek hij haar na terwijl ze de huiskamer in liep. Haar dunne broek spande zich beloftevol om haar volle billen. De spieren in haar stevige kuiten spanden zich bij elke stap en de aanblik van haar voeten die geschoeid gingen in haar vertrouwde Crocs brachten Tim terug naar hun wilde vrijpartij in het bos in de glooiende heuvels buiten hun dorp. Vlagen van beelden, geluiden en geuren schoten door zijn geest. De zinderende blik in Britt’s ogen terwijl hij haar diep penetreerde zou Tim niet snel meer vergeten. Tim’s vrijstaande huis was warm en gezellig ingericht, helemaal voor een man alleen. “Mooi hoor,” zei Britt, “Ik kom hier best wel vaak voorbij gereden als ik mijn kleine meid wegbreng voordat ik ga werken”. Tim: “Da’s grappig, ik heb je nog nooit voorbij zien komen.” Even was het stil. “Wil je iets drinken misschien?” Britt aarzelde, ze wilde eigenlijk graag iets alcoholisch om de spanning een beetje te temperen maar durfde dat niet direct te vragen. “Zal ik een BaCo voor je maken? Heb ik zelf wel zin in,” zei Tim. Britt lachte schuchter: “Ja, is goed.”

Tim verdween naar de keuken en maakte twee drankjes klaar, half om half. Hij hoorde Britt vragen: ”Mag ik eigenlijk binnen roken?” Tim antwoordde: ”Nou vooruit dan, normaal niet, maar hoe kan ik mijn elegante bezoek nou iets weigeren?” Ze gniffelde en stak een sigaret op, staarde naar het schilderij van een impressionistische zonsondergang à la Turner aan de muur en begon te mijmeren. Ze voelde zich warm hier in zijn huis, in zijn vertrouwde omgeving. Tim vervulde behoeftes in haar wezen die ze zelf al lang ter ruste had gelegd. Ze merkte dat het niet alleen de lust was, hoewel deze zich overweldigend liet gelden. Iets in Tim raakte haar diep aan, iets dat haar beangstigde en een groot geluksgevoel gaf tegelijkertijd. Een gevoel dat in potentie de kracht had om haar gesettelde leventje flink op te schudden. Het leek alsof ze wakker werd, maar dat dat betekende dat dingen niet meer konden blijven zoals ze waren. Ze schrok op uit haar mijmeringen door een hard geluid op straat. Britt maakte van de terugkeer in het hier en nu gebruik om nog snel even in de spiegel aan de muur te checken hoe ze er uit zag. Ze kamde haar vingers even door haar zwarte krullende haar en ontblote haar brede schouder iets meer. Ze zat net weer toen Tim binnenkwam met de drankjes in zijn hand. Hij gaf er één aan Britt en de twee klonken de glazen.

“Op jou, op mij, op ons,” zei Tim, Britt glunderde hem toe. Zowel Tim als Britt namen een royale slok en toen nog één. Een lichte siddering schoot langs Britt’s ruggengraat. Ze slaakte en diepe zucht.

Toen uit het niets: “Kleed je uit.” Tim sprak deze woorden op een zachte, warme maar tegelijkertijd bevelende manier uit. Britt had net een slok van haar drankje in haar mond en bevroor bij zijn woorden. Ze keek hem met een vragend blik en met licht opgetrokken wenkbrauwen aan. Ze slikte haar slok en zette langzaam haar glas op tafel. Nog even was daar een verwarde onbeweeglijkheid en toen schoof Britt langzaam haar T-shirt over haar buik en borsten omhoog. Haar mooie tieten drukten zich parmantig tegen elkaar en over de rand van haar Bh. Britt was in de war door Tim’s woorden en door haar verwarring heen kwam een onderdanigheid opzetten die haar vervulde van lust. Tim zat naast haar op de bank terwijl ze opstond en langzaam haar harembroek van haar billen trok, ze schopte haar Crocs uit en stapte uit haar broek. Tim keek goedkeurend toe en voelde hoe zijn hart als een gek begon te kloppen, net als zijn piemel die snel groeide in zijn boxershort.

“Ook je string, trek je string van je billen. Je BH niet, die laat je aan”. Britt zette haar duimen tussen de dunne elastische stof en het warme zachte vlees van haar heupen, langzaam trok ze de stof tussen haar billen uit. Even boog ze zich iets voorover en als Tim zijn ogen dicht deed kon hij zweren dat hij het aroma van haar intieme zone in zijn neusgaten voelde branden.

“Geef me je string,”zei Tim. Britt gehoorzaamde en overhandigde het minuscule warme stukje stof aan haar minnaar. Tim bracht het naar zijn neus en snoof er kort maar intens aan. Een bouquet van de meest opwindende geuren bood zich aan, de subtiele maar niet te missen noot van haar urine vervulde hem op onverklaarbare wijze van huizenhoge opwinding. Britt droeg nu nog slechts haar sexy Bh. Naakt stond ze nu voor hem terwijl hij nog steeds op de bank zat. Wat zou hij nou willen dat ik doe? Schoot er onrustig door Britt’s hoofd. Ze voelde zich kwetsbaar en sterk tegelijkertijd. Langzaam bewoog Tim zijn hoofd naar Britt’s bollende buik, een voor haar ongemakkelijke herinnering aan haar zwangerschap. Het leek Tim’s aantrekkingskracht tot haar niet te verminderen, in tegendeel. Zachtjes kuste hij haar teder terwijl hij tegelijkertijd zachtjes twee vingers op haar zwart behaarde schaamlippen legde. Britt nam een teug lucht, Tim keek omhoog en zag haar afgeplatte ronde tieten omhoog en vooruit bewegen door de expansie van haar brede borstkas. Langzaam begon hij haar zachtjes te vingeren, eerst oppervlakkig en naarmate de vochtigheid van haar kutje het toe liet steeds iets dieper. Het voelde heerlijk! Kusjes op haar buik en een elektrificerende, vibrerende sensatie in haar schoot en onderbuik. Britt sloot haar ogen en een ontspannen glimlach sierde haar dunne lippen. Een minuut leek wel een uur en ze verloor zichzelf in een lome opwinding die maar blééf duren. Tim stopte zijn yonimassage abrupt. Britt beantwoordde zijn terugtrekkende beweging onwillekeurig met het omhoog en naar voren duwen van haar bekken: Niet stoppen! Zachtjes hijgend keek ze hem verbaasd aan terwijl zijn hand op haar mollige buik mee bewoog op haar ademhaling. Tim stond op. Britt stamelde: “O Tim…,” en in gedachten smeekte ze besmuikt: Niet weggaan lekker ding. Ze voelde van binnen vlinders in haar buik, duizenden vlinders in haar buik. Tim reikte naast de bank en haalde iets uit een doos waarbij ze vloeipapier hoorde ritselen.

“Wil je deze eens passen?,” zei Tim. Britt keek naar de pumps die hij aan zijn vingers had bungelen. Ze waren hoog en glanzend zwart. Er zaten twee linten aan die vastgebonden werden om de enkel. Britt had met haar 28 jaar nog nooit dit soort hakken gedragen. Het signaal dat ze er mee zou uitzenden, erotische verleidelijke elegantie vond ze niet bij haar passen, en daarnaast, ze zou niet weten hoe ze op die dingen moest lopen!

Britt grinnikte: “Ja, daar blijf ik nooit op staan.”

Tim: “Je zou me er een groot plezier mee doen, lijkt me zo geil om je zo te zien.”

Britt kon na deze woorden Tim’s uitnodiging niet weerstaan. Tim zette de pumps naast haar neer. Ze ging zitten, pakte er één en schoof er voorzichtig haar rechtervoet in. Haar tenen kwamen plagend half naar buiten in de opengewerkte neus, de parelmoeren nagellak op haar tenen glinsterde verleidelijk in het licht. Aarzelend zette ze ook haar linkervoet in het schoeisel, en maakte daarna de fluwelen linten vast rond haar stevige enkels waarmee het zwart van de pumps een mooi contrast vormde. Voorzichtig stond ze op uit de bank en voelde ze hoe haar tenen zich verder in de neus drukten en hoe haar kuit- en bilspieren zich uit alle macht aanspanden. Britt concentreerde zich zodat ze haar evenwicht niet verloor en lachte. Tim keek bewonderend toe en voelde hoe zijn half harde pik zich weer langzaam begon op te richten. Een beetje aarzelend en ongemakkelijk zette Britt een paar stappen en merkte dat het eigenlijk best mee viel om op deze hakken te lopen, als ze maar heel rustig liep. Door de veranderde stand van haar benen en haar gekantelde bekken voelde ze hoe haar kont als vanzelf naar achteren en omhoog geduwd werd en hoe haar borsten naar voren staken. Als ze voet voor voet zette voelde dat heel opwindend, ze kon niet anders dan met haar heupen draaien waarbij haar stevige billen enthousiast meededen.

“Je ziet er echt zo lekker uit zo,” zuchtte Tim. Britt glimlachte met een schuin hoofd schuchter naar Tim en pakte haar pakje sigaretten van tafel. Ze nam een sigaret tussen haar dunne lippen en stak hem, nog steeds met een schuin hoofd, langzaam aan. Daar stond ze dan: naakt en bijna onbeschaamd op hoge pumps die haar een gevoel gaven waar ze even aan moest wennen. Ze voelde zich een, ietwat ongemakkelijke, femme fatale en dat was ook de manier waarop ze nu haar sigaret rookte. Langzaam inhalerend keek ze Tim verleidelijk aan terwijl haar zwarte krullende haar aan één kant voor haar oog viel. Tim raakte helemaal verhit door dit beeld en hij begon zich zonder gêne langzaam af te trekken. Britt voelde zich geweldig, ze had het gevoel dat haar sensualiteit een machtsmiddel was waarmee ze Tim kon vangen en bespelen. Opgewonden keek ze toe hoe Tim zijn grote stijve pik verwende.

Ze wilde zelf zien hoe ze er uit zag en liep naar de manshoge spiegel aan de achterzijde van de kamer. Langzaam nam ze zichzelf op: Door de hoge hakken leken haar stevige maar zeker niet dikke benen langer en was haar hele houding sexy. Ze leek een stukje langer ook dan de 1.60 m waar ze het normaal mee moest doen. Haar mollige buik kwam iets naar voren, ze zag haar brede heupen erin overgaan en ze vond zichzelf mooi zo. Langzaam streek ze over haar afgeplatte, halfronde borsten op haar brede borstkas waar de aanraking van haar harde tepels met haar vingertoppen een siddering veroorzaakten die door haar ruggengraat naar beneden schoot en vanuit haar kutje en perineum uitstraalde naar haar benen. Ze zette haar benen iets uit elkaar en voelde hoe de uiteinden van de linten daarbij tegen haar enkels tikten. Britt keek zichzelf in de ogen en nam een trek van haar sigaret. Haar hand legde ze in haar nek aan de kant van haar hoofd waar haar zwarte haar opgeknipt was terwijl haar elleboog op haar borst rustte.

Ze zag Tim van achteren naderen met een blik in zijn ogen die alles verried. Hij kwam dicht tegen haar aan staan terwijl hij haar aankeek in de spiegel. Met zijn handen begon hij langzaam Britt’s bovenbenen te strelen terwijl zijn grote harde pik tegen haar ronde witte billen duwde. Langzaam streelde hij haar dijen waarbij hij hoger en hoger kroop totdat zijn vingers Britt’s donkere natte kutje bereikten. Britt kreunde en zette haar handen tegen de spiegel. Ze hoefde haar kont en poes niet naar achteren te drukken want op deze hakken bood ze ze vanzelf al aan. Eventjes vingerde Tim haar opnieuw en duwde zijn duim tegen en in haar kontgaatje, Britt hijgde en pPetereerde met een gedraaide nek de tong van haar minnaar te vinden. Tim verlegde zijn blik van het spiegelbeeld naar Britt’s reebruine met kohl omrande smachtende ogen, pakte haar kin beet met zijn hand en beantwoordde haar wens met een lange innige tongzoen.

Terwijl ze kusten duwde Tim zijn grote harde pik langzaam maar beslist bij Britt naar binnen. Een gesmoorde kreun was het gevolg en nog wilder omstrengelde Britt de tong van haar adonis. Tim pakte haar beet bij haar brede volle heupen en begon haar nu steeds iets sneller te neuken. Britt liet haar bovenlichaam naar voren vallen en steunde nu met haar hele onderarmen en voorhoofd tegen de koele spiegel. Ze liet hem onderdanig zijn lust uitleven en genoot van elke stoot van zijn grote harde pik. Soms haalde Tim zijn lul even helemaal uit haar natte kut en wreef ermee tussen haar billen, tegen haar kontgaatje en gezwollen schaamlippen en klit. Opnieuw en steeds makkelijker duwde hij dan zijn harde pik weer diep bij haar naar binnen waar hij omsloten werd door een natte kloppende en pulserende hitte. Bij elke stoot zag Tim hoe Britt’s volle ronde billen meetrilde, het maakte hem gek van verlangen.

Steeds sneller en ruwer neukte hij haar en Britt werd nu met de linkerkant van haar gezicht tegen de spiegel geduwd waarbij haar wang op het koude oppervlak op en neer wreef bij elke stoot van haar minnaar, die duidelijk op het punt stond om al snel klaar te komen. Britt maakte haar rechterhand vrij en vond onder haar ritmisch meebewegende buik haar gespieste vrouwelijke geslacht. Verlekkerd voelde ze hoe Tim’s enorme pik zich tussen haar middel- en wijsvinger een weg baande tussen haar schaamlippen. De muis van haar hand draaide ondertussen rondjes over haar kloppende klit. De sensatie van zijn hardheid en haar opgerekte gezwollenheid maakte haar krankzinnig van geilheid.

Zonder ook maar één seconde te denken aan haar behoeftes nam Tim haar nu zo snel hij kon en kreunde en gromde daarbij uit volle borst. Britt voelde zich hulpeloos en overgeleverd en ze kon zich geen beter gevoel wensen. Ze mompelde smachtende woorden die verloren gingen in haar onafgebroken gehijg en gekreun. In volle ruwheid beukte Tim nu tegen Britt’s stevige kont en kwam toen klaar in een dramatisch orgasme waarbij Britt door zijn stoten bijna uit haar pumps werd getild, ware het niet dat de linten die strak om haar enkels gebonden waren haar hiervoor behoedden. De stilettohakken tikten morsecode in het tapijt.

Terwijl Tim schokkend zijn zaad bij haar naar binnen spoot was Britt klaar voor haar eigen extatisch moment. Spastisch trillend schoot haar orgasme door haar lichaam waarbij ze bijna door haar knieën ging en Tim haar nu met zijn sterke arme overeind hield. De sexy pumps vormden nu een wankel evenwicht en Britt was niet in staat om zich er in haar extatisch golven mee overeind te houden. Haar vaginale spieren knepen ritmisch samen om Tim’s pik, Hij zag haar ogen wegdraaien in een zinnelijk genot waarvan hij de diepten alleen maar kon vermoeden. Tim kwam tot bedaren en likte met zijn tong Britt’s nek, zoog en sabbelde daar aan haar warme huid en vochtige zwarte krullende haar. Langzaam en glibberend nu bewoog hij steeds langzamer zijn heupen op en neer waarbij zijn kloppende eikel steeds vaker vanzelf uit Britt’s natte poes glipte. Hij kuste en streelde haar bezwete glimmende rug, bracht zijn hand naar haar borsten waar hij voelde hoe ook haar Bh doorweekt was van haar transpiratie. Hij voelde hoe Britt’s brede borstkas hevig op en neer ging in een postorgastische zalige ontreddering.

Tim trok zich definitief terug uit zijn geliefde en geheime minnares. Britt dirigeerde Tim’s hand nu met haar eigen hand zachtjes over haar voluptueuze buik en mooie borsten. Tim liet zich achterover vallen op de bank en keek, terwijl zijn grote erectie slapper werd op zijn bezwete buik, verlekkerd toe hoe Britt trillend door haar knieën zeeg. Met haar kont nog steeds naar hem toe gedraaid duwde ze haar benen iets uit elkaar. Tim zag hoe druppels en draden van zijn sperma vermengd met Britt’s kutsappen langzaam uit haar rood gezwollen kloppende poes begonnen te druipen. Britt keek naar haar spiegelbeeld en zag vanuit dit gespiegeld perspectief hetzelfde schouwspel. Tim was al dagen niet klaargekomen in afwachting van een nieuw orgastisch samenkomen met zijn object van verlangen, de hoeveelheid sperma waarmee hij Britt had gevuld was dan ook enorm. Langzaam ontstond er een steeds grotere donkere vlek op het tapijt die een blijvende herinnering zou vormen aan deze nieuwe verwerkelijking van hun gedeelde verlangen. Britt liet zich op de grond zakken en zocht met haar rug en hoofd steun tegen de benen van haar minnaar. Tim haalde zijn handen door haar vochtige donkere krullen en streelde zachtjes haar ronde gezicht en hals. Britt pakte de handen van haar geliefde vast en deze rustten zo gevieren op haar sleutelbenen. Ze ontspande haar hoofd en sloot haar ogen. Ze kon haar geluk niet op.

Britt