Jade, mijn vriendin, ziet er prachtig uit. Ze heeft donker, zwart haar en draagt om haar slanke lichaam een kimono van satijn, met hier en daar een gouden opdruk van exotische bloemen, alsof ze zo van een tropisch eiland gestapt is. Haar donkerbruine ogen en haar licht getinte huidskleur maken dat je denkt dat je je op Bali bevindt. Bij elke stap bewegen haar bescheiden borsten lichtjes achter het dunne satijn. Ik ben daar als Vlaamse, met mijn roomblanke huid, wel eens een beetje jaloers op, hoewel ik ook niet klagen mag. Ik heb mijn vuurrode hakken aangedaan, onder mijn korte eveneens rode jurkje. Wapperende oranjerode krullen dansen op een neer bij elke voetstap die ik zet, net als mijn borsten in hun rode BH. Om het plaatje compleet te maken heb ik mijn lippen rood gestift. Kortom, we zijn van top tot teen gekleed op het huisfeest waar we heen zullen gaan.

De uitnodiging die we kregen is afkomstig van Rob en zijn vrouw Ella. Hij heeft een goede functie in het management bij een internationaal opererend bedrijf, zij is advocate. Het werk slokt veel tijd van hen op, maar om zich te ontladen organiseren ze af en toe feestjes aan huis. Themafeestjes. Hilarisch was het cowboyfeestje, compleet met line dancing geweest. Maar ook zijn er party’s waar een echte DJ aanwezig is, of feestjes met een filmthema. Ditmaal staat er met gouden krulletters Night of Eros op het zwarte uitnodigingskaartje. Met als dresscode: luxe en uitdagend. Dat leest als high-class. We hebben ons daarom uitgebreid gedoucht, onze make-up opgedaan en onder onze bovenkleding mooie lingerie aangedaan. Ik in het rood, Jade in zwart met kant. Een heerlijke geur maakt het perfecte plaatje af.

Op de brede oprit van Rob ’s villa parkeren we in het donker ons wagentje op een parkeerplaats naast het huis. Het staat er vol auto’s, het is al laat, het feest is in volle gang. Buiten is de muziek en een tapijt van door elkaar heen pratende stemmen hoorbaar. Uit de achterbak halen we ieder onze rolkoffer. In plaats van naar de voordeur te lopen, wandelen we om de woning heen, op zoek naar de achterdeur. Die blijkt eenvoudig te vinden in het licht van een aantal spots. Als we de deur openen, zien we een jongeman en twee dames staan. “Wendy,” stel ik mij voor, terwijl ik doorvraag: “en hoe is het op het feest? Zit de stemming er goed in?” De jongeman neemt het woord: “zeker, het was een vrolijke boel tijdens onze act. Leuk om te doen hé dames?” Beide vrouwen knikken. Zo te zien aan de hoeveelheid kleren op tafel en de minuscule strings die ze dragen, hebben ze zojuist een striptease gegeven.

Nog voor we er verder over kunnen praten, zwaait er een deur open. Het hoofd van Ella, de vrouw die we gesproken hebben, steekt uit de opening. “Ha, gelukkig, jullie zijn er” zegt ze, “over twintig minuten moeten jullie op. Redden jullie dat?” Jade vertelt haar dat we onze voorbereiding thuis al hebben gedaan. Het is nog even de puntjes op de i en we kunnen beginnen. “Mooi zo,” zegt de vrouw, “dat is fijn,” ik kom zo terug om jullie een seintje te geven. We doen onze jassen uit en werken voor een spiegel onze make-up nog een beetje bij. Daarna gaan onze beautycases weer terug de rolkoffers in. Daarin bevinden zich extra handdoeken, lingerie en een reeks aan vibrators en dildo’s. Ik wikkel er een aantal in een handdoek. Ook doe ik er een flacon glijmiddel en een strapon harnas bij, wat niet veel meer dan een paar riempjes en dildohouder is, en kijk daarna of Jade ook al zo ver is. “Het is tijd voor jullie”, klinkt het als Ella haar hoofd weer om de deur steekt. We voelen beiden de spanning en lopen hand in hand een gang door. Achter een deur horen we het geroezemoes dat we buiten ook waar hebben genomen. Het gaat beginnen…

In een schemerige zaal is tegen een wand een podium opgebouwd. Daarop is een groot tweepersoonsbed geplaatst. Er loopt een man met een camera rond die live beelden opneemt en doorzendt naar een beamer. Die projecteert de opnames op de achterwand van het podium. Als wij binnen komen klinkt er muziek in de zaal. Als mijn ogen aan de schemering zijn gewend, zie ik dat de dansvloer is vol gezet met banken, stoelen, kussens en kleden. Overal zitten mensen vol spanning naar ons te kijken. Wij moeten voor het hoogtepunt van de avond zorgen. Wat heet. Ik zie Rob staan in een keurig pak met vlinderdasje en pochet. Hij heeft een microfoon in zijn hand. Terwijl de muziek klinkt, hoor ik hem roepen: “lady’s and gentlemen, give it up for Jade and Wendyyyyyyyy”. Er klinkt gefluit, geklap en instemmend geroep. De harde muziek gaat over in romantische tonen. Voor ons het moment waarop de show begint.

Voor het bed staand gooi ik er eerst mijn gevulde handdoek op en neem daarna, terwijl de verlichting ons volgt, Jade in mijn armen. Ik kus haar gezicht, zodat we al snel in een heftige tongzoen belanden. We doen dat opzichtig zodat onze tongen goed te zien zijn voor de camera. Op de achterwand van het toneel zijn onze monden goed te zien, net als het speeksel waarmee wij kussen. Jade smaakt heerlijk fris en opwindend. We draaien onze tongen in een wilde dans over en langs elkaar. Hier en daar klinkt een fluit door de zaal, wat aanduidt dat er daar van ons genoten wordt. Dat wordt nog beter hoorbaar als ik de zwarte ceintuur van de kimono die Jade draagt los trek. Terwijl ik het zoenen voortzet, haal ik de kimono over haar schouders. Als gevolg daarvan valt het satijnen kledingstuk op de grond en krijgen de mensen in de zaal het mooie figuur van Jade te zien, gehuld in haar flinterdunne zwarte lingeriesetje.

“Draai je maar om”, fluistert Jade dan in mijn oor. Als ik dat gedaan heb, gaat ze tegen mijn rug aanstaan en brengt haar handen onder mijn armen door naar mijn borsten. Met volle handen grijpt ze die vast en begint ze opzichtig te masseren. Het bezorgt me een heerlijk gevoel, mijn borsten die in mijn BH meebewegen met de vingers van mijn vriendin. Ondertussen landen er kussen in mijn nek. Daarna wrijven beide handen een pad naar omlaag. Dwars door mijn rode jurk heen worden mijn liezen en vervolgens mijn venusheuvel verwend. Het is een heerlijk ontspannende ervaring, die mijn gedachten doen wegvloeien. Ik ben me er nauwelijks nog bewust van dat vele ogen ons aankijken. Dan ritst Jade mijn jurk van achteren open en laat op haar beurt het kledingstuk van mijn lichaam afglijden. De zaal joelt als ook ik in mijn lingerie op het toneel sta.

Dan ga ik op de rand van het bed zitten. Jade komt naar mij toe en haakt haar vingers om de randen van mijn slipje en trekt het over mijn benen omlaag. Triomfantelijk gooit ze het kleine kledingstuk op het bed. Daarna duwt ze mijn knieën van elkaar. Er klinkt een goedkeurend gemompel in de zaal als daardoor mijn blote kutje is te zien. Voor mensen achter in de zaal zijn er geen geheimen, daar mijn intiemste lichaamsdeel groot op de achterwand van het toneel wordt getoond. Het is duidelijk zichtbaar hoe mijn schaamlippen zijn gezwollen en het daartussen al enigszins nat is. Ik breng een hand omlaag en met wijs- en middelvinger duw ik de schaamlippen van elkaar. Het glinsterende vocht is nu nog beter waarneembaar. Intussen knielt Jade voor me neer, brengt haar hoofd naar mij toe, steekt haar tong uit en met lange halen likt ze de nattigheid op.

Omdat ik de zaal inkijk, zie ik dat er mensen zijn die niet alleen toekijken. Waarschijnlijk al opgewarmd door de strippers, die ons zijn voorgegaan, zitten ze dicht tegen elkaar aan. Een vrouw heeft haar blouse open geknoopt, terwijl de heer ernaast haar borsten aan het kneden is. De donkerblauwe BH die ze draagt, beweegt mee met de bewegingen van haar boezem. Iets verderop zijn twee mannen aan het tongen. Een dame die op een bank tussen twee heren in zit, wordt tegelijkertijd door hen beide in haar nek gekust. Hier en daar worden er knoopjes losgehaald of ritsen omlaag getrokken. Het aanzicht maakt me nog natter dan zo-even. Het voelt fantastisch, vooral nu Jade een paarse dildo uit de handdoek heeft gevist. Ze zet de kop ervan tegen mijn schaamlippen en laat het ding vervolgens helemaal mijn vagina inglijden. Op het grote scherm achter ons is in detail te zien hoe mijn schaamlippen langs de aderen van het speeltje dribbelen. Mijn vloeien laat de dildo glimmen als Jade die er weer uit trekt, en ze het speeltje vervolgens weer mijn kut in duwt. Zo begint ze mij in een gestaag tempo te neuken.

Er zijn steeds meer mensen die elkaar opzoeken. Mijn ogen zijn ondertussen zo aan het gedempte licht gewend dat het me opvalt dat er in de zaal volop wordt gestreeld, gemasseerd en gekust. De vrouw met haar open bloes geniet van haar partner die haar borsten uitgebreid aan het kussen is. Bij de twee mannen is het vuur zo aangewakkerd dat de ene de ander een handjob geeft. De dame op de bank laat zich door de heren, die haar flankeren, over haar hele lichaam strelen. Zie ik daar een hand onder haar jurkje verdwijnen? Ondertussen plaatst Jade de dildo in het harnas en gespt de riempjes ervan om haar middel. Het staat haar prachtig, die erectie, klaar om mij volop te nemen. Ze beweegt zich in mijn richting, staat voor me en vervolgens laat ze haar piemel diep in mij glijden. Met haar handen in de knieholten houdt ze mijn benen vast. En zo neukt ze mij, terwijl ik naar haar mooie borsten kijk die bij elke stoot meebewegen. De manier waarop ze haar heupen heen en weer beweegt; naar voren, maar ook van onderen schuin naar boven, maakt dat de dildo vaak langs mijn G-spot glibbert. Het gevoel dat dat geeft, is sensationeel.

Ook sensationeel is wat er in de zaal gebeurt. Ik hoef eigenlijk niet eens te kijken om dat te weten. De zachte tonen van de muziek worden overstemd door het geluid van kussen, wrijvende handen en ook de eerste zuchten en kreunen. Kijk ik even langs het stotende lichaam van Jade, dan is meteen duidelijk dat er grote stappen zijn gezet. Zo ligt de vrouw met de open bloes nu languit op de bank, waarnaast een flacon glijmiddel ligt. Haar man heeft zijn onderkleding uitgetrokken. Hij neukt haar met lange halen tussen haar borsten. Ze drukt zelf haar grote tweeling tegen zijn harde pik. Wat een geile aanblik geeft dat! En dan de mannen die elkaar hevig aan het zoenen waren. Eén ervan ligt nu onderuitgezakt op de bank, terwijl de ander hem aan het pijpen is. De vrouw met de twee lovers heeft de piemel van één man in haar mond, terwijl de andere haar kutje likt. Door deze orgie gestimuleerd, vervagen al mijn grenzen. Ik trek met mijn handen mijn knieën zo ver mogelijk naar mij toe, waardoor mijn billen omhoogkomen. “Lik me daar”, zucht ik mijn vriendin toe.

Wat is het een verrukking dat ik het punt bereik dat ik me volledig kan laten gaan. Dat mijn lust het van mijn verstand wint. En dat Jade daar in mee gaat. Haar kletsnatte tong kietelt nu mijn ster. Ik trek mijn kringspier samen, waarna ik weer ontspan, zo opwindend, zo geil. Die tongpunt die over mijn kontje flitst en hoe ze met een kleddernatte vinger mijn anus binnendringt. Ze neukt me met haar vinger en sluit daarna nog een vinger bij. Mijn spier rekt langzaam steeds meer een beetje op. Waar ik het eerst nog een beetje strak voelde, merk ik dat dat omslaat naar een verlangen. Ik hoef echter niet eens te vragen om wat ik wil. Jade pakt uit de handdoek op het bed de fles glijmiddel en laat daarvan een rijkelijke hoeveelheid over haar paarse erectie stromen. Zoveel dat het de strapon afdruipt. Direct daarna zet ze de voorbinddildo tegen mijn anus, duwt eerst zacht, maar dan wat steviger en ineens floept het hele ding bij me naar binnen.

Snel grijp ik opzij. Op de tast vind ik tussen de handdoek de gekromde vibrator die ik vooraf had uitgezocht. Ik zet het speeltje aan en breng het in mijn vulva. Terwijl ik door Jade in mijn achterste geneukt word, voel ik hoe ik met mijn vibrator mijn G-spot gevonden heb. De stimulansen zijn nu zo verschrikkelijk sterk dat het niet lang meer kan duren dat het hoogtepunt zich aandient. Dat heerlijke glijden in mijn anus, de trillingen in mijn vagina, en dat kleine plekje daarbinnen dat mij zo opwinden kan. Wild genaaid worden door mijn vriendin en ondertussen mezelf neuken met mijn vibrator, ik kreun, ik hijg, ik…. Ik kan het niet meer tegenhouden en laat een denderend orgasme over mij heenkomen. Mijn kont trekt zich samen, krampen duwen tegen mijn vibrator en dan gebeurt het: een golf vocht spuit zo mijn vagina uit, tegen het onderlichaam van Jade aan. Hevig spuitend kom ik tot grote hoogte. Wat een climax, hortend en stotend komt mijn ademhaling pas na enige tijd tot rust.

Alles is tot in de puntjes geregisseerd. Dan doven de lampen boven het podium. Opzij daarvan staat Rob bij de lichtknoppen. Ik zie hoe vrolijk hij kijkt. Zijn feest is een daverend succes. Snel pak ik de handdoek van het bed en wrijf de buik en bovenbenen van Jade droog. Als zij en ik, op het bed gezeten, de zaal in kijken ontwaren we een kluwen aan vrijende mensen. De vrouw met de open bloes is nu op haar partner gaan zitten en berijdt hem als een volleerd amazone. Bij de twee mannen horen we het grommen van een heerlijk orgasme. De dame zuigt nu aan de piemel van een andere man. De tweede heer heeft haar van haar ondergoed bevrijd en is in slow motion haar aan het neuken. Gebiologeerd door alle zuchten, kreunen en hijgen hebben we niet eens in de gaten dat de gastvrouw, Ella, naast ons is komen staan. “Pssst”, fluistert ze, “kom maar mee naar achteren, daar kunnen jullie douchen. Op dit moment is er geen show meer nodig”. Daar heeft ze gelijk aan. De zaal vermaakt zichzelf prima. En wij? We traden op, maar oh wat was het fijn en heerlijk. In mijn hoofd zie ik beelden van hoe ik straks Jade zal verwennen. Even opknappen en dan het tweede bedrijf, op dit feest of anders thuis, ik kan niet wachten!

Wouke