Mr. Teacher is een jonge vrouw van begin 30. Ze werkt op een kantoor in de managementlaag onder de top met allemaal goed opgeleide collega’s. En zoals dat gaat, ze vindt de een leuker dan de ander. Mr. Teacher heeft wel wat nymfomane trekjes, maar op dit moment geen vaste relatie. Eén en ander heeft tot gevolg dat ze als ze een man ziet lopen haar blik min of meer automatisch gaat in de richting van zijn kruis. Mr. Teacher kickt namelijk op ‘broeken met bobbels.’ Ze is dan ook een groot liefhebben van de wielersport. Niet zozeer vanwege de sport maar vooral vanwege de goede gevulde fietsbroeken. “Een gevulde fietsbroek betekent voor mij een nat slipje,” heeft ze zich wel eens tegenover een vriendin laten ontvallen. Op kantoor vallen de broeken met bobbels tegen, ofschoon er wel veel manlijke collega’s zijn. Maar de kleding van de mannen is vaak ruim en dus alles verhullend. Maar op een dag kwam er een nieuwe manlijke medewerker en dat veranderde alles.

Het begon allemaal in de lift. Mr. Teacher werkt in een groot kantoorgebouw met meerdere bedrijven dat betekent ’s morgens een volle lift. En dan zijn er mannen die het dicht bij elkaar staan gebruiken om hun ochtendstijve of wat daarvan over is tegen damesbillen te drukken. Ook Mr. Teacher werd af en toe zo benaderd, maar ze had daar niet zoveel bezwaar tegen. Het idee dat er om haar heen mannen stonden met wat zij altijd noemt bobbels, wond haar ook ontzettend op. Een nat kutje, harde tepels en vlinders in de buik waren het gevolg. Op een dag stond er iemand achter haar die ze niet kende. De lift was die maandagmorgen extra vol en de onbekende stond stijf tegen haar billen. Hij deed geen enkele poging om Mr. Teacher niet aan te raken en Mr. Teacher deed geen enkele poging de aanraking minder intens te maken. Ze had een tijdje geen seks gehad, dus die stijver worden lul tegen haar billen kon ze wel waarderen. Mr. Teacher wist bijna zeker dat haar uitdager extra stevig drukte, maar ze had ook het gevoel dat haar belager zwaar geschapen was. Ze wilde niet de indruk wekken dat ze gemakkelijk te versieren of te nemen was dus zette ze haar half hoge hak op zijn teen en trapte stevig door. Zij heupen schoten als een speer naar achteren. Mr. Teacher draaide zich om en zei met haar meest verleidelijke glimlach dat het haar speet.

Enige tijd later op kantoor kwam haar baas binnen met iemand, die Mr. Teacher direct herkende als haar berijder in de lift. Mr. Teacher zag dat Bas, zo werd hij voorgesteld, er goed uitzag, groot en gespierd, een stoere kop, met zoals dat heet een vierkante kin. Hij had een soort baardje waarvan Mr. Teacher zich afvroeg, moet dit een baard voorstellen of is hij echt ongeschoren. Maar hij veroorzaakte wel enige lichamelijke opwinding bij haar. Te meer daar hij een strakke spijkerbroek droeg, waardoor zijn bobbel voor het wellustige oog van Mr. Teacher duidelijk zichtbaar was. Meteen sloegen bij haar de geile fantasieën op hol. Bas viel bij Mr. Teacher en haar vrouwelijke collega’s in de smaak. In de dagen die volgenden bleek dat hij getrouwd was en een zoon had die nog al fanatiek voetbalt. En met enige regelmaat werd Mr. Teacher, in de lift, door Bas getrakteerd op wat zij was gaan noemen duw seks. En op kantoor benaderde hij de vrouwen altijd met een flirterig praatje.

Maar Mr. Teacher was daar niet echt van gediend, ofschoon de bobbel in zijn roek haar wel steeds meer boeide. “Je ziet er weer stralend uit Mr. Teacher. Lekker weekeinde gehad?” Dat waren meestal de opmerkingen op de maandagmorgen bij de koffieautomaat. Waarop Mr. Teacher dan bewust niet reageerde en als een soort tegenreactie naar zijn kruis keek. Op een maandag vroeg Bas, “Ben je nog gelukkig gemaakt dit weekeind, Mr. Teacher?” Toen werd ze wat geïrriteerd. “Je bedoelt zeker of ik seks gehad heb en lekker ben klaar gekomen.” Deze directe reactie maakte Bas sprakeloos. “Ik loop toch ook niet te vissen of jij dat kleine pikkie van je in de kut van je vrouw hebt geduwd, dit weekeinde.” Bas was sprakeloos en bleef sprakeloos. Met een brede glimlach en een tintelend kutje ging Mr. Teacher weer aan het werk. “Kleine pikkie” had ze bewust gebruikt om hem uit de tent te lokken, want ze vermoedde immers het tegendeel van een klein pikkie.

Bas bleef de rest van de dag rustig. Maar de volgende morgen in de volle lift lukte het hem weer zijn harde lul tegen haar billen te duwen. Mr. Teacher reageerde niet en Bas reageerde door wat steviger te drukken en af toe een beetje stoten. De erectie van Bas was ondertussen ongeveer op oorlogssterkte. En weer voelde Mr. Teacher dat hij een lekkere fors jongeheer had. Bij die gedachte werd haar kut spontaan nat. Toen ze de lift uitstapten glimlachte Bas naar haar, maar Mr. Teacher deed of ze niets zag. Zowel bij de koffieautomaat als bij het kopieerapparaat, stootte Bas per ongeluk weer tegen haar billen. “Wil je er mee ophouden dat kleine pikkie van je telkens tegen mijn billen te stoten!” “De afmeting van dat pikkie zal je verbazen,” was de reactie van Bas. Mr. Teacher werd wel steeds geiler en wilde eigenlijk wel eens zien wat Bas in huis had. Ze stond in tweestrijd ze vond Bas bepaald niet sympathiek, maar met zijn lul zou ze wel vriendjes willen worden.

Het bedrijf waar Mr. Teacher en Bas werken is sinds een paar jaar geheel digitaal. Maar de stukken uit het papieren tijdperk liggen in een archief. Heel af en toe is het nodig daar wat op te zoeken. Het archief is permanent op slot. Bas en een collega beheren de sleutel, zodat het archief altijd bereikbaar is. En of de duvel er mee speelde op de dag dat Mr. Teacher in het archief moest zijn, was de collega sleutelbewaarder vrij dus meldde ze zich bij Bas voor de sleutel.

“Zo, kom je gebruik maken van mijn diensten?”

“Nee, ik wil de sleutel van het archief, omdat ik stukken van de “zaak De Vries” moet raadplagen.” “Oh, ook goed ik loop wel even mee. Dan kan ik, als jij bezig bent, het archief eens bekijken. Ze hebben mij dan wel mee sleutelbewaarder gemaakt, maar ben nog nauwelijks in het archief geweest.”

“Ik ben daar goed bekend en kan me prima redden zonder jou,” bracht Mr. Teacher uit met een fel kloppend hart en een tintelend kutje. “En als je denkt dat je iets met mij kunt beginnen in de stilte van het archief dan heb je het mis!” siste Mr. Teacher hem toe.

“Ik verwacht helemaal niets. Ik ben hier om te werken en niet om seks te hebben met meisjes die denken dat ik een kleine pik heb. Maar het archief is natuurlijk wel een rustige plek om het tegendeel te bewijzen,” fluisterde Bas. “Als je je handen maar thuis houdt!” mompelde Mr. Teacher.

Maar haar hart ging wild te keer, haar kutje droop en haar tepels waren keihard. Want veronderstel dat Bas zijn handen niet thuis kon of wilde houden. Ze wilde niet toegeven dat ze verlangde naar een beurt, maar ze wilde de kans ook niet voorbij laten gaan.

Eenmaal in het archief ging Mr. Teacher aan de slag om de benodigde informatie te zoeken. Bas snuffelde wat rond om een indruk te krijgen van de indeling van het archief. Omdat Mr. Teacher met een langlopende zaak bezig was, lagen de stukken in een soort nis helemaal achter in het archief. Ze stond geconcentreerd te werken en Bas sloop dichterbij. Toen hij vlak achter haar stond hij legde zijn handen op haar heupen en hij duwde zijn stijve lul tegen haar billen. Door de spijkerbroek heen was de afmeting van zijn lul niet te missen. Mr. Teacher schoot als een raket overeind en haalde uit naar Bas. “Smerige geilaard, stop hier mee!”

“Maar Mr. Teacher. Liefje dat meen je tocht niet? Je tepels zijn keihard en duidelijk zichtbaar en het is hier niet koud, dus denk ik dat ik de oorzaak van die stijve tepels ben.” Hij overdonderde Mr. Teacher, schoot met zijn hand tussen haar dijen en ondanks de spijkerbroek voelde het warm en dampig. “En volgens mij heb je een warm en vochtig kutje. Anders gezegd, je bent bloedgeil.”

“Bas hou hier mee op, ik wil dit niet en of ik geil ben dat gaat je geen moer aan.” Mr. Teacher maakt zich los van Bas en ging aan de andere kant van de tafel staan. Bas maakte zijn gulp los zonder zijn lul tevoorschijn te halen. “Hou op! Hou op!” hijgde Mr. Teacher.”

“Je denkt dat ik een klein pikkie heb, maar ik wil je graag laten zien wat ik in huis heb. Wellicht dat je dan je mening herziet.”

“Nee, ik wil je lul zien, ik bedoel niet zien.”

“Zien en niet zien volgens mij twijfel je. Het maakt in ieder geval je diepste verlangens kenbaar!” reageerde Bas. “Nee, nee, ik wil hem niet zien.”

“O.k. doe dan je ogen maar dicht.” En voordat Mr. Teacher besefte wat er gebeurde, zwiepte de keiharde lul van Bas naar buiten. Mr. Teacher schrok zich wezenloos. Dit was niet zwaar geschapen, maar super zwaar geschapen. “Oh mijn God wat een kanjer, die kan ik niet hebben!”

“Maar je wilt hem dus wel hebben.” Toen besefte Mr. Teacher pas wat ze had gezegd. Nee zeggen, maar ja willen.

“Neen, je blijft van mij af en ik wil niets met die lul van je te maken hebben. En ik bied je mijn verontschuldigingen aan voor mijn opmerking dat je een klein pikkie zou hebben.” “Dat is in ieder geval een begin.”

“Dat is geen begin dat is het einde ik wil niet dat jouw lul mij plezier doet,” zei een woedende en angstige Mr. Teacher. Woedend was ze op zichzelf. Door zo fel tegen Bas te keer te gaan ontnam ze zich de kans door die majestueuze lul geneukt te worden. Maar angstig was ze ook, want stel dat Bas zijn wellust doorzette, wat voor gevoel en misschien wel pijn zou die lul in haar teweeg brengen. Ze stond als aan de grond genageld en wist niet wat te doen en Bas kwam stapje voor stapje dichter bij. Hij knoopte zijn broek verdere los, zodat zijn forse lul in als zijn glorie was te zien. De voorhuid was naar achteren geschoven, zijn paarse eikel glom in het licht van het archief. Zijn grote balzak schudde bij iedere stap die hij zette.

Bas bleef vlak voor Mr. Teacher staan. “Pak hem vast!”

“Nee dat doe ik niet!”

“Volgens mij ben je een geile slet die niet liever wil dan geneukt worden. Dus pak mijn lul vast!”

“Nee, nee,” kreunde Mr. Teacher en ze liet haar hand in de richting van de keiharde lul zakken. Bas ademde diep en wachtte af. Het “nee, nee,” klonk steeds zachter. Toen Mr. Teacher zijn lul vastgreep was ze doodstil. Ze ademde diep en kreunde zacht. Ze kon deze kanjer nauwelijks omvatten. Ze stroopte zijn voorhuid naar achteren en boog voorover. Ze kuste zijn glimmende eikel en proefde het voorvocht dat Bas produceerde. Langzaam ging Mr. Teacher met haar hand op en neer, zo iets groots had ze nog nooit in haar hand gehad. Haar tepels stonden keihard naar voren. Haar kutje dreef en was zich aan het voorbereiden op deze geweldige neukpaal. “Maar ik wil dit niet, ik wil dit echt niet, kreunde ze, Bas ga weg, laat me alleen.”

“Mr. Teacher ik weet zeker dat je het wel wilt. Je kijkt natuurlijk niet elk moment van de dag naar mijn gulp en fantaseert wat daar achter zit.”

“Nee dat is niet waar wat je zegt.” Maar het hart van Mr. Teacher bonkte in haar lijf. Het idee dat haar stille genieten door Bas was opgemerkt, maakte haar radeloos en bracht haar in pure verwarring.

Bas begon de riem van haar spijkerbroek los te maken. “Nee, nee, blijf daar vanaf.” Maar Bas voelde dat de weerstand van Mr. Teacher begon te breken en ging door. Hij maakte haar spijkerbroek los en schoof die naar beneden. Hij pakte haar slipje en schoof ook die naar beneden. Bas werd extra opgewonden en geil van kale natte kut van Mr. Teacher. Haar kleine schaamlippen glinsterden van het vocht en hingen uitnodigend naar buiten. Mr. Teacher had een kutje waar hij op geilde, zijn erectie werd mogelijk nog harder. Hij greep Mr. Teacher bij haar schouders en draaide haar om. Zij was volledig van slag en liet het gebeuren. Ze boog zich voorover en leunde op de tafel. Bas stond achter haar. En op het moment dat hij zijn harde eikel tegen haar natte kutje duwde, realiseerde Mr. Teacher zich wat er stond te gebeuren. “Nee, houd op, stop hier mee, ik klaag je aan bij personeelszaken!”

“Je mag me aanklagen als je niet hebt genoten,” fluisterde Bas en duwde zijn eikel bij haar naar binnen. Op dat moment sloegen bij Mr. Teacher alle stoppen door en ze duwde haar kut naar achteren. Bas ving dit op door mee te bewegen, zodat alleen zijn eikel in haar kut bleef. “Neuk me, neuk me, ik wil je voelen, neuk me,” hijgde en kreunde Mr. Teacher. “Rustig schatje, we doen het langzaam. Dan geniet je nog meer.”

Bas pakte de heupen van Mr. Teacher vast. En langzaam schoof hij zijn dikke harde lul in de natte verlangende kut van Mr. Teacher. “Ja… ah… ja… ah,” was het enige dat ze kreunde. Stukje voor stukje veroverde Bas de kut van Mr. Teacher. Was zijn lul nu zo dik of was haar kut zo strak. Het voelde in ieder geval fantastisch, bij iedere stoot trokken haar kutspieren samen en masseerden ze zijn lul. “Oh… wat groot, wat dik, ik denk dat ik scheur, oh ik barst, oh wat vul je me lekker, ik heb me nog nooit zo vol gevoeld. Ik wist niet dat ik zoveel lekkere gevoelig plekjes in mijn kut had. Ja… ah… kom diep, kom diep in mij dat is zo geil zo super geil.”

Onder dit heftige en geile gekreun van Mr. Teacher perste Bas zijn dikke lul bij haar naar binnen. Toen zijn hele lul in haar zinderende grot was geduwde gaf hij nog een extra stoot. “Auw, auw, je neukt mijn baarmoeder, auw, ja… ah lekker, neuk me klaar.” Wat Mr. Teacher meemaakte was ongekend. Ieder plekje in haar natte geile kut werd geraakt. Ze had af en toe het gevoel te zullen barsten of open te scheuren. Langzaam zakte ze weg in een eindeloos orgasme, ze was helemaal van de wereld. Haar lichaam werd volledig in beslag genomen door klaar komen. Haar tepels waren pijnlijk hard en scheuten van puur genot vlogen van haar kut naar haar tieten. Het enige dat ze uitbracht was een kreunend, “neuk me klaar neuk me klaar!”

Het gekreun en gehijg van Mr. Teacher maakt Bas bloedgeil. Hij greep haar heupen nog steviger vast en begon wild en tomeloos in haar natte strakke kut te stoten. Haar heerlijke volle billen vingen zijn stoten op. Zijn kloten sloegen mij iedere stoot tegen haar klitje. Haar klitje ondertussen uitgegroeid tot een forse klit en bron van puur en geil genot. Plotseling kwam Bas klaar. Schot na schot spoot hij zijn warme zaad diep in de kut van Mr. Teacher. “Ja… ha… ha… ah, ik voel je zaad, spuit me vol, spuit me klaar.” De kutspieren van Mr. Teacher bleven zich samentrekken en persten daarmee het laatste sperma uit zijn lul. Bas duwde zijn lul zo diep mogelijk naar binnen om optimaal te genieten van het strakke en de zich samentrekkende kut van Mr. Teacher. Hij boog zich voorover en kuste zacht haar nek. “Wat heb je een heerlijk dikke lul,” zuchtte Mr. Teacher. “Wat heb je een heerlijke strakke kut, die wil wel vaker vol spuiten,” fluisterde Bas.

Terwijl Bas zijn kleren weer in orde bracht, lag Mr. Teacher nog na te genieten. Het zaad sijpelde uit haar kutje. Gelukkig had ze papieren zakdoekjes in haar broekzak waarmee ze de lekkage wat kon herstellen. Bas had ondertussen het archief verlaten. Mr. Teacher zocht de papieren en bij elkaar. Ze sloot het archief en liep naar Bas om de sleutel terug te geven. “Bedankt voor de medewerking,” zei Mr. Teacher. “Mijn zoon is niet alleen een fanatieke voetballer, maar hij zit ook op een koks opleiding. Mijn vrouw is een paar dagen weg, dus kookt hij. Heb je zin om te komen eten?” Mr. Teacher schrok van de uitnodiging, maar het genot dat de dikke harde lul van Bas haar had bezorgd, deed haar snel besluiten ja te zeggen. “Lijkt me leuk om met je zoon kennis te maken.” “Hij zal je niet teleurstellen,” zei Bas met een knipoog, die Mr. Teacher in verwarring bracht.

De woorden, ‘hij zal je niet teleurstellen’ en de knipoog van Bas, zorgden voor de nodige onrust bij Mr. Teacher. Ging het over het eten of speelde er meer? Haar hart klopte wild. In de middagpauze ging ze de stad in om een paar slipjes en inleg kruisjes te kopen. Hiermee probeerde ze de overvloed van de ontmoeting in het archief wat binnen de perken te houden. Mr. Teacher treuzelde aan het eind van de werkdag een beetje om tegelijk met Bas het kantoor te kunnen verlaten. Ze stonden samen in de lift. Mr. Teacher keek naar de bobbel in de broek van Bas. Was hij bezig een erectie te ontwikkelen of verbeelde ze zich dat? Bas zag haar kijken. “Ja, het is wat je denkt,” zei hij. Mr. Teacher kreeg een kleur. “Als je maar niet denkt dat ik me nog een keer laat nemen. Ik kom om met de kookkunst van je zoon kennis te maken. Hoe heet hij trouwens.”

“Hij heet Hennie, een goed gebouwde sportieve knaap. Hij heeft een aardje naar zijn vaartje,” zei Bas met een vette knipoog. “Ik weet niet wat je daar mee wil zeggen. Maar dat wat gebeurd is in het archief zal zich beslist niet herhalen. Ik kom om te eten dus we houden het netjes.”

“Maar wat we in het archief gedaan hebben was toch ook netjes?”

“Je weet wel wat ik bedoel. Je houdt je handen en je pik thuis!”

“O.k.,” zei Bas met een geile glimlach. “Rijd maar achter mij aan dan loods ik je wel naar Hennie.” En weer die knipoog en die geile glimlach. Bas had geen woord gelogen. Hennie was inderdaad een goed gebouwde sportief ogende twintiger. Hij verwelkomde Mr. Teacher met een stevige omhelzing. Helaas, voor Mr. Teacher. Droeg Hennie door het koken een koksschort, zodat een eventuele bobbel in zijn broek aan haar zicht werd onttrokken. Met “ik moet naar de keuken om het eten af te ronden,” verdween Hennie uit het zicht.

De maaltijd verliep gezellig. Waarbij Bas regelmatig dubbelzinnige opmerkingen maakte, waar Hennie met een glimlach op reageerde. “Je hebt voortreffelijk gekookt Hennie, je vader heeft geen woord te veel gezegd. Ik benijd je toekomstige vrouw.”

“Ik hoop niet een vrouw te krijgen die alleen voor mijn kookkunst valt. Ik heb nog meer te bieden.”

“Wat moet ik daaronder verstaan?”

“Wel een sportief lichaam waarmee ik mijn toekomstige liefde alles kan geven wat ze verlangt.” Mr. Teacher besefte dat ze zich op glad ijs begaf, maar stelde toch de vraag. “Weet jij dan wat een vrouw verlangt? Je bent jong dus zoveel ervaring heb je daar volgens mij niet mee.”

“O.k. veel levenservaring heb ik niet, maar de lichamelijke verlangens van een vrouw kan ik prima bevredigen.” Mr. Teacher wist niet hoe ze hierop moest reageren en zweeg. Hennie en Bas stonden op om de tafel af te ruimen. En tot schrik en genoegen van Mr. Teacher zag ze in de broeken van beide heren de door haar verlangde bobbel.

Haar kutje trok spontaan samen van puur genot. Mr. Teacher hielp met het afruimen. In de keuken bij het aanrecht kwam Hennie achter haar staan om wat in een kastje te zetten. Ze voelde hoe hij bewust zijn kruis tegen haar billen duwde. “Wil je daarmee ophouden dat doe je maar bij je vriendin en niet bij mij.”

“Wat bedoel je,” vroeg hij onnozel, terwijl hij zijn half harde pik steviger tegen haar billen duwde. “Stop hiermee,” was de heftige reactie van Mr. Teacher op het moment dat Bas de keuken binnen kwam. Hij overzag de situatie. “Kom op Hennie, niet te hard van stapel lopen. Geef Mr. Teacher de gelegenheid om aan ons te wennen.” “Ik wil helemaal niet aan jullie wennen,” siste Mr. Teacher die zich ondertussen vrijgemaakt had van het aanrecht.

“Vanmorgen in het archief dacht je dat je ook niet aan mij zou wennen, maar dat veranderde snel toen je contouren van mijn gereedschap zag.”

Mr. Teacher werd rood van woede en opwinding. “Maar ik wil niet dat je zoon zich tegen mijn billen op geilt.”

“Maar dat deed ik ook niet. Je stond op de plek precies voor het kastje, dus leunde ik even tegen je aan. En ja ik had toevallig een halve stijve, maar dat is ook jouw schuld, want je hebt een heerlijke kont, strak en rond.” Mr. Teacher plofte bijna van woede en opwinding. “Ik wil dat jullie van mij afblijven,” brieste ze, terwijl ze dacht, neuk me, neuk me.

“Ik zal koffie zetten,” zei Bas dan kunnen we wat tot rust komen. En onder het genot van een bakje koffie keerde de rust weer, totdat Hennie opmerkte. “Pa heb ik het nu goed begrepen dat jij vanmorgen in het archief van jullie kantoor deze heerlijke dame een beurt hebt gegeven?” Er viel een stilte. “Eh ja,” zei Bas, “Maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ze wat tegenstribbelde, maar toen ik eenmaal binnen was wilde ze me niet meer laten gaan.” Mr. Teacher verschoot van kleur en voelde, in gedachten, weer die heerlijke dikke lul van Bas in haar samentrekkende kutje. “Ja, ik wilde inderdaad niet, je vader heeft me min of meer verkracht, maar wel met liefde en tederheid.”

“Je hebt al gemerkt dat ik een aardje naar mijn vaartje heb,” zei Hennie. Hij stond op en ging naast Mr. Teacher zitten. “Als je je handen maar thuis houdt en je pik in je broek,” siste Mr. Teacher. Maar haar lichaam reageerde enthousiast. Haar tepels werden hard en duidelijk zichtbaar onder haar T-shirt. Haar kutje was drijfnat, maar dat zagen die mannen gelukkig niet. “Je denkt toch niet dat ik jullie familieslet ga worden. Wat vanmorgen is gebeurd was eens, maar nooit weer.”

Bas en Hennie knipoogden naar elkaar.

Hennie ging naast Mr. Teacher zitten en legde zijn hand op haar bovenbeen, die de hand pakt en heb resoluut aan de kant schoof. Mr. Teacher zuchtte diep. Hennie merkte dat en legde weer zijn hand op haar bovenbeen en weer duwde Mr. Teacher de hand weg. Hennie pakte haar hand en legde die op zijn kruis. “Jouw hand bij mij, voelt, denk ik minder bedreigend.” Mr. Teacher voelde direct zijn dikke harde lul. Hennie duwde zijn heupen omhoog zodat er voor Mr. Teacher niets te missen viel. Een siddering van genot trok door haar lichaam. Ze trok haar hand terug. “Neen, jongen dit wil ik niet.” “Maar hij wil jou wel dat heb je zeker wel gevoeld.”

“Wat hij en jij willen interesseert me niet. Ik wil niet geneukt worden.”

“Mr. Teacher doe nu niet zo tegendraads,” mengde Bas zich in het gesprek. “Vanmorgen was het achteraf toch best lekker, wie weet wat voor fijne herinnering je hier aan overhoudt.”

“Ik ben geen slet en ik ben niet van plan iedere stijve lul die me aangeboden wordt toegang te verlenen,” zei Mr. Teacher iets minder overtuigend. Weer pakt Hennie haar hand en legde die op zijn stijve lul. Mr. Teacher voelde hoe hij klopte en zich langzaam tussen buik en spijkerbroek naar boven worstelde. Mr. Teacher raakte geobsedeerd door het gebeuren en liet haar hand liggen. Ze voelde langzaam de omvang van zijn lul groeien. Weer zuchtte Mr. Teacher diep. Haar tepels waren hard en haar kutje dreef ondertussen. Ze voelde haar gezwollen klitje tegen haar slipje duwen.

Bas en Hennie voelden dat ze terrein wonnen. Mr. Teacher zat met gesloten ogen te genieten van de nog verborgen pik van Hennie. Hij spreidde zijn benen en de hand van Mr. Teacher gleed wat naar beneden. Dat gaf hem de kans zijn riem en zijn broek los te maken. Zijn keiharde lul lag tegen zijn buik omhoog. Hij greep de hand van Mr. Teacher en legde die er op. Als door een adder gebeten schoot Mr. Teacher omhoog. “Nee, nee, nee dat wil ik niet, stop hier mee!” Mr. Teacher was naast de bank gaan staan en keek met grote ogen naar de stijve lul van Hennie. Het leek haar niet mogelijk, maar hij was toch echt nog een slag groter er dikker dan die van vader Bas. Hennie schoof zijn broek verder naar zijn enkels, zodat dat ook zijn forse kloten zichtbaar werden. De hele schaamstreek van Hennie was glad geschoren en zag er zeer begerig uit. Weer zuchtte Mr. Teacher diep. “Wat sta je nu te zuchten,” zei Bas. “Kus zijn glinsterende eikel als bedankje voor de heerlijke maaltijd.” “Nee, jullie moeten ophouden. Ik ga weg. Ik ben geen hoer.” Mr. Teacher stapte resoluut naar de deur. Maar Bas was sneller en ging voor de deur staan. “Kom, kom. Mr. Teacher. Weg gaan zonder Hennie te bedanken dat is niet zoals het hoort.”

Mr. Teacher was ondertussen bloedgeil. Hennie stond achter haar en schoof zijn hand tussen haar dijen. Als reactie perste Mr. Teacher haar benen stijf tegen elkaar. Hennie duwde met even veel kracht zijn hand naar boven. Hij voelde de klamme warmte van haar kut door haar spijkerbroek heen. Langzaam bewoog hij zijn hand heen en weer. Mr. Teacher greep zich vast aan Bas. “Nee, nee, nee, hou op, hou op.” Terwijl ze die woorden kreunde, spreidde ze haar benen. Hennie bewoog zijn hand wat naar voren en wist feilloos haar klitje te vinden. “Ja…ah… ja… ah, maak me klaar, laat me komen ja… ah laat me komen.” Hijgde Mr. Teacher en omarmde Bas om zich staande te houden. Haar tieten drukten tegen zijn borstkas. Hij voelde haar harde tepels. Hennie bleef wrijven en drukken. Het duurden dan ook niet lang of Mr. Teacher kwam luid kreunend klaar. “Ja… ah, ja… ah, ik kom, ik kom ja…ah… heerlijk ja… ah… ik kom!” Ze zakte schokkend door heer knieën. Bas sloeg zijn armen om haar heen en leidde haar strompelen naar de bank.

De mannen begrepen dat ze de strijd hadden gewonnen en dat Mr. Teacher bereid was zich over te geven. Ze zat wat verdwaasd op de bank te kijken. Bas en Hennie lieten hun broeken zakken. Hun harde stijve pikken stonden recht vooruit. Dat Bas een forse lul had, wist Mr. Teacher al sinds het avontuur in het archief, maar tot haar verbazing zag ze dat dat Hennie nog een slag forser en dikker was geschapen. Scheuten van geil genot schoten door het wellustige lijf van Mr. Teacher. De mannen kwamen met hun stijve pikken recht op haar af. Hennie pakte haar hoofd en duwde zijn lul in haar mond. Mr. Teacher deed nog een poging tot tegenwerken maar dat mislukte. Bovendien was ze zo geil dat ze eigenlijk helemaal niet wilde stoppen. Hennie begon langzaam in en uit haar keel te stoten. Bas begon Mr. Teacher te ontkleden. En even later zat ze naakt op de bank, haar tepels stonden strak en recht vooruit. Hennie was nog steeds bezig haar keel te neuken. Bas duwde een paar vingers in de natte kut van Mr. Teacher. Die onmiddellijk reageerde. Ze kreunde en hijgde. Van de zogenaamde tegenstand van Mr. Teacher was niets meer over. Die had nog maar één wens, geneukt worden en heftig klaarkomen. “Neuk me, neuk me, neuk me,” was haar mantra.

Er werd niet veel gezegd er werd alleen maar intens genoten. De lullen van Bas en Hennie waren keihard gespannen, evenals de tepels van Mr. Teacher. Haar kut droop van het geil. Haar kleine kutlippen hingen verlangend naar buiten. Mr. Teacher wist zich op haar knieën te wurmen, en nam de dikke lul van Bas in haar mond. Hennie zat op zijn knieën achter haar, zijn handen op haar heupen. Mr. Teacher stak haar hand tussen haar dijen naar achteren en greep de harde lul van Hennie. Ze streek zijn lul langs haar natte kut. Het duurde maar even of de lul van Hennie was nat en glad. “Ja… ach wat lekker, wat is je kut heerlijk nat en warm. Ik ga je neuken. Lekkere slet van me.” Mr. Teacher manoeuvreerde zijn harde lul voor de opening van haar verlangende kut. “Neuk me, neuk me diep en hard.”

“Ja… ah… ja… ah,” kreunde Hennie. Hij greep haar heupen vast en duwde heel langzaam stukje bij stukje zijn harde gezwollen lul in de stomende natte kut van Mr. Teacher. Zij duwde haar heupen achteruit om hem zo snel mogelijke en zo diep mogelijk binnen te krijgen. Maar als Mr. Teacher stootte ging Hennie wat achter uit. En zo duurde het lang voordat hij tot aan zijn wortel in haar kut zat en haar volle zachte billen voelde.

Bas had ondertussen het haar van Mr. Teacher stevig vast gegrepen en neukte in een gestaag tempo haar keel. Bij af en toe kreeg Mr. Teacher ademnood en rochelde. Maar ze voelde zich volmaakt geil. Een dikke lul in haar natte kut en één in haar keel. Hennie begon in een stevig tempo te stoten. Bij iedere stoot bewoog haar lichaam mee en schudden haar hangende tieten. Bas deed niets hij hield zijn dikke lul in de mond van Mr. Teacher. Maar op het stoten van zijn zoon Hennie bewoog het hoofd van Mr. Teacher mee en daardoor werd zijn stijve lul gemasseerd. Zonder te bewegen werd de geile spanning in zijn lul opgebouwd. Dat was een nieuwe sensatie. “Lekker doorgaan Hennie, lekker doorgaan jongen dit is heerlijk.” Hennie merkte dat zijn hoogte punt aanstaande was. Hij greep de heupen van Mr. Teacher steviger beet. De beide mannen hadden nauwelijks nog belangstelling voor Mr. Teacher. Zij concentreerden zich op hun eigen klaarkomen. Maar ook Mr. Teacher leek van de wereld. Door de lul van Bas in het mond en keel, kon ze alleen nog intens grommen en brommen. Ze probeerde met tegenbewegingen de stoten van Hennie op te vangen. Maar haar opgefokte lichaam was niet instaat om op het ritme te reageren. Hennie neukte feller en diepen. Bij iedere stoot raakte hij de baarmoeder van Mr. Teacher. Ze probeerde te gillen van pijn en genot, maar verder dan een heftig gekreun kwam ze niet.

Bas greep haar hoofd steviger was en duwde zijn lul diep achter in haar kloppende keel. Met een “Ja… ah… ja… ah… ja… ah, ik kom!” spoot hij schot na schot zijn warme zaad achter in haar keel. Mr. Teacher liep rood aan en zag met een laatste inspanning kans om Bas weg te duwen. Zijn zaad liep met klodders uit haar mond. Mr. Teacher snakte naar adem. Ze was niet in staat om nog iets te zeggen. Ze kreunde alleen maar.

Ook Hennie naderde zijn hoogte punt en begon harder, feller en dieper te stoten. “Ja… ah… ja… ja… ja. Auw, auw, mijn baarmoeder.” Bas was naast Mr. Teacher gaan zitten en masseerde haar tieten en kneep in haar tepels. Scheuten van pijn en genot vlogen door haar geile lijf van haar tepels naar haar klitje en van haar kutje naar haar tieten. Hennie greep haar heupen en perste met een laatste poging zijn harde dikke lul diep in haar kut. Mr. Teacher kreunde van pijn en genot. Met “ik kom! Mm…hm… hm… ah!” spoot hij met kracht zijn sperma diep in haar verlangende onderlijf.

Ook Mr. Teacher kwam kreunend klaar. “Ja… ah… spuit me vol. Spuit me klaar ja… ah!” Hennie voelde de kutspieren van Mr. Teacher ’s kut bij ieder schot zaad samentrekken. Kreunend en hijgend kwamen Hennie en Mr. Teacher klaar. Bas masseerde haar tieten en kneep zacht in haar tepels. Door het samentrekken van de kutspieren van Mr. Teacher had Hennie het gevoel eindeloos door te blijven spuiten. Geleidelijk kwamen Hennie en Mr. Teacher tot rust. Zijn half slappe lul floepte uit haar kut en daarmee kwam een stroom zaad en kutgeil naar buiten. Mr. Teacher zakte door heer knieën en bleef op haar buik liggen.

“Hennie jij kunt een vrouw inderdaad alles geven wat ze verlangt! En jullie mogen mij vaker voor een etentje uitnodigen!” zei ze glimlachend.

Mr. Teacher