Ja, we zijn jong getrouwd. Dit is me al honderd keer verteld. “Het zal nooit duren.”

“Over een jaar ben je gescheiden.” Ze hebben het mis. Het is vijf jaar geleden en mijn man en ik staan sterk. Wat is ons geheim? Ja, we zijn jong getrouwd… maar alleen omdat we getrouwd zijn, betekent niet dat ons seksleven voorbij is. Niet eens in de buurt. Mijn man kijkt graag naar mij met andere mannen. Vooral zwarte mannen. Lange, gespierde zwarte mannen die me gemakkelijk kunnen domineren. Gelukkig voor mijn man zit ik met hetzelfde verlangen.

Onze laatste verovering — zoals ik ze graag noem — was Jerome. We waren op vakantie en ik droeg mijn kleinste bikini in het strandresort. Het was heet, de Margarita ‘s vloeiden en ik was zo geil als fuck. Mijn man keek naar me en wist dat ik op jacht was. Hij liet me met rust en gaf me wat ruimte om mijn ding te doen.

Het kostte niet veel. Ik had al de aandacht getrokken van onze zwarte serveerder die ons de hele middag onze drankjes had gebracht. Het enige dat nodig was, was een beetje mijn benen over elkaar slaan, een flirterige blik met mijn zonnebril omlaag, een klap van mijn lange blonde haar, een verleidelijke glimlach en poef — hij accepteerde mijn uitnodiging om ons aan de bar te ontmoeten nadat zijn dienst erop zat. Wist Jerome waar hij aan begon? Waarschijnlijk. Was hij verrast door een ogenschijnlijk onschuldig blank stel uit de buitenwijken dat met hem praatte? Ik betwijfel het. Jerome leek het soort man dat regelmatig door allerlei soorten vrouwen wordt geslagen, wat de zaken veel gemakkelijker maakte. Na een paar drankjes vroeg ik hem gewoon of hij naar onze hotelkamer wilde komen. Hij knikte en weg waren we.

Meestal kijkt mijn man graag naar me vanaf de andere kant van de kamer. Hij vindt het heerlijk als ik me langzaam uitkleed in het bijzijn van een vreemde, en ik neem de tijd voor een beetje striptease. Ik vind het heerlijk om er echt in op te gaan, sexy muziek op te zetten en mijn heupen te malen in de schoot van een complete vreemdeling. Vanmiddag had ik niet veel kleding om uit te trekken – alleen mijn kleine blauwwit gestreepte bikini, een doorschijnende bedekking en sandalen. In plaats daarvan stelde ik Jerome voor om te gaan douchen. Hij had het er allemaal voor over. We dompelden ons onder in de badkamer terwijl mijn man bij de deur stond. Ik draaide me om en vroeg Jerome om te helpen met de strikbandjes aan mijn bikini. Zijn grote donkere handen maakten de knoop gemakkelijk los. Ik deed mijn bikini topje uit, gooide het op de grond en liet mijn broekje langs mijn benen glijden.

Ik draaide me om en keek Jerome aan. Mijn borsten zijn niet de grootste, maar geen enkele man is ooit teleurgesteld. Jerome was geen uitzondering. Hij staarde naar mijn borst, een grote glimlach op zijn gezicht. “Jij bent aan de beurt,” zei ik. Hij reikte naar de broeksband van zijn korte broek en maakte die los. Zijn korte broek en boxer gingen omlaag, samen met zijn geruite hoteluniform. “Holy shit,” hijgde ik.

Ik keek naar mijn man die bij de deur stond en naar zijn eigen kruis greep. Hij is perfect geschikt in de confectieafdeling, maar niets zoals dit. “Zie je dit monster? Mijn man lachte. Jerome grijnsde alleen maar. Ik stapte onder de douche en trok Jerome mee naar binnen. We kusten onder water. Zijn lichaam was stevig en nog heet van de hele dag in de zon te hebben gestaan. Mijn knieën begonnen te trillen toen zijn handen langs mijn lichaam bewogen en mijn borsten en mijn kont grepen. Hij trok me tegen zijn pik en wreef zijn gezwollen kop tegen mijn heupen. Ik drukte mijn lichaam tegen hem aan. Ik was al nat en zou hem daar onder de douche hebben geneukt als het niet voor bescherming was. Wij spelen altijd op veilig.

Ik zette het water uit en pakte twee handdoeken. In plaats van er een om mijn lichaam te wikkelen, draaide ik het om mijn haar en ging toen naar de slaapkamer, mijn stevige, gebruinde en volledig naakte lichaam volledig zichtbaar. Ik pakte mijn man op de weg naar buiten en stopte mijn tong in zijn mond met een enorme kus. “Jij goed?” vroeg ik. Hij knikte. Het is altijd onze regel om te controleren. Ik liep naar het bed en kroop er bovenop. De handdoek viel uit mijn haar. Ik duwde mijn kont in de lucht terwijl mijn man een condoom pakte en het aan Jerome gaf. Ze spraken niet echt – alleen een knikje van mijn man om aan te geven dat het prima was om door te gaan.

Jerome deed het condoom om zijn enorme lul alsof hij een wapen omhulde dat niet in de koffer past. Ik likte mijn lippen en reikte tussen mijn benen en plaagde mijn clit. Ik wist dat hij een beetje pijn zou gaan doen. Ik had gelijk. Hij pakte mijn heupen en duwde in mij. Ik schreeuwde het uit toen hij bij me binnenkwam. Er was geen voorspel, niet praten, je niet leren kennen – gewoon puur neuken. Hij trok zich terug en lanceerde zijn lange zwarte lul weer in mij. Mijn lichaam kwam praktisch al. Ik duwde mijn handen tegen het bed en duwde mijn heupen naar achteren terwijl hij me keer op keer beukte. Mijn tepels waren keihard, ik kon nauwelijks ademen. Ik kwam net van zijn eerste paar stoten.

Hij draaide me om als een lappenpop en zijn lichaam viel op het mijn. Hij greep mijn enkels, spreidde mijn benen en duwde de volledige lengte van zijn pik in mij. Ik schreeuwde. Hij was zo verdomd enorm. Terwijl Jerome in me bleef steken, kwam ik, keer op keer. Ik wierp een blik op mijn man, die een paar meter verderop zat en zichzelf streelde. “Kom maar voor me,” zei ik tegen hem. Hij pompte zijn pik hard en schoot een lange straal uit zijn pik. Ik kwam meteen kijken hoe hij naar mij keek. We lachten naar elkaar. Ja, daarom maakte ik me nooit zorgen om een tienervrouw te zijn. Ik trouwde met de man van mijn dromen, maar ik gaf niets op.

Ik sloeg mijn benen om Jerome heen terwijl ik zijn lichaam voelde verstijven. Hij schreeuwde het uit en trok zich terug. Hij trok het condoom af en pompte zijn pik een paar keer met zijn vlezige hand. Zijn sperma spoot over mijn borst en buik. Ik wreef het in mijn huid terwijl hij op adem kwam. ‘Misschien moeten we nog een keer douchen,’ glimlachte ik. Deze keer zou ik hem me misschien gewoon onder de douche laten neuken… en misschien mijn man vragen om mee te doen.