Na een lange werkdag is het moment eindelijk gekomen, het tijdstip dat jij langskomt. Al de hele dag heb jij door mijn gedachten gespookt. Ieder moment heb ik de seconden afgeteld en op mijn telefoon gekeken. Je bent om 14:00 geland en naar je hotel gereden. Na een jaar uit elkaar te zijn geweest hebben we eindelijk de tijd gevonden met elkaar af te spreken. En daar heb ik goed de tijd voor genomen, daar hebben wij samen de tijd voor gemaakt. Een jaar geleden ontmoeten we elkaar op de wijnboerderij van je ouders waar ik vier maanden in dienst ben geweest onder het mom “buitenlandse stage”. Al bij ons eerste oogcontact hebben we elkaar iets te lang aangekeken. Jouw flirterige ogen en goedgetrainde lichaam kon ik uren volgen als je stond te werken tussen de wijnranken. Natuurlijk had je al snel door dat ik watertandend naar je lichaam stond te kijken en al snel vulden de rest van mijn dagen zich met plagerige aanrakingen en flirterige opmerkingen.

Die ene avond, vlak voor mijn vertrek, vonden onze lippen elkaar in de wijnkelder tussen het geurende hout. Verliefd zag ik het eerste appje in mijn beeldscherm, “hey, hoe is het daar thuis?” Sindsdien is ons appcontact niet meer gestopt. De onschuldige “hoe was je dag” maakte al gauw plaats voor foto’s, gevolgd door spannendere teksten, filmpjes, en zo maar door. Af en toe gaf jij mij opdrachten waarbij ik de meest sexy lingerie van leer kocht en voor jou poseerde voor de camera. Jouw goedkeurende reviews en passende terugkoppeling hebben mij steeds een stukje verder gedreven om de lingerie keer op keer te overtreffen. En ook vanavond heb ik iets spannends voor je klaarliggen, passend bij jouw terugkoppeling, aansluitend op onze wildste fantasie.

Voor het douchen heb ik het nieuwe setje klaar gelegd op bed. De zijden tas met de sierende letter V wacht vol spanning om uitgepakt te worden. Ik open de touwen aan de bovenkant en laat de kamer vullen met de zoet branderige geur van leer. Mijn handen glijden langs de zijde en vinden de eerste leren teugels van mijn nieuwe leren lingerie. Ik haal de lingerie eruit en voel met mijn vingers het nieuwe leer aan. Het voelt zacht, een rilling van spanning glijdt over mijn lichaam. Ik kan niet wachten om het aan te trekken! Met opzet sluit ik de leren teugels om mijn lichaam een bevestig de riempjes. Het leer voelt heerlijk aan; zacht, stevig en toch heel vertrouwd. Ik steek mijn haar op in een staart en bekijk mijn naakte lichaam in de lange spiegel van de kast. Bewonderend laat ik mijn ogen langs mijn lichaam glijden, het leer omarmt mijn rondingen, zoals het ontwerp het heeft bedoeld en ook mijn borsten lijken net iets groter dan normaal. Het is perfect maar wat zou jij ervan vinden?

Als ik net mijn jurkje aan heb gedaan hoor ik de bel van mijn appartement. Een kriebelend gevoel bekruipt mijn onderbuik, je bent er! Ik haast me snel naar beneden, kijk nog even in de spiegel op de gang en schik mijn jurkje op de juiste plekken voor ik de deur klink naar beneden zwaai. “Hey jij,” begroet met je vriendelijke glimlach. “Hey”, stamel ik verlegen maar enthousiast uit. Het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan; Jouw bruinen ogen glazen nog net als toen, je lichaam lang en gespierd. Je handen groot en mannelijk… en je geur… Je sluit me in jouw gespierde armen en ik snuif je heerlijke geur opnieuw op zoals ik voor het laatst heb gedaan in de wijnkelder. Het beseffen dat jij hier bent zinkt steeds een stukje dieper, ik heb je gemist. Als we de woonkamer binnen lopen en gesetteld zijn met een heerlijk glas wijn vertel je enthousiast wat ik dat jaar heb gemist. Zowel de wijn als de gesprekken vloeien rijkelijk. Af en toe kan ik het niet laten hongerig naar je lippen te kijken en mijn ogen over jouw lichaam te laten glijden. Ook aan jou merk ik dat de zenuwen langzaam gaan liggen en af en toe leg je je hand op mijn bovenbeen. De spanning is duidelijk voelbaar, maar beide houden we de “eerste stap” nog even af. Flirterige opmerkingen gaan over en weer, we lachen en komen steeds een stukje dichter bij elkaar zitten. “Nog maar een wijntje?” zeg je wanneer je ziet dat de eerste fles de bodem heeft bereikt. “Ik heb een heerlijke wijn meegenomen van de boerderij.”

Ik knik bevestigend wanneer je wegloopt naar de keuken. Als je uit het zicht bent, laat ik mijn hand over mijn jurkje glijden, zul je je door hebben dat ik onder mijn jurkje deze nieuwe lingerie draag? Ik voel het leer zich verstevigen als ik mijn borst naar voor strek. De leren riempjes graven lichte striemen in mijn huid, ik voel de druk langzaam veranderen in zoete pijn als ik de teugels dieper in mijn huid laat trekken. Het voelt heerlijk, lekkerder dan ik in eerste instantie had gedacht. De combinatie van de spanning in de kamer, de wijn en de leren lingerie op mijn lichaam laat mijn gedachten afdwalen. Gedachten flitsen voorbij; Al die keren dat ik jouw lichaam bewonderde tussen de wijnranken. Jouw glanzende gespierde lichaam, nat van het zweet, hoe jouw spieren zich aanspannen en jouw sterke armen moeiteloos de zware wijnkisten optilden. Hoe vaak heb ik gefantaseerd over jouw handen strelend langs mijn lichaam, je lippen op mijn schaamheuvel verkennend richting mijn harde klit. Je lippen rond mijn harde tepel. De gedachten doen wat met me, de spanning in mijn onderbuik krult op en ik voel dat ik nat word. Ik kan niet langer wachten, het wordt tijd voor de eerste stap.

Vanuit de keuken hoor ik jouw grote voetstappen al pratend de keuken uit lopen. Je verstijft even als je in mijn vurige ogen kijkt. Alsof je mijn gedachten kunt lezen, neem je braaf plaats naast mij op de bank en zet beide wijnglazen op de tafel. Zonder oogcontact te verliezen zwaai ik soepel een been over je heen en neem plaats op je schoot. Ik zie de kleur van je ogen veranderen als ik wat verlegen terugdeins van mijn plan. “Toe dan…” glimlach je me juichend toe. Voor ik me kan bedenken kus ik je teder, ik voel je grote handen op mijn billen sluiten als onze tongen elkaar halverwege vinden. Een golf van kriebels stijgt op in mijn buik, dit is waar ik op heb gewacht. Gepassioneerd en begerig gaan je handen over mijn lichaam, je smaakt zo zoet dat ik geen genoeg kan krijgen van jouw lippen. Ik kus en bijt zachtjes jouw onderlip telkens als ik de kans krijg. Je hebt me al die maanden zo gek gemaakt dat mijn lichaam smelt onder elke aanraking en streling die je me geeft. Langzaam wieg ik mijn heupen heen en weer. Mijn billen masseren jouw schoot en ik voel dat jouw lid steeds harder wordt. Je vingers glijden langs de leren teugels rond mijn billen. Enthousiast kijk je op en zoeken jouw vragende ogen die van mij. “Heb je…?” hoor ik je vragen. Ik knik iets verlegen en stap van je schoot af. “Pak maar uit,” commandeer ik.

Je komt voor me staan en haalt met een soepele beweging de bandjes van mijn jurkje los. De katoenen stof glijdt van mijn lichaam af op de grond. Twee donkere ogen nemen elk detail op van mijn lichaam. Ik weet dat ik een deel van jouw fantasie heb vervuld en wacht gespannen je reactie af. “Wauw,” hoor ik je grommen, “voor mij?” Ik knik en bijt plagend op mijn onderlip. Je voetstappen versnellen zich in mijn richting en zonder iets te zeggen zoen je me gepassioneerd. Je handen zijn overal op mijn lichaam, ze strelen alle leren bandjes die ze tegenkomen. Je gromt me geil toe en ik merk dat mijn nieuwe leren lingerie jou ontzettend warm heeft gemaakt. Naar deze goedkeuring heb ik gezocht, nu ik jouw goedkeuring heb kan ik me volledig overgeven aan het gevoel. Het is tijd om de rest van onze fantasie werkelijk te laten worden.

Ik duw je een stukje van me weg, wanneer ik jouw vingers naar beneden voel glijden, ik weet dat jij niets liever wilt dan mijn natte lipjes verwennen en ik wil niets liever dan jouw aanraking voelen, maar ik heb nog een cadeautje. “Ik heb nog iets voor je, het ligt boven, loop je mee?” Knikkend loop je achter me aan de trap op. Op de trap wieg ik extra mijn heupen heen en weer, waardoor je extra goed zicht hebt op mijn billen. Af en toe hoor ik je hijgen als ik stap voor stap de trap beklim. We lopen naar de slaapkamer waar ik jouw cadeautje heb klaar gelegd. Het zwart met zilveren papier ligt uitnodigend op bed, klaar om uitgepakt te worden. “Een avond vol verrassingen”, zeg je wanneer je het oppakt. “Voor je het pakketje open maakt wil ik eerst iets van jou”, zeg ik plagend en trek aan je T-shirt. Je glimlacht en bevestigd met “wat je maar wilt meisje”. Ik bevrijd je lichaam uit je shirt en laat mijn ogen zich verwennen door het zicht. Je lichaam is prachtig, precies zoals ik me het heb herinnerd. Het scheurende papier verbreekt mijn trance en vult de kamer met een nieuwe spanning. Onder het papier bevrijdt zich opnieuw de zoete branderige geur van nieuw leer. Je strijkt met je vingers langs de leren bandjes als je ineens beseft wat je zojuist van me hebt gekregen. “Echt?!” hoor ik je enthousiast zeggen. Je glimlacht en je fonkelende ogen maken de verrassing compleet. Nu jij je cadeaus hebt gekregen is het jouw beurt. Nu mag jij mijn fantasie vervullen.

Voor je me de vraag kunt stellen heb ik je toestemming gegeven. Het leren sm zweepje hangt los in je handen wanneer je deze screent met je ogen. De vibratie in de kamer verandert als ik jouw lichaam zie aanspannen en je jouw donkere ogen in die van mij doordringen. “Op je knieën”, commandeer je streng. Zonder enige context volg ik je commando op en plaats mijn knieën op de grond. Je streelt met het leren zweepje langs mijn lichaam, eerst over mijn schouders, langs mijn hals, via mijn nek naar mijn rug en weer over mijn schouder naar mijn borsten. Je laat me wennen aan de aanraking en sluit mijn ogen zodat ik de strengen in gedachten kan voelen. Even stop je bij mijn tepels en laat het leer plagend langs mijn harde knopjes glijden, mijn lichaam verkrampt wanneer het strelen verandert in kleine tikjes. Gedreven, zacht maar toch voelbaar. Ik geniet van de kleine pijnscheuten rond mijn tepels en begin te wennen aan het gevoel. Ik kreun zacht van genot en voel hoe ik steeds natter wordt onder de aanraking van het leer. “Goed zo”, grom je me toe. “Ze vindt het lekker.” Als ik mijn open, zie ik je voor me staan, een grote bobbel in je broek verraadt hoe geil je de positie vindt. Je bent helemaal in je element, je tweede natuur zoals je het eerder hebt genoemd. “Opstaan”, hoor ik je zeggen en ik sta op zonder tegen stribbelen, benieuwd wat er gaat komen.

Je keert me gedreven naar de rand van het bed en komt achter me staan. Je linkerhand glijdt van mijn navel richting mijn hals waar je je hand positioneert. Licht knijp je in mijn hals en drukt mijn hoofd in je nek. Ik geniet van jouw dominantie en laat het gebeuren. Mijn billen steek ik naar achter zodat ik je kan voelen en mezelf kan verwennen met jouw geilheid. Zacht wrijf ik mijn billen langs je lid, ik voel hoe geil je bent. Ik wil niets liever dan jouw pik diep in me voelen. Nieuwsgierig en rebels steek ik mijn rechterhand naar achter en zoek jouw lekkerste plekje. Ik knijp en masseer stevig je lid door je broek heen. Hijgend laat je het even toe waarna je je personage herpakt en me straffend toe gromt; “Nee nee, daar heb ik geen toestemming voor gegeven. Of wel?” Ik voel me stout en rebels als je me zo toespreekt. Maar weet ook dat je me dit niet ongestraft laat doen. Voor ik het weet druk je mijn borst op het bed en tik je mijn voeten uit elkaar. Ik sta in een hoek van 90 graden en voel hoe de leren lingerie zich in mijn liezen strekt. “Pats!” Het geluid van geslagen leer vult de kamer, gevolgd door een zoete pijnscheut door mijn lichaam en een warm wordende plek op mijn billen. Ik schrik en hoor dat mijn adem even stopt. Voor ik iets kan zeggen herhaal je het ritueel en slaat gedreven weer op de zere plek. “Pats!” Bij elke tik voel ik de pijn veranderen in genot. Je wrijft de zere plekken liefkozend na met je grote handen en gromt goedkeurend toe; “goed zo meisje”. Als ik de laatste tik heb geïncasseerd voel ik twee vingers aan de leren teugels trekken om mijn heupen iets te liften.

Je vingers strelen langs het leer en ze vervolgen hun weg richting mijn natte lipjes. Je hebt me zo nat gemaakt dat mijn vocht op het punt staat langs mijn liezen te druppelen. Ik voel me veilig onder jouw aanraking en ik weet dat ik je ‘straf’ heb doorstaan. Je streelt met je vingers de zere plekken op mijn billen en richt je op de route naar beneden. Ik voel een vinger over mijn klit glijden en sidder van genot. Wat heb ik hier lang op gewacht, ik wil alleen nog maar begeerd worden door jouw aanraking. Zacht smeer je mijn vocht over mijn klit en masseert met ronde bewegingen mijn gevoelige plekje. Ik kreun en geef me over aan het heerlijke gevoel. Een vlaag van spanning bouwt zicht langzaam op, “ga door”, kreun ik hees. Je andere hand vindt zijn plek op mijn druipende lipjes, met beleid schuif je een vinger naar binnen en bespeeld mijn g-spot met lange halen. Sidderend hijg ik je toe om door te gaan, je versnelt het tempo op mijn klit en ik kan niets anders dan genieten en kreunen. Je maakt me gek, dit is wat ik wilde. Dit is waar ik al die tijd op heb gewacht. Je masseert mijn g-spot steeds een beetje sneller en laat een tweede vinger naar binnen glijden, de spanning in mijn buik is hevig. “Ga door, niet stoppen nu”, hijg ik je toe.

Bevend sta ik aan de rand van het bed, mijn hoofd diep begraven in de matras, mijn handen vastgeklampt in de dekens. Als mijn benen beginnen te trillen van genot voel jij dat het tijd is. Je versnelt het tempo en krult de vingers steviger tegen mijn g-spot. Snelle lange halen vullen mijn hele lichaam, mijn dijen spannen zich samen en ik kom heerlijk klaar onder jouw aanraking. De trillingen in mijn benen ebben weg en ik laat mij zakken in jouw armen. Liefkozend pak je me vast en trekt me naar je toe. “Kom maar bij mij, sluit je ogen en geniet na mijn schat”, hoor ik je zeggen als ik mijn ogen sluit en geniet van jouw heerlijke spel.

Wilma