Sinds een half jaar werk ik als secretaresse bij een groot bedrijf. Hier werk ik direct onder de directeur en moet ik alle administratie en afspraken voor hem bijhouden. Ik vind mijn baan erg leuk, heb goed contact met collega’s en mag er elke dag weer netjes bij lopen in mantelpakjes en hoge hakken. Af en toe gaat mijn fantasie er rustig op los over de knappe mannen die er langs lopen en ja, daar is mijn directeur er eentje van. Helaas krijg ik weinig aandacht van hem terug. Meestal loopt hij nors langs, gooit een stapel papieren op mijn bureau of vraagt wat de volgende afspraken zijn. Maar ja, fantaseren over zijn lichaam kan altijd.

Gister was het een rustige dag op kantoor. In een opgewonden bui, toen niemand aanwezig was, heb ik een sexy foto van mezelf gemaakt met de webcam van de computer. Haren lekker los, knoopjes van mijn blouse een stukje open waardoor mijn gevulde borsten en kanten BH mooi zichtbaar waren. De foto bewaar ik. Ik vind het heerlijk om een man een geile foto toe te sturen en op die manier het voorspel al in te zetten. Gauw zette ik de foto op een USB-stick en stop deze in mijn la.

De foto van gister ben ik alweer vergeten. Vandaag is het de sluiting van de sollicitatieronde en alle digitale brieven die zijn binnen gekomen moet ik sorteren en klaar zetten voor de directeur. Zoals altijd zet ik ze op een USB-stick en leg het klaar op mijn bureau. Daarna kan ik heerlijk op lunchpauze met mijn collega’s. Na de lunch loop ik terug naar mijn bureau en zie weer eens een stapel papieren liggen. Daarbij een notitie van mijn baas dat hij de USB-stick meegenomen heeft. Ik ga er maar eens goed voor zitten en pak de stapel papieren op. Vreemd, de USB-stick waar de sollicitatiebrieven op staan ligt onder de stapel papieren. Ik kijk er nog even vertwijfeld naar, maar begin dan toch aan de administratie. Het zit mij echter toch niet lekker van de USB-stick en zonder nadenken trek ik de la open waar de andere USB-stick met de foto erop in moet liggen. “Shit” vloek ik binnensmonds. De USB-stick is weg. Het kan niet anders dan dat mijn baas hem heeft. Vlug sta ik op en loop naar zijn kantoor. Na driemaal kloppen wordt er geen gehoor gegeven. Ik kijk gauw om het hoekje en zie dat hij er niet is. Bij zijn bureau zoek ik naar de USB. Tussen zijn papieren, in de lades. De paniek slaat mij toe, ik kan hem niet vinden.

“Pardon, wat doe jij hier?” Verschrikt kijk ik om en kijk in het norse gezicht van mijn baas. Ik weet niet wat ik moet zeggen en het blijft stil. Mijn baas komt dichter bij en vraagt nog een keer wat ik hier doe. Stamelend antwoord ik; “ik was op zoek naar de USB-stick van de sollicitaties, ik ben vergeten er eentje op te zetten”.

“Juist”, zegt mijn baas “daar wilde ik inderdaad nog met jou naar kijken”. Hij loopt naar zijn bureau en trekt zijn stoel naar achter. “Kom maar even zitten”. Ik kijk hem aan en loop dan vertwijfeld naar de stoel. Ik neem plaats in de zachte leren stoel en mijn baas komt erbij staan. Hij haalt de USB-stick uit zijn broekzak en doet deze in zijn computer. Hij staat vlak bij mij en na een paar klikken komt de foto van mij tevoorschijn op zijn beeldscherm. Ik schrik er zelf een beetje van, geile ogen en een heerlijk pijpbekje kijken mij aan vanaf het beeldscherm. Ik word er rood van en kijk gauw naar de vloer. “Mag ik vragen wat dit te betekenen heeft, dame”. Ik stamel wat, maar kan geen zinnig antwoord geven op de vraag. “Ik neem aan dat je deze foto in mijn tijd hebt gemaakt en je hier niet met je werk bezig bent”. Ik kijk op naar het beeldscherm, maar deze is alweer op slaapstand. In het zwarte scherm zie ik de reflectie van mijn baas. Schuld bekennend geef ik hem antwoord “ja dat klopt mijnheer”. Verder weer ik niet wat ik moet zeggen. In de reflectie van het beeldscherm zie ik mijn baas staan, vlak achter mij. Ik hoor zijn adem en zijn hand wrijft over zijn kruis.

Hij draait de bureaustoel om en kijkt me streng aan. “Als je voor mij werkt, wil ik dat jij je voor mij in zet. Geen andere dingen, jij bent dan van mij”. Ik kijk hem met grote ogen aan en mijn ademhaling begint sneller te worden. “Ja mijnheer, alleen van u, ik zal het onthouden”.

“Goed zo”, antwoord hij. Hij draait zich om en gaat leunend tegen de muur staan. Hij kijkt mij met diepe ogen aan. “Laat me nu maar eens zien hoe geil jij was toen je deze foto maakte”. Ondanks de ongemakkelijke situatie, merk ik aan mezelf dat ik ontzettend geil ben en zeker aan zijn opdracht wil voldoen. Ik voel mijn warme kutje al strak tegen mijn slipje aandrukken. Terwijl ik hem aankijk, begin ik de knoopjes van mijn blouse open te maken. Mijn in BH gevulde borsten springen naar buiten. Ik kijk hem geil aan, doe mijn mond iets open en lik met mijn tong langs mijn lippen. Ik trek mijn blouse helemaal uit en schuif mijn rok omhoog. Mijn zwarte vochtige slipje is nu zichtbaar. Met mijn vinger wrijf ik over mijn slipje, bij mijn klitje. Mijn benen spreid ik wijd, eentje leg ik op zijn bureau. Terwijl ik hem blijf aankijken, stop ik mijn hand bij mijn slipje in en begin mezelf te vingeren.

Zijn blik verraad niks, maar in zijn broek zie ik duidelijk een enorme erectie. Ik ga door met mezelf vingeren en zit hijgend op zijn stoel. Mijn kutje begint heerlijk nat te worden en je hoort het soppen van het vocht. Ik wil hem in mij voelen. Om hem extra op te winden stop ik met vingeren en doe een vinger in mijn mond. Ik proef mezelf en kreun er even bij. Het heeft effect. Mijn baas trekt zichzelf van de muur los en is in grote stappen bij mij. Hij grijpt me uit de stoel, duwt mij over het bureau en stroopt mijn rok verder op. Ruw trekt hij mijn slipje kapot en met mijn blote billen sta ik tegen zijn kruis aan. Ik ben zo geil dat ik met mijn kont rondjes draai tegen zijn kruis. Hij tikt me een keer op de billen. “Je bent een ontzettend geile slet van een secretaresse, maar ik zal je leren dat ik je baas ben”. Hij trekt zijn broek uit en zijn heerlijke geslacht komt eruit. Hij spreidt mijn benen verder en voor ik het besef ramt hij zichzelf naar binnen. Het beneemt me de adem en ik voel me heerlijk gevuld. Keer op keer ramt hij zich naar binnen. Zijn ballen kletsen heerlijk tegen mijn kontje, mijn borsten schuren over het bureau. Mijn gekreun weergalmt door zijn grote kantoor en ik voel dat zijn geslacht nog groter wordt. Hij pakt mijn borsten vast en begint er heerlijk in te kneden. Mijn baas blijft me door neuken, “hier houd jij wel van hè, om zo genomen te worden”. Ik roep het bijna uit en smeek hem om zo door te gaan.

Shit, er wordt geklopt op de deur! Mijn baas trekt zich terug, doet zijn broek vast. “Ik wil dat jij zo blijft liggen, ik ben nog niet klaar met je”. Roerloos blijf ik over zijn bureau liggen. Mijn rok op getrokken bij de heupen en mijn benen in spreidstand langs zijn bureau. Het geil druipt langs mijn benen. Als iemand nu in kantoor zou stappen zou diegene direct een fraai uitzicht hebben op mijn kont. Ik hoor de deur open gaan en mijn baas praten. Ik lig net buiten het zicht van de andere persoon. Mijn hart klopt in mijn keel. Ik hoop dat ze gauw met elkaar uitgepraat zijn, zodat mijn baas weer voor mij is. Ik kan niet wachten om verder te gaan en straks heerlijk klaar te komen. Even goed luisteren naar wat mijn baas zegt. “Ik zit nog even in bespreking met mijn secretaresse”. Hierop hoor ik de deur sluiten en op het slot draaien. Eindelijk denk ik, maar het blijft stil in de kamer. Ik wil achterom kijken, maar zodra ik mij beweeg, word ik plat op het bureau gedrukt.

“Liggen blijven had ik gezegd”. Ik hoor dat mijn baas zijn broek uitdoet en voel zijn heerlijke lul weer tegen mijn kontje aandrukken. Hij zet zijn handen op mijn heupen en tilt mijn kont iets verder omhoog. Ik doe mijn ogen dicht en spreid mijn benen verder. Mijn baas trekt mijn billen iets uit elkaar, wat hem waarschijnlijk een mooi zicht geeft om mijn sterretje. Ik druk mijn billen verder naar achteren in de hoop dat hij me weer neemt. “Alstublieft mijnheer, neuk mij alstublieft weer”. Hij ramt zijn heerlijke lul naar binnen. Een kreun, verdwijnt over mijn lippen en ik laat mij heerlijk nemen. Mijn borsten ketsen heen en weer op het ritme. Het lijkt wel of zijn lul nog groter is dan net. Ik doe mijn ogen open en zie mijn baas naakt in zijn bureau stoel zitten, terwijl hij zich aan het aftrekken is. Grijnzend kijkt hij mij aan. Ondertussen word ik van achteren nog hard genomen. Ik kijk om en zie dat de compagnon van mijn baas nu bezig is om mijn kutje te bewerken. Wat een verrassing! Ik word er nog geiler van en voel ik dat mijn kutje nog natter wordt. Mijn klitje begint meer te zwellen en smeekt om gestreeld te worden. Ik kijk mijn baas aan, terwijl hij in de stoel zit en zich nog aftrekt. Wat ziet dat er heerlijk uit, zijn glanzende eikel waar het voorvocht al uit druipt. Onbewust lik ik met mijn tong langs mijn lippen.

De compagnon zegt “volgens mij wil dit sletje door twee mannen genomen worden”. Mijn baas lacht, staat op uit zijn stoel en tilt mijn hoofd op. Zijn geslacht staat uitnodigend voor mijn mond en ik begin er geil aan te zuigen. Gevuld in twee gaatjes, wat een genot. Twee ruwe mannen die mij heerlijk aan het nemen zijn. Ik word in mijn mond en in mijn kutje geneukt. Voor wordt mij de adem benomen en achter voel ik de stoten doortrekken tot in mijn buik. Ik heb geen controle meer over mijn lichaam en voel hun handen over mijn borsten, rug en billen glijden. De compagnon glijdt met zijn hand naar mijn klitje terwijl de mannen heerlijk verder neuken. Mijn klitje is intens gevoelig en de stimulatie begint me te veel te worden. Al mijn spieren trekken zich samen en het lukt mij niet meer om door te pijpen. Het geslacht van mijn baas verdwijnt uit mijn mond en terwijl het orgasme komt, kreun ik het uit. Het warme zaad van mijn baas voel ik over mijn borsten spuiten en met een paar laatste flinke stoten komt de compagnon ook klaar. Trillend van de inspanning en het genot blijf ik liggen.

Mijn baas en zijn compagnon trekken de kleren weer aan en lopen richting de deur. Ondertussen probeer ik mijn rok weer wat naar beneden te trekken. De compagnon draait zich nog even om, “bedankt voor deze heerlijke bespreking” en loopt de deur uit. Mijn baas helpt mij nog met de rest van de kleren en doet mij mijn schoenen aan. Dan loopt ook hij de deur uit. Een beetje dwaas sta ik nog in zijn kantoor. Ik fatsoeneer mijn haar nog even en besluit dan weer aan het werk te gaan. Op mijn bureau zie ik de USB-stick liggen waar de foto op staat. Daarbij een notitiebriefje van mijn baas; graag een afspraak maken voor volgende week, onderwerp “bespreking met secretaresse”. De documenten wil ik een dag van tevoren aangeleverd krijgen.

SofieDM