Het is midden juli, al weken heeft het niet geregend. De zon brand onophoudelijk, het lijkt wel of de enige plek, waar het nog koel is, in de auto is met airco aan. Al moet de auto wel eerst een tijdje draaien. Niet echt milieubewust, maar dat is het weer ook niet. De mussen van letterlijk van het dak, de natuur verpietert, en de plassen en meren, verdampen. Geen zuchtje wind, dus in de nacht is het klam en zweterig. Het ene moment, maakt het je geil en de andere moment, is het te warm, te benauwd om wat te doen.

Het is ondertussen 1 uur in de nacht, en Julia en Paul liggen in hun bed. Het is gewoon niet te harden. Ze hadden graag nog een airco gekocht, maar die zijn al weken uitverkocht, ze konden bij gratie Gods, en ventilator op de kop tikken. Zoemend ging de ventilator heen en weer, en het hielp niets, het blies alleen maar warme lucht. Julia zucht. “Dit is niet te harden, zo heet, ik hou dit niet nog een nacht vol.” Paul ligt ook te kreunen. “Wat wil je eraan doen, schat. Het zal nog minimaal twee weken zo heet blijven. En jou zo naakt te zien liggen, word ik ook niet kouder van.”

“Neen dat zie ik, hij staat weer fier overeind.” Zegt Julia lachend. “Ja, alleen is hij het met mij eens; het is te heet om in actie te komen.” Julia lacht. Stil liggen ze op het bed. Dan springt Julia op.

“Ik ben er klaar mee, ik ga naar buiten, waarschijnlijk is het daar iets koeler dan hier.” Paul kijkt haar aan als ze de slaapkamer uitloopt. “Ga je zo?”

“Ja, wat dan, het is te heet om wat aan te trekken, het is laat genoeg, en wie nog wakker is zit in de tuin en niet in de slaapkamer te gluren, hoe ik naar buiten loop.”

“Dat is ook weer waar” zegt Paul, als hij ook opstaat en achter Julia aangaat naar buiten. Als ze eenmaal buiten zijn, voelt het eerst een stuk koeler dan binnen. Het is gewoon even een verademing. Julia steekt een sigaret op, en geeft hem aan Paul. Dan steekt ze er één voor haar zelf op. Stil zitten buiten in hun blootje en genieten van de lichte verkoeling. Helaas is deze verkoeling van korte duur, want als ze eenmaal wat Langer zitten, blijkt het buiten ook nog steeds te warm te zijn. Paul loopt naar de thermometer, en zit tot zijn verbazing dat het nog 33 graden is. “Het is niet te doen deze temperaturen. Zelfs in de nacht is het buiten nog 33 graden.”

Hij loopt naar de koelkast en pakt twee blikje Radler en loopt naar Julia. Ze maken de blikjes eerst niet open, ze rollen de koude blikjes in hun nek, over hun bovenlichaam. Heerlijk voelt het. Dan klikken ze hen open, en zuigen het heerlijke koude vocht, in één Lange teug naar binnen. Ze steken nog maar een sigaret op. Overal horen ze buren nog in de tuin zitten praten. Het is overal hetzelfde, niet te harden binnen. Paul drukt zijn sigaret uit, en staat op. “Wat ga je doen?” vraagt Julia. “Ik start de auto, dan kunnen we zo een stuk rijden en afkoelen.”

“Mm… lekker, laat die airco zijn werk maar doen. Weet je, waarom gaan we niet in ons blootje rijden, wie weet kunnen we nog iets met die geiligheid doen, als we wat afgekoeld zijn.” Zegt Julia met een knipoog. “Strak plan, gaan we doen. Ik start de auto snel aan. Regel jij nog wat te drinken?”

“Doe ik.”

Julia loopt met Paul mee naar de keuken en ziet haar heerlijke vent, in één streep door naar voren lopen, de voordeur open doen en bloot naar buiten lopen. Ze glimlacht, heerlijk zo’n leven. Waarom altijd in dat keurslijf van kleding lopen. Alsof we met kleding geboren worden. Paul komt weer naar binnen. “Je moet de groeten hebben van Wim” zegt Paul. Julia kijkt hem aan. “Wim de overbuurman?”

“Ja die Wim.”

“Hij zag je zo naakt lopen, en zei “doe de groeten aan Julia”

“Ja”

“Hij keek je niet raar aan dat je er zo bij liep?”

“Nee hoor, hij had zelf ook niet veel aan.” Ze lopen met het drinken naar buiten. Ze gaan nog even zitten, en drinken hun blikjes leeg, roken nog en sigaretje.

Ze stappen op en lopen door de keuken naar voren. Julia had snel nog even een koeltas klaargemaakt met wat drinken en eten erin voor onderweg. Paul pakt snel nog een pakje sigaretten en ze lopen de deur uit. Als ze in de auto stappen is het heerlijk koel. Wat een genot. Ze doen snel de deur dicht. Als ze de gordels om hebben gedaan, kijkt Paul naar rechts. Hij ziet de tepels van Julia groeien. “Haha…, er zijn er twee die het koud krijgen.” Terwijl hij tikt tegen de tepels. “Mm…, ja ze worden heerlijk stijf, ze zijn super gevoelig.” Kreunt Julia. Paul lacht, zet de auto in zijn achteruit en rijdt uit de dam. Als ze weg willen rijden, zien ze nog net Wim lachend voor het huis staan. Ze zwaaien naar hem en rijden de nacht in. Op zoek naar verkoeling. Via het centrum, waar zelf geen hond is, rijden ze het dorp uit, en pakken de autoweg, om ze richting de snelweg te gaan.

Heerlijk is dit, naakt in de auto, airco op vol, en in de duisternis van de nacht. Paul pakt Julia bij haar bovenbeen. Hij wrijft met zijn hand over haar been, en tikt soms even tegen haar schaamlippen aan. “Mm…” brengt Julia uit. Zij manoeuvreert haar hand tussen zijn benen, en kneed zijn ballen. “O… oh…” brengt Paul uit. Als ze de snelweg oprijden, lijkt het wel uitgestorven. Geen sterveling te bekennen. Met een gangetje van 140 rijden ze over de snelweg. Langzaam trekt de warmte uit de oververhitte lijven. Ze komen eindelijk op temperatuur. Julia pakt wat te drinken, en breekt een droge worst in stukken en duwt een stuk in Pauls mond. “Zuigen kreng” lacht ze. “Mm… jam, wat een heerlijk voorstel.” Als ze zo’n uurtje gereden hebben, doet Paul zijn knipperlicht naar rechts aan, bij een parkeerplaats. “Wat ga je doen?” vraagt Julia. “Ik heb zin in een peuk”

“Hier? We hebben niets aan!”

“Ja en, wie doet ons wat. Er staan een paar vrachtwagens, en die slapen, want die moeten morgen vroeg op, en die zullen de airco’s wel aan hebben staan. Voor de rest is er niemand.”

Paul zet de auto stil. Drukt op de knoppen om de ramen te openen, zodat langzaam de warmte in de auto komt en de klap niet te groot wordt, door het temperatuurverschil. Want ondanks dat het bijna half vier is, is het nog steeds 29 graden. Als de temperatuur iets vergelijkbaar is met buiten, stapt Paul naar buiten. Hij hoort Julia ook uitstappen. Paul steekt twee sigaretten op, en geeft er één aan haar. Zo staan ze geleund tegen de auto. Julia ziet uit haar ooghoek dat Paul nog steeds een redelijke stijve heeft. Ze gooit haar sigaret in een put, zakt door haar knieën en begint aan de redelijk stijve van Paul te zuigen. Paul kijkt even naar beneden en aait over haar hoofd, en sluit zijn ogen om te genieten. Heel langzaam zuigt ze zijn pik naar binnen, en laat de tong zachtjes over zijn eikel gaan. Steeds dieper neemt ze zijn pik naar binnen, tot in haar keel. Ze is helemaal in trance, en voelt dat de pik steeds stijver wordt. Ook wordt het aaien steeds meer drukken van haar hoofd, op zijn pik.

“Zo dat ziet er lekker uit, daar worden wij heel geil van” Paul opent zijn ogen, en Julia stopt met pijpen. Ze zien ineens twee mannen staan, een Lange en een Kleine. “Is dit een uitnodiging, aangezien jullie zo openlijk seks hebben, mogen we vast wel mee doen.” Paul en Julia kijken ze aan. Zijn even met stomheid geslagen. Ze hadden toch goed gekeken, iedereen sliep “Nou wie zwijgt, stemt toe. Wij doen mee. Hopelijk houden jullie van harde seks, aangezien wij al een tijdje droog staan, willen wij jullie maar al te graag gebruiken voor onze genoegen” Julia kijkt Paul aan. Ze halen hun schouders op. Hoe erg kan het zijn.

“Prima, jullie doen je best maar. Wij kunnen redelijk wat hebben, en wij staan niet lang droog, maar zijn wel zo geil als boter.”

“Goed, dan gaan jullie eerst maar even lekker verder met z’n tweeën, dan gaan wij ons voorbereiden.” Julia pakt de pik van Paul weer, en begint weer te pijpen, de extra spanning zorgt voor meer geiligheid. Ze zijn nu heel snel weer in de trance. Julia pijpt met grote en snelle halen.

Dan wordt ze ineens ruw bij haar armen gegrepen en ruw omhoog getrokken. Ze opent haar ogen en ziet Paul staan met een man naast hem die een mes op Paul zijn keel drukt. Ze ziet de angst in Paul zijn ogen. “Zo dat zag er wel lekker uit, twee geile sletten, die naakt in de nacht op een parkeerplaats denken even een nummertje te maken. Niet wetende dat het ons geil maakt.” Buldert de man die naast Paul staat. “Jullie moeten weten dat we al weken van huis zijn en geil als boter, zeker met dit weer.” Moppert de man die Julia vasthoudt. Julia probeert los te komen. Ze vecht tegen de harde grip van de man. Paul kijkt toe, en probeert met zijn keel naar achteren te gaan, om van het mes te ontsnappen. De man die Julia vast heeft, laat één arm van haar los, en drukt zijn arm nu om haar keel. “He slet, denk maar niet dat je zo gemakkelijk wegkomt.” En drukt haar keel dicht, ondertussen knikt hij naar zijn maat. Deze kijkt opzij en ziet de pogingen van Paul. Hij bedenkt zich niet en beukt met zijn vrije hand in de maag van Paul, en daarna in zijn nek. Paul klapt op de grond, en is buiten westen. “Paul!!” schreeuwt Julia. Dan krijgt ze een klap in haar gezicht, en voelt de keel nog verder dichtgeknepen worden. Dan wordt het zwart voor haar ogen.

Als Paul weer bij komt, weet hij even niet waar hij is. Hij kijkt om zich heen, en voelt zijn hoofd bonken, en zijn nek voelt pijnlijk aan bij het draaien van zijn hoofd. Dan herinnert hij zich alles langzaam weer. Hij probeert te ontdekken wat hem zo’n beklemmend gevoel geeft. Dan kijkt hij wat verder, en hij ziet zich hangen door een raam van zijn auto. Het raam is omhoog geschoven en houdt hem met een behoorlijke kracht op zijn plaats, hij kan zich niet bewegen. Hij kijkt opzij, over de motorkap van de auto en ziet daar zijn Julia ook hangend door het raam van de auto. Haar hoofd hangt slap. Ze zal toch niet dood zijn? Dan ziet hij haar bewegen, ze probeert zich op te richten, maar het lukt niet. Hij ziet haar verdwaast rondkijken, en even kruizen hun blikken elkaar. Hij ziet angst in haar ogen. Ze wil wat zeggen, maar hij ziet dat er tape om haar mond zit. Hij probeert zelf wat te zeggen, dan voelt ook hij dat er tape op zijn mond zit. Als hij vooruit kijkt, ziet hij de twee mannen op een bankje zitten, en een sigaret roken.

“Zo de schone slapers zijn wakker. Dan wordt het eindelijk party time.” Paul ziet ze dat ze opstaan, ze trappen hun sigaret uit, en lopen naar hen toe. De grootste van de twee naar hem en de Kleine naar Julia. “Als jullie de nacht willen overleven, dan geven jullie geen kik, als wij de tape verwijderen. Anders loopt het slecht met jullie af. Onthoud wij rijden door heel Europa, en niemand merkt dat jullie weg zijn, voordat wij de grens over zijn.” Paul kijkt naar Julia en in hun blikken overleggen ze even wat te doen. “Dus zegt het maar, houden jullie je bek?” Beiden knikken ze. Dan word de tape van hun mond getrokken. Met een pijn vertrokken gezicht kijken ze naar de mannen. “Goed we gaan maar eens beginnen. Open jullie bekken, en let op! Niet bijten. Laat maar eens zien hoe geil jullie zijn, pijp onze pikken maar een goed hard.” Lacht de Lange. Voor hun ogen worden de ritsen geopend en de pikken worden naar buiten getrokken. “En nu pijpen sletten. En laat het lekker zijn.”

Langzaam openen ze hun monden en worden ze gevuld met een pik. Ze smaken naar zout, en zijn plakkerig. Kokhalzend beginnen ze te pijpen. Steeds harder worden de pikken. Paul heeft minder ervaring in pijpen, en dan laat hij per ongeluk zijn tanden wat te hard over de pik gaan. Een klap in zijn gezicht als gevolg. “Opletten Sissy-Boy. Dit flik je niet nog een keer,” schreeuwt de Lange. Dan worden ze beiden bij hun hoofd gepakt. De mannen neuken hun in hun mond. Steeds harder drukken ze hun pik steeds dieper in hun keel. Steeds harder en ruiger werden ze geneukt. De mannen kreunden er op los. “Ik weet niet hoe dat sletje van jou pijpt, maar deze kan er wat van” zegt de Kleine. “Deze moest het nog even leren, maar ondertussen heeft hij de slag te pakken. Ik ga zijn keel vol spuiten,” buldert de Lange. “Ja, dit sletje gaat haar keel ook zo gevuld krijgen” lacht de Kleine.

Paul en Julia horen de mannen praten. Ze zuigen door alsof hun leven ervan afhangt, en dat is eigenlijk ook zo. Dan hoort Paul de Lange hard kreunen, en hij voelt de pik dikker worden. Dan een schok en zijn keel wordt gevuld met grote stralen met zaad van de Lange. Hij heeft moeite met slikken. Even denkt hij dat hij moet overgeven. Dan wordt zijn neus dichtgeknepen, en de pik van de Lange wordt nog dieper in zijn keel geduwd, met alle kracht slikt hij alles door. Als hij weer een beetje bij is, hoort hij de Kleine schreeuwen dat hij klaarkomt. “Hier komt het slet, slik het!” Paul probeert naar Julia te kijken, hij ziet dat ze ruig geneukt wordt, als een lappenpop hangt ze daar, te ontvangen. Gelukkig heeft ze genoeg pijpervaring, maar dit is toch echt van een ander niveau. Dan ziet hij de Kleine schokken, en hij ziet dat Julia haar hoofd vol tegen zijn zak gedrukt worden. Diep wordt ze nu volgespoten. Hij ziet haar kokhalzen. Hij kon alleen maar denken, houd vol schat.

Paul voelt de pik van de Lange nu uit zijn mond glijden. Ook de Kleine trekt zijn lul terug. Ze lopen lachend terug naar hun bankje. “Dan hebben jullie goed gedaan, na een goed orgasme hoort een peuk.” Lachend roken ze hun sigaret. Julia ziet dat ze hun lul nog steeds buiten hun broek hadden hangen. Ze kijkt opzij naar Paul. “Gaat het?” fluisterde ze. “Ja hoor en met jou?”

“Maak je geen zorgen” antwoord ze. “Ssstt, daar komen ze weer.” Fluistert Paul. “Goed, dat was het sigaretje. We zijn weer toe aan wat neuken. Dus zuig onze pikken maar even goed hard, dan gaan we kijken hoe goed jullie zijn, als neukobject.” Zegt de Lange. De pikken worden weer voor hun mond gehouden. Ze plakken nog meer dan de vorige keer, maar toch openen ze hun monden. “Doe jullie best, om ze weer stijf te krijgen. Wij willen neuken.” Snel probeerden ze de pikken zo stijf mogelijk te krijgen. “Goed zo sletjes, nou laten we jullie zien wat we nog meer met een stijve kunnen.” Roept de Kleine. Ze lopen om de deuren heen, en Paul en Julia kunnen ze niet meer zien. Dan voelt Julia ineens een pik tegen haar anus drukken. Zonder waarschuwing, zonder voorspel.

“Ah!!! fuck you” schreeuwt Julia uit, als de pik ineens haar kont wordt binnen gedrukt. Een bulderende lach van de Lange, overstemt haar gil. “Ja sletje, dit bovenste gaatje is voor mij, het onderste voor mijn maat. Ik ga je kont helemaal stuk raggen. Ze zal nog dagen voelen, hoe het voelt om een echte pik in je kont te hebben, in plaats van dat Kleine lollystokje van je man.” Met lange halen voelt Julia de Lange haar kont neuken. De pijn is afschuwelijk. Totaal geen gevoel, ze probeert haar gevoel uit te schakelen, ze verbijt haar pijn, door vol op haar lip te bijten. Nog steeds de vieze smaak van de pik van de Kleine in haar mond. Dan hoort ze Paul schreeuwen. Ze kijkt naar links en ziet de pijn vertrokken gezicht van Paul. “Ja, ook jouw reet is aan de beurt” lacht de Kleine. Julia weet dat Paul, dit nog nooit heeft gedaan, met een echte pik, alleen de voorbind dildo van haar, en dan met een lange dunne dildo. Tranen glijden over zijn wangen. Ze voelt de tranen bij zich opwellen. Ze heeft medelijden met hem.

Paul kijkt opzij naar haar. Hij ziet de pijn in haar ogen, de tranen die haar ogen vullen. Hij voelt zich machteloos. Als wild neukvlees bewegen de beide deuren met hun tussen de ramen heen en weer. Compleet verkracht, hangen ze tussen leven en dood. Want ze kunnen niet weigeren. “He maat, ga jij die darmen al vullen?” vraagt de Kleine, terwijl hij zijn pik even uit de anus van Paul trekt. “Ja, ik ga haar kont zo vol spuiten. Daarna ga ik die Sissy-Boy even vol spuiten.”

“Je gelooft dit niet. Die Sissy-Boy hier, begint gewoon klaar te komen, zijn pik druipt erover” roept de Kleine ineens. “Dat laten we niet gebeuren toch?” roept de Lange terug. De Kleine trekt zich terug, gaat een stap terug, en kijkt even goed. “Ja Fuck, hij komt echt” Hij neemt nog een stap terug en dan schiet zijn been naar boven, en treft Paul vol op zijn zak. “Ah!! Ho… Ah! Fuck you” schreeuwt Paul uit. Julia kijkt verschrikt opzij. “Goed gedaan maat, dat zal hem leren, wij mogen klaarkomen, zij niet.”

“Het was perfect op zijn ballen, die voet” De Kleine loopt weer naar Paul, en steekt zijn pik weer in Paul zijn kont. Op volle kracht neukt hij zich nu klaar. Vol doorpompend, spuit hij zijn zaad in de darmen van Paul. Het kreunt het uit. Paul weet niet waar het heeft, de pijn van de trap is zijn zak trekt door zijn ballen, zijn onderbuik in, zo zijn buik en maag in. Hij voelt zijn maag inhoud zich tegen hem keren, en voor hij het weet, gaat hij vol over zijn nek. Zijn hele maaginhoud, gaat in volle vaart langs zijn keel, naar buiten. Julia kijkt hem aan, tranen figgelen over haar wangen. Angst, medelijden, pijn zorgen dat ze niet kan ophouden. Dan ziet ze Paul slapper worden. Als een zoutzak hangt hij daar.

“Wat een mietje, kan ook niets meer hebben. Gelukkig dat ik klaar ben, want dit is net als neuken van een dood dier. “ Lacht de Kleine. “Ik heb hier zo’n janker, jeetje wat een watjes zijn dit. Ze kunnen echt niets meer hebben. Nou je zult het moeten, want ook ik ga komen, en je darmen vol spuiten.” Schreeuwt de Lange. Op dat moment voelt Julia haar darmen gevuld worden. Diepe harde stoten teisteren haar anus en darmen. Dan voelt ze zijn pik uit haar glijden. In haar ooghoek, ziet de Lange langs haar lopen. Ze blijft naar Paul kijken. Hij hangt daar nog steeds. Dan voelt ze een pik in haar kutje geramd worden. De Kleine heeft nog wat sperma over, klaarblijkelijk.

In een hoog tempo, wordt haar kutje vol geramd. Ze ontsnapt er niet aan dat ze ook klaarkomt, of ze wil of niet. Haar kutspieren krampen, en trekken samen om de pik van Kleine. “Volgens mij is dit sletje ook aan het klaarkomen. Ze trekt mijn pik leeg. Ik voel dat ik ga komen.” Zegt de Kleine tegen de Lange. De Lange staat te genieten, terwijl hij een peuk rookt. “Laat je maar vol gaan maat, je hebt zaad van drie weken opgespaard. Beter dan een handdoekje.” Lacht de Lange. Paul komt weer een beetje bij, al kreunend komt hij weer tot het land van de levenden. Julia kijkt hem angstig aan. Ze is blij dat hij weer een teken van leven geeft. Dan ziet ze de Lange op Paul aflopen. “Zo onze Sissy-Boy is weer bij. Dan kan hij mooi mijn pik weer stijf zuigen, dan zal ik zijn darmen nog eens een keer vullen, heb nog net genoeg voor hem.” Zegt de Lange gemeen. Hij drukt zijn pik in Pauls mond.

Paul proeft zoveel smaken door elkaar, misselijk zuigt hij aan de pik van de Lange. Hij moet nu beter zijn best doen om de pik stijf te krijgen. Eindelijk begint de pik te groeien. De Lange trekt zijn pik uit Pauls mond. Paul voelt zich kapot. Zijn ballen branden, zijn kont doet zeer, zijn borstkas is beurs van het hangen. Dan schreeuwt zijn lichaam nog meer pijn, doordat de grote pik van de Lange zijn kont opnieuw oprekt. Met grote halen, gaat de Lange Pauls kont in en uit. Steeds er uit, om er dan weer hard in te gaan. De Kleine is klaargekomen in zijn Julia, en loopt zijn pik in zijn broek stoppend, naar het bankje en steekt een sigaret op. “Kom op maat, neuk zijn kont kapot en spuit zijn darmen vol.” Zegt de Kleine. “Ik neuk onze Sissy-Boy helemaal stuk. Ik voel dat ik hem helemaal kapot ga spuiten van binnen.” Schreeuwt de Lange. Hij beukt op vol tempo de kont van Paul helemaal open. Dan voelt Paul de Lange schokken. Hij voelt het warme zaad naar binnen spuiten. Het bijt op alle wondjes in zijn kont. Hij verbijt de pijn.

Dan trekt de Lange zich terug. Paul hoort uiteindelijk een rits sluiten. Lachend loopt de Lange langs hem. De Lange gaat zitten op het bankje. Hij steekt een peuk aan. “Zo maat, wat een geluk dat we deze sletten tegen kwamen, nu kunnen we er weer even tegen aan. “ Lacht de Lange. Ze roken rustig hun peuk. Paul en Julia kijken elkaar aan. Ze voelen zich kapot, hun hele lijf doet pijn. Met liefde in hun ogen en afschuw op hun gezicht, proberen ze troost te vinden bij elkaar.

“Nou sletten, bedankt voor jullie lichamen. We gaan er vandoor. We nemen de sleutel even mee tot onze vrachtwagens. Als we langsrijden, doen we de ramen open, en gooien we de sleutel naar jullie toe. Waag het niet om ons te volgen, en de politie te bellen. We hebben jullie gefilmd toen jullie heerlijk bezig waren, dit laten we aan jullie vrienden en familie op Facebook zien.”

“Begrijpen jullie dat?”

Julia en Paul knikken, als ze maar af zijn van de mannen.

De mannen lopen langs hun weg. In de verte horen ze twee vrachtwagens starten. De ronkende motoren komen steeds dichterbij. Dan voelen ze dat de ramen zakken. Als twee puddingen zakken ze op de grond.

“Hier slettebakken, hier is jullie sleutel. Rij voorzichtig naar huis, we willen niet dat jullie wat overkomt” lacht de Lange.

Paul en Julia horen de sleutel tegen de auto aankomen, dan horen ze een stoot gas en de motoren van de vrachtwagens brullen als ze langs hun rijden. Na een kwartier, komt er langzaam weer een beetje kracht in hun lijven. Met veel pijn en moeit klimmen ze in de auto. Paul kan net bij de sleutel. Dan sluiten ze deuren, en vallen bij elkaar in de armen. Beiden huilend en misselijk van alles. Als ze weer een beetje bij komen, doen ze de gordel om, en start Paul de auto. Langzaam rijden ze van de parkeerplaats. Weg van deze hel.

Eenmaal op de snelweg geeft Paul vol gas. Hij wil weg van hier, naar huis. Zo rijden ze de nacht, nou ja ochtend in. Het is bijna 6 uur. Het is nog stil op de weg. De zon is ondertussen alweer op, de warmte terugbrengend. Alleen hebben Paul en Julia het immens koud, en of ze het ooit nog weer warm zouden krijgen, dat is aan de toekomst.

Hete Peter