Verdwaald in het bos! Midden in de winter! Hoe is het mogelijk! Ik had nooit gedacht dat zoiets mij zou overkomen! Ik zou mij diep moeten schamen en doe dat dus ook. “We zoeken nu al 2 uur naar de weg terug, My. Je wordt bedankt!” Anja stoort zich verschrikkelijk aan het feit dat we verdwaald zijn geraakt. Ze wil mij maar al te graag thuis verwennen, dat heeft ze althans, voor we vertrokken, in mijn oor gefluisterd. Ze loopt bloedgeil door de bossen, en moet op mijn poesje wachten. Maar het lijkt erop, dat ze geluk zal krijgen. Ik loop stug recht door, Anja volgt mij, terwijl ze op mij blijft mopperen. De rest loopt om een of andere reden een geheel andere kant op. Op een gegeven moment stop ik om toch even met zijn allen te overleggen. Tot mijn grote schrik zie ik dat ze allemaal weg zijn, behalve Anja.

“Wel, dat is fijn! Je kunt ook niets goed doen hé!” Het gezeur en gezeik van Anja begin ik nu echt spuugzat te worden. “Moet je eens even goed luisteren, liefje. Ik geef toe dat ik de weg niet goed meer weet en dat is ook voor mij niet prettig. Maar, dat jij mij continue de huid vol scheld, lijkt mij ook niet nodig!” Geïrriteerd pakte ik haar stevig vast en keek haar recht in de ogen. En daar had ze mij. Ze wist het. Als ik in haar ogen kijk verdwijnt woede als sneeuw voor de zon en maakt plaats voor dat stralend gevoel van liefde. Ik kan mijzelf niet bedwingen en kus haar vol op haar lippen. Ik voel hoe haar mond zich opent, hoe ze mijn tong diep in haar mond toe laat. Er ontstaat een fluweel strelen van tong versus tong en de zoete smaak van haar speeksel kon ik na de eerste keer, jaren geleden, nooit meer kunnen vergeten. Ik streel haar gezicht en mijn handen raken verdwaald tussen haar haren. Heerlijk zoenend, strelend staan we daar in de sneeuw en dat laatste doet ons beseffen dat we buiten zijn. Erger nog, dat het koud is. Nog even strelen we elkaar, grijp ik Anja bij haar kontje. Het zijn stevige, maar toch ook soepele billen, die ik met genoegen mag vasthouden. Ik heb haar geproefd en ik wil meer. “Zodra we de weg naar huis vinden, of een goede, warme plek, dan gaan we door.” Fluister ik in haar oor. Het idee alleen al doet mij rillen van genot. Beiden vergeten wij de kou en vervolgen onze weg. Op weg naar een stevige vrijpartij. Na een minuut of twintig, zie ik achter een heuvel een schoorsteen opdoemen.

“Kijk, daar is een huisje.” zegt Anja, die het ook is opgevallen. “Daar kunnen wij even opwarmen.” Ze pakt mij vast en begint over mijn heuveltje te strelen. Zo snel we kunnen stappen wij richting het huis. De wind lijkt ons op te jagen, een ijzige kou blaast ons van achteren steeds harder aan. De deur staat tot mijn verbazing open en ik voel gewoon dat dit zo moet zijn. Het lijkt weliswaar te mooi om waar te zijn, maar de realiteit laat niets te raden over. Ik ben verdwaald in een besneeuwd bos. Ik raak van de groep gescheiden met mijn beeldschone meid die mij net zo erg wil als ik haar. Dat is het positieve van het geheel. Ik open de deur van de blokhut en laat Anja voor gang. “Dames eerst” Waarom ik dat zeg weet ik niet. Slijmen is niet nodig, maar het voelt erg goed om te doen, dus waarom ook niet. Ze loopt langs mij heen en ik vang een vleugje van haar parfum op, een geur die als het ware achter haar aan danst. Ik snuif de heerlijke geur op en kijk Anja nu na. Haar prachtige kontje is moeilijk te zien door haar sneeuwpak heen, maar zoals ze beweegt, vertelde mij al heel veel.

Ik sluit de deur achter mij en loop naar Anja toe, die gedwee op mij staat te wachten. Ik pak haar mooie gezicht vast en zoen haar alsof ik haar voor het allerlaatste mag kussen op dat ene mooie moment. Langzaam begin ik haar uit te kleden. Ik begin met haar witte sjaal. Langzaam wikkel ik deze af als een soort van strip act. Vervolgens, gooi ik de sjaal met een boog van elegantie postuur over mijn schouder. Ik kus haar teder in haar nek. Langzaam ontkleed ik haar helemaal en haar mooie lichaam staat nu in volle glorie voor mij. Wat een heerlijkheid om te aanschouwen. Een stel prachtige tieten, mooie ronde billen en benen die haast tot de hemel toe reiken. Ik weet goed wat ik hiermee moet doen. Een mooiere vrouw heb ik in mijn leven niet gezien. Natuurlijk, weet ik hoe ik haar kan verwennen. Maar hoe ga ik nu beginnen. Kleed me eerst zelf maar uit. Het lijkt wel of ze mijn gedachten heeft gelezen. Zo snel als ik kan kleed ik mij uit en bevrijd ik mijn lichaam voor haar.

Anja bewondert mijn grote stevige tepels en krijgt een rode kleur van op haar gezicht, puur door de opwinding. Ik ga naar haar toe en kus mijn weg naar beneden, om haar voeten te kussen. Kussend en strelend beweeg ik omhoog en kus haar benen, vooral de binnenkant. Ik streel haar warme, zachte dijen en laat haar nog een beetje meer wijdbeens staan, zodat ik vervolgens zachte kusjes op haar mooie kale kutje kan plaatsen. Ze ademt even geschrokken in, alsof ze het niet had verwacht dat ik haar zo zacht zou kussen op die intieme plek. Nu trek ik zacht de vochtige lipjes uit elkaar, laat mijn wijsvinger spelenderwijs de ingang tot haar grotje vinden. Ik duw mijn vinger langzaam naar binnen en Anja liet een zachte kreun aan haar mond ontschieten. Vol passie roer ik mijn vinger rond in haar openstaande kutje en ik steun mijn wijsvinger, door af en toe met mijn tong haar gezwollen klitje te likken. Super geil is ze op dit moment, ik kan het proeven. Ik houd op met likken en sta op, mijn vinger nog roerend en draaiend in haar zachte, natte kut.

Ik lik nu haar hard geworden tepels en zelf beweegt ze haar opgewarmde handen naar mijn spleetje, dat ze geoefend begint te strelen. “Oh, My, wat maak je me heet. Ik ben toch zo geil nu.” Hijgend laat ze zich zakken, waardoor mijn vinger vanzelf uit haar kutje glijdt. Ze masseert mijn billen en beweegt subtiel haar tepels heen en weer, waardoor ze telkens even zichzelf stimuleert. Ze likt aan mijn poesje, proeft mijn kut- vocht en geniet, terwijl ze een beetje vocht naar binnen laat glijden. “Hm… je smaakt zoet schat. Net als chocolade.” Nu laat ze haar warme lippen mijn gezwollen vulva omsluiten en dat voelt vochtig en warm. Zacht, maar later steeds iets harder, begint ze aan mijn klitje te zuigen. De smaak van geil. Ze laat af en toe even los, likt dan rondom mijn lipjes en bijt er een beetje in, kijkt mij dan geil aan en zuigt mijn kletsnatte klit weer naar binnen. Na een minuut of tien liet ze mijn kut met rust en staat ze op. Anja trekt mij mee naar de trap en beklimt deze een aantal treden, terwijl ze mij gebaard beneden te blijven staan.

Eenmaal op de ideale hoogte, draaide ze haar kontje naar mij toe. Ze bukte voorover, zodat ik het paradijs genaamd ‘kut’ goed kan zien. “Steek je tong in mijn natte kutje My. Verwen me, zoals je nog nooit gebeft hebt.” Maar, ik heb nog een verrassing voor haar. Rustig open ik eerst mijn rugzak en haal daar een dubbele voorbind lul uit. Rustig en nadrukkelijk stop ik kreunend de ene kant in mijn eigen poes en bevestigde de riempjes stevig, strak en zorgvuldig. Ik laat een beetje spuug druipen en wrijf de andere helft lekker zacht en nat. Even kan ik niet aan de verleiding weerstaan om hem in mijn kut te laten bewegen. Het geil dat ik zo los maak, wrijf ik ook nog over de dildo. Ik plaats mijn lippen tegen haar kut. Laat ook daar spuug druppelen en druk hem centimeter voor centimeter bij haar naar binnen, diep in haar schede, totdat hij er tot aan de kunstig nagemaakte ballen in zit. “Oh, wat voel je goed en lekker. Neuk me hard!” Schreeuwde ze bloed en bloedgeil.

Ik neuk haar uit alle macht en kan horen, hoe mijn buik tegen haar kontje aan ramt. Ik zie dat zachte vlees bij iedere stoot een beetje schudden en dat maakt mij alleen maar geiler en geiler. Ik pest haar af en toe wat door er slechts met de eikel in en uit te gaan, dan een beetje naar binnen te duwen en dan weer volop te neuken. “Pestkop, neuk me harder!” Ze raakte een beetje geïrriteerd en dus besluit ik de vrede te bewaren en door te neuken. Het geil van haar kutje zit op de harde kunstpaal en ik bekijk even wie ik neuk. Wat heb ik toch geluk. Ik zie haar tietjes schudden en zie, hoe Anja haar klitje aan het stimuleren is. Harder en sneller doet ze dit. “Ik ga komen… Ja, ga door…ik… ik… Kom!!” Hijgend, kreunend haast huilend van genot komt ze heftig klaar. Ik geniet ervan. Ik voel haar buikje sidderen. Ik ben echter nog niet aan mijn hoogtepunt en neuk door. Ik trek de dildo terug en we wisselen. Ik ga op de grond liggen. Langzaam laat Anja de dildo in mij verdwijnen. En ze begon mij heerlijk te neuken. Wat een genot.

“Oh, My! Kom, kom. Ik neuk je te pletter! Kom je klaar!” Ik huil het uit van geil genot. Praten is even te veel voor mij. “Kom, kom!” Ze neukte er nu heftig op los, en ze vingerde mijn klit tegelijk. Ik voel hoe de beving haast van uit mijn tenen vandaan komt. “Ah, ha, ja, ah!” Schreeuw ik. Mij schieten de tranen in mijn ogen van genot en mijn hele lijf schokt, siddert en beeft. “Hm…, My, lekker wijf, kom maar lekker klaar. Toe maar liefje.” Smeekt ze terwijl ze mij maar blijf neuken en vingeren. Er komt nog meer! Nu lijkt het van nog dieper te komen en ik geniet misschien nog wel intenser dan voorheen. Uitgeput laat ik mij weer wat achterover zakken en zie ik hoe Anja de pik helemaal schoon aan het likken is.

“Kom, laten we kijken of er een douche is en handdoeken.”

M & A