In deel één maakten we kennis met Sam en Wilma. Dolverliefd raakte zij op de jonge bloemenkoopman. Een prille relatie, die het in zich heeft om op avontuurlijke wijze voortgezet te worden.

“Kijk daar ben ik in Londen”, wijst Sam mij aan. Ik zie op de foto vijf vrolijke jonge kerels, met op de achtergrond de Big Ben. Sam heeft me verwelkomd in zijn nog maar pasverworven flatje. Geen wonder, dat het er niet echt opgeruimd uit ziet. Her en der staan onuitgepakte dozen. Bovenin één van die dozen vond hij een fotoalbum, dat hij me nu laat zien. “En hier heb je mij met Elske”. Ik kijk de jonge vrouw aan en weet dat dit zijn vorige liefde is. Hij heeft mij verteld dat hij haar heel lief vindt, nog steeds, maar ook te traditioneel. “Eigenlijk wilde ze van meet af aan huisje, boompje, beestje”, heeft hij gezegd, “en het liefst ook meteen kinderen. Ik dacht eerst aan genieten en niet meteen aan een huilbaby. Het werd voor ons toch een struikelblok. Ik ben nu zesentwintig, over enkele jaren wil ik er wel eens over nadenken, maar nu toch nog niet?”

Hij vertelt me over zijn beroep van fysiotherapeut en dat hij nog druk aan het rondkijken is waar hij werken wil. En dat hij tot die tijd zijn moeder helpt in haar bloemenzaak. Dat is een slimme zet, vind ik. Zo heeft hij een inkomen en zij heeft een betrokken medewerker, die ze door en door kent. “Wat vind jij van je werk dan? Bevalt het een beetje?” Hij weet dat ik voor de klas sta. Voor een combinatiegroep vier en vijf van de basisschool, en dat dit een veelomvattende organisatie is. Ik vertel hem dat het soms wel heel erg druk is, maar dat de kinderen nog zo onbevangen en afhankelijk zijn, dat dit veel vergoedt. “Het is toch dankbaar werk. Ze hangen soms nog zo aan je dat ze zich nog wel eens vergissen. Dan noemen ze mij per ongeluk mama, grappig hè? En soms vertellen ze je dingen die je eigenlijk helemaal niet mag weten. Bijvoorbeeld als hun ouders ruzie hebben gehad. Of eentje zegt spontaan, ik krijg geen broertje of zusje meer, want papa is ‘gestimuleerd’ ha ha ha”.

Als we zijn uitgelachen kijkt Sam me aan met een serieus gezicht, als hij vraagt: “maar waarom is jouw relatie dan uitgegaan?” Het geeft mij de gelegenheid om te praten over een dodelijke vorm van jaloezie; “mijn ex kon er niet eens tegen als ik met een andere man stond te praten. Dan was het later op de avond weer hommeles. Ziekelijk gewoon. Ik had ook heus wel door dat hij mijn mobiel soms controleerde. Als ik dan een collega appte die hij niet kende, dacht hij dat ik van alles achter zijn rug om deed. Of had ik een cursus, dan moest hij precies weten waar dat was en hoe laat ik dan thuis was. Dat benauwde. Liep de cursusavond wat uit, of ik ging daarna nog wat drinken, dan volgde er bij thuiskomst een heel kruisverhoor. Hij sloeg me dan met woorden. En dat werd echt te gek. Toen ik er een punt achter zette, was het natuurlijk allemaal mijn schuld dat het stuk liep. Ik heb dat maar zo gelaten.”

Aan zijn gezicht te zien is het duidelijk dat hem dat ontzet. Maar ook dat hij meer wil weten. “Niet dat ik over de schreef ging overigens hoor, ik hield me juist altijd keurig aan wat we hadden afgesproken. Maar achteraf gezien had ik daar nooit mee moeten instemmen. Ik heb vrijheid nodig, wil in een relatie grenzen verleggen. Rechtstreeks kunnen zeggen waar ik naar verlang, zonder daarin afgeremd te worden, snap je dat?” Sam knikt nadenkend. “Maar in de winkel was je best even verlegen zag ik”, zegt hij treffend. “Dat klopt hoor. Ik was een beetje zenuwachtig, door de situatie met je moeder in de buurt, maar zeg jij altijd maar gewoon wat je het liefste hebt. Om de hete brij dansen, daar heb ik niks mee”. Plotseling verschijnen er enorme pretogen in zijn gezicht. “Nou in dat geval dame”, schaterlacht hij, “stel dat ik er nou eens enorme zin in heb dat jij mij pijpt, wat zeg jij dan?” Zoveel eerlijkheid had ik niet verwacht en ineens lig ook ik in een deuk van het lachen. “Nou kereltje”, grap ik, “uit die broek!” Zijn ogen zijn nu als schoteltjes zo groot, maar ik beveel: “hup staan!”

Gehoorzaam staat hij op, zodat ik de gesp van zijn broekriem en de rits van de gulp openen kan. Vervolgens trek ik zijn broek en fraaie, zwarte boxer omlaag. Zo krijg ik het zicht op zijn half-slappe penis, het toefje schaamhaar daarboven en zijn geschoren zak. Ik schuif de palm van een hand onder zijn piemel door en aai daar de bovenkant van met mijn andere hand. Er komt nu leven in de brouwerij. De lengte en dikte van zijn pik nemen in rap tempo toe, totdat die op eigen kracht recht vooruit begint te staan. Met tedere kussen verwen ik zijn eikel en hoor nu al een goedkeurend geluid boven me. Vervolgens trek ik voorzichtig zijn voorhuid tot achter de randen van zijn eikel. Er komt een druppel voorvocht uit het kleine gleufje dat ik, verlekkerd door mijn eigen opwinding, gretig op lik.

Dan stop ik de kop tussen mijn lippen en laat daaroverheen mijn tong een weg zoeken. Door veel speeksel in mijn mond op te roepen, kan ik hem van heerlijk vochtige aanrakingen laten genieten. Heel even zuig ik zijn eikel vacuüm tussen mijn lippen en laat dan weer los. Het veroorzaakt een rilling door het lichaam van Sam en doet mij besluiten om dit plagend nog eens een aantal keren te herhalen. Het resultaat is steeds hetzelfde. Genoeg geplaagd laat ik het puntje van mijn tong onder de randjes van de eikel door glijden, en steeds even halt te houden bij het toompje. Steeds als ik dat doe hoor ik een verlekkerd “mm…” boven me.

Met mijn rechterhand omvat ik de stam van zijn piemel en laat die daar in een traag ritme overheen schuiven. Ondertussen blijf ik hem likken. Soms alleen de kop, soms over de hele schacht heen. Om het compleet te maken leg ik mijn linkerhand onder zijn zak. Ik voel hoe zijn twee ballen op mijn hand rusten. Hoe zou het zijn met de opwinding daarbinnen? Zachtjes omvat mijn hand het tweetal. Ze worden door mij op tedere wijze gekneed, in de wetenschap dat die heel gevoelig kunnen zijn. Mijn greep om zijn penis verstevig ik, en dat heeft tot gevolg dat hij niet meer stil kan blijven staan. Zijn ingezette neukende bewegingen dansen op een prettig ritme, terwijl zijn zuchten steeds luider klinken.

Ik wil hem heftig laten komen. We zetten daarom onze bewegingen door, nog even en de situatie zal voor hem onhoudbaar worden. Als ik zijn ballen loslaat laat ik het pijpen heel even voor wat het is, en laat flink wat speeksel op de wijsvinger van de vrijgekomen hand landen. Onder zijn zak door glijdend zoekt mijn vingertop zijn gevoelige sterretje en maak die glad met het spuug. Zachtjes drukkend schuif ik het eerste deel van mijn vinger zijn kontje in. Een hunkerend, grommend geluid vult de kamer. Het eerste kootje in en uit schuivend neuk ik hem, terwijl hij verder gaat met de heen en weer gaande bewegingen in mijn mond. Voor hem is the point of no return aanstaande. Hij waarschuwt mij daarvoor door “ik kom zo” te zuchten. Maar hij hoeft mij voor dat hoogtepunt niet te waarschuwen. In tegendeel. Ik houd met opzet mijn mond open en duw in één beweging mijn hele vinger bij hem naar binnen. En daar gebeurt het: een straal sperma landt op mijn tong, gevolgd door een volgende en nog eentje. De smaak is niet zo sterk als ik verwacht had, wat me ertoe brengt om het in één keer door te slikken. Als ik omhoog kijk zie ik de verheerlijkte glimlach van Sam. Zijn ogen stralen blijdschap en dankbaarheid uit. Ik ga voor hem staan en kus hem op zijn mond. Hij beantwoordt dat door mij zo stevig terug te kussen, dat we belanden in een tongzoen. Eentje direct nadat ik zijn zaad heb doorgeslikt. Het bewijst dat ik nu een vriend heb, die niet gebukt gaat onder taboes. Wat een heerlijk vooruitzicht!

Wordt vervolgd.

Wilma