Ze deed haar best.

Ze deed haar best niet te schreeuwen.

Ik zag de strakke lijn van haar hals die doorliep naar haar kaken. Haar ogen fijngeknepen, haar borst zwoegend.

Ik drukte een kus op haar lippen.

“Laat het maar gaan lieverd. Ga maar los”

Meer had ze niet nodig. Ik drukte mijn mond op haar. Haar lichaam in schokkende razernij en ik nam gretig wat ze me wilde geven. Schorre kreten vulden de kamer.

Wat eraan vooraf ging…

We hadden afgesproken bij ’t Vat, de hotspot voor Europese toeristen, de Nederlandse in het bijzonder. Ik was vroeg maar zij was eerder. Ze had een tafeltje uitgekozen in het niet-rokersgedeelte. Ik nam een trek van mijn sigaret en maakte van de gelegenheid gebruik om haar van een afstand te bekijken. Naar het gedeelte dat niet door het tafeltje werd verborgen. Ze had zich mooi gemaakt. Haar haren had ze naar achteren gekamd, strak in een staart. Blond met donkere strepen er tussen. Kleurige kraaltjes in haar oren, helemaal in Surinaamse stijl. Haar lippen zachtroze, glanzend. Gloss, niet gestift. Ik liet mijn blik een ogenblik rusten op het omgekeerde boogje dat de lijnen van haar bovenlip verbond. Een zwarte zonnebril met ronde glazen verborg haar ogen. Ze was met haar telefoon bezig. Er trilde iets in mijn broekzak. Ik viste mijn telefoon eruit en las het berichtje. “Ik ben er.”

“Ik ook” beantwoordde ik.

Haar blik schoot omhoog en recht voor haar vond ze me. Ik liet de sigaret op de grond vallen en drukte het uit met mijn schoen. Ik liep naar haar toe. Langzaam, zodat ook zij de gelegenheid had mij te bekijken. Ik droeg een groene worker jacket, een wit hemdje en witte gympen. Ze stond op om me te begroeten. Drie kussen op de wangen. “Wat zie je er mooi uit. Mooie rok heb je aan.” We gingen zitten, de brillen gingen af. “Dankjewel” zei ze. “Leek me wel zo gemakkelijk.” Ze verschoot van kleur. Ongemakkelijk keek ze me aan. Haar vingers frommelden met een hoekje van de menukaart. Ik legde mijn hand over die van haar. Gaf er een kneepje in. “Dankjewel.” Een nerveus lachje. “Ik ben hier niet zo goed in geloof ik.” Ik pakte haar rechterhand in mijn beide handen. “Geeft niet. Ik wel.” Ik zond haar een knipoogje. “Zullen we wat te drinken bestellen?” Met mijn ogen zocht en vond ik de blik van een ober en ik wenkte hem naar ons tafeltje. De avond begon.

Ik vroeg naar haar dag en ze vertelde me over haar dagelijkse beslommeringen. Over haar leven als blanke Nederlandse in Suriname. Haar twee blonde kinderen op de basisschool waar haar man als leerkracht werkte. Tussen de bruine koppies. Het ijs was gebroken en ze vertelde op haar gemak. Af en toe bracht ik haar subtiel terug naar het waarom we hier zaten. Raakte haar aan. Streek een denkbeeldige losgeslagen lok van haar voorhoofd. Liet mijn blik brutaal in haar decolleté hangen. Ze genoot ervan. Ik zag het in de glans van haar ogen. We bestelden nog een drankje en ze vertelde verder. “Het is hier heel anders leven dan in Nederland. Elke dag is hetzelfde. Vandaag een herhaling van gisteren en morgen weer hetzelfde als vandaag. Alsof er geen geschiedenis bestaat. Alsof de tijd vanzelf voorbij gaat.” Ze zweeg een poosje. Mijmerde met haar blik naar binnen. Ik liet haar en wachtte. “Zullen we gaan eten? Ik heb honger.” Haar blik en stem klonken vrolijk. Twee wijntjes hadden haar losser gemaakt. Ik lachte. “Let’s roll.”

Het restaurant was op loopafstand. We liepen naast elkaar zonder elkaar aan te raken. Ik had graag haar hand gepakt maar deed het niet. De nacht hing veelbelovend tussen ons in. In mijn gedachten sloeg ik het eten over en skipte gelijk door naar het toetje. Naar haar blanke lijf kronkelend onder het mijn. Warm, zacht en nat. Haar plotselinge stilstaan bracht mij tot stilstand. We waren er. “Waar dacht je aan?” Ze keek me aan. “Aan jou” bekende ik. “Aan jou en hoe je straks onder me beweegt.” Ze wist niets te zeggen. Verrassing in haar ogen. Ik pakte haar hand en trok haar mee. “Kom, eerst eten.” Unsei-Yaki. Sushi in een all-jou-can-eat concept. We zaten op kussens op de grond met onze benen in een vierkante opening.

Tussen ons in een plat, zwart vierkant tafeltje. Aan de muur een schildering van twee vissen die elkaars staart achterna zwommen. De symboliek trof me. Het meisje dat ons bediende herkende me van een weekje terug. Een slanke Creoolse met een verlegen lach. We aten goed en lekker. De spanning tussen ons werd dikker. Ik genoot van het voorspel. Petra vertelde hoe fijn ze het vond om weer sushi te eten. Haar man hield er niet van en voor veel Surinamers was dit concept nog onbekend. Ik luisterde naar haar, keek hoe haar lippen bewogen, hoe ze haar nu loshangend haar achter een oor streek. Ze pakte met de stokjes een Californian roll en dipte die in de sojasaus. Ik keek hoe ze die naar haar mond bracht. De kauwende beweging van haar kaken. “Lekker is dit hè?” Ik volgde haar voorbeeld. Intussen gleden mijn ogen van haar mond naar haar keel en vervolgens naar haar borsten. Mijn ogen bleven hangen bij een tepel. Ik deed geen moeite mijn blik te verbergen. Mijn bedoelingen waren helder. Ik was benieuwd naar haar areola. De grootte, de kleur, de structuur. Hoeveel tinten lichter dan de tepel? Of donkerder. Ik sleepte mijn blik weer omhoog. Ze keek me stil aan. “Ben je niet gewend hè? Zo bekeken worden door een andere vrouw.”

Ze schudde van nee. Ze likte haar onderlip met haar tong. Ik volgde de beweging. Ze zag het en slikte. Ik herkende het gebaar. Opwinding en nervositeit. Een reflex. “Geldt dat niet voor elk leven? Dat vandaag een herhaling is van gisteren en morgen daar weer een toekomstige herhaling van?” Ze keek me niet-begrijpend aan. “Wat je op het terras zei over dat elke dag hier hetzelfde is.” Ik wist dat ik haar op het verkeerde been zette. “Geldt dat niet voor elk leven dat je leidt, hier of in Nederland? Dat je elke dag min of meer hetzelfde doet? Wakker worden, kids, huishouden, je dingetjes?” Ze schudde haar hoofd. “Jawel. Natuurlijk. Maar toch is het hier anders dan in Nederland. Daar was ik altijd onderweg, zat elk weekeinde volgepland. Verjaardagsfeestjes en familiefeestjes en andere verplichtingen. Zelfs als we niets op de kalender hadden staan was ik bezig met van alles. Ik moest zoveel en liefst van alles tegelijk.” Ik knikte begrijpend. “Ja, ik snap wel wat je bedoelt. Het klimaat alleen al dwingt je tot bedaren. Te warm om te jagen hier. En wat vandaag niet komt dan morgen toch? Het verschil ligt erin dat wij beide werelden kennen. Hier en daar.”

“Mm” knikte ze bevestigend en slikte het laatste hapje door. Ze zuchtte gelukzalig. “Hier had ik al zolang zin in.” Ik glimlachte. “Fijn dat ik u van dienst kon zijn mevrouw,” grapte ik. “Dat valt nog te bezien” gaf ze me terug. “Oh?” Ik trok vragend een wenkbrauw op. Ze bloosde en nam een slokje van haar drankje. “Wil je gaan?” Vroeg ik zacht. Ik speurde in haar ogen naar een teken van twijfel. “We hebben nog een ronde. Wil je nog wat bestellen? Een toetje nog misschien?” Ze schudde van nee. “Laten we gaan.” Haar stem hees en uitnodigend.

De weg terug werd eveneens in stilte afgelegd. Dit keer pakte ik wel haar hand en ik verwonderde me over het geluk in dit kleine gebaar. De lucht was warm en klam. Om ons heen flarden muziek en het geroezemoes van een zaterdagavond. In de buurt van het hotel maakte ze haar hand los. Begreep het. Een getrouwde vrouw op avontuur. We begaven ons rechtstreeks naar de kamer. En dit keer verraste ze mij. Nauwelijks had ik de deur achter me gesloten of ze drukte me er tegen aan. Ze drukte haar lijf tegen het mijn en kuste me vurig. Haar mond bewoog over de mijn en haar tong likte me van binnen. Haar handen gleden van mijn schouders naar beneden, mijn armen langs waar haar vingers de mijne verstrengelden. Ik trok mijn mond los. Ze keek me verhit aan. “Kom” zei ik en trok haar de hal door naar het bed.

Weer nam zij het initiatief. Van mijn plan haar in mijn kamer uit te nodigen, mijn sleutels nonchalant op tafel te gooien en eerst nog een drankje te doen kwam niks. Ze kuste me weer. Lang, diep en heet. Mijn handen gleden over haar rug omlaag, schoven haar shirtje omhoog en trok het over hoofd heen uit. Ik kuste haar schouder, haar hals, haar kaak en maakte intussen haar bh los, omvatte haar borsten. Ik keek omlaag naar het zachte, blanke vlees in mijn bruine handen. Naar het contrast. “Roze” mompelde ik. “Wat?” Ze keek me vragend aan. “Roze, je tepels, ze zijn roze.” Ik zag iets in haar ogen wat op schaamte leek maar het net niet was. Verlegenheid wellicht? Ik drukte een kus op elke tepel. “Ze zijn prachtig. Je bent prachtig. Dankjewel.” Ze ademde uit en ik realiseerde me dat ze haar adem ingehouden had. Ik voelde een steek in de plek waar mijn hart zich bevond. Ze vond het spannend. Op een andere manier dan dat ik het spannend vond. Voor haar was dit onontgonnen terrein. Langzaam kleedde ik haar verder uit en kuste elk bloot stukje dat ik tegenkwam. Haar buik, haar heup, dijen tot aan haar enkels, voeten en tenen. Zachte maar vastberaden kusjes om haar te laten weten dat alles wat ontbloot werd me beviel. Ik kuste me weer een weg omhoog. Verborg mijn hoofd een ogenblik in haar schoot om haar geur op snuiven(zó heerlijk) en eindigde met een kus op haar mond. “Nu jij” fluisterde ze hees. Ze trok m’n hemdje uit mijn broek maar ik nam het over. Ik kleedde me snel uit. Legde mijn telefoon en sleutels netjes op tafel en trok haar op bed. Op de dekens en niet eronder. De nachtlampjes aan. Ik wilde haar zien.

De hele avond had ik aan dit moment gedacht. Hoe ze hier zou liggen. Naakt, nat en voor mij. We lagen met ons buiken en borsten tegen elkaar, een knie had ik tussen haar dijen geschoven. Ik keek haar in haar mooie blauwe ogen, op zoek naar iets van twijfel maar kwam alleen begeerte tegen. Ik streek een lok achter een oor. “Weet je het zeker?” Vroeg ik ter bevestiging. Haar antwoord was een zachte kus op mijn mond. Ze drukte me achterover. Haar hand schoof omlaag en pakte een van mijn borsten. Ze woog het gewicht in haar hand, wreef met vlakke hand erover, mijn tepel in haar palm. Nu was het haar beurt om te kijken. “Zo mooi….” verzuchtte ze. Ze draaide met één vinger een kringetje om mijn tepel, trok er zachtjes aan met twee en sloot vervolgens haar lippen erom heen. Ik kreunde zachtjes, meer een zucht dan een kreun. Ze zoog mijn tepel diep haar mond in en er trok een scheut van genot van mijn tepel naar mijn kruis. Een hand bewoog zich naar beneden en legde zich over mijn heuveltje. Ze kroelde door de korte, stugge haartjes. Ik pakte haar bij de pols voordat haar vingers de duik naar beneden maakten. Naar de zware natheid tussen mijn benen.

Mijn beurt eerst. Ik rolde haar op haar rug en smoorde haar kreetje van verrassing met een kus. Ik ging op mijn knieën tussen haar dijen zitten, haar benen aan weerszijden van mijn heupen en nu had ik haar écht waar ik haar wilde. De koele lucht van de airco streek over mijn rug. Ik liet mijn blik over haar heen glijden. Het kleine, veelbelovende driehoekje, haar buik, haar borsten die door de liggende houding wat opzij waren gezakt, het kuiltje in haar hals over naar haar geopende lippen tot haar ogen. Weer die blik van nerveuze verlegenheid. Ik zond haar een naar wat ik hoopte een geruststellend lachje was. Niet de grijns van een hongerige wolf. Mijn handen gleden genietend van haar heupen naar haar borsten. Ik drukte ze met beide handen tegen elkaar en verborg mijn gezicht ertussen. Zuchtend streelde ze mijn rug.

Er fladderde iets in mijn buik. De weelderigheid van haar borsten en haar zachte zuchten betoverde me. Ik likte haar borsten, tilde haar borst wat omhoog om de aanzet te kussen en zoog haar tepel mijn warme mond in. Ze kreunde. Ik liet haar tepel los en verplaatste me naar de andere. Beet er zachtjes in en verzachtte de pijn door er over heen te blazen. Ik keek omhoog en zag dat ze met gesloten ogen en geopende mond lag te genieten. Ik zoog haar tepel harder mijn mond in en mijn hand gleed tussen haar benen. Ik kreunde toen mijn vingers haar natte kutje vonden. Haar adem stokte een ogenblik. Hier ben ik voor geboren schoot het door me heen. Voor deze heerlijkheid, dit plekje, dit spel.

Met twee vingers gleed ik tussen haar lipjes door. Van haar klitje tot de ingang van haar buik. Maar ik ging niet naar binnen. Nog niet. Ze was zo heerlijk warm en nat. Ik verplaatste mijn bovenlijf naar boven en steunde met mijn linkerhand ter hoogte van haar hoofd. Mijn middelvinger vond haar gladde knopje en cirkelde erom heen. Ze hijgde, duwde zich tegen mijn hand aan. Ik liet me op mijn elleboog zakken en bracht mijn lippen naar haar oor. “Wat wil je?” Mijn vinger gleed weer naar beneden, zocht haar vocht en vond haar klitje weer. Hijgend drukte ze zich naar mijn hand. “Wat wil je dat ik doe?” Vroeg ik haar weer. Ze draaide haar hoofd naar me toe en keek me aan. Likte langs onderlip. Ik boog me naar haar toe, kuste haar hard en liet daarbij ook een vinger in haar glijden. Ze kreunde zuchtend in mijn mond. “Ja!” Ik trok mijn hand terug en liet vervolgens twee vingers in haar glijden. Soepel en nat. Ze bewoog onrustig haar benen. Langzaam bewoog ik mijn vingers in en uit haar. Haar heupen golfden met me mee. Ik bracht mijn mond weer bij haar oor, zoog zachtjes aan haar lelletje. “Wat wil je dat ik doe? Wil je dat ik je neuk?” Mijn hand versnelde het tempo. Ik stootte iets harder haar lichaam in. “Ja!!” kreunde ze. “Neuk me, neuk me, neuk me” op het ritme dat mijn vingers aangaven. Ik genoot met volle teugen. Dreef mijn vingers dieper haar warmte in. Gleed soepel met twee vingers naar buiten en stootte net zo soepel weer naar binnen. Mijn duim vond haar klit bij elke opgaande beweging. Haar gekreun vulde mijn oren. Bestaat er een mooier geluid dan een van genot kreunende vrouw? “Harder” hijgde ze en ik versnelde mijn tempo. Ik voelde de spanning in haar lijf.

De versnelling in haar ademhaling. Ik voelde haar natter worden. Haar geur bezwangerde de lucht en ik moest me inhouden om niet met mijn gezicht tussen haar benen te duiken. Ik richtte me op en ging weer tussen haar benen zitten. Haar benen aan weerskanten van mijn heupen. Ik pakte met mijn linkerhand haar heup en dreef de vingers van mijn rechter haar lichaam in. Ik genoot van de aanblik van mijn vingers in haar kutje. De roze diepte waar mijn vingers in binnendrongen en nat en glanzend weer tevoorschijn kwamen. Hoe haar spiertjes zich van binnen begonnen aan te spannen en haar heupen zich sneller tegen mijn hand bewogen. Mijn blik gleed omhoog, van haar glimmend poesje naar haar golvende buik. Mijn vingers neukten haar stevig door en mijn andere hand klemvast om haar heup. Mijn ogen volgden haar lichaam omhoog, naar haar gezicht. De aanblik van haar deinende lichaam maakte me natter en ik voelde hoe het over mijn dijen liep.

Ze deed haar best.

Ze deed haar best niet te schreeuwen.

Ik zag de strakke lijn van haar hals die doorliep naar haar kaken. Haar ogen fijngeknepen, haar borst zwoegend.

Ik boog me naar voren en drukte een kus op haar lippen.

“Laat het maar gaan lieverd. Ga maar los” Meer had ze niet nodig. Ik drukte mijn mond op haar. Haar lichaam in schokkende razernij en ik nam gretig wat ze me wilde geven. Schorre kreten vulden de kamer.

Ik voelde hoe ze leegliep tussen mijn vingers en ik vond dat ik genoeg gewacht had. Ik haalde mijn vingers uit haar en drukte met beide handen haar dijen wijd uiteen, ik dook met mijn gezicht ertussen. Ze probeerde weg te kronkelen, haar orgasme nog niet te boven. Ik pakte haar heupen stevig beet en trok haar tegen mijn mond. “Hier blijven jij” gromde ik. Genietend likte ik haar lipjes open. Sabbelde ik het vocht van haar vlees. God wat heerlijk! Ik stootte mijn tong naar binnen, op zoek naar meer zoutigheid. Dan weer likte ik haar spleetje open, van beneden naar boven en tikte met mijn tong tegen haar klitje. Ik hoorde haar steunen. Een blik omhoog gaf me een weergaloos beeld. Haar buik trilde gespannen en haar borsten had ze in haar handen genomen. Haar hoofd had ze naar achter gegooid, haar haren wild erom heen. Allemachtig, ik kreeg meer dan ik verwachtte. Mijn tong vond haar klitje weer en ik drukte het kapje omhoog met mijn tanden. Mijn tong gleed erom heen, zijdezacht en ik nam het knopje tussen mijn lippen en zoog zachtjes. “Oh God Anja!” Met een kreet drukte ze haar heupen omhoog en mijn hoofd omlaag. Ik wisselde het zuigen af met rondjes die mijn tong om haar klitje heen draaide. Haar hijgende kreten werden gedempt doordat ze haar dijen om mijn hoofd klemde. In de verte hoorde ik een bijna huilende kreet net voordat ze mijn gezicht in schokte. Haar dijen strak tegen de zijkanten van mijn hoofd en haar handen strak tegen mijn achterhoofd. Ik liet haar uitschokken tegen mijn gezicht tot ze haar greep op mijn hoofd verslapte. Haar armen en benen op bed liet rusten. Ik boog me over haar heen en plantte een kusje op haar mond. Ze sloeg een arm over haar ogen. Ik liet me naast haar neervallen en legde mijn hand op haar buik. Keek naar hoe ze daar lag met haar arm over haar gezicht. Ik drukte een kusje in haar hals. Fluisterde hoe geweldig ze was geweest, hoe heerlijk ze was. Dat ze lekker mocht gaan slapen als ze wilde. Ik zag haar glimlachen. “Geef me even” zei ze hees. “Dan ben jij aan de beurt.”

Anja