Het is november en mijn vriend en ik zijn zo’n acht maanden samen. Samen met nog een andere vriend is hij de enige van zijn vriendengroep die nog niet gesetteld is, en hij speelt daarom al een paar jaar telkens Sint en zwarte Piet voor alle kinderen van de ganse vriendengroep. Het is de eerste keer dat ik hierbij ben, het is een super gezellige zondagnamiddag, de kinderen spelen, iedereen praat en lacht. Naar het einde van de namiddag verdwijnen Tom en Bart om zich te verkleden. Even later komen Sint & Piet langs, de kinderen genieten van hun gesprekje bij Sint & Piet en vervolgens van hun cadeautjes en snoepgoed.

Het is een grauwe herfstdag en het begint algauw te schemeren, zodra de eerste vrienden naar huis besluiten te vertrekken volgt de rest ook gauw. Voor ik het weet blijf ik alleen over met mijn lieve Sint. Ik vraag vanachter de kleine bar of de Sint geen dorst gekregen heeft van al dat werken en zeg dat ik hem wel even een pintje breng terwijl hij kan uitrusten op zijn troon. Ik breng hem zijn biertje en vraag hem ondeugend of ik ook nog eens op zijn schoot mag zitten, “vertel eens meisje, ben jij veel stout geweest dit jaar” vraagt hij me. “Ja Sint” antwoord ik “en ik heb heel veel zin om nu stout te zijn” plaag ik hem. Voor ik het weet zitten we te tongzoenen, zijn lange baard prikt me continu, dus al snel laat ik me van zijn schoot glijden en kniel ik voor hem neer.

Ik open zijn lange rode jas en ontdek al heel vlug dat zijn boxershort de spanning bijna niet meer kan houden. In één vlotte beweging bevrijd ik zijn gezwollen paal. Zoals steeds is hij perfect getrimd, dus hier kan ik lekker zuigen en likken zonder geprikt te worden. Ik lik eerst plagerig zijn eikel en glij lekker op en neer langs zijn schacht terwijl ik zijn ballen in mijn hand neem, hij kreunt lekker en laat zich wat dieper wegzakken in zijn troon, dan neem ik hem ineens diep in mijn mond. Hij kreunt harder, begint mee te wiegen op het ritme van mijn mond, zijn handen gaan door mijn haren en hij komt met elke seconde dieper in mijn mond. Ik geniet van zijn gekreun en ga lekker door. Terwijl ik met mijn andere hand mijn korte rokje omhoog schuifel en een vinger langs mijn natte lipjes laat glijden. Een slipje had ik gelukkig vanochtend al achterwege gelaten toen ik Tom voor het eerst zijn Sint kostuum zag uitproberen.

We verliezen ons in het moment, Tom glijdt haast uit zijn troon en geniet volop en ik alleen maar oog voor zijn heerlijke mannelijkheid terwijl mijn gretige vingers hun weg in mijn glibberige grotje zoeken. Plots voel ik hoe twee grote handen mijn kont vastnemen, ik schrik en doordat ik plots ben opgehouden met Tom te pijpen kijkt hij net zoals ik op. Het is Bart, nog steeds geschminkt als Piet is hij blijkbaar teruggekeerd. “Ik was mijn tas vergeten” zegt hij, “maar als Sint er niets op tegen heeft, dan help ik hem hier ook nog wel even.” Ik draai me terug om naar Tom, in één oogopslag maakt hij zijn beslissing en zegt hij “wel Piet, ik was hier net dat stoute meisje een lesje aan het leren, maar misschien kun jij me inderdaad wel bij helpen” Even kijk ik verbaasd richting Tom, maar die verbazing maakt algauw plaats voor puur verlangen en opwinding. Als ik opnieuw achterom kijk, zie hoe Bart achter me knielt en vaststel dat deze zwarte Piet zeker voldoet aan de clichés die hierover verteld worden.

Ik stort me terug op Tom en stop mijn kontje plagerig een beetje de hoogte in, onmiddellijk voel ik hoe Bart traag maar zeker zijn grote paal centimeter per centimeter tussen mijn kletsnatte lipjes naar binnen pompt, een kreun ontsnapt mijn lipjes en ik klamp me vast aan Tom ’s heupen terwijl Bart telkens sneller en sneller bij me naar binnen stoot. Ik heb nog nooit een trio gedaan, maar wat geniet ik van deze Sint en Piet die me tegelijk vullen met hun heerlijke mannelijke boren, Sint vult mijn mond helemaal op en Piet komt dieper bij me naar binnen dan ooit eerder een man is geweest. Ik houd dit niet langer meer vol, mijn geile vingers spelen met mijn klitje terwijl Piet telkens maar sneller en sneller bij me naar binnen pompt. Ik houd me krampachtig vast aan Tom terwijl ik voel hoe ik de controle over mijn lichaam verlies. Ik kom luid kreunend en schokkend klaar, maar geen van beiden neemt gas terug, dus krijg ik geen tijd om bij te komen.

Enkele seconden later roept Bart dat hij gaat klaarkomen. Ik laat hem uit me glijden, draai me om richting hem. Maar ik voel hoe Sint me nu bij mijn heupen grijpt en me terug op zijn schoot trekt. Zijn paal glijdt in één vloeiende beweging bij mijn nog wijd open gesperde lipjes naar binnen. Ondertussen komt Bart voor ons staan met zijn kloppende stijve net ter hoogte van mijn gezicht, “mm…, ga je lekker in mijn mondje spuiten zwarte Piet?” Vraag ik terwijl ik hem ondeugend aankijk. Ik heb haast de tijd niet om mijn lippen rond die grote eikel te zuigen als ik voel hoe hij een grote straal zaad in mijn mondje spuit. Tegelijkertijd voel ik hoe de Sint ook net zijn warme lading in mijn druipend natte kutje pompt. Ik zuig en lik elke druppel uit die immense lul van Bart op, waarna die gauw weer zijn broek aantrekt en zonder veel woorden vertrekt.

Afgemat leg ik mijn hoofd achterover op de schouders van mijn Sint en zeg hem plagerig dat ik hoop dat Sint en Piet volgend jaar terug bij mij zullen langskomen.

Mia Beeck