Het is ondertussen vijf maanden na de kerstborrel waarbij Pieter en ik geheel onverwachts in zijn kantoor geëindigd zijn voor een intiem privé feestje. Ik heb nog vaak teruggedacht aan deze heerlijke avond en als ik eerlijk ben, verlang ik alweer naar hem, maar mijn nieuwe baan geeft me voldoende afleiding om niet constant met mijn gedachten bij Pieter te zijn. Mijn vriendin heeft me verteld dat hij ondertussen officieel gescheiden is van zijn vrouw, dus wie weet kan ik hem binnenkort weer eens zien. Maar ik wil hem ook de tijd geven om zijn scheiding goed af te ronden en zijn leven weer een beetje op te pakken.

Het is vrijdagochtend als ik al vroeg wakker ben door de lichte zenuwen, aangezien ik vandaag mijn eerste presentatie tijdens een vergadering moet geven. Ik ben goed voorbereid en ik weet waar ik het over heb. Maar toch blijft het altijd spannend om voor een groep te spreken. Al is deze groep niet zo groot; ongeveer tien man zullen aansluiten bij de vergadering. Mijn kleding, een zakelijk zwart jurkje tot mijn knie, heb ik gisteravond klaargelegd en aangezien de weersvoorspellingen een heerlijke dag aangeven, besluit ik mijn panty niet aan te trekken. Ik heb immers gisteren nog mijn hele lichaam gladgeschoren en mijn benen zijn mooi gebruind door het lekkere weer van de afgelopen dagen. Wat lichte make up op, haar in een nette knot, mijn hooggehakte pumps aan en ik ben klaar om te gaan. Eenmaal op kantoor aangekomen, loop ik direct door naar de vergaderzaal om alles voor te bereiden. Ik ben druk bezig als ik opeens een hand op mijn heupen voel en een mannenstem in mijn oor fluistert: “Wat een fijne verrassing.” Ik draai me om en kijk recht in de ogen van Pieter. Mijn hart slaat een slag over en ik voel mijn wangen kleuren door deze onverwachte ontmoeting. Op mijn vraag wat hij hier doet, vertelt Pieter me dat hij interesse heeft om met ons bedrijf zaken te doen en hij dus zal aanschuiven bij deze vergadering.

Ondertussen arriveren meer collega’s in de zaal en als de groep compleet is, ga ik zitten op één van de twee stoelen aan het uiteinde van de grote vergadertafel en ik zie tot mijn vreugde of misschien wel schrik dat Pieter op de stoel naast me plaats neemt. Als de vergadering een paar minuten bezig is, voel ik de warme hand van Pieter op mijn bovenbeen en hij streelt me licht met zijn vingertoppen. Een zuchtje van genot ontsnapt aan mijn lippen, maar tegelijkertijd besef ik ook dat dit echt niet kan. Ik probeer daarom zijn hand weg te duwen maar hij knijpt zachtjes in mijn been en mompelt zo zacht dat niemand het kan horen: “relax”. Alsof ik nu kan relaxen tijdens een vergadering en mijn presentatie in het vooruitzicht. Oh God, mijn presentatie die ik dan natuurlijk ook voor Pieter moet doen! Ik pak mijn glas en juist op het moment dat ik een slok water neem, laat Pieter zijn vinger onder mijn slipje glijden en streelt heel zacht over het ondertussen vochtige plekje tussen mijn benen. Ik verslik me in mijn water en iedereen aan de tafel kijkt me aan. “Gaat het?” vraagt Pieter met gespeelde onschuld.

Ik besluit daar en op dat moment om later wraak te nemen voor zijn actie. De vergadering is ondertussen weer verdergegaan en zijn vingers strelen me nog steeds vlinderzacht, waardoor ik weinig meer meekrijg van wat er besproken wordt. Tot ik opeens mijn naam hoor: “Lucia, als je zou willen beginnen met jouw presentatie?” Pieter trekt zijn vingers terug en na nog een klein kneepje in mijn bovenbeen, verdwijnt deze van mijn lichaam. Met nog licht trillende benen sta ik op om mijn presentatie te beginnen. Gelukkig kan ik de inhoud ondertussen dromen en na een licht haperend begin geef ik met enthousiasme mijn presentatie. Daarbij zorg ik dat ik mijn blik niet op Pieter richt. Dit lukt aardig, totdat ik hem in mijn ooghoek zie bewegen en hem iets uit zijn binnenzak zie pakken. Hij lijkt een doekje te pakken om daarmee zijn mond te deppen. Wat ik echter als enige weet is dat hij mijn slipje in zijn hand heeft dat hij tijdens onze vorige ontmoeting kapot heeft gescheurd en ik had achtergelaten in zijn bureaulade. Zijn ogen boren zich in de mijn en ik realiseer me dat het dus voor hem helemaal geen verrassing was dat we elkaar vandaag weer zouden zien. En hij durft me nu zelfs nog een ondeugende knipoog te geven!

Ik moet mijn uiterste best doen om me te herpakken en mijn presentatie snel af te ronden, maar gelukkig lukt dit zonder dat de groep iets doorheeft. Mijn presentatie lijkt geslaagd aan de reacties van de andere mensen te zien en ik neem weer plaats op mijn stoel. Nu rest alleen maar de rondvraag nog en een collega heeft een vraag voor Pieter. Op het moment dat hij bijna antwoord moet geven hierop, beweeg ik mijn hand onopvallend naar zijn schoot, leg mijn hand op de rits van zijn pantalon en knijp heel zacht in de contouren van zijn penis die ik direct snoeihard voel worden. Zijn stem slaat licht over in het midden van zijn zin en hij schraapt uitgebreid zijn keel om zijn kreun te verbergen.

Als de vergadering is afgerond, blijven een aantal mensen nog wat napraten en het feit dat Pieter blijft zitten en doet alsof hij gefascineerd zijn aantekeningen aan het bestuderen is, laat mij triomfantelijk weglopen uit de zaal. Ik weet uiteindelijk de echte reden dat hij nog niet kan opstaan. Ik loop naar mijn kantoor waarbij ik de deur direct achter me sluit en zak met mijn rug tegen de muur om bij te komen van de spanning. Na een paar minuten hoor ik een klopje op mijn deur en Pieter glipt mijn kantoor in. Als hij me tegen de muur ziet staan, verschijnt er een grijns om zijn lippen en loopt hij langzaam op me af. Hij plaatst zijn handen naast me tegen de muur en zijn lippen strijken heel zachtjes over de mijn. “Dat was een interessante vergadering”, mompelt hij. “Hm… heel interessant”, antwoord ik terwijl ik zachtjes in zijn onderlip bijt. Een wilde zoen volgt en ik voel me weer vochtig worden tussen mijn benen. “Ik heb zin in je”, fluister ik terwijl mijn hand naar de knoop van zijn broek glijdt. Pieter pakt direct mijn beide handen en houdt deze gevangen tegen de muur boven mijn hoofd. “Neen, schatje dat kan hier echt niet.” Ik lijk wel een klein kind als ik mezelf hoor smeken: “alsjeblieft, ik zal stil zijn.” Pieter grinnikt in mijn oor en fluistert: “volgens mij heb ik je vorige keer ook horen gillen dus eigenlijk geloof ik niet echt dat jij stil kunt zijn. Maar we kunnen het even testen.”

Hij houdt nu met zijn linkerhand mijn handen vast boven mijn hoofd en zijn rechterhand glijdt mijn slipje in. Een kreun ontsnapt aan mijn lippen en als ik twee vingers in me voel stoten een klein gilletje. “Sttt”, fluistert hij in mijn oor. Heel langzaam beweegt hij zijn vingers in me en mijn ademhaling wordt zwaarder. Vervolgens een harde stoot, waarbij er weer een kreuntje over mijn lippen komt. Zijn hand laat mijn handen los en hij legt zijn wijsvinger op mijn lippen. “Je zult toch iets stiller moeten zijn schatje.” Het tempo van zijn vingers gaat omhoog en Pieter legt zijn duim op mijn klitje. Diep in mijn onderbuik voel ik mijn orgasme opkomen en ik leg mijn gezicht in Pieter zijn hals, zodat dit mijn jammerende kreetjes dempt. Mijn lichaam begint te trillen en ik kreun Pieter zijn naam in zijn oor. Dan opeens de ontlading met een klein kreetje in zijn oor en een schokkend lichaam.

Mijn ademhaling wordt langzaam weer normaal, terwijl zijn hand uit mijn slipje verdwijnt. “Jezus, wat geil”, mompelt hij tegen mijn lippen, “maar helaas heb je me niet kunnen overtuigen dat je stil kunt blijven als ik je neem.” Maar een kleine troost; het is ondertussen zo lang geleden dat ik in je was dat ik denk dat ik ook het hele kantoor bij elkaar schreeuw als ik in je glijd.” Een klein klopje op mijn deur verstoort ruw ons samenzijn en ik roep met licht trillende stem: “Ik kom eraan!” Voordat Pieter een stap bij me vandaan doet, fluister ik snel in zijn oor: “Vanavond om zeven uur bij mij thuis.”

“Ik kan niet wachten”, antwoordt hij met een klein kusje. Hierna loop ik snel naar de deur om open te doen en Pieter vertrekt uit mijn kantoor.

Het vervolg van de dag is druk, maar de gedachten aan vanavond zorgen ervoor dat de dag toch traag voorbijgaat. Eindelijk is het dan toch vijf uur en is het tijd om naar huis te gaan. Eerst even iets eten en daarna direct onder de douche. Als ik onder de douche vandaan kom, zie ik dat het al tien voor zeven is en Pieter ieder moment voor de deur kan staan. Ik open mijn kastdeuren om op zoek te gaan naar een sexy lingeriesetje. De keuze voor een lichtroze bh met bijpassend klein slipje is al snel gemaakt. Als ik dit net aan heb getrokken, gaat de bel. Ik pak snel mijn korte zwarte kimono die ik over mijn setje aan trek en loop naar de deur. Daar staat Pieter met die ondertussen bekende sexy grijns. Ik trek hem aan zijn rechterhand naar binnen. Zodra de deur gesloten is, duwt Pieter me tegen de muur en we beginnen wild te zoenen. Zijn handen glijden naar de ceintuur, als hij deze opentrekt en mijn kimono openvalt, zie ik zijn blik donker worden. Hij ademt diep in bij het zien van mijn lichaam gehuld in lingerie.

Hij is nog gekleed in het pak dat hij eerder vandaag droeg, snel duw ik zijn colbertjasje over zijn schouders, begin daarna direct ongeduldig aan zijn stropdas en vervolgens de knoopjes van zijn overhemd. Met een beetje hulp van Pieter liggen beide ook al snel op de grond. Mijn handen glijden over zijn borst en aan de onderkant van zijn strakke witte onderhemd trek ik hem verder mijn huis in en komen we in de woonkamer. Als we de eettafel tegen komen, voel ik zijn handen onder mijn billen glijden en voor ik het weet zit ik op de rand van de tafel met Pieter tussen mijn benen. “Jezus, wat ben je lekker”, mompelt hij tegen mijn lippen. Ik grijp de onderkant van zijn shirt en trek deze over zijn hoofd heen, zodat zijn gespierde bovenlichaam tevoorschijn komt. Pieter duwt me achterover en terwijl hij zijn tanden in mijn hals zet, openen zijn vingers mijn BH en hij trekt de stof ruig van mijn lichaam, zodat hij direct zijn lippen om mijn linker tepel kan zetten. Als hij zachtjes hierin bijt, terwijl zijn blik de mijn vangt, schokt mijn lichaam van genot. Mijn rechter tepel volgt al snel en ik laat mijn vingers in zijn haar glijden om hem hier stevig vast te houden. Zijn lippen en tong volgen snel een weg naar beneden en door mijn slipje heen likt hij over mijn ondertussen natte kutje. “Je lichaam is al zo klaar voor me” hoor ik hem schor prevelen.

Ik hoor zijn broek openritsen en een moment later voel ik zijn handen op mijn slipje. Hij scheurt dat van mijn lichaam. “Wordt dit een gewoonte van je om mijn slipjes stuk te scheuren. “Ah… Ja!” gil ik als Pieter grommend in één harde stoot volledig in me verdwijnt. Ik duw mijn bovenlichaam weer omhoog om steun te zoeken aan zijn schouders, aangezien het op het randje van pijnlijk en gevoelig ligt en mijn nagels klauwen in zijn rug. Dat hij zijn zelfbeheersing volledig zoek is, merk ik als hij direct dwingend begint te stoten. “Sorry, schat dit wordt een vluggertje”, hijgt hij in mijn oor. Terwijl hij hard in me stoot, ligt zijn gezicht in mijn hals en hij kreunt het uit. Ik vouw mijn benen om zijn heupen en houd hem op deze manier stevig tegen me aan. Zijn bewegingen worden steeds schokkeriger en ik merk dat hij bijna zover is. “Laat je gaan”, fluister ik in zijn oor. Pieter verstart na nog een paar harde stoten, om direct daarna met een luide kreet klaar te komen. Zo laat ik hem bijkomen terwijl ik hem langzaam slapper voel worden in me. Als hij weer een beetje is bijgekomen, laat hij zijn voorhoofd tegen de mijn rusten.

“Sorry, heb ik je pijn gedaan?” Ik schud mijn hoofd: “valt wel mee, geeft niet.”

“Het geeft wel, ik weet niet wat er gebeurde, die rotscheiding. En ik heb al sinds ik jouw slipje in mijn la vond zin in je. En dan sta je opeens half naakt voor me.” Ik voel zijn lippen lichtjes langs mijn hals gaan, wat voor kippenvel over mijn hele lichaam zorgt. Mijn hele lichaam huivert. Pieter zet zijn tanden zacht in mijn hals en ik slaak een klein gilletje. “Hm… je bent zo heerlijk gevoelig.” Een intense zoen en dan weer die ondeugende grijns. Zijn handen glijden onder mijn billen en hij tilt me moeiteloos op. “Is je slaapkamer boven?” Ik knik en met mij nog in zijn armen loopt Pieter richting de trap. Hij zakt even door zijn knieën en mompelt tegen mijn lippen “neem jij mijn stropdas even mee?” Onze blikken vinden elkaar en hij knipoogt ondeugend naar me. Ik raap de stropdas op van de vloer en Pieter vervolgt zijn weg naar boven. Eenmaal in mijn slaapkamer aangekomen, laat hij ons beide op het zachte bed zakken en onze lippen vinden elkaar weer voor een heerlijke zoen. Met mijn hand zak ik tussen onze lichamen en voel dat Pieter alweer hard is. Met een beetje hulp van hem glijdt hij alweer snel in me en een eerste trage stoot laat me kreunen van genot. De stropdas ligt ondertussen vergeten naast ons. Een tweede en derde stoot volgen voordat Pieter zich opeens uit me terugtrekt. Ik zucht teleurgesteld en ik voel zijn lippen op de mijn in een lach krullen en hees prevelt hij: “je bent zo verslavend, maar we hebben nog de hele avond.”

Zijn hand zoekt naar de stropdas en als hij deze gevonden heeft, klinkt het gebiedend in mijn oor: “handen boven je hoofd.” Ik volg gewillig zijn bevel op en met de stropdas bevestigt hij mijn handen stevig aan het uiteinde van het bed. Het idee dat ik nu volledig ben overgeleverd aan Pieter maakt me nog natter dan ik al ben. Met zijn warme lichaam zakt Pieter voorzichtig op me neer en onze lippen vinden elkaar weer in een gepassioneerde zoen. Ik zak weg in een heerlijke roes en ben dan ook verbaasd als hij opeens opstaat van het bed. Ik open mijn ogen en glimlachend laat Pieter me weten snel weer terug te komen. Hij verlaat de kamer en ik hoor hem naar beneden lopen om iets uit zijn jaszak te pakken. Daarna loopt hij door naar de keuken waar ik hem ook hoor rommelen. Het maakt me erg nieuwsgierig wat hij voor mij in petto heeft. Terwijl hij de trap op loopt, roept hij: “ogen dicht.” Met een glimlach om mijn lippen sluit ik mijn ogen en wacht ongeduldig af. Ik voel het bed iets inzakken als hij weer naast me gaat zitten en al snel voel ik een blinddoek over mijn ogen schuiven.

“Ik ga je zo laten genieten meisje”, fluistert Pieter in mijn oor. Ik merk dat hij schrijlings op me gaat zitten en een paar seconden later vallen er ijskoude druppels over mijn borsten. Mijn tepels worden in één keer beenhard en ik kreun opgewonden. Blijkbaar heeft Pieter een ijsklontje uit de vriezer gepakt en duwt deze nu met zijn mond in de mijne. Zo vinden onze tongen elkaar weer met ertussen het ijskoude blokje. Na even heerlijk gezoend te hebben vervolgen zijn vingers, met het ijsblokje, langzaam langs mijn hals de weg omlaag. Mijn ademhaling wordt onregelmatig en op het moment dat het koude blokje mijn linker tepel bereikt kreun ik wanhopig en krom mijn rug van het bed. De koude verdwijnt en de warme lippen van Pieter verwarmen mijn tepel, wat me wederom laat kreunen. Mijn rechter tepel ondergaat al snel dezelfde behandeling en ik hoor Pieter zachtjes lachen als ik wederom verlangend kreun. Het blokje volgt langzaam zijn weg naar beneden waarop de warme tong van Pieter volgt om me weer op te warmen. Als Pieter een nieuw blokje heeft gepakt en hiermee tussen mijn benen streelt kan ik een harde kreun niet onderdrukken. “Rustig maar schatje, ik kom al”, fluistert hij in mijn oor.

Zijn gezicht zakt langs mijn lichaam omlaag met soms een klein kusje op mijn lichaam. Op het moment dat zijn tong voor de eerste keer over mijn koude en natte lipjes gaan kreun ik het uit en mijn handen rukken aan de stropdas, omdat ik hem zo graag wil aanraken. Een tweede en derde heerlijke lik volgt en ik voel al een eerste orgasme aankomen. Pieter merkt dit ook en direct vertraagt hij zijn verleidelijke spel, waardoor het weer wegzakt. Zo gaat dit enkele minuten door en hij maakt me helemaal gek met zijn tong, lippen en zelfs soms tanden. Dan opeens voel ik zijn warme adem op mijn gezicht en hij trekt de blinddoek voor mijn ogen weg. “Ik ga je nu laten komen en ik wil je horen gillen dame”, gromt hij tegen mijn lippen. Zijn mond zakt weer dwingend tussen mijn benen wat me alweer een kreet laat slaken. Razend snel flitst zijn tong over mijn super gevoelige knopje en ik bevind me nu echt op het randje, waar ik ieder moment overheen kan tuimelen. Mijn heupen richten zich op van het bed en Pieter gebruikt deze gelegenheid direct om mijn onderlichaam omhoog te tillen en me op deze manier verder te likken. “Pieter ah… ah…”, kreun ik en hij gromt tussen het likken door, “gillen meisje gillen!” Dan terwijl hij in mijn klitje hapt bereik ik gillend een ongelooflijk hoogtepunt en mijn lichaam schokt in zijn armen.

Voorzichtig laat Pieter mijn lichaam weer omlaag zakken zodat ik met mijn bovenbenen op zijn heupen lig. Ik voel hoe hij de stropdas lostrekt en op deze manier mijn handen bevrijdt. Ik open traag mijn ogen en zie Pieter met een donkere blik naar me kijken. “Ik kwam bijna zelf klaar door de manier hoe jij kwam”, fluistert hij met hese stem in mijn oor. “Houd je vast aan mijn schouders”, vervolgt hij. Zodra ik dit heb gedaan, heft Pieter zijn bovenlichaam omhoog en trekt mij op deze manier omhoog, totdat ik op zijn schoot zit. Een trage tongzoen volgt terwijl ik zijn beenharde penis voel kloppen tussen mijn benen. Pieter verbreekt na een tijdje onze zoen en hijgt tegen mijn mond: “berijd me!” Mijn hand glijdt tussen onze benen en vindt moeiteloos zijn penis, waar ik direct mijn hand omheen sluit. Heel traag beweeg ik heen en weer. De ademhaling van Pieter wordt dieper en sneller. “Als je niet wil dat het weer na een paar stoten klaar is, dan houd je nu direct daarmee op,” hijgt Pieter getergd. Ik hef mijn lichaam een stukje omhoog en laat hem diep in me glijden. Deze ene beweging laat ons beide kreunen en we bewegen een klein moment geen van beide om van dit gevoel te genieten.

Ik plaats mijn handen op zijn borst en duw hem op de matras voordat ik langzaam op hem begin te wiegen. Met elke stoot diep in me, adem ik hijgend uit. Ik zie Pieter met gesloten ogen genietend onder me liggen. Langzaamaan wordt ons ritme steeds sneller en diep vanuit mijn buik voel ik een heftig orgasme aankomen. “Pieter”, kreun ik wanhopig, waarop Pieter zijn ogen opent en met donkere ogen naar me kijkt. “Laat je gaan schatje”, hijgt hij met schorre stem. Ik versnel nog eens mijn ritme maar ik lijk net niet over het randje te kunnen vallen. Pieter merkt dit en hij streelt met zijn duim licht over mijn gevoelige klitje en terwijl hij met gebiedende toon gromt, “kom voor me klaar meisje!” tuimel ik over het randje en kreun het uit, terwijl ik heftig trillend op hem zit. Pieter sluit zijn ogen, grijpt met zijn handen stevig mijn heupen vast en met een laatste harde stoot komt hij met een schreeuw klaar. Ik laat me op hem vallen en terwijl hij zijn armen stevig om mijn lichaam sluit komen we samen op adem.

Als we weer een beetje tot rust zijn gekomen, rol ik van hem af en ga dicht tegen hem aan liggen. Pieter zijn lippen glijden vanaf mijn nek naar mijn oor waar hij me heel zachtjes kust en in mijn oor fluistert: “binnenkort gaan we samen nieuwe slipjes voor je shoppen”. Ik glimlach en kan nu al niet wachten tot het zover is.

Wilma