“Ga je dit jaar weer mee naar de kerstborrel?” Het was ondertussen traditie geworden dat ik mee ging naar de borrel op het werk van mijn beste vriendin. Ze is single en aangezien ze geen zin heeft om alleen naar deze borrels te gaan, vraagt ze mij. “Gezellig” antwoord ik meteen. Ze werkt met veel leuke collega´s en in mijn ogen een hele leuke baas Pieter. Ongeveer 7 jaar ouder dan ik ben met mijn 30 jaar, kort blond haar, mooie donkere ogen, een heerlijk kontje en…getrouwd. Hoewel ik weet dat er niets kan gebeuren tussen ons, kijk ik er altijd weer naar uit om hem te zien. Na een paar drankjes durfde ik vorig jaar zelfs een beetje met hem te flirten en hij deed enthousiast mee. Wie weet wat er dit jaar gebeurt.

De dag van de borrel voel ik me al de hele dag licht opgewonden. Wat natuurlijk nergens op slaat want er kan niets tussen Pieter en mij gebeuren, maar het idee om hem weer te zien zorgt ervoor dat ik in een opperbeste bui ben. Ik ben al vroeg in de middag klaar met werken en besluit direct naar huis te gaan om me te kunnen voorbereiden op vanavond. Eerst even lekker in bad waar ik me zorgvuldiger dan anders scheer. Mijn lange haar laat ik lekker los en een beetje make-up om het geheel af te maken. Nu nog bedenken wat ik vanavond aantrek. Als ik mijn kast open valt mijn oog direct op een kort zwart jurkje met open rug. Het jurkje zit me als gegoten en na mijn hold-up panty eronder aangedaan te hebben en mijn hoog gehakte pumps aan mijn voeten, ben ik klaar om te gaan.

Als we rond half 9 aankomen op het kantoor waar ze werkt, is het al aardig vol en we mengen ons tussen de aanwezigen. Mijn vriendin raakt in gesprek met een collega die ik niet zo goed ken dus ik loop iets verder de ruimte in. Uiteraard kijk ik stiekem uit naar Pieter maar ik zie hem nergens. Ik besluit iets te drinken te gaan halen als ik opeens een warme hand op mijn blote rug voel. Ik voel me direct warm worden want ik heb al een idee wie er achter me staat. Ik draai me om en Pieter kijkt me stralend aan “Lucia wat leuk dat jij er ook weer bij bent!” Hij geeft me drie kussen terwijl hij één hand op mijn heupen legt. “En wat zie je er weer heerlijk uit” fluistert hij na zijn derde zoen bij mijn oor nadat hij er zeker van is dat niemand in onze omgeving dit hoort. Ik ben verrast door deze flirt zo vroeg in de avond en ik complimenteer hem ook met zijn pak; een donkere pantalon met licht blauw overhemd en bijpassende stropdas. Juist op dat moment komt er een ober langs met een dienblad en tegelijk pakken we een glas wijn waarbij onze vingers elkaar vluchtig raken. Ik voel mijn wangen kleuren en Pieter geeft me een knipoog. Hij stoot zijn glas tegen de mijn en we proosten op een mooie avond. We kletsen nog even samen totdat hij wordt gehaald voor het geven van de toespraak. Voordat hij weg loopt, geeft hij me nog een ondeugende knipoog. Oh! Ik wil deze man zo graag maar ik weet dat het niet kan.

Op het moment dat Pieter met zijn rede begint, komt mijn vriendin naast me staan en stoot me aan. “Wat een lekker ding hè.” Ik knik afwezig terwijl ik mijn ogen maar niet van hem kan afwenden. “Ik heb trouwens gehoord” vervolgt ze haar verhaal “dat hij en zijn vrouw uit elkaar zijn.” Ik kijk haar met een ruk ongelovig aan en ik voel mijn hart in mijn keel bonzen. Pieter is ondertussen klaar met zijn toespraak en mijn vriendin fluistert in mijn oor “Doe met deze informatie wat je wilt.” Ze geeft me nog een kneepje in mijn arm en loopt vervolgens weg.

Ik moet echt even bijkomen van wat ik net heb gehoord… kan ik… zou hij? Het duizelt in mijn hoofd. Ik heb het opeens zo warm dat ik besluit om even de zaal uit te lopen. Halverwege de gang wordt het steeds rustiger en het doet me even goed om uit de drukte te zijn. Opeens hoor ik voetstappen achter me en als ik me omdraai zie ik Pieter aankomen. Zijn ogen boren zich in de mijn terwijl hij met een donkere blik op me af komt lopen. Ik sta aan de grond genageld en wacht op wat komen gaat. Als hij eindelijk bij me is duwt hij me met zijn beide handen om mijn middel een nisje in een kleine twee meter verderop. “Hoi” mompelt hij voordat zijn lippen de mijn vinden. Ik open mijn mond om te kreunen en direct glijdt zijn tong mijn mond in. Een heerlijke tongzoen volgt en mijn handen glijden in zijn haar om hem hier stevig vast te houden. Zijn mond glijdt via mijn wang naar mijn oor en fluistert, “volgens mij was jij hier ook even aan toe.” Pieter doet weer een stapje naar achteren en terwijl hij een lok uit mijn gezicht veegt, vraagt hij “Wat wil je?”

“Jou” antwoord ik direct. Ik steek mijn hand uit en trek hem aan zijn stropdas naar me toe totdat hij weer dicht tegen me aan staat. “Je maakt me altijd nat als ik je zie” fluister ik in zijn oor waarop Pieter antwoordt: “Dat zou ik graag even willen controleren.” Zijn handen glijden over mijn heupen omlaag tot de onderkant van mijn jurkje. Vanuit daar glijden zijn vingers tergend langzaam omhoog totdat hij de kanten rand van mijn panty tegenkomt. Hij kreunt even genietend in mijn oor voordat zijn vingers strelend mijn naakte huid boven de panty beroeren. Ik moet me stevig aan Pieter zijn schouders vast houden om niet in elkaar te zakken. Op het moment dat zijn vinger heel licht over de stof van mijn slipje glijdt, schokt mijn lichaam en dempt zijn hals mijn kreun. “Mm… je bent echt heel nat” prevelt hij in mijn oor. Ondeugend laat hij z’n vinger onder de stof glijden, stoot met zijn wijsvinger in me en laat deze diep en stil in me. Zijn duim legt hij op mijn klitje. “Je plaagt me” kreun ik klagend. “Ben je er bijna?” fluistert hij tegen mijn lippen.

Ik knik heftig en kreun “alsjeblieft.” Direct glijdt zijn vinger uit me en ik zucht gefrustreerd. Ik hoor Pieter zachtjes lachen en hij geeft me een kusje op mijn oor en fluistert. “Ik ga je toch niet laten komen in een hal waar iedereen langs kan lopen. Op het moment dat ik je klaar komt, wil ik dat je je helemaal kunt laten gaan. En wil ik je geile geluidjes horen maken.” Hij doet een stapje naar achteren en pakt mijn hand “Kom mee naar mijn kantoor.” Lang hoef ik hier niet over na te denken en ik knik.

Snel gaan we op weg naar zijn kantoor wat zich aan het eind van de gang blijkt te bevinden. Daar aangekomen opent hij snel de deur en trekt me naar binnen. Hij klikt een lampje aan waardoor de kamer wordt gehuld in een mysterieus licht. Hij loopt met een intense blik op me toe, terwijl hij langzaam zijn stropdas los trekt en de knoopjes van zijn overhemd opent. Als hij eenmaal bij me is draait hij me ruw om en drukt me met zijn warme lichaam tegen de muur. Ik hoor zijn rits open gaan en terwijl hij mijn jurkje omhoog en mijn slipje opzij trekt, glijdt hij diep in me. Ik geef een gilletje en laat mijn hoofd op zijn schouder zakken. Zijn vinger vindt direct mijn gevoelige knopje weer en hij fluistert in mijn oor “Nu mag je lekker komen.” Al bij zijn derde stoot bereik ik kreunend een heerlijk orgasme en als Pieter me niet stevig vast had gehouden was ik in elkaar gezakt. Hij laat me even bijkomen en daarna voel ik hem uit me glijden. Hij draait me weer om zodat ik hem kan aankijken.

“Zo nu de ergste spanning eruit is, kunnen we verder spelen” mompelt hij tegen mijn lippen. Traag en opgewonden verlangend naar meer, beginnen we weer te zoenen. Mijn handen glijden over zijn armen omhoog en duwen zijn overhemd over zijn brede schouders heen. Met een beetje hulp van hem ligt dit al snel naast ons. Mijn nagels krassen over zijn borst naar zijn gespierde buik terwijl ik in zijn oor fluister dat hij een heerlijk lichaam heeft en dat ik alweer zin in hem heb. Ik duw zijn broek die natuurlijk al geopend was verder omlaag over zijn gespierde billen. Als alleen maar in zijn boxershort voor me staat duw ik hem met mijn handen op zijn borst langzaam achteruit. “Ga eens bij je bureau staan” prevel ik tegen zijn lippen. Dit doet hij direct door langzaam achteruit te lopen met zijn blik nog steeds op mij gericht.

Mijn handen glijden over mijn lichaam en heel traag begin ik mijn jurkje van mijn lichaam af te stropen. Ik zie Pieter diep inademen en aan zijn blik te zien bevalt mijn lichaam gehuld in zwarte kanten lingerie hem. Nog steeds op mijn pumps loop ik langzaam op hem af. Als ik voor hem sta, kniel ik voor hem terwijl ik zijn blik blijf vast houden met de mijn. Zijn boxershort verdwijnt en als ik met mijn tong een klein likje over zijn beenharde penis geef, is hij degene die kreunt. Ik heb zo´n zin in deze man dat ik het niet meer kan opbrengen om hem te plagen. Ik laat hem dan ook direct diep in mijn mond glijden en begin hem heerlijk te verwennen. Pieter laat met een grom zijn hoofd in zijn nek zakken en houdt zich stevig vast aan het bureau. Na een tijdje hoor ik hem vloeken en hij gromt “nu is het genoeg!” Hij trekt me voorzichtig maar resoluut weer omhoog en laat zijn handen onder mijn billen glijden. Hij tilt me op en zet me op de rand van het bureau. Hij rukt mijn slipje uit en deze meen ik te horen scheuren. “Sla je benen om me heen” sist hij tegen mijn halfopen mond. Dit doe ik en terwijl hij me een stukje optilt, stoot hij in één keer diep in me. Ik gil zijn naam en Pieter hijgt zwaar in mijn oor “Verdomme wat voel je goed.”

Zo staan we enkele seconden doodstil te genieten terwijl hij diep in mij verankerd zit. Dan duwt hij me achterover tot ik met mijn rug op zijn bureau lig en begint heel traag in me te stoten. Door zijn trage bewegingen word ik langzaam gek en mijn hele lichaam begint te trillen. “Pieter” smeek ik hem. Pieter lijkt echter geen haast te hebben en terwijl hij nog steeds langzaam maar diep in me stoot, laat hij zijn warme handen over mijn borsten naar beneden glijden totdat hij mijn heupen bereikt. Deze pakt hij stevig vast, en hij gebruikt ze als houvast als hij harder en sneller begint te bewegen. Al die tijd blijven we elkaar aankijken maar als zijn linkerhand tussen mijn benen glijdt en me begint te strelen, hol ik mijn rug, sluit mijn ogen en kreun keer op keer “alsjeblieft” afgewisseld met zijn naam. Steeds heftiger begin ik te trillen als ik een ongelooflijk intens orgasme voel aankomen.

Opeens voel ik hem uit me verdwijnen en als ik mijn ogen open, zie ik zijn hoofd nog net tussen mijn benen verdwijnen om me vervolgens heerlijk te likken. Dit zorgt ervoor dat ik ontplof en terwijl ik zijn naam schreeuw lig ik schokkend op zijn bureau. Hij geeft me nog een paar korte likjes totdat het echt te gevoelig wordt en ik op de rand van het bureau ga zitten en hem aan zijn haren voorzichtig omhoog trek. Hij kijkt me met een ondeugende grijns aan en fluistert in mijn oor “Sorry maar ik moest je echt even proeven”. Ik glimlach en bijt speels in zijn oorlelletje “Niet erg maar nu wil ik je weer in me voelen.” Ik kan een kleine kreun niet onderdrukken als hij voor de derde keer deze avond in me glijdt en hij geeft me een likje over mijn kin. Al snel beginnen zijn stoten ruwer en harder te worden en hij kreunt in mijn oor dat ik zo goed voel. Ik voel zijn handen onder mijn billen glijden als hij me optilt en tegen de muur naast het bureau aanduwt. Ik sla mijn benen om zijn middel heen waardoor hij nog iets dieper in me glijdt. “Ik ga het niet lang meer volhouden” hijgt hij bij mijn oor “je bent zo heet en nat.”

Zijn handen grijpen mijn heupen steviger vast als hij weer zijn tempo versnelt. Ik voel nu dat hij echt de controle aan het verliezen is. Mijn vingers glijden in zijn haar en ik trek zijn gezicht naar me toe. “Spuit in me” smeek ik hem met mijn lippen tegen de zijn. Hij kijkt me met een heldere blik aan en vraagt me of dat oké is. Ik ben aan de pil dus knik terwijl ik nog eens herhaal “ik wil je in me voelen komen.” Zijn stoten versnellen en hij drukt me nog steviger tegen de muur aan met zijn lichaam. Zijn mond ligt nu tegen mijn oor aan en ik hoor hem wild hijgen dat hij gaat komen. Mijn greep met mijn benen om zijn middel verstevigd nog iets en een moment later voel ik hem met een wilde grom diep in me klaar komen. Hem zo te zien genieten zorgt er ook voor dat ik nog een keer heerlijk klaar kom terwijl ik wanhopig zijn naam kreun. Zowel Pieter als ik trillen van top tot teen en traag beweegt hij nog in me terwijl we allebei tot rust komen. Na een paar minuten voel ik zijn lippen traag bewegen in mijn hals en hij kust me heel zachtjes op mijn oor.

“Geile dame” grinnikt hij terwijl hij me weer laat zakken tot ik op mijn eigen benen sta. Als we weer een beetje zijn afgekoeld moeten we ons maar aankleden om naar het feest te gaan. Als ik mijn slipje wil aantrekken zie ik inderdaad dat het gescheurd is. Als ik dit aan Pieter laat zien, kust hij me en met een knipoog oppert hij dat ik dan maar zonder slipje naar het feest moet gaan. Ik heb weinig keus maar als Pieter even niet kijkt, stop ik het slipje snel in een la van zijn bureau. Ik ben benieuwd wanneer hij deze vindt… Met nog een laatste kus verlaten we zijn kantoor. De eerste die ik tegen kom is mijn vriendin die gelijk kan raden wat er gebeurd is. Pieter knipoogt nog een keer naar me en mengt zich dan onder zijn gasten. Hopelijk word ik volgend jaar weer uitgenodigd op de kerstborrel.

Wilma